Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Persupomo Soinia veivataan

Persupomo Timo Soinia veivataan

Mikään ei muutu; tässä Soini on täysin oikeassa - persut ovat olleet aina käytännössä maahanmuuttokriittinen puolue, jossa on myös äärilaidat, joista huudetaan reviiripuolustusta.

 

Evoluutio loi koko biosfäärille ja erityisesti eläinkunnalle reviiripuolustuksen -

se takaa mahdollisuudet selvitä lajikamppailussa. Nyt persut haluavat kamppailla Suomesta suomalaisille - mielellään aitosuomalaisille (mitä se sitten tarkoittaakaan).

 

Kokemukset muualta Euroopasta kertovat omaa tarinaa maahanmuutosta -

oli se sitten pakolaisuutta, elintasohakuisuutta tai työperäistä. Persut eivät halua tänne ketä tahansa - se on ollut sanomattakin selvää.

 

Media veivaa ja Soinia veivataan; puolueen sisältäkin!

Halla-aholaiset puristavat Soinia tiukoille - on pakko antaa joustoa maahanmuuttokeskustelun kiristymiselle. Meiltä katoaa jo nyt töitä siihen malliin, ettei tänne enää uusia työttömiä tarvita. Ammattiosaajia kyllä - ja nämä kelpaa persuille hyvin, kuten muillekin.

 

...

Soinin ei kannata olla kopean nenäkäs medialle -

sillä media voi kuolettaa puoluetta julistamalla sanattomasti puolueen ja niiden arvojen kirjoittamattomuuden - jolloin medianäkyvyys saattaa kadota ja näin kadota myös äänestäjät - lähinnä Keskustan suuntaan.

 

Reviiripuolustus on ainut suomalaisuuden tae,

jottei meidän viimeinen blondi kuole sukupuuttoon vuonna 2150 Ilomantsin korpeen. Nyt persutkin on sitten virallisesti maahanmuuttokriittinen - uuden puoluesihteerinsä kautta. Ei enää soinimaisia selittelyjä - vaan asiaa täydeltä laidalta - tätä hakkarais-halla-aholaisetkin vaativat.

 

PS

"Kullekkin ihmiselle paras koti- ja isänmaa on sellainen valtio tai asuinalue, jossa ihminen tulee parhaiten toimeen juuri omalla äidinkielellä"

 

 

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (69 kommenttia)

Tapio Vehmaskoski

Minusta vaikkapa YLE:n uutislähetyksen toimittajan tivaus ja mikrofonin Soinin suuhun työntäminen kertoi enemmän toimittajan asenteesta sekä myös YLE:n poliittisesta näkemyksestä kuin Perussuomalaisten politiikan linjauksista maahanmuuttoasioissa.

On se niin törkynäkyvää toimittajien suunnalta.

http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_puoluesiht...

Mike Amory

Minua koko episodi huvitti. Soini aivan oikein totesi, että YLE toiminnallaan vain kasvattaa perussuomalaisten suosiota.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #35

Jeps, kansa on kyllästynyt nykymenoon, persuista tulee kakkospuolue heti Keskustan jälkeen!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #35

persujen kannattaa nöyrtyä, eikä ylpistyä, muutoin sataa roska niskaan ja hallitus jää haveeksi.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

valtavasti kasvanut suosio nostaa myös kateusvihaa

Ilkka Luoma

Media toimii tavallaan - ja Soinin ei kannata mennä median asettamiin miinoihin. Tietyt mediapiirit pitävät persuja kauhukakaroina, joiden sisäsiisteyskurssit ovat vielä kesken.

Todellisuudessa persut ovat aivan tavallisia arkisuomalaisia liukuhihnoilta, työttömyydestä kuin enemmänkin koulua käyneistä - pikkuvirkamiehiä, maajusseja sekä aivan tuikitavallisia "perusrehtisuomalaisia" - ns. enemmistökansalaisia, joille puoluekannatuksen vaihto on helppoa.

Tapio Vehmaskoski

Käsittääkseni Persuissa on kaikentasoisia ihmisiä, hyvin koulutettuja, käytännön osaajia, tavallisia tallaajia jne. Miksi ei olisi?
Puoluejohdon koulusivistyksessä ei ole häpeämistä.

Mutta näinhän se on muissakin puolueissa, sitä ei vain kukaan mediassa ihmettele.
----------------------------------------

"Erityisesti etelän suurissa vaalipiireissä hyvin koulutettujen perussuomalaisten suhteellinen osuus on kasvanut selkeästi.

Koko maassa puolueen ehdokkaista akateemisia on 25,7 prosenttia ja ammattikorkekoulu- tai opistotason tutkinto on 16,5 prosentilla.

Pirkanmaalla perussuomalaisten ehdokkaista noin 40 prosenttia on akateemisesti koulutettuja.

Fakta: Näin tutkittiin
Aamulehden tietopalvelu keräsi ehdokkaiden koulutusta koskevat tiedot perussuomalaisten ehdokaslistoilta ja nettisivuilta.

Akateemisten luokkaan tulivat kaikki yliopistokoulutuksen saaneet. Esimerkiksi sairaanhoitajat, merkonomit ja insinöörit luokiteltiin ammattikorkeakoulu/opisto ryhmään.

Yrittäjät, jotka eivät ilmoita koulutustaan, tulivat luokkaan muu.

Vertailutiedot perustuvat Tilastokeskuksen tarkkoihin tietoihin."

Tapio Vehmaskoski

Yksilöidyt tiedot Perussuomalaisten kansanedustajista löytyy oheisesta linkistä. Nimen kohdalla kursorilla saa esille kunkin edustajan olennaiset taustatiedot:

http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskuntaryhm...

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #7

Eduskunta ei ole pienoissuomi, vaan paljon "paremmin" koulutettu ja osa on ollut oikeissa töissäkin ;) ... ehkäpä persuedustajat eniten käytönnön hommissa - arkikansalaisina, joita nimenomaan eduskuntaan tarvitaan!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #15

nykyhallituksella ei tätä arkijärkeä tunnu olevan

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #7

Pitäisikö olla myös poliisimerkinnät? Aika monella muullakin noita merkintöjä on plakkarissa! Toisaalta rangaistua ei tule uudestaan samasta asiasta rangaista!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #48
Ilkka Luoma

Alemmat sosiaaliluokat ilmoittavat tutkimuksiin arvonsa ja koulutuksensa helpommin "väärin" - mutta persut ovat jo niin suuri puolue, että sen kannattajakuntaan mahtuu kaikkea -"pienois-suomi" -

btw. olisi mukava tietää kuinka on tuomittujen määrä suhteessa muihin puolueisiin.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #19

Rehellinen puolue kertoo avoimesti jäsenistönsä taustat - aika monella muullakin oli erilaisia sakkoja sekä tuomioita takanaan!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #10

ehkä jonkin verran enemmän, mutta rikollisetkin ovat ihmisiä!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #10

Onko persuissa kytevä natsiliike?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #80
Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

osa mediasta pitää persuja moukkina ja oppimattomina räkyttäjinä!

Ilkka Luoma

Ehkä jotain itsestään luulijoista! Tämä US-Puheenvuoro on persuäänitorvien "kyllästämä" ;)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #46

persut ovat osanneet mobilisoitua ;)

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

En tunne Sipilän kantaa maahanmuuttoon/ pakolaisuuteen. Sen kyllä tiedän, että omassa kotikunnassani Kontiolahdessa pakolaisiin (mm. somaleihin) Keskustan johdolla on suhtauduttu ymmärtäväisin mielin aina 90-luvun alun kun ensimmäiset pakolaiskeskukset perustettiin. Tästä voi tulla yksi kanto kaskeen perusuomalaisten kumartelulle hallitusasioissa Keskustan suuntaan. Ainakin täälläpäin kovin kädenvääntö paikallisella tasolla on nimenomaan perussuomalaisten ja keskustalaisten välillä monissa asioissa. Jommankumman on taivuttava ja se ei taida olla Keskusta. Mielenkiintoisia aikoja odotellessa.

Johannes Kytö

Tutkimuksen mukaan joka kattaa vuodet 1990- 2003 ulkomaalaisvastaisuus on ollut suurinta Keskustan kannattajien joukossa.

http://www.migrationinstitute.fi/pdf/webreports6.pdf

Ilkka Luoma

Maanviljelijät ovat kaikkein konservatiivisimpia kehäpuolustajia - siis reviiritaistelijoita. Piikkilangat preerialle ...

Mike Amory

Jos maajussit aikovat jatkossakin saada 3 miljardia euroa maataloustukea vuodessa, niin keskustapuolue joutuu taipumaan aika mutkalle, oli hallituskumppanina mikä puolue tahansa. Kahden vuoden päästä jaetaan vain niukkuuta.

Ilkka Luoma

Muutamien vuosien kuluttua ruoasta maksetaan sen todellisen arvon mukaista hintaa - tuolloin ei enää tarvita tukiaisia, sillä kuluttaja maksaa koko hinnan. Tänään keskimäärin suomalaiselta menee noin 13 prosenttia käytettävistä olevista tuloista ravintoon - vielä 1940 -luvulla prosenttiluku on noin 25!

On täysin totta - ravinnosta ja ruosta tulee suuri niukkuus ...

Mike Amory Vastaus kommenttiin #13

Olisi reilua, että mitää tukiaisia ei maksettaisi, vaan kilpailu olisi vapaa myös maataloustuotteille. Silloin kaupungeissa palstaviljelykin nousisi ihan uuteen arvoon.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #32

Miten näkisit kotimaisuuden ja omavaraisuuden?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #32

Stalinin aikana maatushkojen takapihapalstat elättivät kansan.

Käyttäjän kristiinailmarinen kuva
Kristiina Ilmarinen Vastaus kommenttiin #13

"Muutamien vuosien kuluttua ruoasta maksetaan sen todellisen arvon mukaista hintaa - tuolloin ei enää tarvita tukiaisia, sillä kuluttaja maksaa koko hinnan. "

HYVÄ, Ilkka! Aivan.

Tuet pois. Samalla näemme mitä maksaa (=kallis). Ja maksamme sen.
Tosin tukea niille, jotka eivät kykene ostamaan ruokaa. Tai EI tukea, vaan veronalennus. Lopputulos sama, mutta ei tarvita niin montaa luukkua , hakemuspaperia etc.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #33

hyvä idea - ruoka sen hintaseksi kuin kysyntä-tarjonta määrää, ja heikompiosaiset tuetaan ruokalipuin.

Käyttäjän kristiinailmarinen kuva
Kristiina Ilmarinen Vastaus kommenttiin #33

Ongelma tosin sitten olisi halvemman tuontiruoan vaikutus meidän ruokatuotantoon. Suomessa kun nyt vain on kallista tuottaa ruokaa. Piste. Asia ei siis ole yksinkertainen, mutta siihen pitäisi tutustua. Tärkeintä että tuottajat saavat elannon eivätkä eläimet kärsi. Ja että meillä on omaa ruokatuotantoa. Ja että kaikki suomalaiset kykenevät ostamaan perusruokaa, mikä ei mielestäni ole tilanne tällä hetkellä.

Ehdottomasti tukiviidakko (tässä kuin muissakin aioissa!) tulisi avata. Olen ymmärtänyt että vaikka menisin jonnekin tutustumaan maataloustukiviidakkoon, ei sitä olisi helppoa ymmärtää...

Saletisti sama asia muissa tuissa. Ja uskon että aina kun raha-asiat on tehty niin monimutkaisiksi että niitä ei tajua, niin jossain palaa rahaa.

Raha-asiat ovat yksinkertaisia.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #88

Onko kotimainen ruoka parempaa, puhtaampaa ja turvallisempaa? Eräs keino pienentää ruokamenoja - on syödä vähemmän. Suomalaiset ovat maailman kymmenen lihavimman kansan joukossa - myös allekirjoittanut.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #91

ruokaa ajautuu liikaa Suomessa kaatopaikoille!

Sixten Korhonen Vastaus kommenttiin #13

Ja höpslöör !
Mistä tuon 13% nappasit ? Tienaan tasan mediaanin, ostan ja teen perheen safkat.
Kyttään kaikki tarjoukset. Joka ateriaa syödään kolmesti, viimeinen erä tulee pakastimen kautta.
Tuo 13% ei riitä millään perheen pääluvulla jaetuihin tuloihin nähden.

Pari päivää sitte HS ilmoitti koko sivun jutulla suomalaisen ruuan olevan halpaa.
Otsikko pitemmälle luettaessa selvisi että vertailu oli Prisma helsinki/pietari.

Menkääpä ihmiset Lidln sivuille eri euroopan kaupungeissa ja katsokaa onko ruoka suomessa halpaa. On turha puhua kuljetuskustannuksista ja logistiikasta, ne ovat murtoosa hintalapun lukemasta.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #52

Nyt on tullut aivan uusi ruoka-alennus - viimeistä päivää alennusliput - jopa 30-50 prosenttia hinnasta pois. Tämän lystin maksavat hyväosaiset,, jotka ostavat normaalihinnoiteltua ruokaa.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #52

Suomen Pankin tilastokatsaus sekä MTK - tuohon MTK:n objektiivisuuteen en luottaisi, mutta SP ...

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Suomessa ravinnon hinta voi reippaasti kaksinkertaistua, jää tukiaiset pois ja Keskon ja S-merkin duopoli pitää saada purettua.

Ilkka Luoma

Yhdistynyt persukeskusta voisi saada seuraavista (ennenaikaisista) eduskuntavaaleista jopa 104 paikkaa!

Harri Rautiainen

Ja lehmät voisivat lentää ...

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #36

Härällekin kasvoivat siivet selkään ...

Ilkka Luoma

Olettaakohan Keskusta saavansa pakolaisista halpaa työvoimaa pelloillensa, Espanjan marokkolaisten tomaatinpoimijoiden tapaan?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

laittomasti maahan tulleet mexikaanit tekevät Texasin ja Kalifornian kaikki likaiset työt - halpaa työvoimaa, ilman mitään sosiaaliturvaa.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #67

Mistä pääkaupunkiseutumme raksamiehet tulevat, ja miksi?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #98
Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel
Ilkka Luoma

Kiitos ja muutosmenestystä persuille!

Ilkka Luoma

Summa summarum:

Persujen sisäsiisteyskurssit ovat purreet ja jäsenistön hallituskelpoisuus kohenee!

Sixten Korhonen

Etkö nyt unohda kaltaiseni väitelleet Halla-ahon äänestäjät.
Oksennan matolle ja paskon pöksyihin. Mitä lie sisäsiistillä haitkin.

Ilkka Luoma

Soiniintuneet halla-ahojen hakkaraiset ovat aitoja reviiripuolustajia.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #56

ovat ainakin siinä hyvin rehellisiä, eikö Suomi ole tarkoitettu suomalaisille, jotka puhuvat äidinkielenään suomea?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Jytkyn jälkeen puolue ei ollut valmis hallitukseen, ja tämän Soini tiesi.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Sanotaanpa nyt vielä kerran mistä hallitukseen menon on kerrottu jääneen kiinni. Perussuomalaisten vaalilupauksen yksikynnyskysymys oli tukipaketteihin ehdoton kielto. Siis niihin ei lupauduttu osallistumaan. Katainen hallitusneuvottelijana oli vaatinut osallistumista ja yhden kerran voisi äänestää hallituksessa vastaan. No nyt voikin sitten kysyä kuinka monta kertaa on eduskunnassa käsitelty eri maiden tukipakettiasioita? Hyvin monta kertaa. Tällöin olisi PS antanut äänestäjilleen väärää vaalilupausta ja vieläpä kynnyskysymyksenä.

Taitavat olla jäsenet ja äänestäneet tyytyväisiänykytilanteeseen. Näin uskon.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #83

Oikeaan osunut päätelmä + se, että Soini tiesi, että ensin uusien edustajien pitää käydä sisäsiisteyskursseja saavuttaakseen hallituskelpoisuuden ja nyt kohta sellainen hetki koittaa :)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #85

olet oikeassa, puolueessa on paljon pinnanalaista osaamista! Kunhan vain ponnahtavat esille, voivat synnyttää jopa "vallankaappauksen" :)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #83

edellisellä kerralla ei ollut ministeriainesta - ehkä vain Soini itse, kulttuuriministeriksi populi- ja sopulisoimaan ;)

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Onko sinusta rotu keskeinen tekijä valtapolitiikassa tänäkin päivänä? Minkälainen maailma olisi, jos ihmisrodut pakkosekoitettaisiin niin, ettei rotuja oikeastaan enää olisi, vaan jokaisella olisi suvussaan kaikkia rotuja? Olisiko tämä tie suojautua 3. maailmansotaa vastaan?

Ehkä alkuperäisrotuja sallittaisiin vielä pienissä reservaateissa, mutta ylivoimainen enemmistö olisi sekoitusta kaikista.

Sixten Korhonen

Myös yhden rodun maailmassa olisi Osamia!

Ilkka Luoma

Virhebittisiä konstruktioita syntyy kaikkiin populaatioihin.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

ja sen myötä paljon osumia, olisiko sekin evoluutiota?

Ilkka Luoma

Pekka, onko evoluutiolla päämäärä? Miksi reviireitä puolustetaan? Puolustatko omaa henkistä mielipidereviiriä?

Sixten Korhonen

Pekka!
Voin biologina kertoa, että evoluutio on ympäristön muutoksiin reagoiva muuntelusta valikoiva automaatti.
Päämääriä ei luonnossa esiinny kallojen ulkopuolella.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel Vastaus kommenttiin #59

kallot ovat evoluutiolle lähde ja arviointi.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #72

Tätä ei moni tajua, en tajunnut minäkään!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

on, lisääntyminen sopeumassa.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

entä jos jätetään jäljelle vain alkuperäkansat?

Ilkka Luoma

Luonto kiittäisi ja harmonia alkaisi uudelleen!

Toimituksen poiminnat