Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Peruskeskusta

Nyt ennakoidaan eduskuntaopposition voittoa kunnallisvaaleista

Arkadianmäen laella ei kyselytunnit eivätkä välikysymykset tuota tulosta, koska hallituskuusilo eli sextetti on ihastunut ministerinsalkkuihin ja audien takapenkkeihin - kannattaa siis sinnitellä kansakunnan todelliseksi vahingoksi, pidemmällä aikajänteellä - hallituskahvoissa kiinni.

 

Pääministeri ei ole enää pitkiin aikoihin kyennyt paimentamaan laumaansa

Jyrkin ote on kirvonnut, koska on pyrky EU:n korkean virkaan, kun pääministeriura tulee keskeytymään jo ensi keväänä - tällöin hallitus kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Tähän esimakua tulee antamaan kunnallisvaalien voittajat - Keskusta ja Perussuomalaiset.

 

Paavo astuu jälleen kehiin!

Kun Keskusta ja persut voittavat alkaneet kunnallisvaalit, herää taistelutahto myös eduskunnassa ja hallitus joutuu pyytämään kohteliaasti presidenttiä apuun, jotta saadaan mahoutunut ministerilista poistoon ja kierrätykseen - salin puolelle. Paavo astuu kehiin pyydettynä yhdistäjänä.

 

Peruskeskusta

Paavo Väyrynen ja Timo Soini astuvat samaan pöytään ja muodostavat Suomen suurimman puolueen ja kansanliikkeen - Keskusta saa uutta virtaa ja persut kokemusta hallitustyöskentelystä - lisäksi säästytään kiusallisesta hallituskelpoisuuskeskustelusta - ministerinimitysten osalta. Kumpi astuu johtoon - Paavo vai Timo?

 

Yli 40 prosentin kansanliike!

Ensi keväänä toteutuva ennenaikainen eduskuntavaali saa todellista intoa, sillä silloin alkaa esiaste kahden valtapuolueen esiinmarssille. Juuri muodostunut Peruskeskusta on toinen ja toinen on materiaalisesti varakkaiden Kokoomusleiri tai sitten sosiaalisesti uudistunut Vasemmisto - vai saammeko sittenkin kolmen suuren mittelön [?]

 

Persut eivät saa asioitaan yksin läpi

Nyt kansakunta tarvitsee tekijöitä; voimamiehiä ja -naisia. Tilanne  on karkaamassa kädestä - pahimpana on meneillään oleva maailmanlaajuinen työn uudellenjaon taistelu ja toinen suurongelma on ajelehtivat nuoret - muu on kehyskertomusta ensin mainituille. Mikäli nuo kaksi pääongelmaa saadaan kuriin ja hoitoon - hoituvat muut tärkeät osa-alueet "kuin itsestään".

 

Kansa tekee nyt suuren valinnan

Äänestysaktiivisuus nousee ja yhteiset asiat alkavat jälleen kiinnostamaan, kun jo tuulee omaankin otsaan - jää mielenkiintoiseksi tulokseksi ylittääkö Keskustan ja persujen yhteinen äänisaalis kuinka paljon nukkuvien puolueen kannatuksen.

 

Kansa on nyt kaappinsa päällä - ÄÄNESTÄ!

 

Ilkka Luoma

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Ilkka Luoma

PerusKeskusta sai 18,9 + 12,8 prosentin kannatuksen - siinä on meidän eduskuntaoppositio - yhteensä 31,7 prosenttia, se olisi muuten Suomen suurin Kansalaisliike - Isänmaan Kansanliike.

Toimituksen poiminnat