Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Valtaa mellakoinnilla vai kansanäänestyksillä - Kiovassa ja Krimillä

Lännenmiehen hyväksymä demokratia on yhdelta osaltansa yleiset ja yhtäläiset vaalit. Usein vaaleissa valitaan edustajat, jotka sitten enemmän tai vähemmän noudattavat vaalilupauksiaan 1]. Demokratiaa kestää yleensä vaalikampanjan ajan.

Ukrainassa on käyty erikoisempaa ja suorempaa ”demokratiaa” - se alkoi todennäköisesti ukrainalaisnationalistien toimesta Maidan aukiolta – muutamien kymmenien tuhansien ihmisten toimesta. Lopulta kymmenkunta-parikymmentä tarkka-ampujaa ratkaisi pelin ja demokraattisilla vaaleilla valittu presidentti Viktor Janukovyts pakeni henkensä kaupalla (?) - ”omatunto pahana”.

 

Toinen vaihe oli kansanäänestys 1, jota lännenmiehet Kriminkään 2] osalta eivät hyväksy; pitävät perusteettomana, laittomana ja mitättömänä. Krimillä saattoi tapahtua vaalivilppi. Annettu tulos ei vastanne todellisuutta. Tosiasia on kuitenkin se, että Krimin liittämistä Venäjään kannatti varmasti enemmän paljon ihmisiä kuin mitä Maidan aukiolla oli tukijoita ja mellakoitsijoita, joiden myötä Ukrainan presidentti kaatui ja maan parlamentti ”uusittiin” ---

 

Tataarien, slaavien, turkkilaisten jne … historian siipien havinaa

Krimin historia on niin monivivahteinen, että sen monikansallisuudesta on aina syntynyt riitaa ja kulttuurihankausta. Tataarit Mongolian aroilta – karkoitus Siperiaan, paluu Krimille ja muut venäläisvaikutteet sekoittavat pakkaa ja monille jää mustapekka käteen – nytkin -kö?

 

Slaavilainen ruletti jatkuu

Nyt Itä-Ukrainassa Donetsk´in - ja Luhansk´in alue järjestivät kansanomaisen suoravaalin – kansanäänestyksenä numero 2, jossa ei paljonkaan esiintynyt lännenmiehen hyväksymiä menetelmiä – siis ”suoran demokratian vaalit” mitätöitiin laittomina – ei siis saa kansainvälistä hyväksyntää, tuskin edes Kiinasta.

 

Itä-Ukrainan osalta voidaan sanoa täytenä faktana,

että kansanäänestyksessä itsenäisemmän tien kannattajia oli monikymmenkertainen määrä siihen nähden mitä oli nationalisteja Maidan aukiolla mellakoiden aikana, kun vaaleilla demokraattisesti valittu presidentti ”ajettiin” maanpakoon.

Nyt lännenmiehet tukevat kaikin keinoin Ukrainan väliaikaishallintoa vt. presidentteineen. Kumpi tapa oli demokraattisempi – Kiovan Maidan operaatio, vai Donpassin alueen kansanäänestys? Kumpi oli lähempänä suuria kansanjoukkoja ja niiden tavoitteita?

 

Nyt näyttää edelleen siltä,

että Kiovan väliaikaishallituksen tueksi on saapunut amerikkalaisia yksityisarmeijoiden sotilaita, palkkasotureita – joiden tehtävä on opastaa kaikki läntiset keinot siirtää valtaa asein, terroriteoin, attentaatein ja muin menetelmin, joita on menestyksellä käytetty muun muassa Irakissa ja Afganistanissa – valheitakaan säästämättä.

 

Missä mennään – lännenmies;

onko Venäjä jo voittanut kisailun, kun USA vaatii yhä jyrkempiä keinoja Venäjän taltuttamiseksi. Onko Venäjä käyttänyt jenkkimenetelmiä – yksityissotilaita Krimillä ja Itä-Ukrainassa, jos näin – niin eikö USA:llekin pidä nyt tasapuolisuuden vuoksi asettaa myös pakotteita?

 

Tiedämmekö Suomessa edes siteeksi todellisuudesta?

Kuinka hyvin me suomalaiset olemme todellisuudessa jyvällä mitä slaavien keskinäisissä kahinoissa 3] tapahtuu? Kuinka hyvin me ymmärrämme, mistä on oikeasti kyse ja tiedämmekö riittävästi, jotta saisimme natojenkaajamme taltuttamaan vikuroivat natomopedinsa 4]. Suomea pusketaan nyt kaikista rööreistä Natoon – Ukrainan kriisi tekosyynä.

 

Olisiko viisainta ottaa kiinalainen filosofia käyttöön

… ja olla puuttumatta miltään kulmalta koko kriisiin – ja jättää asioiden hoituminen itsensä slaavien hoitoon. Jos tappalevat – niin sitten astaloivat puukkohippasilla – mutta ensin Ukrainasta pitäisi saada kaikki yksityisarmeijoiden sotilaat ja neuvonantajat pois, niin venäläiset kuin amerikkalaisetkin.

 

Me täällä lintukodossamme voimmekin sitten keskittyä vaalimaan naapuruussuhteita

… kaikkiin ilmansuuntiin. Voimme huolehtia kaupasta, viennistä, vieraanvaraisuudesta meille tulevien turistien osalta ja koettaa tarjota parastamme, jotta saamme kysyntää palveluillemme ja tuotteillemme. Meille eivät kuulu kansainväliset selkkaukset.

Ottakaamme mallia Sveitsistä – he eivät puutu muiden ulkoisten sisäisiin asioihin. Ei tarvitse meidänkään – hoidamme vain lupauksemme ja täytämme velvoitteemme. Suomi pysykööt sotilaallisesti liittoutumattomana – kuten suuri kansan enemmistö kallupeista toiseen selkokielellä kertoo 5].

 

PS.

Suomalaisesta medianomien poukkoilevasta ja epäloogisesta tarkoitushakuisuuden käsitysmaailmasta saa hyvän kuvan, kun esimerkiksi US verkkomedia koplaa yhteen Venäjän presidentti Vladimir Putinin lauseet – pyynnöstä siirtää kansanäänestystä ja sen, kuinka Putin tukee kansanäänestyksen tulosta – näillä kahdella asiallahan ei ole mitään yhtäläisyyttä. Oli aivan eri asia pyytää siirtoa kuin se, että tukee saavutettua TULOSTA. Kutsuttaisiinko tätä suomalaisen median härkäsilmäisyydeksi …[?] ~ http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/69026-venaja-teki-akkikaannoksen-kansan-tahto -

VIITTEET

1] Kansalaisten toiveet eivät toteudu eduskunnan äänestyksissä! [?] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/kansalaisten-nestystulos-ei-toteudu.html -

2] Todellisuutta Krimin takaa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/todellisia-vaikutteita-krimin-takaa.html -

3] Ukrainassa käydään veljessotaa reviireistä ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/165729-ukrainassa-kaydaan-reviiritaisteluja -

4] Natomopedien keulintaa ja vikurointia ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1045798 -

5] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1029728 - [187_9433]

Ukraina extra

a] Galitsian haamut Ukrainan yöstä ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1062291 -

b] Ukrainan hymistelyt sikseen – tosiasiat pöytään ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163343-ukraina-hymistely-sikseen-tosiasiat-poytaan -

c] Länsiohjatun Ukraina kriisin voittajat? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162280-lansiohjatun-ukraina-kriisin-voittajat -

d] Ukrainalainen aktiivivähemmistö ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159300-ukrainalainen-aktiivivahemmisto -

 

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

Mellakoinnilla (Maidanilla) vai kansanäänestyksellä (Krimillä) ”vallan anastus”

AL US IL Vf BL BLOG 35722

---12052014---

 

doc.: slaavilaista_johdonmukaisuutta_12052014.doc – OpenOffice Writer

630 | 6234

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Hassu juttu, kansa ei saa äänestää, milloin haluaa, tai mistä haluaa.
No, eihän se saa tehdä niin euroopassakaan. Irlanti määrättiin äänestämään
uudestaan, kun tuli ensin väärä tulos...

tämänhän jo tiedetään varmaan, mutta entinen asiantuntija kertoo
oman näkemyksensä.

http://www.youtube.com/watch?v=R1f1zgbGMV0

Ilkka Luoma

Eihän Suomessa natojenkaajapoliitikotkaan noteeraa kansan mielipidettä kallupeista - eivätkä kannata Natosta kansanäänestystä. Edustukselliset poliitikot pelkäävät menettävänsä vallan kansanjohtajille ja suoravalinnoille.

Ilkka Luoma

Kiitos kannustuksesta Mia!

Urpilaisen SDP, Keskusta ja presidentti Niinistö ovat väläyttäneet kansanäänestystä mahdollisesta Natoon liittymisestä. Toivome, etteivät nämä edistyksen voimat säikähdä natottajien vyörytystä ja peloissaan yhdy natojenkaajien pieneen vähemistöön.

PS.
Soinin Nato kannasta ei ota selvää kaislikkohaukikaan, meloneista puhumattakaan ;)

Ilkka Luoma

Salainen puhelu vuoti nettiin - kuka palkkasi Kiovan tarkka-ampujat?

Keskiviikko 5.3.2014 klo 18.21

Internetiin vuotaneessa puhelussa Viron ulkoministeri Urmas Paet kertoo Catherine Ashtonille Kiovan tarkka- ampujien olevan mahdollisesti uuden hallinnon palkkaamia.

Viron ulkoministeriö vahvistaa verkkosivullaan Paetin ja EU:n ulkoministeri Catherine Ashtonin välisen, internetiin vuotaneen puhelun aidoksi.

- Meillä on yhä vahvempi käsitys siitä, että tarkka-ampujat oli palkannut Janukovitshin sijasta joku Ukrainan uudesta hallinnosta, Paet sanoo puhelussa.

Paet myös muisteli käymäänsä keskustelua väkivaltaisuuksissa haavoittuneita hoitaneen lääkärin kanssa. Lääkärin mukaan samat henkilöt olivat ampuneet sekä protestoijia että poliisia, ja uhreista löytyneet luodit olivat malliltaan samanlaisia.

- Käsiala oli samaa ja luodit olivat samanlaisia. On erittäin huolestuttavaa, että uusi hallitus ei tutki, mitä todella tapahtui, Paet kertoo Olga-nimisen lääkärin sanoneen.

Ulkoministeriö kertoo Paetin ja Ashtonin keskustelleen puhelimessa Paetin palattua yksipäiväiseltä Kiovan-matkaltaan. Paet vieraili Ukrainassa 25. helmikuuta

...

Toimituksen poiminnat