Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

"Menkää ja rikastukaa" -Deng ja ... Kokoomusnuoret ry!

Media intoili kokoomusnuorten ulostulosta, jossa yksilökeskeisyys ylittää nykykollektiivishuolehdinnan - vahvemman lailla voittoon ja kasvuun L] ~

L/Liite --- http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123560-prototyyppi-kokoomus-astui-parrasvaloihin   ---

 

 

[ ... köyhä opiskelija kerää pulloja, saadakseen kaupasta punaisen alelapun ruokaa. Kerrotaan, että Jyväskylän yliopistolla vähintään jo puolet on vähintään kokeillut kannabis- eli "ruohotuotteita". Huumeet riepovat niin Espoon Tapiolaan kuin Helsingin Jakomäkeä. Irtonaisuus perhekeskeisyydestä kasvatti kokonaan uuden lohkon nuorsukupolveen - 1990 -luvun laman seurauksia kärvistellään edelleen ... ]

 

 

Ahneus on lisääntynyt, pitää kasvaa ja saada lisää rahaa - ostovoimaa. Pitää voida näyttää ja verrata itseään muihin ja olla voittaja. Auton pitää kiiltää niin, että se sokaisee aitanaapurin. Kokoomusnuoret julistavat opissaan vaurautta, elintasoa, menestystä ja kasvun voittoa - työtä on tehtävä!

 

 

Menkää ja rikastukaa

 

Näin voidaan sanoa myös kokoomusnuorten tarkoittaneen (Helsingin Sanomat - su. 11.11. D4) - hankkimaan elintasoa ja vaurastumista, siis näyttö- ja vertailutaloutta. Eläinkunnassakin urokset mahtailevat sarvillaan ja komealla värityksellä, lihaksilla ja kestävyydellä - vain paras ja ovelin pääsee siittämään - näin tulee todennäköisimmin kestävät jälkeläiset, jotka taas mahtailemalla (urokset) ja/tai valitsemalla (naaraat) jatkavat sukuaan.

 

 

Deng Xiaoping

[=  http://fi.wikipedia.org/wiki/Deng_Xiaoping   -]

 

Yllättävää miten likelle menee Kiinan nykyvaurauden käynnistäjän, edesmenneen Deng Xiaoping´in arvoituksellinen lause:

 

"Menkää ja rikastukaa" - todellisuudessa ei ole vieläkään täyttä varmuutta, mitä hän lopulta tarkoitti "rikastumisella". Noh, Kiina on joka tapauksessa nyt rikastunut ja siitä on tullut toinen maailmanmahti. Kiina ajanee nopeasti vielä USA:nkin ohi - tuon taantuvan kokoomusnuorten ihannevaltion, jossa yritteliäisyys, materiaalisen vaurauden sekä näyttö- ja vertailukulttuurin mahtipontisuus syöksevät vieläkin ylivoimaisesti eniten ympäristötuhoa, per capita - meidän kaikkien riesaksi.

 

 

"Tunnustelkaa joen pohjan tuntemattomia kiviä"

-Deng, kehottaessaan kansaansa "rikastumaan".

 

Deng Xiaoping kannusti myös huolella tunnustelemaan pohjan kiviä, kun ylitetään tuntemattomia jokia. Deng oli erikoistunut verrantoihin, joita vain kiinalainen osaa "lukea", meille sanonnat ovat usein tuntemattomia, sillä meillä on veressä yksilön itsekkyys, eikä meille ole kasvanut herkkää kollektiivisuutta, kuten kiinalaisessa vuosituhantisessa kulttuurissa lopunkädessä on kysymys. Nythän kiinalaiset maistavat lännenmiehen hedelmää ja tautia - tunnetuin seurauksin.

 

 

Kokoomusnuoret

 

Pääministeri Jyrki Kataisen Kokoomus on mahottunut ja rämettynyt ideologiassaan, se on nyt valtapuolue, jota kaikista äänioikeutetuista kannattaa noin 13 prosenttia. Suomessa äänestysvilkkaus on rojahtanut alamaihin, koska kansa ei luota poliitikoihin - he puhuvat kieltä, jota kansa ei ymmärrä. Ja vaikka ymmärtäisikin, niin ei paljolti kannata. Kansa on sitä mieltä, että on tekojen aika. On todettava, että kokoomusnuorten sanoissa on tekemisen makua - niissä tartutaan koreilematta suurongelmien ytimiin - vain tekijä puuttuu ...

 

 

Kiina ratkaisee kaikki ongelmansa [?]*

 

Kiina ei väistyvän puoluejohtajan ja presidentti Hu Jintao ´n sanoin koskaan tartu läntisen markkinatalouden tarjontademokratiaan, koska se ei toimi. Kiina kehittää omaa linjaansa, jossa on paljon samoja piirteitä kuin meidän ongelmien ratkaisuihin tarvittaisiin - siis niitä ehdotelmia, joita kokoomusnuoret viljelevät - otolliseen maastoonko? Kyllä. Vastuunottajat ovatkin sitten muualla kuin nykyhallituksessamme. Kataisella oli vain puheita, mutta herättäjänuorissa on ituja huomisen tekoihin ja todelliseen vastuun kantoon. Näinköhän Katainen petaa jo paikkaa johonkin EU-eurokomplikaatioon?

 

*] ---   http://ilkkaluoma.vuodatus.net/blog/1178382/kiina-kasvaa-nopeammin-kuin-maallinen-kestokyky-sietaa/   ---

 

 

...

Luonto suosii terveyttä ja voimaa

 

Evoluutio jenkaa geeniperimää sellaiseksi, että suvullinen elinvoima siirtyy vahvana eteenpäin - näin koko laji säilyy. Suurena erona meihin ihmislajiin on toki se, että koko muun biosfäärin perimään on rakentunut harmonian säie, joka kilpailusta huolimatta tasapainottaa biomassojen ja biosfäätin jakaumaa, käyttöä ja hallitsevuutta. Heikko syödään ja sairas kuihtuu - epäinhimillistäkö?

 

 

Missä mättää?

 

Ei missään, koska ihmislaji on osa evoluutiota. Ihmiskunta tulee asemoitumaan joka tapauksessa jossain vaiheessa biosfääritasapainoon, joukkotuhon tai lajidegeneraation kautta. Meidän läntinen näyttö- ja vertailutalous ei sovellu niukkuuden hallintaan, jossa biosfäärin massat ovat "osanneet" kilpailussa ohjautua tasapainoisesti, kullekkin lajille.

 

 

Harmonia säätelee kilpailuefektiä,

 

jossa esimerkiksi suursopulilaumat syöttäytyvät ravinnoksi palauttaen sopulikannan nopeasti "säällisiin mittoihin". Missä piilee kokoomusnuorten aineeton kasvuihanne ja kyky ymmärtää luontorakennetta; meitä täydellisesti ruokkivana varantona?

 

 

Deng ymmärsi, mutta mitä?

[Deng ymmärsi muutakin -   http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/06/yksilsuoritus-joka-ji-elmn-tienanmenin.html   ---]

 

"Menkää ja rikastukaa" - avautunee kokonaisuudessaan kiinalaisen kommunismin hiljalleen syrjäyttävällä uuskungfutselaisuudella 0]. Kiina ja kiinalaiset eivät tule taipumaan läntisen miehen materiakasvuhuumaan, vaan ottavat vain heille kuuluvan maapallo-osuuden väestömääränsä puitteissa [1,35/7].

 

0] --- perinteellisesti/ neo-confucianism ---   http://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Confucianism   ---

0] --- http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/asiasanat/23/uuskungfutselaisuus   ---

 

 

Deng ymmärsi myös, että luonto on huolehdittava

(Kiinalaiset ovat useaan otteeseen itsevarmoina todenneet, että he ratkaisevat kaikki ympäristöongelmansa!)

 

Kiinalainen vuosituhantinen filosofia perhe- ja sukukeskeisenä mallina on aina huolehtinut perheestä ja suvusta 1] - vanhukset ovat opin ja kokemuksen rikkaus ja lapset jatkuvuuden lahja - joista molemmista pitää huolehtia antaumuksella ja rakkaudella.

 

 


1] ---   http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2011/11/ihmisoikeudet-ovat-joustava-suure-jossa.html   ---

 

 

 

 

Sent

Cc: sirpa.pietikainen@europarl.europa.eu ; alexander.stubb@formin.fi ; presidentti@tpk.fi ; jussi.halla-aho@eduskunta.fi ; laura.heinonen@kokoomusnuoret.fi ; ville.sipilainen@kokoomusnuoret.fi ; antti.hakkanen@kokoomusnuoret.fi ; jyrki.kallio@fiia.fi ; paivi.lipponen@eduskunta.fi ; Sasi Kimmo ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi

Sent: Sunday, November 11, 2012 9:16 AM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - "Menkää ja rikastukaa" -Deng Xiaoping ja ... kokoomusnuoret!

...

 

 

"Menkää ja rikastukaa"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Elämme kiinalaisten vuosisataa, mutta Kokoomus avaa peliä nuorista, kun vanhat eivät ymmärrä, ovat sokeita maallisen omaisuuden keräysjuoksussaan.

Ilkka Luoma

Kokoomus Nuoret yllätti jälleen!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset