Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Hämmästyttävä tieto Kurskin uppoamisesta!

Tieto ja tutkimustulos, jota on odotettu - Typhoon luokan ydinsukellusvene K-141 Kurskin kohtalosta

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_submarine_K-141_Kursk

 

Me muistamme hyvin Kurskin traakisen uppoamisonnettomuuden - sen todellinen salaisuus on nyt paljastettu. Jäämerellä oli käynnissä USA:n ja Venäjän välinen sotapelileikki - joka oli aiemmin yleistä ja molempia osapuolia hyödyttävää.

 

Kursk ajoi sukelluksissa ja sitä varjostivat amerikkalaiset sukellusveneet SSN-691 USS Memphis ja pienempi SSN-769 USS Toledo. Toledo oli Kurskin tietymättömissä Memphisin takana. Toledo ajoi sukelluksissa yhtäkkiä aivan Kurskiin kiinni ja raapi Kurskiin pitkät "viillot", kuten jäävuori teki muinoiseen HMS Titaniciin. Kursk ei uponnut tämän törmäyksen vuoksi (Kursk ei kyennyt väistämään, koska Toledo "syöksyi" yhtäkkisesti Memphisin "varjosta").

 

http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Memphis_(SSN-691)

http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Toledo_(SSN-769)

 

Kursk reagoi törmäykseen ja "levitti" magnetosfäärisen suojan (amerikkalaisilla ei ole vastaavaa, vieläkään) - suoja saadaan aikaiseksi monimutkaisella räjäytysmenetelmällä, ja Memphis tulkitsi sen hyökkäykseksi ja ampui lyhyeltä matkalta torpedon, joka osui Kurskiin.

 

Kaikki kolme venettä vahingoittuivat (myöhemmin venäläiset onnistuivat satalliiteistaan kuvaamaan nämä kaksi amerikkalaista venettä korjaustelakalla Skotlannissa) - Kursk upposi - ja tästä alkoi tapahtuman mielenkiintoisin vaihe. Putin matkusti heti etäälle Moskovasta, yhteydet avattiin USA:n presidenttiin hyvässä yhteisymmärryksessä "vahingosta" -

 

USA korvasi nopeasti suurella summalla Kurskin ja sovittiin haudata asia lopullisesti - kuten venäläiset tekivätkin - merenpohja raivattiin kaikesta todisteaineistosta ja Kurskin nostettu osa "manipuloitiin" sopivasti. Arvoituksellinen keula haluttiin jättää pohjaan, josta se tosin on salaisesti nostettu myöhemmin - yhteisoperaatiossa amerikkalaisten kanssa.

 

Tämä kertomus löytyy Kreml/ FSB arkistoista ja asian on myös todentanut kanadalainen tutkimusryhmä, paikan päällä suoritetuila sukelluksilla. Rahasiirto, 5,3 mrd $ on myös jäljitetty. Asia on virallisesti haudattu ja Kurskissa hukkuneiden omaiset ovat saaneet merkittävät korvaukset, vaitiololla korvausten määrästä.

 

Miksi juuri tämä sotapeli käytiin, johtui siitä, että Kursk omasi sellaista tekniikkaa, joka on osin tänä päivänäkin tuntematonta amerikkalaisille - mm. äänetönkäynti ja edellä mainittu magnetosfäärisuoja. Kursk oli maailman suurin ydinsukellusvene, nk. "tuomiopäivän alus", sen valtavan ydinaseistuksen vuoksi - kärkiä kaikkiaan 64!  Kursk oli miltei suurimpien ruotsinlaivojen kokoinen.

 

Lopuksi:

 

FSB lähteet kertovat, että onnettomuuden kanssa samaan aikaan Kurskin sisaralus oli USA:n rannikolla, pohjassa makaamassa - äänettömänä, täysi ydinasevarustus puoliaktiivina. Tätä ei ole koskaan todettu, eikä amerikkalaiset tästä tienneet - Kursk ja sen pari sisaralusta olivat "äänettömiä" ja kykenivät "makamaan" pohjassa jopa 600 metrin syvyydessä kuukausikaupalla.

 

Totuus on joskus tarua ihmeellisempää. Taitava googlaaja saa tämän jo esille - vihjesana "Canada" ... :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (34 kommenttia)

kati sinenmaa

Se aiheutui vaarallisesta torpedopolttoaineesta:
http://www.youtube.com/watch?v=WQSq2F94Gt8&feature...

Venäläisiä oli jo varoitettu kyseisestä aineesta,
joka oli jo aiemmin aiheuttanut torpedon räjähdyksiä....

Ilkka Luoma

Tuo tietohan on jokatapauksessa totta, ja todettu.

Ilkka Luoma

Yhteistyössä venäläiset ja amerikkalaiset virittivät monia toisiaan täydentäviä sepitteitä - hyvinkin uskottavasti ;)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Venäläiset ja amerikkalaiset tekevät kahdella rintamalla hedelmällistä yhteistyötä - avaruudessa ja mielikuvituksessa :)

Hannu Tanskanen

@Kyllä näitä salaliittoteoreetikkoja riittääkin. Tuo tapaushan selitettiin täysin äsken FOX:n tuottamassa dokumentissa,vetyperoksiditorpedo aiheutti räjähdyksen. Mutta jostain syystä näiden salaliittoporukoiden "suuri saatana" on aina ja vain USA. Astian makua? Eräs vastaava WTC-911:n huuhaakirjailija jäi kiinni jo siitä,että puhui pötyä WTC:n hisseista. Kun sekä minä että eräs tunnettu asiantuntija tuon todisti,kirjailija suuttui, haukkui minun blogini ja hävisi näkyvistä;).

Ilkka Luoma

Jokin tarkoitus noilla on ;)

Tässä tapauksessa uskottavuus ja laaja todisteiden verkko on toistaiseksi "näkymättömissä", mutta googlaamalla saa jo jotain irti :)

Keijo Koponen

Nyt meni Luomalta uskottavuus.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Melko pian Kurskin onnettomuuden jälkeen Moskovan korkea tv-masto (Ostankino) syttyi tuleen. Nopeasti Venäjän kansa väänsi siitä seuraavan vitsin: "Syy Ostankinon tuhoisaan tulipaloon selvisi viranomaisten nopeiden mutta perusteellisten tutkimusten ansiosta: amerikkalainen tv-masto törmäsi siihen"

Ilkka Luoma

Araljärven kuivuminenhan johtuu siitä, että jenkit tarvitsevat autojensa pesuun paljon vettä ;)

Ilkka Luoma

Kansan keskuudessa on paljon oletuksia ja "varmaa tietoa", jotka todelliset 'asioista tietävät' tietävät valheeksi, jolla on "viisaiden kesken" lyhyet jäljet :)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel
Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Wikipedia:
"On esitetty epäilyjä, että onnettomuuspaikalla olleet USA:n USS Memphis ja USS Toledo olisivat osaltaan olleet aiheuttamassa onnettomuutta, sillä USS Memphis siirtyi Kurskin onnettomuuspaikalta Norjaan telakalle korjattavaksi Venäjän ilmavoimien seuratessa sukellusveneen öljyvanaa. Lisäksi siirtyminen telakalle vei aikaa kaikkiaan 8 päivää kun normaalisti matkaan olisi kulunut kaksi päivää. Samoin USS Toledo meni telakalle korjattavaksi USA:han"

Siis menikö ne norjaan, skotlantiin vai jenkkeihin?

Ilkka Luoma

Nähdyssä dokumentissa Norjassa käytiin pikaisessa "hätäkorjauksessa", ja laajempi tutkimus ja operoiminen tapahtui Skotlannissa. USA:ssa tehdään veneiden modernisointi.

Hellä Varis

Ja sinäkö selvitit tämän kaiken googlen avulla?
Ja ilmeisesti yhden aamupäivän aikana.

Ilkka Luoma

Kreml/FSB, Canada ja silmäys Googleen. Mutta tämän tyyppisissä jutuissa täyttä varmuutta ei voi saada koskaan. On paljon muutakin tietoa ja se oli loogista keskenään - esimerkiksi kuinka maiden presidentit operoivat asiaa, ettei syty vääriä tapahtumaketjuja...

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Mistä muuten tuon alustuksen rahamäärän tempaisit?

Markku Laaksonen

Äänetön käynti. Tietojen mukaan Kurskia kuljetti potkuri, mekaanisesti, ei pyhähenki. Kaipa siitä lähti potkuriääni kuten muistakin.

Varsin epäloogista ja ufoa koko tarina, mutta venäläistä sielunmaisemaa hivelevää, ei ollut meidän vika.

Ilkka Luoma

Äänetönkäynti oli vedenvirtauksen aikaansaantoa ilman perinteellistä potkuria - äänetöntä käytettiin vain asemiin mennessä.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Oli myös potkuri normaaliin ajoon - äänetön eteneminen kulutti paljon energiaa...

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel
Elias Paatos

No ei ollut typhoon, johan se lukee tuosa linkissäkin...

Ilkka Luoma

Olet oikeassa, tein virheen. Typhoon luokan esimerkki on Dmitrey Donskey - maailman suurin sukellusvene - palveluksessa vielä. Kursk on nk. tuomiopäivän vene, jonka ydinaselasti voi tuhota kaikki USA:n itä- tai länsirannikon suuret kaupungit.

Hannu Tanskanen

@Ilkka on tainnut nyt lukea Tom Clancya;)?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Tai Jason Bourne on iskenyt ;)

Ilkka Luoma

Jason Bourne on kova jätkä, ja selättää nyt tuollaisen sukellusveneen miehistön heittämällä ;)

Ilkka Luoma

Enpä olekkaan lukenut, mutta olen kuullut kehuja sen viihteellisyydestä ;)

Ilkka Luoma

Voitaisiin otsikko myös muotoilla:

Hämmentävää tietoa Kurskin uppoamisesta!

Käyttäjän AnttiKukkonen kuva
Antti Kukkonen

Teksti vilisee yksinkertaisia virheitä. Kursk ei ollut tuolloin maailman suurin ydinkäyttöinen sukellusvene, vaan maailman suurin SSGN, risteilyohjuksilla varustettu sukellusvene. Kursk ei ollut myöskään "tuomiopäivän vene" eli SSBN, vaan hyökkäyssukellusvene, ensisijassa lentotukialuksia vastaan toimimaan rakennettu. USS Memphis ja USS Toledo olivat/ovat molemmat Los Angeles -luokan hyökkäyssukellusveneitä, täsmälleen saman kokoisia.

Jos esittää poikkeavia narratiiveja asioista, olisi suotavaa, että edes perusymmärrys asioista olisi kohdallaan.

Toimituksen poiminnat