Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Suden luonto ja ihmisen mielihalu

  • Ihmisen lemmikkieläin, joka eli hyvän ja huolehditun elämän - poistui koirien taivaaseen 2010. Oli uskollinen laumansa jäsen.
    Ihmisen lemmikkieläin, joka eli hyvän ja huolehditun elämän - poistui koirien taivaaseen 2010. Oli uskollinen laumansa jäsen.

Sudet tappavat elääkseen – ei tiedetä yli 100 vuoteen suden käyneen ihmisen kimppuun, saati sitten normaalina yksilönä tappaneen ihmistä. Nyt myös kielletään eläinten käyttö kosmetiikka-teollisuuden tuotekehityskokeiluihin – ainakin EU –alueella. Saksan kolmas valtakunta teki ihmiskokeita vuosina 1941-1944, ehkä kuuluisimpana tohtori Josef Mengele 1].

1] ---   http://fi.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele   ---

 

Tiedetään ihmiskokeita tehdyn myös länsimaissa – tieteen nimissä, mielenterveyspotilaat, hullut ja kahjot joutuivat alistumaan tieteen ja tutkimuksen alttarille. Ihmiset ovat myös rääkänneet meediokulteissaan ja kuoleman lähettiläina lemmikkieläimiä 2], kuin kasvattaneen eläviä nahkoja pitkissä taloissa ihmisten turhamaisuuden iloksi ja näytöksi.

2] Ihminen yhtenä eläimen rääkkä omia lemmikkieläimiään

---   http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ihminen-yhten-elimen-rkk-elimi.html   ---

 

 

Susia on vainottu vuosisadat –

se tapettiin tapporahalla miltei sukupuuttoon, myös Suomessa, kunnes se oivallettiin osaksi rauhoittaa. Susikanta kasvoi meillä nykyaikana jopa 600-700 yksilöön, ja silloin alkoi parku, ettei sekaan enää mahdu Suomen 5,4 miljoonaa ihmistä – siis susia oli liikaa, tai ainakin pelkoa siitä, että se käy kimppuun. Susi voi tosiaan syödä koiran, kanan, kissan (jos saa kiinni), poron ja lampaankin. Susi on petoeläin, joka ei tule evoluutiossaan toimeen puolukan lehdillä.

 

 

Susi on lisäksi laumaeläin ja hyvin sosiaalinen ja hierarkinen

Susien evoluutio on kestänyt satoja tuhansia vuosia, olen vanhempi konstruktio kuin kotoinen koiramme. Susi ei ole tottunut nykymuodossaan vielä ihmiseen, välttelee sitä – mutta ei onnistu välttämään salametsästäjiä, jotka Helsingin Sanomien mukaan mahdollisesti ovat salakaataneet yli puolet Suomen susikannasta. Kumpiako on nyt liikaa – meitä ihmisiä, 5,4 miljoonaa vai susia, joita HS artikkelin mukaan on jäljellä noin 200-300.

 

 

Ihmisen verenhimo on metsästystä,

[ ... puolustukseksi sanotaan luontaisen metsästysvaiston tarvitsevan harjoitusta ... ]

 

ilman siitä saatavaa täyttä ravinnon tarvetta. Ammumme huviksemme tai sitten luulolla, että susi on vihollisemme. Miksi sutta vihataan noin paljon, että suoritetaan rikos? Nythän on oivallettu, että meillä ei ole oikeutta käyttää eläimiä markkinatalouden kehitysoppeihin ja kokeisiin kuin tyydytyksen aikaansaamiseen.

 

 

...

Ihmiskunta joutunee viruksien koekentäksi?

[Virukset kilpajuoksevat kuten ihmisetkin - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/02/virukset-kilpajuoksevat-kuten.html ]

 

 

Saattaa koittaa aika, jolloin meille paljastuu todellisuus, jossa olemme viruksien koekenttä – ja että parhaillaan on käynnissä systematiikka, jossa valmistaudutaan vähentämään biosfäärin liikahaittaa nimeltä ihmiskunta. Hävittäjinä tulisivat toimimaan ohjatusti mutantoituneet virukset (prionit? 3]), joille toimintakäsky on välitetty universaalista käyttöjärjestelmästä *], joka valvoo biosfäärin tasapainoa, niin kilpailuna kuin sopeuttajana.

3] Prioni ---   http://fi.wikipedia.org/wiki/Prioni   ---

*] Universumin käyttöjärjestelmää ei olla havaittu, mutta mielikuvituksella voit saada sisäistystä sen mahdollisuudesta linkin alta paljastuvasta musiikista (Klaus Schultze) - Klaus Schulze – Die lebendige Spur   ---![spfy]

 

 

Olemmeko valmiit hyväksymään,

että olemme joutumassa koekaniineiksi pelissä, jossa ymmärryksellemme tuntematon muuttuja suorittaa vuosimiljoonaista tehtäväänsä – palauttaen biokerroksen elokehän tasapainon vastaamaan biomassojen keskinäissuhdeharmoniaa?

 

 

Ilkka Luoma

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Ilkka Luoma

Tapporaha´sta ---

Belgian kuningas Leopold II maksoi alusmaastaan Kongosta tuodusta vasemmasta ja mustasta kädestä tapporahaa - oli saatava hengitytilaa valkoiselle ylemmyysrodulle. Milloin Afrikka iskee takaisin?

Leopold II
http://fi.wikipedia.org/wiki/Leopold_II_(Belgia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ihminen tekee näitä hyviä yrityksiä keikuttaa biosfääriä kaiken aikaa, jolloin saatamme havaita muitakin ihmiskuntaa harventavia ilmiöitä kuin virukset. Valtamerten kalakannoista on hävitetty 90% ja meille vielä tärkeämmät mehiläiset ovat kasvinsuojeluaineiden käytöllä saatu heikkoon happeen. Eipä ole mitään tolkkua tässä ihmisen ahneudessa ja tuhoamisvimmassa.

Ilkka Luoma

Mutta Raamattuhan kertoo, että Jumala loi ihmisen kuvakseen ja antoi maan meidän käyttöömme! - voisiko ymmärtäväinen ja kokonaisvaltainen Jumala tämän tehdä? - onko hindujen elämänkäsite likempänä biosopeumaymmärrystä?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Tähän saattoi lipsahtaa pieni annos positiivista ja hyväntahtoista ironiaa ja en tarkoita hinduja :)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Miksi me olemme ahneita, emmekä välitä elättäjistämme?

Seppo Hildén

"Sudet tappavat elääkseen – ei tiedetä yli 100 vuoteen suden käyneen ihmisen kimppuun, saati sitten normaalina yksilönä tappaneen ihmistä."

Korjataanpa hieman tietoja, susi tappoi tytön Puumalan Kuikkalassa helmikuun lopulla vuonna 1932. Tapausta koskeva uutinen, “Susi söi tyttösen. Luun ja lihan jätteitä sekä vaateriekaleita metsässä”, julkaistiin Helsingin Sanomissa 1.3.1932 sivulla 6.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Virallinen ja täysin toteen näytetty tapaus menee 1800 -luvulle, tuosta Puumalan tapauksesta ei ilmeisesti ole täyttä näyttöä, vain aikalaisten ja paikkakuntalaisten uskomukset, mutta siitä huolimatta ...

1800 -luvun tapaus oli vielä loukkaantunut susi, joka oli ilmeisesti haavoittunut ampumisen tuloksena.

Ilkka Luoma

Oliko tuohon hyvin valitettavaan tapaukseen olemassa virallinen kuolinsyy?

Seppo Hildén

Sitä pitänee käydä lukemassa kansallisarkistosta tuo Hesarin numero, sieltä löytynee varmaan enemmän. Tuskin huhujen perusteella sitä uutista oli Suomen päälehteen laitettu.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #8

Valitettavasti Hesari syyllistyy vielä tänä päivänäkin aika-ajoin puhtaisiin huhuihin, joita sittén pyytelee anteeksi. Mutta ei savua ilman tulta.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Mistä johtuu tämä ankara susien vainoaminen?

Ilkka Luoma

Toimituksen poiminnat