Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Toimiiko Carl Haglund kansakunnan vastaisesti natotuksessaan?

Puolustusministeri, siviilipalveluksenkin terveydellisistä syistä laistanut Carl Haglund hallitusmandaatilta ja todelliselta noin kahden prosentin RKP-kansalaiskannatukselta *] lohkaisi eli murjaisi toisen sammakon – ”Venäjä toimillaan on ajanut meidät suomalaiset lähemmäksi Natoa kuin milloinkaan”. No, ruotsalaiset ja kokoomuslaiset **] yrittävät jengata päähämme Naton rautakypärää kaikin keinoin – välittämättä kansalaisten laajasta enemmistöstä.

Carlin ensimmäinen onneton möhläys oli olla menemättä tapaamaan Venäjän puolustusministeri Shoigua – se oli virhe, josta maksamme vielä katkeran kalkin. Onneksemme niin Venäjällä kuin USA:ssakin tiedetään erinomaisen hyvin, että nämä pienvähemmistöjen ”haglund-töräytykset” ovat toivottomia yritelmiä saada jengattua suomalaiset Natoon – vaikka kansa edelleen, Ukrainan kriisin jälkeenkin vain 22 prosentin osalta sinne haluaa ja 59 prosenttisesti ei.

 

Carl Haglund ei ilmeisesti lue kalluppeja, tai ei noteeraa niitä, koska käy härkäpäisesti pienoisvähemmistönä kansan suurta enemmistöä vastaan, selittelemällä, ettei Natosta ole keskusteltu vakavasti, eikä riittävän paljon!

Kansa sen sijaan on puinut natoasian perinpohjin ja lopulta r'uumiit pesevänä' se tietää oman parhaansa – hyväksymällä presidentti J.K.Paasikiven (Kok.) kuuluisat sanat: ”Viisauden alku lähtee tosiasioiden tunnustamisesta” - onkohan Kalle tämän oivaltanut?

 

Miksi muuten RKP-ruotsalaiset pääsevät aina hallitukseen,

ovatko he pääpuolueiden marionetteja, olipa vetopuolueena mikä tahansa puolue. Pitäisikö kansalta eduskuntavaalien yhteydessä tiedustella mielipidettä, mitkä puolueet se haluaisi hallitusta perustamaan – tämä saattaisi pudottaa ruotsalaiset ikioppositioon, siksi vähäinen on heidän kannatus kaikista äänioikeutetuista – kun Kokoomuksenkaan se ei ollut viimeeksi kuin reilu 13 prosenttia (eduskuntavaalit 2011).

 

Onko lähestymässä hetki,

jolloin kansa kyllästyy totaalisesti näitä lännettyneitä puolueita kohtaan ja antavat luottamuksensa heille, jotka myötäilevät jo perusteltujen järkisyidenkin pohjalta kansan suuren enemmistön mielipidettä. Kansa tajuaa herkästi mitä merkitsee 1200 kilometriä itärajaa vasten Venäjää – tänään Kaatuneiden muistopäivänä ne palaamattomat osoittivat isänmaan henkeä ja puolustivat liki yksin suurta karhua vastaan, säilyttäen itsenäisyyden ja myöhemmän sotilaallisen liittoutumattomuuden -- -

...

Kalle ja Jyrki voisivat kunnioittaakseen vielä elossa olevia rintamiehiä ja -lottia sen verran, että sulkevat suunsa Natosta – edes siksi aikaa kunnes se ainoakin veteraani on viimeisen iltahuutonsa suorittanut. Kunnioitus omaa maataan puolustaneita kohtaan on kansan syvissä riveissä siksi luja ja vankkumaton, ettei kansakunta yksinkertaisesti halua eikä tarvitse Natoa kuin muutakaan sotilasliittoutumaa. Osaamme pelata pelimme venäläisten kanssa.

 

Venäjän presidentti Vladimir Putin tietää,

että meillä on edelleen riittävän suuri reservi tekemään minkätahansa miehittäjän olon sietämättömäksi – siksi sissihenkisiä 1] ainakin osa kansasta vielä on. Putinin kannattaa olla kaupallisesti aktiivinen meille, kuin mekin heille.

 

Ottakaamme hyvällä vastaan venäläisten turistien rahat ja nyt,

kun ruplan kurssi on romahtanut ~ehkä 8-15 prosenttia, niin annettakoon heille alennusta tuon verran. Sen myötäeleen he korvaavat myöhemmin monin kerroin. Venäläisillä on niin hyvässä kuin pahassakin pitkä muisti – kuten meilläkin.

 

Minuutin hiljaisuus sodissamme kaatuneille

usein sanotaan (väheksymättä palanneita), että paras ja uhrautuvaisin aines jää aina rintamalle – ehkä, mutta meille niin kaatuneet kuin palanneet veteraanit ovat kultaakin arvokkaampia – sillä he pelastivat Talvisodassa maamme itsenäisyyden ja Jatkosodassa parhaan aseveljemme Saksan kolmannen valtakunnan avustuksella kesähyökkäys 1944 torjuttiin ja jälleen Itsenäisyys säilyi – alkaakseen erikoisena Paasikivi-Kekkosen kautena nykyiseen materiaaliseen vaurauteen johdattaen.

 

VIITE

1] Metsäsissi nujertaa cybersotilaan! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=717353 – [1014 | 49976]

EXTRA

Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1029728 -

 

Kunnioittavasti ---

Kansalaiskirjoittaja Ilkka Luoma

 

...

*] Laskettuna kaikista äänioikeutetuista

**] Stubb jenkaa Suomea Natoon! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/63526-suomea-natoon-jenkaava-vahemmisto

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ei puskurilta kysytä mihin autolla ajetaan.

Ilkka Luoma

Hyvin todettu, mutta miksi meillä on kuskeja, joilla ei ole ajokortteja?

Heikki Tala

Puvustusministeri ja kravattiviestittäjä Carl Haglundin asevelvollisuudesta liikkuu jatkuvasti väärää tietoa. Calle ei ole suorittanut varusmiespalvelusta - ei aseellisesti eikä aseettomasti. Hän ei liioin katsonut tarpeelliseksi hyödyttää isänmaata siviilipalveluksella. Haglund ei siis ole sivari vaan on kansankielellä kruununraakki eli palvelukseen kelpaamaton nokkosihottuman takia.

Eduskunna nettisivuilla Calle esitteli kuntoilu- ja urheiluohjelmansa kirjoa, joka olisi riittänyt vaikka laskuvarjojääkäriksi. ;-)

Mahtaako maailmassa olla toista maata, jossa tällainen henkilö voitaisiin laittaa puolustusministeriksi?

Ilkka Luoma

Näin. Arkikansalaisten joukosta totuus tiivistyy. Sinänsä aiheelliselta sairaudelta ei lähdetä intiin, mutta nyt jää suuri kysymysmerkki?

Kalle on meille Jyrkin ohella "maanvaiva ja -vitsaus" ja kritiikki käy kuumana - oikeutetusti -ko?

Toisaalta on myös todettava, että vapaassa maassa, minkä isoisämme uutteruudella Talvisodassa pelastivat - on sananvapaus, myös natottajilla, MUTTA miksi he eivät kunnioita kansan suurta enemmistöä - puhuvatkin kuin kansa, joka tosiaan "ruumiit pesää" olisi heille kuin ilmaa!

Jukka Mäkinen

"..meidät suomalaiset.."
Kissan viikset.
Haglund ei edes ole suomalainen. Hän on suomilainen niinkuin kansalaisuuden saaneet maahanmuuttajatkin.

Ilkka Luoma

Jos kansalaiset saisivat ehdottaa hallituspuolueet eduskuntavaalien yhteydessä - niin olisiko ruåttalaiset kuinka usein hallituksessa mukana, edes apupuolueena?

Cenita Sajaniemi

Heitä äänesti n. 125´000 henkilöä, ovat mukana hallituksessa ja heillä on kaksi ministeriä.
Tietenkin on muistettava sdp:n, vasemmiston, keskustan jne. surumieliset bulvaanit.

Cenita Sajaniemi

En ole koskaan kuullut yhdenkään ruotsinkielisen suomalaisen sanovat, että suomen kieli tai suomalaisuus kuuluisi heidän identiteettiinsä.

Tänään Hbl kirjoittaa laajasti:

SFP-hyllning till Nato, jossa Haglund kertoo haluavansa edetä Nato-keskustelussa seuraavalle asteelle.

Ilkka Luoma

Onneksemme moni ei lue ko. lehteä :) Saisi arkikansan kihisemään raivosta!

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Carl Haglundin pysyvä perintö: sikäli kun jonkinlaista puolustusyhteistyötä tullaan Ruotsin kanssa virittelemään, se tulee aina tapahtumaan ruotsin kielellä.

Ilkka Luoma

Kalluppeja voidaan ajoittaa teettäjilleen sopivaan aikaan, kuten tämä kysely siitä mitä tuumaamme puolustusliitosta Ruotsin kanssa. Mitä me siitä hyödymme? Ennenkaikkea liitossahan pitää olla kaksi osapuolta – mitä ruotsalaiset hyötyisivät maidemme välisestä puolustusliitosta?
Suomi oli satoja vuosia Ruotsin kuninkaiden vallan alla. Meille juurrutettiin ruotsinkieli, ja annettiin ruotsalaisperäisille läänityksiä – kuin myös suomalaisille kuninkaan ”nuolijoille” ja uskollisille. Mitä me saimme Ruotsin vallan ajasta – no, paljon sotia itään päin. Tukholmasta junailtiin useampikin sotaretki, joissa suomalaiset jurnukat olivat keihäs- ja tapparamiehinä.
Lyhyt kertaus kansalliseen historiaamme
Geopoliittisesti Ruotsin Ranskasta hankittu kuningas teki selvän pelin jo vuonna 1809 – tällöin Ruotsi jätti niememme, millä me suomalaisina Ruotsin itäisenä maakuntana asuimme, Venäjän tsaarin haltuun. Ruotsin kuningas ei tehnyt kaikkea voitavaansa, tieten, koska halusi meidät, jurnukkasuomalaiset itsensä ja tsaarin väliin turvallisuuspuskuriksi.
Nyt herääkin aiheellinen ja syvällinen kysymys,
kun Ruotsi on saanut olla ”puolueeton ja liittoutumaton” jo yli 200 vuotta sotimattomana, niin miksi he rikkoisivat tämän kauan sitten luodun turvallisuuspuskurin, joka olemme me – suomalaiset!).
Ruotsalaiset tietävät, että me olemme enemmän itää kuin he 1]. Ruotsi on länttä, me sen sijaan itää sekä länttä. Me tiedämme miten Venäjän karhua käsitellään – niin hyvässä kuin pahassa. Ruotsalaiset ovat saaneet elää selkämme takana, kun Norjastakaan ei mitään uhkaa heille ole – Natosta huolimatta.
Meidän ei kannata elätellä toiveita Ruotsista,
ja varmaan moni jo miettiikin miten tosipaikan tullen ruotsalaiset 'hiusverkkosotilaat' meitä auttaisivat – ja ketä vastaan. Ruotsalaiset halusivat lopettaa konfliktoinnin venäläisten kanssa jo vuonna 1809. Nyt puolustusliitossa kanssamme he saisivat jälleen uhan venäläisistä – ruotsalaisten mielestä, ei meidän – me emme koe Venäjää edes uhkana 2], vaan mahdollisuutena – kolminkertaisena sellaisena 3].
Ruotsalaiset sen sijaan eivät halua, että me liitymme Natoon 4],
sillä se ajaisi heidät väkisin samaan sotimisherkkään natokytkökseen. Ruotsi ei voi olla 'natoton', jos me olisimme Natossa. No, pelkoa ei ole, sillä kansakuntamme viisaus on Paasikivestä peräisin, ja meidän kansalaisten selkeä enemmistö on aina Natoa vastaan 5], vaikka meidän eräät uppiniskaiset poliitikot ja jopa ”asiantuntijat” jenkaavat meitä Naton sotilaskypärän alle.
Me suomalaiset sen sijaan voimme edelleen jättäytyä pois Natosta,
vaikka Ruotsi sinne jostain kumman syystä haluaisi (vastoin kansalaistensa nykyhetken tahtoa) – me sen sijaan tulemme toimeen Venäjän kanssa. Presidenttimme Sauli Niinistö hyvin viisaasti ja selkeästi kertoi EU-boikotoinneista huolimatta menevänsä Putinin puheille, jos kansakuntamme etu niin vaatii. Tästä kansalaisemme hyrisivät – lauseessa oli jo ripaus kansan kaipaamaa ”kekkosmaisuutta”, siis viisautta nähdä meidät idän ja lännen vedenjakajalla olevana venäjäasiantuntijana.
Ruotsalaiset ovat harmittoman mukavia naapureita …
Emme tarvitse ruotsalaisia kuin kaupankäyntiin ja maaotteluihin sekä siihen loputtomaan jääkiekkokamppailuun, jossa olemme toistaiseksi olleet altavastaajina – muutoin kykymme tosipaikassa on sitä luokkaa, ettemme Tukholman apua tarvitse.
Muistamme Talvisodan, jolloin virallinen Ruotsi ei meitä auttanut. Meitä sen sijaan auttoi Saksan kolmas valtakunta 6], kun tosi oli jälleen kyseessä 1944. Saksa on meidän ulkoinen auttaja ja turva – tiukan paikan tullen.
VIITTEET
1] Olemme niin idästä kuin lännestä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/suomi-on-nii... -
2] Emme pelkää Venäjää ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163783-... -
3] Yllättävät turvatakuut idästä! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/turvatakuumm... -
4] Ruotsi ei halua meidän liittyvän Natoon ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/01/ruotsikaan-e... -
5] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161444-... -
6] Saksalaiset auttajat ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159890-... -
EXTRA
Miksi lännenmies ei ymmärrä venäläisten ajatuksen juoksua? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163481-... -
Suomalaiset kuittasivat itsenäisyytensä idästä – Sibeliuksen Finlandian tahdittamana ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56974-m... -
Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka
AL US Vf 578 IL BL - BLOG 33010
---25032014---
doc.: emme_tarvtse_ruotsalaisia_25032014.doc – OpenOffice Writer
521 | 4860

Ilkka Luoma

Taustaa nykykansalaisten epäluulosta poliitikkoja kohtaan - 1939 silloinen hallitus teki raskaita virheitä asenteissaan Stalinin maanvaihtoehdotuksiin nähden - ja tästä virheestä kansa maksoi kalliin hinnan - nyt kansa ei halua maksaa sitä hintaa minkä saamme natokytköksellä. Kyllä kansa tietää istuu tässä kuin sanonta kansalta poliitikoille: "Puhu sinä, minä pidän hevosta" ---

http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/dokumentit/sota-ilm...

Ilkka Luoma

Tänään kohistu ja kansaakin median taholta säikytelty Moskovan filosofi, pääideologi Dugin sanoi ne kaksi oleellista lausetta - "Suomi on erikoistapaus idän ja lännen rajalla" sekä "Putin ja Venäjä luottavat Suomen kansaan, joka tehkööt omat päätökset Natosta"

-näistä asioista on kirjoitettu allekirjoittaneenkin taholta kymmeniä artikkeleita ja juttuja, mutta monet natottajat ovat niin sokeita huomaamaan, mitä kansan syvät rivit tahtovat - juuri sen tyyppiset arkikansalaiset, jotka ajallansa Talvisodassa, sen päätyttyä, ihmettelivät heidän työn valuneen hukkaan, kun Stalinin maanvaihtoehdotukset olivat vähäisemmät mitä sodassa lopulta menetettiin, vaikka aseiden vaietessa 13.3.1940 Suomen sotaväki seisoi vielä Viipurin itäpuolella ...

Maamme hallitus oli tehnyt 1939 syksyllä härkäpäisyydessään raskaat virheet silloisen ulkoministeri Erkon päsmäröimänä ... tässä on se syy, miksi nykyarkikansa ei luota hallitukseemme Nato asiassa, vaan kertoo aina vankan oman mielipiteensä - kun sitä kysytään.

Mikään ei ole muuttunut - kansa seisoo järkähtämättä oppineena linjansa takana, kuten seisoi Talvisodan juoksuhaudoissa, kun Isänmaa oli todellisessa vaarassa. Tuota vaaraa kansakuntamme ei halua Naton muodossa itselleen ottaa.

...
Kunnia ja arvostus kaatuneille isillemme, isoisillemme ja sodasta palanneille ja suuri Kiitos Saksan kolmannelle valtakunnalle, kun Rytin henkilökohtaisesta pyynnöstä Hitlerille - oli auttamassa 1944 kesällä itsenäisyytemme säilyttämisessä!

Toimituksen poiminnat