Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Miksi Saksa ottaa pakolaisia?

TÄNÄÄN: Turkki - Kreikka - Kypros - Syyria - kurdit ja pakolaiset, niin hädästä kuin kurjuudesta parempaan ---

...

 

Miksi Saksa ottaa pakolaisia?

(EU- Eurooppaa kohtaa juuri nyt liki hallitsematon kansainvaelluksen vyöry – paljolti historiallisin syin [E0], aikaansaatujen sotien ja helpomman elämän haennan vuoksi)

[ … saksalainen heiluttaa kylttiä: Tervetuloa Saksaan! - toki saksaksi, mutta idea on selvä – nyt osa saksalaisista nostaa identiteettiään – II Maailmansodan veristen muistojen peittämiseksi. Samaisessa Saksassa myös toinen saksalainen polttaa pakolaiskeskuksen ja vaatii rajoja kiinni – nationalismi ja reviiripuolustus 1] ovat syttyneet – vajaa kolmen miljoonan turkkilaisen jälkeen 2] … ]

Saksa on tänään EU’ n voimakeskittymä. Kun Saksa ei saanut hallintaa asein – ottaa se sen nyt taloudella ja rahan voimalla [E1]. Saksa on voimansa tunnossa; vienti vetää – teknologia on huippua, aitosaksalainen on edelleen kurinalainen ja käskyille altis.

 

Saksalla on myös eniten europarlamenttipaikkoja – ja lisää tulee,

 … koska Saksa saa uusia kansalaisia pakolaisista, jotka se valikoi huolella voimistamaan ja toimeliaistamaan 3] omaa kansantaloutta.  Saksa ottaa yhä enemmän demokraattista päätösvaltaa Euroopan Unionissa ja euromaiden liitossa.

 

Saksalla on syynsä

Saksa Euroopan veturina 4] ja EU’ n maksumiehenä 5] haluaa asetella ’pelikortteja kentälle’ yhä enemmän tahtonsa mukaisesti, tosin kuuntelemalla, mutta haluten päättää. Saksa ei muun muassa halua USA-johteista Natoa vaikuttamassa kokonaisen maanosan turvallisuuspolitiikkaan. Saksa haluaa nähdä Euroopan Uralille saakka ulottuvana vyöhykkeenä 6] – talousalueena.

 

Venäjä on osa Eurooppaa

Saksa tietää tämän erittäin hyvin. Saksan kolmas valtakunta 7] (1933 - 1945) kävi maailman historian verisimmän ja kuluttavimman sodan Josif Stalinin Neuvostoliittoa kohtaan vuosina 1941 – 1945 8]. Molemmat valtiot tietävät oikeasti mitä on totaalinen sota. Tämän vuoksi on loogista ajatella nämä kaksi valtiota Euroopan rauhan takuumiehiksi 9].

 

Kauppa on Saksan voima

Vielä muutamia vuosia sitten Saksa oli maailman suurin viejä, kunnes Kiina ajoi sen ohitse pari - kolme vuotta sitten 0]. Saksa tietää Kiinan voiman, Saksa tietää myös sen mihin nykyisen Venäjän pakkotoimet kaupallisesti johtavat.

Venäjä suuntautuu yhä enemmän Kiinaan, tarjoten maailman suurimpia raaka-ainevaroja Kiinalle. Saksa on erittäin kiinnostunut Venäjän markkinoista ja sen mineraali- ja energiavaroista. Saksa tarvitsee toimeliaisuutta.

 

Saksan väkiluku kasvaa

Saksa saa eniten siirtolaisia, pakolaisia ja maahanmuuttajia. Saksa on teollisen voiman ja kaupan keskus. Saksassa pärjää, kun saa työtä. Pakolaiset ovat myös hyvä työvoimavara, joka nostaa toimeliaisuutta.

Toimeliaisuus taas ruokkii itse itseään ja näin Saksan talouskone pyörii ja tuotanto kasvaa. Tuotannolle löytyy aina ostajia – ennen Venäjältä ja nyt koko ajan Kiinasta. Saksa tarvitsee työvoimaa, uutta verta, koska omat ”aitosaksalaiset” lisääntyvät liian hitaasti!

 

Saksa luottaa kotouttamiseen

Saksa tietää siirtoväen tietävän saksalaisen kurin, tavan tehdä työtä, mutta myös sen, että yrittämällä pärjää ja Saksan kansantalous jyrää siksi voimakkaasti, että kaikille uutterille hommia riittää. Saksaan menijät ovat orientoituneet tekemään työtä ja sehän riittää saksalaisille, jotka eivät kaikkia työtehtäviä enää halua itse tehdä, eikä kaikkea kannata automatisoida ja robotisoida, sillä robotilla ei ole kansallisuutta, eikä äänioikeutta tuovaa oikeutta Euroopan parlamenttiin.

 

Saksassa on myös väkeviä vähemmistöjä –

 … uuskansallismielisiä, nationalisteja, jotka eivät pidä vieraasta verestä. Reviiripuolustus 11] on heräämässä ja ääriainekset jo ’polttavat siltojaan’ ja haluavat eskalaatioita sekä vastakkainasettelua. Osa saksalaisista ei halua maahanmuuttoa, sen kansantaloushyödystä huolimatta.

Monille verenperintö on pääasia ja vanhat opit 1930 – luvulta ovat vielä joillekin pääasia. Kansallissosialismi eikä Adolf Hitler ole heille kuolleita, vaan nuo arjalaisuuden 12] ja rotuoppien 13] mantrat elävät ja siintävät toivetulevaisuutena ’puhtaasta kansakunnasta’ 14]. Tämä ajattelumalli ei sovellu Saksan nykyisille johtajille.

 

Saksa haluaa olla koko Euroopan veturi

Saksalla on kyky luotsata tavallaan EU’ ia ja tuohon luotsaamiseen kuuluu Venäjän integroituminen lujemmin eurooppalaiseen järjestelmään, sillä Eurooppa ulottuu aina Uralille saakka 15]. Saksa halunnee USA’ n pois sotilaallisena voimatekijänä koko Euroopasta. Saksa ei saata hyväksyä kovinkaan helposti TTIP – sopimusta 16].

 

Pakolaiset Saksassa

[ … Ranskasta Marine Le Pen’ llä on oma visio ~ http://yle.fi/uutiset/marine_le_pen_saksa_haluaa_pakolaisista_orjatyovoimaa/8284919 - ]

Saksa on jo historiastaan tottunut työllistämään – monin erin tavoin, eikä aina kovin työehtosopimusmaisesti. Saksa osaa rakentaa tuotantokoneet, suunnitella niille tehtäviä ja tuoda erinomaisen tuotekehityksensä myötä tuotteita, jotka käyvät hyvin kaupaksi - kaikkialle.

Niinpä Saksa tarvitsee tekijöitä – sellaisia tekijöitä, jotka nostavat valtion asukaslukua, jolloin europarlamenttipaikkoja lohkeaa enemmän – siis lisää äänivaltaa. Saksa haluaa lopulta yksinkertaiset enemmistöt päättämään EU-asioista, ei vähemmistösuojaa – liiemmälti.

 

Saksan aseet

Saksa on taloutensa kokoon nähden sotilaallinen minimalisti. Ranskalla ja Englannilla on ydinase – jopa Israelin [E2] juutalaisilla on arvattavasti atomiaseet. Saksan ei haluta varustautuvan, historiallisista syistä – haamut kaukaa Kolmannesta valtakunnasta kummittelevat.

Saksan annetaan olla talousveturi, onhan se samalla suurin nettomaksaja pohjattomaan eurokassaan – tämä ominaisuus ja hyve sopivat kaikille EU-jäsenille. Saksan ase on raha, talousvaikutusvalta ja uskomattoman vahva vientitoiminta – jota Saksan operoima euro hyvin ruokkii.

 

Pakolaiset Saksaan

Haastatteluista huomaamme, että pakolaiset ja ”pakolaiset” haluavat Saksaan. Siellä se mahdollisuus piilee, mutta mihin muuhunkin kuin työhön ja toimeentuloon? Tämä kysymys on edelleen pinnan alla, sillä sotaa pakoon lähteneet ovat paljolti Lähi-idästä, jossa ISIS -järjestö pitää raa’asti kovaa kuria ja harjoittaa poikkeuksellista väkivaltaa.

 On olemassa mahdollisuus, että ”pakolaisten” joukossa on ISIS – järjestön 17] soluttautujia – ja monet muistavat Saksan oivaksi alustaksi terrorismille. Aikanaan olivat solut [RAF] ’Baader Meinhof’ 18] ja niin edelleen. Emme tiedä tarkoin miten terroritekojen maihinnousua Eurooppaan nyt suunnitellaan. Ranska oli jo koekenttä 19].

Mekään Suomessa emme saata olla enää Euroopan ”kainuulainen” lintukoto , sillä olemme jo mukana ISIS – vastaisessa toiminnassa, Irakissa virallisesti opettamassa kurdeille sotimisen taitoa 20], ja kurdit tunnetusti käyvät sissisotaa niin ISIS’ tä kuin Turkkiakin vastaan. Tämä ei ole enää jäänyt huomaamatta ISIS – johtajilta.

Miksi me menimme Irakiin – miksi me olemme yhä Afganistanissa? 21] – oliko ja onko osallistuminen meidän suomalaisten kansallinen etu?

Onko kuitenkin lopulta tässä kysymys uskontojen sodasta – suvaitsevaisuuden häviöstä määrätietoiselle suvaitsemattomuudelle? 22]

 

EXTRA [E]

E0

Miksi nyt Lähi-idästä, Afganistanista – Afrikasta, entisiä siirtomaita ja ketkä piirtelivät rajoja mielensä mukaan?

~ http://ojs.tsv.fi/index.php/tt/article/view/49432/14604 - [Tieteessä tapahtuu 1/2015 -” Jumalattomat markkinageenit”]

E1

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/150129-saksa -

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72395-muokkaako-saksa-eurooppaa-mieleisekseen -

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86993-saksa-johteinen-liittokunta -

E2 Miksi Israel ei ota syyrialaispakolaisia?

~ http://yle.fi/uutiset/8284311 -

~ http://www.tiede.fi/keskustelu/7703/ketju/eiko_israel_nae_rauhanmahdollisuutta_aitansa_takaa  - [18391 | 1211650]

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

http://www.facebook.com/first.ilkka

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Venäjä ja Saksa tietävät hyvin mitä sota on kun yhdessä aloittivat toisen maailmansodan valloittamalla Puolan syksyllä 1939. Saksa jatkoi omalla reviirillään ja Venäjä omallaan miehittämällä Baltian maat ja hyökkäämällä Suomeen 30.11.1939. Sitten riitaantuivat ja jatkoivat sotimista keskenään. Länsimaat tulivat Venäjä-paran apuun ja saivat Saksan kukistettua.

Mistähän mahtaa johtua että sodan voittanut ja paljon maita valloittanut Venäjä on edelleen rutiköyhä ja maahan lyöty Saksa on teollisesti ja taloudellisesti Euroopan voimakkain valtio?

Ilkka Luoma

Tekstiin liittyvät lisäkirjoitukset ja viitteet

1] Reviiripuolustuksen geeniperimä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2011/11/reviiripuolu... -
2] Saksan turkkilaiset ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_turkkilaiset -
3] Toimeliaisuus ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/03/kasvuhokeman... -
4] Käydäänkö Saksan lompakolle? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/kayko-euro-e... -
5] Eurooppalainen ongelma ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2011/11/eurooppalain... -
6] Eurooppalainen rauha Venäjän kanssa ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [16681]
7] 1000-vuotinen valtakunta 1933 - 1945 ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [50207]
8] 1941 – 1945 Itärintama ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/It%C3%A4rintama_(toinen_maailmansota) -
9] Saksa ja Venäjä rauhan takuumiehet ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [14586]
0] Kiinalainen mobilisaatio ulottuu ympäri maapallon ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [23259]
11] Reviiripuolustaja ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38881-m... -
12] Arjalaisuus – mikä onkaan todellisuus? ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Arjalaiset -
13] Rotuopit ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Nazism_and_race -
14] Asioita, joista ei puhuta ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/06/asioita-jois... -
15] Eurooppa ulottuu Uralille saakka! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [4814]
16] TTIP ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Transatlanttinen_kau... -
17] Pelottava ISIS leviää maailmalle? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [30905]
18] RAF – Punainen armeijakunta ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Punainen_armeijakunta -
19] ISIS iski jo Ranskassa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/ranskalainen... -
20] Irakiin USA’ n rinnalle ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [7046]
21] Miksi olemme Afganistanissa? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [9083]
22] Eurooppa uskontojen sodassa? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [15762]

...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eihän tämä ole mitään keskustelua! Ilkka kopio jostain trollien valtavista tiedostoista pitkiä luetteloita lähdeviitteitä ja linkkejä. Eikä vastaa toisen esittämään asiaa. Onko kotona on samanlaista keskustelu? Esimerkki:

-Mitä kuuluu Ilkka?
-http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... -
-Entä miten töissä?
-http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/06/asioita-jois... -
-Hauska kuulla, mitäpä muuta?
-http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... –

Ilkka Luoma

Käyttämäni linkkifilosofia perustuu joidenkin lukijoiden haluun ja tarpeeseen saada lisätietoa/ mielipiteitä kyseisestä topicin asiakohdasta - siksi se tehdään linkillä, ettei itse pääteksti veny liian pitkäksi. Linkin avaaminen on tietysti vapaaehtoista ;)

Aikanaan tämä tapa yleistyi kommenttiketjujen myötä ja pyyntöihin kertoa lisää jostain yksittäisestä lauseesta/ huomiosta tai faktatiedosta - nykyään mnediakin käyttää yhä useammin tätä linkitystä, tosin suoraan "alleviivatuista sinisanoista" itse linkin sisältöön. Itse katson olevan rehellistä näyttää heti linkkiosoitteesta mihin olaan menossa, jos kopautan linkin auki!

Ilkka Luoma

Mutta itse topicin johtolauseeseen, jolla haettiin kytköstä Saksan vahvaan pakolaisten sisäänottoon - yli puoli miljoonaa! ...

Liittyy Turkin osuus tehtyyn sopimukseen, jonka toimivuus jää nähtäväksi, sillä turkkilaisiin liittyy vahvasti Kyproksen osavaltaus 1974, ja Kyproshan *] on nykyään EU-valtio ja jotenkin heidät tyynnyteltiin tämän EU - Turkki sopimusken saamiseksi, olisihan Kypros voinut sen torpata, tai ainakin vähäksi aikaa vesittää.

Ja huomio:

"EU-maat hyväksyivät pakolaisten palautussopimuksen Turkin kanssa ‪~ http://yle.fi/uutiset/eu-maat_hyvaksyivat_pakolais... - .... Turkki, Syyria, kurdit ja heidän itsenäisyys kuten Turkin miehitys Kyproksella. Pitäisikö Turkille asettaa laittomasta miehityksestä pakotteita?

Onko tässä jotain analogioita Krim - Ukraina - Venäjään?

Ja miten Saksa lopulta tulee suhtautumaan tuohon EU - pakotepolitiikkaan Venäjän suhteen. Saksa tietää, että Venäjän rooli Syyriassa on nyt suuri ja se ratkaisee myös huomisen pakolaisvirtojen kohtalon eli lopulta sen kuinka paljon Saksa "joutuu" ottamaan pakolaisia vastaan!

*] " ... Vuonna 1489 Välimeren kaupunkimahti Venetsia otti Kyproksen hallintaansa. Vuodesta 1570 aina vuoteen 1878 Kypros oli osa osmanien valtakuntaa. Vuonna 1878 Kypros siirtyi Britannian hallintaan, itsenäistyi vuonna 1960 presidenttinään arkkipiispa Makarios III ja ajautui sisällissotaan vuonna 1963. Sota kesti kolme päivää ja päättyi aselepoon, jota valvomaan YK asetti kansainväliset rauhanturvajoukot (UNFICYP) vuonna 1964. Turkki miehitti Kyproksen pohjoisosan vuonna 1974 Kreikan sotilashallituksen tukeman vallankaappauksen jälkeen. Turkin miehittämät alueet julistivat itsenäisyyden vuonna 1975 ja Pohjois-Kyproksen turkkilainen tasavalta perustettiin 1983. Ainoastaan Turkki on tunnustanut tämän turkkilaishallinnon. Kyproksen tasavalta, joka hallitsee eteläistä 2/3 saaresta, on kansainvälisesti tunnustettu, ja Turkki ei puolestaan tunnusta tasavaltaa.

YK:n rauhanturvajoukot ovat saarella edelleen (2010).[1] Britannialla on saarella edelleen kaksi tukikohtaa. ... " -Wiki ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Kypros -

.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sen ymmärrän että jos joku tiedemies esittää uusia ja mullistavia johtopäätöksiä tieteestä, niin silloin pitää ehdottomasti olla lähdeviitteet. Mutta ethän sinä Ilkka ole sellainen vaan tavallinen sukankuluttaja kuten me muutkin. Sinun pitäisi Venäjän puolustelussa puhua kansan kieltä. Ei kukaan lue sinun pitkiä vuodatuksia lähdeviitteiden aukomisesta puhumattakaan. Minä hyppään niiden yli ja kannattajasi vain klikkaavat suosittelua. Kuka sinulta vaatii näin hölmöä? Venäjän ystävät ovat innokkaita vaatimaan toisilta todisteita, mutta turhaa niitä on esittää etukäteen.

Ilkka Luoma

Osa on lähdeviitteitä - lähinnä mediaan ja Wikiin. Osa on taas mielipideviitteitä tarkentavaan selostukseen ydinsanasta tai -lauseesta. Monet pyytävät lisäselvityksiä "kansanmieheltäkin" ja sukankuluttajalta, joita myös tiedemiehet ovat :)

Kuten todettua- lukeminen ja alanumeroiden avaaminen ovat vapaaehtoista toimintaa. Tässäkin oleellista on hahmottaa kokonaisuus ja jos kirjoituksena sen haluaisi tehdä - syntyisi siitä kirja, nyt päästään vähemmällä käyttämällä alanumerointia päätekstistä.

Ilkka Luoma

Mennaksemme jälleen itse topicciin:

3] Saksa johteinen liittokunta? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86993-s... -
...

" ... Nyt haikaillaan vastuuta ja vastuun jakamista

- siihen tarvitaan uusia lisämaksumiehiä. Vastuunjakaminen on kuin vakuutus ja jälleenvakuutus. Ostetaan ja myydään vastuuta muilta, antamalla jotain, jotta saadaan velalle (joka muodostuu yhteiseksi velaksi) jakajia. Turkkia hamutaan EU-Eurooppaan - se toisi talousyhteenkuuluvuutta 78 miljoonan ihmisen verran lisää - miltei Saksan verran (82,3 miljoonaa) ja Brysselin valtatuolit menisivt uusjakoon - perinteelliselle reviirille tulisi uhka, vai tulisiko?

Me tarvitsemme voimaa, tuotannon ja kulutuksen lisävoimaa

- näin huutavat talousoppineet. Kiina on maailman suurin valtio - se on ylihuomenna suurempi tasajako-oppien mukaisesti kuin USA ja koko EU-Eurooppa - tämän vuoksi meidän eu-euroopalaisten on lisäännyttävä likelle miljardia ihmistä, jotta olisimme tasapainottava kokonaistoimija Kiinan nousulle. On jo selvää, että Kiina ajaa USA:n ohi - USA populatiosuhde on vain 0,309/6,95, kun se Kiinalla on 1,43/6,95 meillä EU:ssa 0,50/6,95 ja Suomessa 0,00539/6,95 .

On kysymys väestö- eli kuluttajamäärästä [W], joka kantaa yhteisesti vastuuta, ettemme syö ympäristöämme loppuun. ... "

Ilkka Luoma

[Yle] "Veteraanipoliitikko Frank-Walter Steinmeier johtaa Saksan liittotasavallan ulkopolitiikkaa aivan poikkeuksellisia diplomaattisia taitoja vaativissa olosuhteissa.

Sosiaalidemokraatti Steinmeier ottaa työnsä vakavasti. Hän on poliitikkona ja neuvottelijana väsymätön työmyyrä

Kun Ukrainassa taistellaan, niin Steinmeier kiertää neuvottelemassa myös naapurivaltioissa Moldoviassa ja Georgiassakin.

Yksi Steinmeierin ohjenuorista on ulkopolitiikan eurooppalaisuus: EU:n ja Saksan edut kulkevat käsi kädessä.

Viime tammikuisilla 60-vuotissyntymäpäivillään Steimeier lausui: ”Pakolaiskriisi on globaali kriisi. Pakolaisten päävirrat menevät muualle kuin Eurooppaan. Mutta Euroopassa meidän täytyy nyt valita. Joko ratkaisemme tämän kriisin yhdessä. Tai emme ratkaise sitä ollenkaan."

Jorma Mattila haastattelee Saksan ulkoministeriä Frank-Walter Steinmeieria.

~ http://areena.yle.fi/1-3272640 -

Ilkka Luoma

Ote topicista:

" ... On olemassa mahdollisuus, että ”pakolaisten” joukossa on ISIS – järjestön 17] soluttautujia – ja monet muistavat Saksan oivaksi alustaksi terrorismille. Aikanaan olivat solut [RAF] ’Baader Meinhof’ 18] ja niin edelleen. Emme tiedä tarkoin miten terroritekojen maihinnousua Eurooppaan nyt suunnitellaan. Ranska oli jo koekenttä 19].


Mekään Suomessa emme saata olla enää Euroopan ”kainuulainen” lintukoto , sillä olemme jo mukana ISIS – vastaisessa toiminnassa, Irakissa virallisesti opettamassa kurdeille sotimisen taitoa 20], ja kurdit tunnetusti käyvät sissisotaa niin ISIS’ tä kuin Turkkiakin vastaan. Tämä ei ole enää jäänyt huomaamatta ISIS – johtajilta.

Miksi me menimme Irakiin – miksi me olemme yhä Afganistanissa? 21] – oliko ja onko osallistuminen meidän suomalaisten kansallinen etu? ... "

Uutisointi tältä päivältä:

Ilta-Sanomat: Isisin pirullinen juoni alkoi paljastua: terroristit tekeytyivät pakolaisiksi
~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-20000011574... -

. ... Näin asiantuntijat ennakoivat jo pakolaisvirran alkaessa.

.

Toimituksen poiminnat