Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Kaataako Paavo Väyrynen Timo Soinin?

 

PS puolueen puheenjohtaja ja nykyinen ulkoministeri Timo Soini kehui mediassa, ettei Paavo Väyrynen ole uhka perussuomalaisille - oli tai ei, niin Väyrysen ulkoasianhoitokokemus on valtavasti suurempi kuin Soinilla. Väyrynen on enää ainoa vaikuttaja poliitikoista, joka haluaa markan takaisin - vaikka kelluvana.

Väyrynen kantaa lisäksi salaperäisesti pitkäaikaisimman presidenttime salaperäistä perintöä - Soinikin ihailee kuullun mukaan Kekkosen mentaliteettia ja tuon aikaista voimaa.

 

Kirjoitus MTV' sta ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-vayrysen-puolue-ei-ole-uhka-perussuomalaisille/5785694

...

 

 

[U] Kansalaisliikehdintä on alkanut

9.6.2012 | 20:28 | Ilkka Luoma | 

ORIG ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/108208-kansalaisliikehdint%C3%A4-on-alkanut -

 

Paavo Väyrynen taisteli upeasti koko maansa puolesta - Keskusta ei halunnut itselleen menestystä seuraaviin vaaleihin - mutta mitä nyt tapahtuu?

 

"On mielenkiintoista nähdä säilyykö Väyrysen lojaalius puolueeseen, ja tarvitseeko säilyä - hän voi aivan mainiosti, rehdisti ja suoraselkäisesti perustaa oman puoleen. Väyrysen puolueelle riittää kannatusta laajasti yli koko puoluekentän.

 

Mikäli Paavo perustaisi oman kansanliikemäisen aktivistien yhteenliittymän kansallisen edun nimissä - saattaisi se merkitä Keskustan kutistumista pienpuolueeksi.

Väyrysen valitsemattomuuden vuoksi moni eroaa nyt Keskustasta. Mutta, jäsenistön edustajisto on nyt tehnyt päätöksensä ja siltä osin peli on pelattu ja kuuluisin sanoin: Pulinat pois..."

 

Heti Rovaniemen puheenjohtaja vaalien ratketessa Paavon tipahtamiseen - on sähköpostiin virrannut satoja yhteydenottoja ja peräänkuulutettu kansalaisliikettä Paavo Väyrysen taakse.

 

50.000 aktiivia tarvitaan, mikä on hyvin paljon - ja jotta kannatus projisoituisi Väyrysen lukuihin - olisi kunkin 50.000’sta aktiivista triplattava itsensä. Koko kansanliike tarvitsee nuo 150.000 ihmistä, jolloin voidaan vakavasti perustaa kansalaisyhteisö ilman nykyisiä puoluemerkkejä.

 

Suomessa on vahvan johtajan odottajia paljon, hyvin paljon –

 … presidentti Urho Kaleva Kekkosen henki on nyt aistittavissa ja on tilaus todellisille johtajille - puheiden aika on ohitse. Kansa kaipaa kansallista ja omaleimaista identiteettiä selvitäkseen edessä olevista ongelmista.

 

Ilkka Luoma

https://www.facebook.com/YhdistammeSuomea

 

...yllä oleva kannatusryhmä modifioidaan pian vastaamaan uutta tilannetta...

 

JK [05022016]

Nyt Paavo Väyrynen tuli itse ulos kaapista, ja uudisti itsensä täysin, itsenäisyysmieheksi |1. Aluksi hän keräsi aloitteelleen 53.000 kannattajaa – siis eurosta kansanäänestys. Kansalaisaloite tulee eduskuntaan vielä tämän vuoden aikana, ja sitten näemme ketkä nykyisistä kansanedustajista liputtaa markkaa ja ketkä euroa. Kiinnostus kohdistuu perussuomalaisiin, joiden gallup-kannatus on romahtanut, ainakin toistaiseksi vajaaseen kymmeneen prosenttiin.

Paavo on itsenäisyysmies, ja alleviivaa muutamia Itsenäisyyden Palauttajien |2 perusteesejä, jotka ovat – markka takaisin, ei Natoon ja huolellinen väistely EU-liittovaltiokehityksestä. Itsenäisyyden Palauttajat on vielä rekisteröimätön yhdistys, mutta sen teeseihin kuuluu perinteelliseen puoluekenttään liputtamattomuus – ei siis vasenta, eikä oikeaa kuin taantunutta keskustassa oloakaan.

Itsenäisyyden Palauttajat on kansanliike, joka katsoo tuon vasen-oikea janan yli suoraan kansalaisvaikuttamiseen – suorademokratiana ja välittömänä toimintamallina huolehtia kollektiivisesti se, minkä yltiö ahnehtiva individualismi tuhosi. Silti yksilökeskeisyys on peruskivi, kuten tosiasioiden tunnustaminen viisauden aluksi.

Yksilö on aina osana pienjoukkoa ydinperheen muodostaja ja perheistä tämä valtiomme ja kansakuntamme menestys lähtee!

|1 Itsenäisyysmies ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyysmies-paavo-vayrynen.html -

|2 Itsenäisyyden Palauttajathttp://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/itsenaisyyden-palauttajat-visio.html -  

 

 

AL | PZ | BL | BLOG

dokumentti – paavo_vayrynen_2012_05022016 – Microsoft Word Starter

379

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Soini kaataa pian itse itsensä.
a) kannattajat kaikkoavat yksi kerrallaan, kun Soini myi perseensä.
b) sydäninfarktin tai muun vakavan sairauskohtauksen todennäköisyys kasvaa päivä päivältä.

Ilkka Luoma

Timolla on onnekseen lääkärivaimo, joka osaa ennakoida ja toppuutella Timoa, etteivät "koneet ratkea" ;)

Ilkka Luoma

Itsenäisyysmies – Paavo Väyrynen

(Europarlamentaarikko, toistaiseksi Keskustan Paavo Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen 1] – ensimmäisenä meppinä, hyvin kansallisesti eurooppalaisesta aiheesta – kansalaisaloite eurosta ja siihen liittyvästä kansanäänestyksestä)

[ … lappilaiset ja monet, monet muutkin ”Erkit ja Liisat” vannovat Väyrysen nimeen – onhan hänellä se kuuluisa presidentti Kekkosen mantteli päällään. Kansalaiset ovat usein arvuutelleet, mitä Urho Kaleva Kekkonen 2] oppipojalleen neuvoi ja opasti. Oli selvää, että nukuttujen öidenkin jälkeen Kekkonen olisi halunnut Paavosta seuraajansa …, ja tämän tietävät myös syvät arkikansalaistemme rivit … ]

Paavo Väyrynen on ikiliikkuja. Tuleva presidentinvaalien ehdokas, jo monennenko kerran. Aika monen, ja yrittämisellä on tämä kansakuntamme ennenkin menestynyt ja tältäkin osin Paavo vielä korjaa sen eniten tavoittelemansa palkinnon kotiin. Paavo on itsenäisyysmies – suurin kirjaimin.

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyysm... -

.

Ilkka Luoma

Suomi haki aikanaan EY-jäsenyyttä – tänään monien mielestä samassa yhteydessä luotiin polku myös myöhempään yhteisvaluuttaan siirtymisestä. EY-jäsenyydestä järjestettiin kansanäänestys, jossa enemmistö antoi mandaatin valtiovallalle hakea jäsenyyttä. Yhteisvaluuttaan siirtymisestä ei koskaan järjestetty kansanäänestystä. Tänään itsenäisyyden palauttajat teetättivät tarkan selvityksen EY-, EMU ja sen kolmannesta vaiheessa.

~ http://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/sisaltyyk... -

Ilkka Luoma

Mahdollista euroon liittymiseen sisältyvää valtiopetosta on tutkinut seikkaperäisesti Kokoomuksen taustavaikuttaja ja sisäpiirin talous- ja finassiasiantuntija Jorma Jaakkola on selvittänyt perinpohjin eurosyndrooman tapahtumakulkua;

" ... Mihin salainen EMU-varaumapöytäkirja liittyy?

Vastaus: Valtiopetokseen eli Suomen Markan hävittämiseen Hallitusmuodon 72 §:stä ilman lakia. Perustuslain muuttamista kutsutaan rikoslaissa valtiopetokseksi, rikokseksi, joka ei vanhene.

Suomen nykyisen taloustilanteen vuoksi valtiopetos on pikimmiten vaadittava käsittelyyn. ... "

~ http://jormajaakkola.fi/EMU-petos -

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Tuohon Maastrichtin sopimukseen sisältyi yhteisvaluutta eli se oli mukana alusta asti."

Tuosta asiasta kansalaisille valehdeltiin törkeästi ministerien taholta, luvattiin erillinen kansanäänestys yhteisvaluutasta. Harva suomalainen oli lukenut EY-yhdistymissopimuksia ollenkaan saatikka kokonaan koska suuri osa näistä ovat edelleen salaisiksi määriteltyjä, jotkut jopa 100 vuotta.

Ilkka Luoma

Kannattaa lukea ajatuksella alla olevan linkin alta analyysiteksti:

~ http://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/sisaltyyk... -

Muun muassa:

B.

Vuonna 1996 TV1:n ohjelmassa ”K Tervo” kansanedustaja Erkki Tuomioja (SDP) ilmaisee asian niin, että jos EMU-sidos olisi kerrottu kansalle ennen 16.10.1994 neuvoa antanutta äänestystä, äänestystulos olisi ollut toinen, kuin oli. [12]

[12] 18.12.1996/ TV1/ K Tervo

C.

Arvovaltaiselta taholta tulee myöskin vahvistus: Suomen Kuvalehden haastattelussa vuonna 1997 eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen (Kok.) kertoo, ”ettei hänkään tiennyt nappia painaessaan (1994), että samalla äänestettäisiin Suomen markan kohtalosta” [13]

[13] Suomen Kuvalehti no 15/ 11.4.1997, s. 19

...

Ilkka Luoma

"Miten Te kehtaatte? – Ja kyllähän Te kehtaatte!
...
(Lausahdus tuli kuuluisaksi, kun perussuomalaiset olivat nykyisen ulkoministeri Timo Soinin 1] johdolla oppositiossa – Soinin aiempia kuuluisia töräytyksiä olivat lisäksi - ”Lähti kuin hauki kaislikosta, melonin kokoiset nenäherneet, kypärän remmit kireinä sekä lakritsia, lippalakkeja kuin banaanejakin” - nyt sitten lausahdukset ovat vähissä, ellei ”siellä on kyllä sulfaa syötäväksi” 2] kirjata mukaan Timon kuolemattomiin rykäisyihin) ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/06/miten-te-keh... -

Ilkka Luoma

[2012] " ... Paavo kävi yksin täysillä taistelua eduskunnassa Europan yhteisöön liittymistä vastaan - jo silloin, kun Timo Soini oli peruskoulussa. Paavo punoi juonia presidentti Urho Kekkosen kanssa jo silloin, kun Sauli Niinistöä ei näkynyt politiikassa. Paavo on edelleen loistavassa kunnossa - kaikista muista ei saata voida sanoa ehkä samaa. ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2012/03/vayrysen-suj... -

.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Otanpa tähän lainauksen tuosta Vaaliston mainitsemasta eduskunnan päytäkirjasta:

"Miksi valtioneuvosto ei eduskunnassa ole käynnistänyt kansallista keskustelua Euroopan unionin liittymissopimuksen ja -asiakirjan johdosta kansanäänestyksen taustaksi keskeisistä niihin liittyvistä kysymyksistä kuten- siitä, että Euroopan valuuttakurssijärjestelmän jäsenyys sekä talous-
ja rahaliiton lähentymisehdot asettavat tiukkoja rajoituksia kansalliselle talouspolitiikalle, sekä siitä, miten talous- ja rahaliiton jäsenyys aikanaan rajoittaa aivan oleellisesti kansallista talouspolitiikkaa erityisesti yksipuolisen
talousahdingon kohdatessa tarjoama Ha muuta ulospääsyä kuin sopeutumisen maastamuutolla, palkkojen alentamisella sekä toimeentuloturvan ja hyvinvointipalvelujen karsimisella"

Ilkka Luoma

Jarmo,

kuten huomaat tämä EU- ja eurokysymys aiheuttaa paljon jänkkäämistä, venkoilua ja älämölöä - parempi olisi perehtyä noihin faktoihin, jotka ovat tutkitut ja analysoitu tarkasti. On parempi jättää nyt myös "turhatkin" kommentit lukijoiden tiettäväksi, jotta nähdään missä mennään - onhan meillä sananvapaus :)

Samoin ei kannattaisi aliarvioida oikeita ihmisiä, jotka osaavat esiintyä omalla nimellä kuin kuvalla ja laittaa peliin itsensä - on parjaajansa näkökulmasta itsensä alentamista vähätellä kanssaihmisiään. Jorma Jaakkola on Kokoomuksen jäsen, vahva vaikuttaja ja hänen asiantuntemustaan käytetään paljon myös Kokoomuksen päättävissä elimissä.

Jätetään turhat henkilöön menevät älämölöt vähemmälle ja keskitytään asiapitoiseen kriittisyyteen ja vaikkapa kyseisen Jaakkolan euroanalyysin arviointiin - tarvittaessa vaikkapa kohta kohdalta ja jos löytyy virheitä - ne voidaan tuoda esille reippaasti ja suoraan - tätä kutsutaan asiakeskusteluksi.

Ilkka Luoma

Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä "A-nelosella"

Vaalipetoksen ydin: Kansanäänestyslaki

EU Kansanäänestyksessä ei ollut kysymys vain kansalaisen "mustatuntuu" -mielipiteestä. Kansanäänestyslain (578/94) 3 §:ssä lukee: "Tuleeko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen mukaisesti?"

- Mikä oli neuvoteltu sopimus?

Miten kansalaiset olivat tienneet sopimuksen sisällön, koska kansanedustajatkaan eivät tienneet?

~ http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella -

.

Ilkka Luoma

EU-KANSANÄÄNESTYS 16.10.1994 OLI VAALIPETOS

Tämä kirjoitus ei ole EU-kriittinen kirjoitus, vaan sen tarkoitus on
perätä oikeutta sivistys- ja oikeusvaltiossa. Kirjoitus on typistetty
kertomus viime vuosien historian tutkimusta, joka osoittaa, että Suomen
liittymisneuvottelut ja EU-liittymissopimuksen hyväksyttäminen oli sotku,
jolla eduskuntaa ja Suomen kansaa tietoisesti harhautettiin.

Kirjoitus on tehty peilaamalla keskeisen, jo vuodesta 1984 EY-tehtäviin
palkatun, EY-neuvottelijan Antti Kuosmasen kirjaa liittymisneuvottelujen
aikaisiin pöytäkirjoihin ja muistioihin, jotka on pääosin syksyllä 2001
saatu Ulkoministeriön arkistosta. Lopullinen näyttö vaalipetoksesta
lähetettiin 14.2.2002 Ulkoministeriön Tietopalvelun kautta. Kuosmanen
antoi vinkin tämän näytön etsintään kirjassaan, jonka "koko" painoksen hän
joutui tuhoamaan. Kuosmanen on Ulkoministeriön Kauppapoliittisen osaston
päällikkö 1.3. 2002 alkaen. .. [?]/kommentin tekijä

~ http://www.satanen.com/index.php?k=yleista&sivu=va... -

Tähän voisi ottaa myös kantaa - kuinkakohan hyvin Paavo Väyrynen tietää ja hallitsee nämä?

.

Paavo Kuronen

Ihan sama mitä aikaisemmin on tapahtunut ja millaiset sopimukset on tehty. Tulevat sukupolvet eivät ole saaneet päättää siitä, ovatko itsenäisiä ja vapaita ihmisiä, vai ylikansallisten pankkikartellien ja poliittisten eliittien orjia. EU tulee kaatumaan, ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella. Toivottavasti mahdollisimman pian, itse ainakin aion tehdä kaikkeni vapauden ja itsenäisyyden saavuttamiseksi. Mikään ei voisi olla järkevämpää, jalompaa, mikään ei voisi olla enemmän oikein, vaikka nämä itsenäisyyttä vastustavat rotat kuinka yrittävät leimata järjen äänet "heikkolahjaisimmaksi kansanosaksi". Uskomatonta röyhkeyttä, uskomatonta vihaa itsenäistä Suomea kohtaan. Tämänkö takia veteraanit taistelivat? Että Suomi voisi olla korruptoituneiden oligarkkien siirtomaa? Ja että ylimieliset petturit vielä pilkkaisivat itsenäisyyden puolustajia "vähälahjaisimmaksi kansanosaksi"? Häpeällistä!

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kuosmanen antoi vinkin tämän näytön etsintään kirjassaan, jonka "koko" painoksen hän joutui tuhoamaan."

Taisi olla tuhtia tavaraa tämä Kuosmasen kirja, kirjaroviota kun ei ole nähty sitten natsi-Saksan Euroopassa. Onko tuosta kirjasta mitään luettavissa, tuskin kirjailija sentään kaikkia hävitti?

Ilkka Luoma

Puhutaankin, että Väyrynen oli Kekkosen suojatti
[ … kiistaton valtiomies Kekkonen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/kiistaton-su... - ]

Sitä ei tiedetä, miksi Kekkonen innostui Keminmaan pojasta ja teki hänestä Suomen nuorimman ulkoministerin. Tämän ansiosta meillä on ylivertainen ulkoministeriammattilainen, … on myös toinen – sosiaalidemokraattien älykkö ja myöskin tohtori – nykyinen kansanedustaja Erkki Tuomioja -kts. EXTRA.

Edellä mainitut kaksi herraa tietävät miten Suomen ulkopolitiikkaa hoidetaan. Mikäli Paavo 4] tai Erkki olisi ollut ETYJ40 5] aikoihin ulkoministerinä – ei mitään onnettomuutta Venäjänkään osalta olisi syntynyt.

Ilkka Luoma

Lukijoille ja kommentoijille tiedoksi:

Poistan omamoderaattorina rienaavat ja herjaavat kommentit, jotka kohdistuvat henkilöön asiattomina. Pysyttäydytään kriittisyydessäkin kohteliaalla ja aikuisella tasolla.

Paavoon mahtuu myös hankalia ominaisuuksia, kuten meihin kaikkiin. Riekkumiset sikseen.

Toimituksen poiminnat