Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Prototyyppi-kokoomus astui parrasvaloihin

Viikolla kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak räväytti ilmoille tiedetyn tosiasian - oliko se tarkoituksella ja huolellisesti mietitty ulostulo?

 

 

[ ... yksinhuoltaja äiti odotti lapsilisäpäivää - piti saada kutistuneelle ydinperheelle ruokaa ja välttämättömyyksiä. Ilo lapsen teosta on hetkellinen, mutta vastuu pitkä - jopa 25 vuotta. Lapsilisällä tuetaan absoluuttisesti tasamäärällä niin rikasta kuin köyhää. Lapsilisän piti olla yksi kiihoke saada enemmän aitosuomalaisia näivettyvään kansakuntareviiriin ... ]

 

 

Jokainen muistaa biologian tunnilta eläin- ja kasvikunnan menestyksen eväät; vahvuus, oveluus ja nopeus *] - siis tehokkaamman laki. Heikko syötiin ja tuurittoman biomassa otettiin muiden kasvuhyödyksi - biosfäärin "loputtomaan kiertoon". Vahvuuden lait ylläpitävät lajikuntoisuutta, jossa heikolle ja vaajaamittaiselle ei ole tilaa. Ihmiskunta kehitti sosiaalisen tulontasauksen ylläpitääkseen inhimillisyyttä lajilleen - synnyttäen maapallollisesti suhteettoman populaatiopaljouden. Nämähän ovat kaikkien tietämiä tosiasioita.

 

*] Muistamme juvalaisen perinneilmaisun: "Nopeat syövät hitaat"

 

 

Onko Kokoomus näyttö- ja vertailutalouspuolue?

 

Espoo, Kokoomuksen helmi ja voimapesä kuluttaa Suomessa kuulemma eniten autonvahaa per asukas - Espoossa audit, mersut ja bemarit kiiltävät osoittaen mieskuntoa näyttöfilosofiassaan. Kokoomuksen helmi oli myös nuorten varapuheenjohtajan Saul Schubak´in tarkoituksellinen/ tarkoitukseton heitto lapsilisien alkulähteestä, varakkaasta veronmaksajasta, joka elättää köyhien ja onnettomien "haaskojen" lapsia. Lapsilisät pitäisi näin ollen(ko) kieltää ja antaa eläinkunnan vahvemman lain puhua?

 

 

Vahvemman laki

 

Kokoomus saattoi vuodattaa tarkoituksella tämän sammakoksikin nuhdellun heiton. Kokoomuksen ideologiaa johdettanee tiukasti ja vahvemman lailla puoluetoimistosta, jossa harvoin julkisuudessa esiintyvä voimakastahtoinen puoluesihteeri Taru Tujunen torppasi luonnonlain jo kättelyssä. Kuitenkin takana saattoi olla tietoinen esiintulo, johdetusti. Oliko aika ottaa käsittelyyn heikompien degeneroiva vaikutus kokoomusideologian reviiripuolustukseen. Heikko on rikkaan menoerä, ja tästä piti saada keskustelu aikaiseksi.

 

 

Pääasia on, että puhutaan

 

Schubak´in avaus oli tiedetty, kauan sitten tunnistettu ja opinkappaleissa luonnon vuosimiljoonaiseksi menestyksen säveleksi havaittu. Nyt se tuotiin ihmismäiseen näköpiiriin vastuunkantajapuolueesta, jossa on ollut jo pidempään havaittavissa vahvuuden ekonomiaa ja lopulta voimakkaamman ideologiaa. Kokoomusmaailma ei suvainne heikkouksia - onhan luotuna filosofiana muun muassa materiaalinen kulutushokema.

 

 

Kykypuolue voimaannuttaa arvokeskustelua

 

Miksi heikkoja ja köyhiä sitten huolehditaan ja ylläpidetään varakkaiden toimesta?  -tähänhän nuoria edustava demokraattisesti valittu arvohierarkia halusi keskustelun johdatella. Kokoomus halunnee vähemmän kulutuspisteitä, mutta vahvempina - se on eräänlaista ympäristövastuuta, jossa köyhemmän on väistyttävä massivoituvan kulutusnäyttötalouden tieltä. Materialistit nostavat häntäänsä, jotta kulutettavaa jäisi enemmän harvemmille, varakkaille - näinkö kokoomusnorsutornista viestitetään jäsenistölle - heidän etuaan ajaen? Ei uskoisi, vai?

 

 

...

Massiiviset kulutusvirrat mahdollistuvat pienistä puroista

 

Rikkaita ei pääsäännön mukaan ole, jos ei ole köyhien pieniä kulutussivuvirtoja. Nämä pienet puroset yhtyessään muodostavat työtä, ansaintaa ja lopulta jättivoittoja muun muassa "kulutustavaravalmistajille", joissa yhdistyy yritteliäisyys, ahkeruus, nokkeluus, tahto ja joskus suhteeton ahneus.

 

Microsoft Bill Gates rikastui juuri näistä pienen pienistä puroista, kun sadat miljoonat ostivat Windows käyttöjärjetelmiä - tosin Bill-"boy" on jo nyt jakamassa hankkimaansa maallisuutta sadoin miljoonin dollarein, juuri köyhille ja varattomille - Billyn ymmärtäessä, mistä hänen rikkaudet ovat kotoisin.

 

 

Miksi Kokoomus salli "epäinhimillisen" heiton kykyilynuorilta?

 

Rujo rääkäisy kulutuspuolueen nuorisosiivestä oli keskustelun avaus, eikä suinkaan huono!  Nyt viimeistään Kokoomus avasi oman ideologian ja aatemaailman kaiken kansan kuuluville ja esittelyalttarille. Avaus oli hätkähdyttävä, mutta rehellinen. Rehellisyys maan perii, kuten on käynyt vuosimiljoonaisessa luonnossa, jossa vahvempi on aina syönyt "rehellisesti" heikompansa - näin on ylläpidetty lajivahvuutta ja säilytetty harmoninen luontotasapaino - kunnes apinoista polveutuva ihminen astui kehiin.

 

 

Onko meistä inhimillisiksi?

 

Muistamme rotuopit ja massateurastukset. Homot, väärin uskovaiset, juutalaiset, mustalaiset ja muut alempiarvoiset rahdattiin karjavaunuilla keskitysleireille - heistä valmistettiin jopa saippuaa. Elettiin rotuopin aikakautta, jossa yksi, arjalaisuuden voimaharha nosti itsensä valituksi kansaksi, johtamaan muita. Kornia oli se, että tuon harha-askeleen laittoivat järjestykseen kommunistinen diktatuuri ja läntinen markkinatalousdemokratia. Rotuopit ovat haudatut, ja kansakunnat vakuuttivat, ettei "enää koskaan".

 

 

Loppuhuomautus - Odotetusti Kokoomus Nuoret irtisanoutuivat Saul Schubak´in lausunnoista

 

 

 


JK.

Jäämme odottamaan kokoomusjohdon esiinmarssia antamaan meriselityksen nuorisosiiven, tulevaisuuden rakentajien aatemaailman tarkemmasta sisällöstä - kuten Katekismus paimentaa: "Mitä se on?"  -jotta heikompi lahjainenkin voisi ymmärtää esilletulon oleellisen ideologiaviestin. Kansakuntaa kiinnostaa myös kuulla miten mahdollisesti ajattelematon höytkyilyssään onneton lipsahdus pääsi putkahtamaan julkisuuteen ja saako töräyttäjä tästä jonkin sanktion - vaikkapa isällisenä opetuksena opiksi tulevaisuudelle.

 

 

JJK.

Sähköpostin kopiokenttä on tällä kertaa erityisen huolellisesti mietitty - koska aihe on koskettava, ja peruskysymys ihmisyydestä, inhimillisyydestä ja siitä ihmisarvoisesta elämästä, mihin kaikki kuitenkin sisimmässään tähtäävät, on oleellinen osa elämäämme - kukaanhan meistä ei ole syntyessään paha, vaan tarkoituksemme on jatkaa sukua kaikkine niine keinoin, mitä luonto ja evoluutio ovat meille antaneet. Keskustelu tulee varmasti jatkumaan ja toivottavasti herättävät muutkin arvopuolueet syvällisempään aatekeskusteluun aikakautena, jolloin kulutus- ja näyttötalous ovat saaneet liiallisen tartuntaotteen meidän(kin) kansakunnasta.

 

 

 

Ilkka Luoma

 

 

 

Sent

Cc: jukka.romppainen@kokoomusnuoret.fi ; antti.hakkanen@kokoomusnuoret.fi ; laura.raty@helsinki.fi ; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi ; jan.vapaavuori@eduskunta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; Hiltunen Rakel ; Paasio Heli ; presidentti@tpk.fi ; carl.haglund@defmin.fi ; heidi.hautala@formin.fi ; maria.guzenina-richardson@stm.fi ; paula.risikko@stm.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi

Sent: Sunday, November 04, 2012 10:31 AM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Tuliko Kokoomus nyt ulos aatteellansa ja julkisti kantavan ideologiansa - negaationa?

...

 

 

Vahvemman ja ahneemman laki

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Ilkka Luoma

Joillain palstoilla on heitetty, että "suupäkki" heitettiin kehiin, jotta Islannin ilmatilaongelma saatiin pois kansalaisten mielistä - olihan Islanti presidentin (kok.) ja pääministerin (kok.) törmäyskurssin kohde, siis haitaksi Kokoomus-brändille.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Olisi mukava tietää, mitä nuo tekstin alaosassa mainitut muut poliitikot tuumaavat tästä "kokoomusulostulosta" ;)

Markku Nieminen

Ei vaikuta evoluutioon koska:

Jos lapsilisät lopetetaan niin päihdeäitien, "siirtolaisten", työtä välttelevien vätyksien, "pakolaisten", työltä suojaavaa vaatetusta käyttävien, narkkien jne työvoimapullan paikkaajien saamat avustukset eivät pienene lainkaan MUTTA tavallisten ihmisten nettoveroaste nousee sen lapsilisän verran.

Reilusti yli 100 keuron vuosituloista ja/tai hienosta perseestä syntynyttä oikeaa kokoomusta asia ei tietenkään juurikaan haittaa mutta kokoomuksen äänestelijöiksi juksattuja opettajia, puotipuksuja, hoitsuja, poliiseja jne jne kylläkin.

Ei kannattaisi olla tyhmä, ei kannattaisi äänestellä kokoomusta.

Ilkka Luoma

Kokoomuksella on uskollisimmat äänestäjät. Kokoomuksen ei tarvitse tehdä muuta kuin turvata materiaalisen kulutuksen kasvu kyvykkäille ja omaisuuden turvaaminen, niin Suomesta irtoaa kannatusta aina noin 19-23 prosenttia äänestäneistä, sillä heillä menee materiaalisesti ja kulutuksellisesti aina hyvin ja he haluavat turvata näyttö- ja vertailutaloutensa sekä suojella maallisomaisuutensa - siispä äänestävät Kokoomusta.

Kokoomuksella ei ole ideologiaa, on vain kasvu ja sille hokema/rykimä. Nyt prototyyppi-kokoomus heitti kehiin kehitysversion "suupäkkinä" - nyt puhutaan, puhutaan ja Kokoomus pysyy keskustelujen keskipisteessä - oliko tämä sittenkin Taru Tujusen oivallus ja suuridea?! Puhutaan, että Tujunen on todellinen Kokoomuksen päättäjä - kulisseista?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

On todettava, että Kokoomuksella on "munaa" tuoda hyvin vaikeita tosiasioita esille, sillä suvunjatkamisoikeus nykyverkostoituneessa ja toisistaan elävistä kansalaisista ei olekkaan niin yksinkertainen asia. Joku maksaa aina laskun.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Hesari kirjoitti juuri tänä aamuna estolääkitystä, ettei ukkokokoomus ole suupäkin takana ..

Ilkka Luoma

"Suupakin" heitto oli vaikean keskustelun avaus ja Kokoomuksen ideologian kirkastusprototyyppi - en malta olla liittämättä tähän aiempaa artikkelia vanhempien roolista kasvattajina:
...

Sent: Wednesday, September 19, 2012 9:38 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - A-klinikkasäätiön ihmiskasvoinen hirviö!
...

A-klinikkasäätiön ihmiskasvoinen hirviö

(Uutisointi julkisti räväkän ja pysäyttävän infoiskun videona alkoholin vaikutuksesta perheen lapsiin - kun isä ja/tai äiti juovat ... liikaa. Mikä on liikaa, jääkööt keskustelun ja "asiantuntijoiden" ratkaistavaksi)

A-klinikkasäätiö herättelee shokeeraavalla informaatioiskulla vanhempia pohtimaan omaa alkoholin käyttöä lastensa kehitykseen. On sanottu, että ”viina viisaille suotavaa, muttei tyhmille tuotavaa”. Alkoholinkäyttö on lisääntynyt voimakkaasti sitten 1970 –luvun, noin seitsemän litraa puhdasta 100 prosenttista alkoholia per capita per vuosi on kasvanut noin 11 litraan ja edelleen per nenä.

Lapsi tarvitsee reilu 20 vuotta vanhempiaan kehittyäkseen täyteen valmiuteen jatkamaan sukunsa geenejä eteenpäin, yhteistyöhenkisenä – sillä tarvitsemme monimutkaistuvassa yhteiskunnassa yhä enemmän verkostoja. Lopulta kasvaminen on elämän mittainen prosessi – ”talo kestää tuulet ja tuiskut, kun pohja on vakaa ja kestävä”.

Olemme vanhempina malleja ja esimerkkejä

Vanhempiin pitäisi pystyä luottamaan ja turvautumaan kun lapsen pelko tai tietämättömyys iskevät. Nyt pelko iskee vanhempien muuttuneesta käytöksestä, kun kännissä koetamme olla ”mukavia, yliosallistuvia, filmaattisia, vitsinokkelia ja lopulta uhkaavan väkivaltaisia" – ainakin äiti saa kyytiä isältä ja isä äidiltä myrkyttävää sanankäyttöä.

A –klinikkasäätiö onnistui saamaan maailman hereille erittäin vakavasta aiheesta – känni tuhoaa perhesuhteita, siteitä lapsiin ja luo epävarmuutta itse kehittyviin nuoriin. Mikä onkaan osuutemme nyt juuri ajelehtivaan, etääntyvään ja erakoituvaan nuorisoryhmään, joka ammensi/ ammentaa oppinsa ja koulutuksensa kaduilta – missä menee meidän vanhempien vastuu?

...

Kirjoitimme aiheesta jo vuosia sitten, mutta teksti ei kiinnostanut ... ovatko ongelmat vasta nyt oivallettu, vaikka tiedetyt virheet ovat olleet pinnalla jo vuosikaudet?

[2007] [ ... isä pyörähtää pystypubilta kotiin ovenkarmit kaulassaan, luulee vaimonsa olleen taas vieraissa tai vähintään silmäillyt töissä esimiestään. Lasten isä kaatuu rähmälleen sohvalle ja sammuu huudettuaan äänensä käheäksi - tuskissaan nukahti syyttäen maailmaa katalaksi ja epäymmärtäväiseksi, uskoen kuitenkin tehneensä parhaansa syyllistäen itseään sisimmässään... ]

LINK --- http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/04/vanhemmat-in... ---

LINK --- http://www.a-klinikka.fi/arkisto/humalainen-vanhem... ---

YLE 1:n AamuTV 11.4. innostui polemisoimaan asiantuntijoiden kanssa mitä merkitsee lapselle vanhempien alkoholinkäyttö. Tunnustettiin sen aikaansaavan mm. pelkoa, luottamuksen menetystä ja surua huomioimattomuudesta. Lapset eivät ymmärrä pieninä, että vanhemmilla on hätä jostain - he vain näkevät, että heistä ei huolehdita, he jäävät tuuliajolle ja kokevat turvattomuutta.

Alkoholin käyttö on kasvanut

Veroa alennettiin markkinoiden ja kilpailun takia. Sosiaaliviranomaiset ja työterveyslaitos tiesivät, mitä seuraa hinnan alennuksista. Kaikki nuo ennusteet ovat toteutuneet. Nyt puuhataan korotuksia oppineina seurauksista, jotka tuhosivat jo parissa vuodessa satoja perheitä ja työpaikkoja.

Alkoholinkäyttö on lisääntynyt kautta linjan;

lapset jopa 12-vuotiaina, nuoret, nuoret aikuiset, nelikymppiset ja eläkeläiset, myös niin naiset kuin miehet - kaikki ovat maistaneet lohduketta yksinäisyydestä, huolista, ajelehtimisesta ja välinpitämättömyydestä, mikä vallitsee kiihkeärytmisessä markkinataloudessamme.

Nyt on kiire saada rahaa, tavaroita, näyttövälineitä. Kiire on aina, on niin kiire, ettei huomaa viereltään lohduttomuutta, yksinäisyyttä ja epätoivoa, koska itse on herkästi ajautumassa samaan pyörteeseen.

Aika on rahaa - raha on valtaa

Kiire hermostuttaa - irtiottoja pitää saada, stressiä hukutetaan viiniin, harmittomiin sohvanreunamäyräkoiriin, iltadrinkkeihin ja kaappijuopotteluun. Alkoholi on hyvä renki, mutta huono isäntä.

Lapset huomaavat herkästi jo hyvin nuorena erilaisen isän ja epävarman äidin

Nämä pienen pienet muutokset rakentavat mielikuvaa syvälle pienen lapsen mieleen esimerkeistä, epäluottamuksesta, pettämisestä - kun ei tultukkaan, vaikka oli sovittu. Lapset taltioivat malleja huomiselle. Välinpitämättömyys ja silkka jaksamattomuus vanhemmilta "ajavat" lapset steissille, kartsalle ja kaduille.

Kasvamisen mallit saadaan kovasta katuelämästä –

jengiydytään, haetaan esikuvia ryhmästä - ryhmää pitää palvella tai siitä joutuu ulos. Jengissä on johtajat, jotka korvaavat esimerkillään sen luontaisen kasvatuksen, mikä piti saada kotoa. Isällä ja äidillä ei ollut aikaa, eikä aina edes hermoja arkipäivän kestämiseen.

Aikuiset ihmettelevät mikä meni vikaan –

jotkut antoivat runsaat viikkorahat, automaattikortin, harrasteet ja kesälomat kaukomailla, jossa vain unohtui se pieni osatekijä, että ei matka ja sight-seeingit, vaan osallistuminen ja yhdessäolo. Lapset tarvitsevat esimerkkejä - lapsien paras esimerkki pitäisi olla oma isä ja äiti. Mikäli tämä jää puuttumaan, olemme laiminlyöneet velvollisuutemme rakentavasta esimerkistä. Puhutaan laatuajasta.

Eläinkunnassa molemmat tai jompi kumpi kouluttaa, harjoittaa, osallistuu ja huolehtii juuri tarkasti tiettyyn ikään geenisiirtonsa - elämän eväät ja mallit esimerkein ja osallistumalla koulitaan, jotta valmius kohtaamaan oma alkava itsellinen elämä on mahdollista.

Paras ratkaisu geenisiirron onnistumiseksi on vuosituhansia vanhat tapojen ja toimien siirrot, joilla niin vanhemmat kuin niiden vanhemmat ovat oppikokoelmansa saaneet. Meiltä ihmisiltä liiaksi nuo ohjaavat opit, esimerkit ja yhteiset osallistumiset usein jäävät väliin ja seuraukset näkyvät nyt.

Ihmettelylle ei ole sijaa, sillä aina lapsen vanhemmat kantavat vastuun - selitykseksi ei käy se, että katu opetti. Kysymys kuuluu mieluumminkin, miksi me emme opettaneet, miksi me emme osallistuneet.

Ei ole syytöksiä, on vain toteamuksia vastuusta;

lapsien teko on prosessi, jossa velvollisuus itsestään selvyytenä ajaa huolehtimista ja kasvatusta kädellä, joka tuntee rakkautta, ohjaamista, esimerkkiä ja oikeudenmukaisuutta. Lapsi vaistoaa epäoikeudenmukaisuuden jo hyvin nuorena - mikäli tuolloin emme ole vaateliaita itseämme kohtaan, kylvämme siemenen huomiselle, jolloin muutokset toivottuun suuntaan eivät enää onnistu, ... kovinkaan helposti.

Jokainen meistä oli täysin viaton ja vilpitön – 2 -vuotiaana

Jokainen voi miettiä omaa, isänsä ja äitinsä sekä lapsiensa 2-vuotisvalokuvia ja ihmetellä, kuinka viattomia kaikki olivatkaan - mikä meni pieleen, mikä meni vikaan, missä tapahtui se ratkaiseva käänne? Kasvatus ja osallistuminen ovat prosessi, joka kantaa historian perinnettä. Tuossa prosessissa luottamus on suurin tae kokea onnistumista, jota jokainen vanhempi haluaa kokea.

Jokainen isä ja äiti haluaa lapsistaan onnistujia, kukaan ei toivo menestymättömyyttä eikä epäonnistumista. Ei ole vaatimuksia, ei saa olla itsestään selvyyksiä - on vain luottamus ja sen hoito sekä rehtiys oikeudenmukaisuudesta, jossa lapset ovat tarkkaavaisia ja tässä kohtaan ratkaistaan monta huomisen kohtaloa.

Alkoholin ja muiden päihteiden vaikutukset ovat kemiallisia prosesseja,

jotka laukaisevat mielenkuvasta riippuen mahtipontisuutta, näyttämisen halua, suurellisuutta, hiljaisuutta, avoimuutta, sulkeutumista sekä myös väkivaltaa ja henkistä julmuutta - ja aina jostain syystä, koska asioita ei voitu selvittää aikaisemmin.

Alkoholi ei juuri koskaan välitä uteliailleen sitä kuvaa, josta me kaikki olisimme olleet ylpeitä hyvinä isinä ja äiteinä. Jokainen syntynyt lapsi on elämän ja selvitymisen ihme pitkässä jatkumossa ja on jo itsessään voitto selvitymisestä - sitä ei tulisi tuhota hetkelliselläkään osallistumattomuudella. Laatuaika on kuitenkin aina niin vähissä.

Ilkka Luoma

...
Aikaisempia kirjoituksia aiheesta, keskusteluja palstoilta [ 17. syyskuuta 2005 ]

--- http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=2859

(Miksi elämää nähnyt nainen juo enemmän kuin ennen)

--- http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=99...

(Nuorille pahoinvointia vanhempien tavoitellessa hyvinvointia)

...
Kuvakokoelma kirjoitukseen [ 1-3 ]

1]
--- http://www.flickr.com/photos/ilkkaluoma/455908463/ --- [ IMG_0569.JPG ]
Lapset ja nuoret saavat vaikutteet, opit ja esimerkit vanhemmiltaan ja nykyisin myös runsaasti ympäristöstään. Vastaanottokyky on herkkää, mutta rikkoutuvaa, kuten kuvan paperista tehdyt juhlatamineet. Saamaton oppi ja - neuvo elämäntielle on kuin päättömyys nuoressa ihmisessä kohdata vaikeuksia ja haasteita, mitä ympäröivä yhteiskunta kosolti jakaa kunkin elontielle. --- [ nuorien suunnittelemia ehdottoman kierrätettäviä pukuja paperista, vaatesuunnittelun taidetta ennakkoluulottomasti - EVTEK --- http://www.evtek.fi/ --- ] .

2]
--- http://www.flickr.com/photos/ilkkaluoma/455908495/ --- [ DSC_7145.JPG ]
Vanhempien ja lähipiirin alkoholinkäyttö puhuttaa juuri nyt kun ollaan huomattu lisääntyvän käytön vaikutukset. Markkinatalouden kulutusjuhla on lisännyt elintasokilvoittelun sille tasolle, että vanhempien osallistuminen, huomioonotto ja neuvonantokyky huomiselle on kutistunut vuosi vuodelta saadun tavarallisen elintasohamuamisen suhteessa. Lapset ja nuoret ponnistavat omaan elämänsä aina siitä lähtökohdasta mitä heille kotona on tarjottu. -- "Ei pelkkä suunnan osoitus, vaan esimerkki ja teot"

3]
--- http://www.flickr.com/photos/ilkkaluoma/455908497/ --- [ IMG_0500.JPG ]
Nuorien saamassa esimerkissä vanhemmiltaan alkoholilla onkin suurempi vaikutus kuin arvaammekaan. Humala ja sen tuoma muutoskäyttäytyminen ovat tuntematonta, turvatonta ja jopa pelkoa aiheuttavaa peilikuvaa harhaisesta maailmasta, missä elämän realiteetteja ei tarjota sellaisena kuin ne todellisuudessa kohtaavat varttuvan nuoren. -- "Elämä ei ole peilikuvien heijasteita, vaan malleja todellisuudesta kokemuksella ja pohdinnalla".

...
Kuvalinkkien alta tulevia kuvia saa käyttää vapaasti ylläolevan tekstin yhteydessä. Copyright by Ilkka Luoma ja Irma Miettinen 2007.

Sent

Cc: jutta.urpilainen@vm.fi ; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi ; jukka.gustafsson@minedu.fi ; eero.heinaluoma@eduskunta.fi ; kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi ; puheenjohtaja@keskusta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; olavi.kaukonen@a-klinikka.fi ; arkkipiispa@evlut.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; paula.risikko@stm.fi ; maria.guzenina-richardson@stm.fi ; presidentti@tpk.fi

Sent: Wednesday, September 19, 2012 9:38 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - A-klinikkasäätiön ihmiskasvoinen hirviö!
...

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel
Ilkka Luoma

Kokoomuksen nuoret peruslinjoilla!

9.9.2013 - Kotimaa äärioikeisto aitosuomalaiset IKL Ilkka Kanerva isänmaallisuus katainen kokoomus kokoomus nuoret oikeisto oikeistopuolue puolueettomuus reviiripuolustus

Papin kaapuinen rautakypärä kokoomuslainen a´la Kari *] on menneisyyttä. Kokoomus on toivo ja työmies (millään tavoin tässä halventamalla rehtiä työmiestä) – Kokoomus on myös yleispuolue, joka menetti identiteettinsä 1] ja arvoaatteensa.

Tänään Kokoomus Nuoret ry ottaa irtiottoa nk. ”ukkokokoomuksesta”, jossa virtaa kataismaiset asiasisällöttömät hokemat hyvinvoinnista, työntekemisestä, natotuksesta ja läntisestä itsepintaisuusväittämistä. Kokoomus oli pitkään suurin puolue – nuori puheenjohtaja oli antanut uskoa, voimaa ja tavoitehakuisuutta.

Mersun takapenkki rämetti Kokoomuksen materiaaliseksi kulutusyhteiskuntapuolueeksi, jossa mahtailevat näyttö- ja vertailutalouksien 2] airueet. Kokoomus oli tehnyt suuren harppauksen pois sellaisesta, jossa oli arvot ja aatteet. Nämä arvoaatteelliset karkasivat kalluppien mukaan Keskustaan ja Perussuomalaisiin.

Kokoomus Nuoret räväytti irtiotolla

Nyt peräänkuulutetaan reippaasti soinilaisten ja halla-aholaisten teesejä – hyväksymällä ”kiihoituksen kansanjoukkoja” vastaan sekä lakkauttaisivat vähemmistövaltuutetun tehtävät ja viran. Kokoomusnuorista on tullut reviiripuolustajia 3]

Tasavero juoksuttaa yhteiskuntaa kilpailutilanteeseen, voimakkaammin kuin progressiot, joista luodaan nyt vihervasureiden voimin kansalaispalkan 4] alkeita. Kokoomusnuoret eivät halunne vapaamatkustajia, vaan yrittämistä, oveluutta, peliä ja menestymistä – ainakin materiaalisin mittapuin.

Suomi kuuluu suomalaisille,

ja arvaan, että kokoomusnuoret huutavat aitosuomalaisuuden perään – ”Suomi on hyvä maa, ja sitä puolustaa parhaiten aitosuomalainen itse” -näin suunilleen nuorten ihannoima edesmennyt isänmaan sinivalkoinen ääni, kenraali Adolf Ehnrooth 5] usein maalaili.

..

Suomesta puuttuu aito oikeistolainen puolue,

sille perustoja luodaan perussuomalaisten äärisiivistä, Itsenäisyyspuolueesta kuin vielä järjestäytymättömistä liikkeistä, joita muhii jo pinnan alla. Soiniintuneiden halla-aholaisten mielenliikkeitä arvaillaan – puhumattakaan hakkaraislaisten orastavista mielenvärähtelyistä.

Huuto menneisyydestä – IKL?

Ajaako Kokoomus Nuoret ry ukkopuoluettaan katsomaan totuutta silmiin? Reivaako kokoomusnuoret ikiaikaisista Ilkka Kanervan 6] ”maailman avoinna suuntaan tai toiseen” ideologiasta selkokieliseen isänmaan puolustamiseen, historia-arvojen nostoon sekä perinteelliseen 'aito Suomi, hyvä itsenäinen Suomi' suuntaan?

Nuorten kapina – vai kapina jo laajemminkin?

Kokoomuksessa saattaa muhia muutoinkin voimakas pinnanalainen kapinaliike saamattomuutta kohtaan – aika on jo muutoksille ja vahvoille johtajille; ehkä vain Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujusen vahva persoona puolueen sisällä on pitänyt muutosvoimat toistaiseksi aisoissa.

Kokoomus luo nahkansa –

sillä sen taustajoukot ovat jo kyllääntyneet väripalettihallitukseen 7], joka ei kykene ajamaan aitokokoomuslaisia aatteita kansakuntamme hyväksi. Reivaus alkaa puheenjohtajan vaihtumisesta – eroava pääministeri ei voi olla puolueensa keulakuva, sillä sextetti on elonsa illassa ja jo ”kreikka III” saattaa suistaa hallituksen nurin, koska pinna palaa lopulta kärsivällisimmiltakin myötäilijöiltä.

...

VIITTEET

*] Kari – taitelijaprofessori Kari Suomalainen, tunnetuin pilapiirtäjämme

1] Hyveellistävä kansallistunne ja identiteetti itsestämme ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148081-... - [US_P/il]

2] Evoluution aivokapina vastustaa näyttö- ja vertailutaloutta? ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ev... - [AL/BLOG/il]

3] Reviiripuolustus ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103988-... - [US_P/il]

4] Kansalaispalkat alkeet ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148266-... - [US_P/il]

5] Kun presidentti Halonen ei suostunut kenraalin viimeiseen toiveeseen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/01/tasavaltamme... - [BLOG/il]

6] CASE – Ilkka Kanerva ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/case-ilkka-k... – [BLOG/il]

7] Onko meillä kansakuntana varaa ylläpitää Kataisen sextettiä? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.p... - [IL/Kesk./il]

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

Kansalaisaktivisti ja suomalaisuuden kannattaja

...

EXTRA

Kokoomus Nuoret ry:n esiinmarssi – uudistajina?

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124141-... - [US_P/Il]

Schubak ~ ääniä oikealta ja vahvuuden lakien kunnioittamisesta – prototyyppikokoomuslainen?

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123560-... - [US_P/il]

AL – US

BLOG 22 736 | 2 051 - IL

---09092013---

doc.: kokoomusnuoret_09092013.doc – OpenOffice.org Writer

463 | 4750

Toimituksen poiminnat