Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Arbeit macht frei - "työ vapauttaa harha-ajatuksista"

Joukkuehengen väkevä voima

 

"Tuhansia vuosia on jo tiedetty, että nuorilla miehillä pitää olla tekemistä - mielummin paljon enemmän kuin liian vähän. Yrittäminen lähtee tavoitteista, ja tavoitteet luovat tekemistä. Tekemiseen liittyy hyväksytyksi tuleminen ja arvostus. Hyväksytyksi tuleminen taas soisi ihmisiltä yhteenkuuluvuutta"  -fil.

 

Ilkka Luoma

-kahden lapsen isä, joka joutuu yhä miettimään jäikö jotain tekemättä

 

...

PS

Nythän me sen sijaan mietimme katsastettuja asekaappeja varustettuina alkolukoilla - missä mättää poliitikot, kun ette katso tylyjä asioita suoraan silmiin - vai onko niin, että äänten menettämisen pelossa, ette uskalla ottaa esille kotikasvatusta ja sen puutetta - ovathan nuo isät ja äidit äänestäjiä, kaikki!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Ilkka Luoma

Alla oleva linkki ei ole painotusta aloitustekstiin, vaan koroste nimenomaan siihen saatuihin kommentteihin - joista löytyy paljon myös arkiviisautta ja tavallisen ihmisen oivallusta peruselämästä - joka tuntuu olevan edustajapoliitikoiltamme usein hukassa ...

http://www.tiede.fi/keskustelut/historia-kulttuuri...

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Tiede palstalla on heppoisia, mutta myös erittäin syvällisiä kommentteja! Laatueroja on näissä keskustelufoorumeissakin, siis kirjoittajissa ja kommentoijissa. Tiedepalstalaiset näyttävät olevan suurelta osin nimimerkkejä ...

Ilkka Luoma

Kukin palsta kerä omanlaisiaan kirjoittajia ja kommentoijia, lisäksi mielenkiintoisesti palsta itsessään evaluoi kirjoituksia ja kommenttityylejä!

Nytkin itse asia jäi tarkastelun ulkopuolelle ;)

Toimituksen poiminnat