Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Kahden kerroksen väkeä – maahanmuuttoa ja maastapakoa

Suomen valtio maksaa paluulentoja Irakiin ja näin tuhansien irakilaisten Finland Sight-seeing saa päätöksensä – se vain sattui maksamaan meidän veronmaksajille reilun määrän sellaista rahaa, jolla esimerkiksi Lastensairaala-projekti oltaisiin saatu operoitua – ilman mitään säätiövirityksiä.

~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1469418713626 -

 

Olemme hyvänahkaisia ja ymmärrämme irakilaisten, syyrialaisten ja muiden meille halunneiden hädän. Kuka tai ketkä sitten ymmärtäisivät meidän omien hädän, joita on paljon – esimerkiksi noin 60.000 ajelehtivaa nuorta, jotka eivät tiedä mitä huomanna tekevät!

...

[02052015] Suomi on saamassa uuden miltei hätätilahallituksen Keskustan puheenjohtaja ja vaalivoittaja Juha Sipilän yrittäjämäisessä komennossa 1] – eräs kulminaatio- ja kipupiste on maahanmuutto, työvoimatarve ja kulttuurien tahdistamaton sekoittuminen.

 

[ … arkikansalainen saa naamakirjoista lukea kuinka maahanmuuttajia pakolaisina ja ”pakolaisina” paapotaan veronmaksajiemme rahoilla – itse monien aitosuomalaisten kärvistellessä työttömän peruspäivärahalla. Samaan aikaan maahamme pakolaisstatuksella tulleiden kotimaissa tapetaan joillekin haitallisia ihmisiä – jopa vain koston vuoksi. Näin turvaa on jostain – vaikka Välimeren yli – haettava … ]

 

Perussuomalaiset laskivat, että maahanmuutto Suomeen kustantaa veronmaksajillemme noin miljardin euron verran - vuodessa. Kukaan ei varmaan osaa tarkasti sanoa mikä on oikea ja oikeudenmukainen kokonaissumma – sillä monet, tosin harvemmat, ovat ansiotöissä maksamassa veroja myös yhteiskuntamme tulontasaukseen.

 

Maahanmuuttoa on useanlaista – on työperäistä *], on pakolaisstatuksella, on elintasopakoilua ja on helpomman elämän tavoittelua. Emme saa missään olosuhteissa unohtaa heitä, jotka aidosti kuoleman hädässä maahamme pyrkivät. Perheitäkin, jotka ovat aina kaikkien yhteiskuntien ydinvoimavara – pitäisi voida yhdistää, vähintäänkin kasvatuksen ja inhimillisyyden nimissä.

*] ...pakko saada työvoimaa ~ http://www.talouselama.fi/uutiset/tyon%20perassa%20suomeen%20%20heita%20on%20pakko%20saada/a2303911 -

 

Suomalaista korpeaa aika-ajoin netissä esitellyt kopiot 'asiakirjoista', mitä kukin on saanut yhteiskunnalta, on Afrikasta tulleen ajokorttimaksua, on ostettua tyylihuonekalua ja on uusia lastenrattaita, kun käytetty ei kelpaa. Esimerkkejä on useita. Aitosuomalainen, jos nyt tälläinen sanakummajaisuus sallitaan, on osin jurnuttava kateusmoottori 2], mutta aina hakien oikeudenmukaisuuden asetelmaa.

 

Suomalainen työtön entisenä veronmaksajana saattaa kokea,

että hänellä on etuoikeus omiensa tulontasaukseen, eikä hän halua ulkomaalaista kilpailijaa, jonka arvelee vielä olevan elintasopakolainen. Tässä piilee syvin dilemma – moni ei halua osingonjakajia vieraista. Onhan nyt avuntarpeessa oleva aitosuomalainen ainakin joskus ollut myös omana itsenään maksutehtävissä työaikanaan – luotaessa osinkoja ostovoimatasaukseen.

 

On lopultakin kysymys reviiritaistelusta, tai ainakin sen puolustamisesta

Reviiri 3] on luonnon vuosimiljoonien aikana järjestämä populaatio- ja ryhmäkehityksen suojelumekanismi, joka takaa johdettuna samankaltaisille elinmahdollisuudet järjestyssäännöin.

Yhteisöllisyyssäännöt muotoutuvat aina ryhmäkehityksen myötä yhteenkuuluvuus-keskeisesti ja reviiripiirin tarpeiden mukaisesti – sopeutuen ympäröivään biosfääriin 4], joka lopulta kaikille vesi-hiilielämällisille 5] antaan elon mahdollisuudet. Reviiri on siis rajallisuus samantyyppisille, jotka hyväksyvät yhteisiä perinteitä, tapoja ja käytänteitä.

 

Meillä Suomessa aitosuomalaisuus pienenee

Emme jaksa synnyttää, eli täyttää omaa osaamme evoluution 6] perustyökalua – lisääntymistä. Vuonna 2014 itseasiassa aitosuomalaisten määrä väheni – syntyi vähemmän kuin kuoli. Tämähän merkitsee hitaasti etenevää sukupuuttoa suomalaisille geeniperimälle, jonka erikoisuutena on voimakas itä-länsijakoisuus 7].

Jakautumisemme näkyy ulkopolitiikassamme, kansakuntamme asenteina sotilasliittoihin 8] – olemme niitä paasikivimäisiä viisauden aloittajia todellisuuden perusteista.

 

Suomalaisten väestöikäpyramidiuhkaa kellahtaa kumoon

Meillä on yhä enemmän vanhuksia ja vähemmän lapsia kasvamassa veronmaksajiksi ja kirjoittamattoman sukupolvisopimuksen täyttäjiksi. Nyt populaatiokasvumme aikaansaatuu ulkoisten tulijoiden toimesta ja suomalaisten ja Suomessa asuvien hiusten tummuus lisääntyy vuosi-vuodelta. Puhutaankin, että viimeinen aito blondi kuolee sukupuuttoon Ilomantsin korvessa, joskus vuonna 2150.

 

Me tarvitsemme maahanmuuttoa täyttämään tehtäviä,

… mihin omamme eivät enää riitä. Maassamme on de facto ilman aitoa työtä veronmaksuvelvollisuudella täysipäiväisinä jo yli puoli miljoonaa – luku ylittää näin aikoina kuuluisan lamavuosikymmenen hälytysrajat.

On suurtyöttömyys ja on nuorien ihmisten ajelehdinta 9] – ei tiedetä mitä huomanna tehdään ja eletään tunti kerrallaan. Mihin katosi yrittäminen, usko huomiseen ja luottamus valtiojärjestelmäämme? 0] Tämä on ydinkysymys, johon uuden hallituksemme on paneuduttava.

 

Me tarvitsemme vanhushoitajia

Omat eivät jaksa, omaishoitajat uupuvat 11] ja useat vain odottavat perintöjä 12]. Pappa ja mummi olivat rakkaita vasta hautajaisissa, vierailut elon aikana eivät osaa kiinnostaneet – oli kiire, oli hoppu johonkin sellaiseen mistä ei lopulta tiedetty.

Oli 'lisää-lisää mentaliteetti päällä'; ei ollut aikaa pohtia, mistä oma elo oli lähtöisin. Perinnöt sen sijaan kirvoittivat sukulaisuusriidat osingonjaon epäoikeudenmukaisuutena – aina jonkin mielestä.

 

Maahanmuutto luo aina sekoittumista,

jossa populaatiot ja kulttuurit lopulta kilvoittelevat – syntyy vastakkainasettelua, kuten nyt Euroopassa, kohdemaana Ukraina ja tämän reviirillinen sisällissota, jossa itä ja länsi kohtaavat 13].

Samankaltaisena kulttuuri- ja perintötaisteluna eri populaatioiden ja väkisin tehtyjen maahanpakkotuotujen perintönä 'musta ja valkoinen' kamppailevat reviireistään USA' ssa – vapauden ja yrittäjyyden kasvuhokemamarkkinatalouden kultakaivoksessa – yhä harvemmille, tuloerojen repeytyessä hallitsemattomasti 14].

 

Maahanmuutto sekoittaa kaikkinensa myös työmarkkinoita

Työtilanteiden löytyessä maahanmuuttajille, se vääjäämättä alentaa kansallista palkka- ja ostovoimatasoa, sillä monet maahanmuuttajat tulevat nimenomaan perustöiden perässä. Siivoojat ja muut suoritetehtävät ovat aloitus omalle uralle ja noiden myötä palkkatasot alenevat.

Olemme hitaasti alenevien palkkatasojen kehityksessä. Lisäksi työtilanteiden karkaaminen edullisempien toverien maihin on tosiasia jo vuosien ajan – hanhiparven lento **] kärvistää monia muitakin!

**] Hanhiparven lento ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/152322-esiteollinen-robotisaatio-hanhiparven-lento -

 

Reviiritaistelu on aina läsnä, kun maahanmuutoa vierailta mailta operoidaan,

… oli se sitten työ- tai pakolaisperäistä. Jo kauan sitten maalla, kun omavaraistaloudessa asuttiin, olivat pihapiirit kehystetty rakennuksilla, jotta ”puolustusmuuri” oli vastassa niin susia kuin naapureita vastaan, joilla oli vihamielinen asenne.

 

Suvaitsevaisuus heräsi vain suvunjatkannan yhteydessä

oli opittu, että keskenään pihapiirissä ei voida naida – vaimo haettiin naapurikylästä ja näin sekoiteltiin geenejä, että elinvoima säilyi – kuten eläinkuntakin tekee, jo vuosimiljoonien ajan. Tähän herää kysymys, olisiko sittenkin viisasta tässä globalisaation 15], maattoman rahan ja lisääntyvän voitontavoittelun maailmassa viisasta harjoittaa hallittua reviiröintiä?

 

Missä makaa ihmiskunta, joka aina haluaa sotansa? 16]

Harvassa ovat rauhanajan kestävyyselementin – Pax Romana lienee niitä pisimpiä, koska roomalaiset olivat sotimiskykyisinä ylivoimaisia, kunnes mahoutuivat ja degeneroituivat loputtomista pääkaupungin orgioiden ja mukavuuden halun lisääntymishimoistaan – tuli voimakkaita revanssihenkisiä, jotka päättivät maallisen mukavuuselämän.

 

Näinkö käynee nytkin mukavuuselämällemme

… olemmeko täällä EU-Euroopassa ja USA' ssa mukavuustuneet keskimäärin jo liiaksi ja kaukoidän ihmiskeskittymät ottavat omansa maapallomme kokonaistarjonnasta? Kuinka lisäksi käy suvaitsevaisten ja suvaitsemattomien keskinäisottelussa? 17]

 

Mitä teemme täällä Suomessa?

Suojaammeko omanlaisemme elämänkatsomuksen täällä Pohjan perukoilla – idän ja lännen vedenjakajalla, josta ollaan aina katsottu venäläisyyden karhua. Joskus herätimme sen ja nyt näyttää ärsytys olevan käynnissä, siksi ajattelematonta uhittelua tapahtuu lyhytnäköisten 'uuserkkolaisten' 18] taholta, jopa niin, että ollaan viemessä maatamme lännen sotilasliitto Natoon – vastoin jopa kansakunnan enemmistötahtoa? 19]

 

Mutta itse maahanmuutto – mitä teemme?

Hyväksymmekö tosiasian, jossa jokaiselle ihmiselle maailmassa löytyy se oma isänmaa, jossa hän tulee parhaiten toimeen juuri äidinkielellään 20]. Hyväksymmekö, ettei rasismia ole, on vain reviiripuolustus 21].

Miten asennoiduimme lopulta globalisaation kitkerään hedelmään, jossa olemme maailmanlaajuisessa työn uudelleen jaon taistelussa? 22] Onko meidän tie vähäväkisenä tuomittu häviämään, ellemme ymmärrä omavaraisuutta, oman kulttuurin kunnioitusta ja sen puolustamista – vai haluammeko turvata tulevaisuutemme panostamalla hallittuun työperäiseen maahanmuuttoon.

...

Maahanmuuttavista osaltaan syntyvät ne tehtävät ja työ, joista muodostuu riittävä verotulo ylläpitämään kaltaistamme Pohjoismaista hyvinvointia – materiaalisena muotona, vai pitäisikö meidän vihdoin ymmärtää, että henkisyyden rikkaus ylläpitää lopulta tyytyväisyyttä ja onnea omastansa – siitä vähemmästäkin! 23]…

...

EXTRA

Visio kansalaisen itsenäisestä Suomesta

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/itsenaisyyden-palauttajat-visio.html -

 

Tämä on kirjoitussarjan kolmas osa - numero 2., jossa pohditaan missä mennään Suomi ja suomalaisuus, kun ongelmien kenttä aukeaa luottamustavoitteelliselle hallitukselle – Sipilän johdolla:

Suomessa on kolme muhivaa kriisiä – 1. Suurtyöttömyys ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/tyo-ja-toimeliaisuus-ratkaisevat.html (maailman laajuinen työn uudelleen jaon taistelu 6]), 2. Sisäinen turvallisuus ja yhteistoiminta täällä olevien kaikkien kansallisuusryhmien kanssa 7] sekä 3. Ulko- ja turvallisuuspolitiikka ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/juha-sipilan-vayryskortti-helpottaa.html (itävaikute, Venäjä ja Naton laajentumispyrkimykset Venäjän rajoille).

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

 

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

ALILVf PzBL … US … BLOG 53295

 

---02052015---

---25072016---

 

SENT

Cc: paavo.arhinmaki@eduskunta.fi ; ville.niinisto@eduskunta.fi ; pertti.salolainen@eduskunta.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; jan.vapaavuori@tem.fi ; lauri.ihalainen@tem.fi ; lauri.lyly@sak.fi ; liisa.hyssala@kela.fi ; laura.huhtasaari@eduskunta.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; antti.rinne@vm.fi ; alexander.stubb@vnk.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; eero.heinaluoma@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; paavo.vayrynen@europarl.europa.eu ; jussi.halla-aho@europarl.europa.eu ; riikka.slunga-poutsalo@perussuomalaiset.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; olli.rehn@eduskunta.fi ; juha.sipila@eduskunta.fi

 

Sent: Sunday, May 03, 2015 10:18 AM

Subject: KANSALAISKIRJOITUS - Kahden kerroksen väkeä - maahanmuuttoa ja maastapakoa

...

 

Kahden kerroksen väkeä – maahanmuuttoa ja maastapakoa

DOC.: suvaitsevaisuuden_reviirointia_osa2_02052015.doc – OpenOffice Writer

DOC.: suvaitsevaisuuden_reviirointia_osa2_25072016.doc – OpenOffice Writer

 

[1208 | 12536]

[1379 | 14249]

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Ilkka Luoma

.

OHEISKIRJOITUSLINKIT

1] [2013] Pääministeri Juha Sipilä! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [50363]
2] Kateus moottoroi myös kehitystä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/11/kateus-ja-ny... -
3] Territory ~ http://en.wikipedia.org/wiki/Territory_(animal) -
4] Elämän sovittaminen käyttösuhteeseen ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [7859]
5] Biomassallinen hiilielämä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/on-vain-hiil... -
6] Prototyyppi-ikäpolven aivokapina ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/02/prototyyppi-... -
7] Olemme idästä ja lännestä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/suomi-on-nii... -
8] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [35999]
8] Putin kunnioittaa kansalaismielipidettämme ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [18858]
9] Ajelehtivat nuoret ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/varjossa-ole... -
0] Luottamuksen haenta ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/03/kansallisen-... -

11] Omaishoitajat uupuvuat! ~ http://yle.fi/vintti/yle.fi/akuutti/arkisto2006/24... -
12] Kollektiivista huolta ja individualistista perintöä ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [2928]
13] Ukrainassa itä ja länsi kohtaavat ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/07/ukrainassa-i... -
14] Mitä tienataan – tuloerot ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/12/median-lausu... -
14] Ulosmittasimme palkat yli tuottavuuden! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [25593]
15] Globalisaatio syö pallomme loppuun ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/10/globalisaati... -
16] Sotahimo! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/46819-i... -
17] Eurooppassa syttyvät uskonsodat? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [11628]
18] Uuserkkolaisuus Haglundina ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/milta-taman-... -
19] Natoon, vaikka ohi kansakunnan ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... - [2809]
20] Isänmaassa omalla äidinkielellä ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163712-... -

21] Reviiripuolustus ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2011/11/reviiripuolu... -
22] Työ! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/101019-... -
23] Oletko valmis puolittamaan kulutuksesi? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?... – [4755]
...
.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Miten Venäjälle nyt ollaan muka "uhomassa", sillä, että ollaan huolissaan Suomenkin turvallisuudesta senkin takia, kun Venäjä on tässä ollut se, mikä uhoaa ja valloittaa eurooppalaisen maan alueita. Kukaanhan ei uhoa eikä ole viemässä Suomea NATO:on, kun vain halutaan herättää NATO-keskustelua ja tehdä selvityksiä NATO:sta ja sen jäsenyyden tuomista turvallisuusvaikutuksista. Pitäisikö kansalta sekin kysyä, saako Suomen armeija harjoitella läntisten kuppaneiden kanssa? Se toki taitaa haitata Luoman haaveita Suomen ja Venäjän yhteisestä puolustuksesta.

Professori Jukka Tarkan mukaan suomalaisten NATO-vastaisuus ei perustu tosiasioihin, vaan pitkälti USA-vastaisuuteen.

Ilkka Luoma

Suomalaisten natovastaisuus liittyy kansalaisviisauteen olla sekaantumatta länsiliittoutuneiden sotiin sekä maantieteelliseen asemaan, jossa toimii hyvin vanha kiinalainen sanonta - "Pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä"

4] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161444-... -

Sen sijaan meille sopii hyvin tämä:

[25022014] " ... Nyt Suomella on se paikka,

mitä me erityisasemastamme loogisesti voisimme saavuttaa. Neuvottelujohdattelijan asema Vladimir Putinille ja epäselvälle EU-konklaaville tai Saksalle, sujuvuuden nimissä. Me olemme niin 'itää kuin länttä' – meille avautuu nyt se asema, mitä olemme odottaneet, vain 5,4 miljoonan kansakuntana.

Meihin luotetaan, kunhan valitsemme projektille pätevän vetäjän – Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, riittääkö taito, oivallus ja johdattelukyky?

Sauli, ottaisitko tehtävän vastaan, jos sitä Moskovasta vihjaistaisiin? ... "
~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/02/suomi-sovitt... -

...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Pakolaisasia hallinnassa, tasapainossa. Elintasopakolaisia tulee ja veropakolaisia menee.

Ilkka Luoma

Saksa otti 80 miljoonan kansakuntaan miljoona pakolaista, kuinka paljon pitää 5,4 miljoonan kansakunnan ottaa?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #6
Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros Vastaus kommenttiin #8

Saksa pakolaisensa on kutsunut. Saksako solidaarisesti määrittelee kunkin maan pakolaiskantokyvyn? Ottaako Saksa samassa suhteessa vuorittaista valtionvelkaa kuin Suomi?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #10

Merkel ensin kutsui muslimit Saksaan ja nyt haluaisi jakaa saamaansa "rikkautta" muillekin.

Ilkka rakastaa suomalaista kansanviisautta; 'Kell' onni on, se onnen kätkeköön'

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #12

"Enkeli" saattaa kaatua pakolaispolitiikkaansa. Samalla nousee Saksassa ylös "schröderiläinen idänpolitiikka", suurteollisuus on menettänyt paljon Venäjän tilauksia - ja eurooppalainen rauhankehitys halutaan uudelleen käyntiin - niin sanottu "kaasuputkirauha" :)

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #10

" ... Saksa on tänään EU’ n voimakeskittymä. Kun Saksa ei saanut hallintaa asein – ottaa se sen nyt taloudella ja rahan voimalla [E1]. Saksa on voimansa tunnossa; vienti vetää – teknologia on huippua, aitosaksalainen on edelleen kurinalainen ja käskyille altis.

Saksalla on myös eniten europarlamenttipaikkoja – ja lisää tulee,

… koska Saksa saa uusia kansalaisia pakolaisista, jotka se valikoi huolella voimistamaan ja toimeliaistamaan 3] omaa kansantaloutta. Saksa ottaa yhä enemmän demokraattista päätösvaltaa Euroopan Unionissa ja euromaiden liitossa.

Saksalla on syynsä

Saksa Euroopan veturina 4] ja EU’ n maksumiehenä 5] haluaa asetella ’pelikortteja kentälle’ yhä enemmän tahtonsa mukaisesti, tosin kuuntelemalla, mutta haluten päättää. Saksa ei muun muassa halua USA-johteista Natoa vaikuttamassa kokonaisen maanosan turvallisuuspolitiikkaan. Saksa haluaa nähdä Euroopan Uralille saakka ulottuvana vyöhykkeenä 6] – talousalueena. ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/09/miksi-saksa-... -

.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #10

Ei ota velkaa lainkaan, ei tarvitse - ylijäämäinen kansantalous ja ulkomaankauppa. Samalla Saksa on EU' n suurin nettomaksaja ja telouden veturi ---

" ... Saksa haluaa olla koko Euroopan veturi

Saksalla on kyky luotsata tavallaan EU’ ia ja tuohon luotsaamiseen kuuluu Venäjän integroituminen lujemmin eurooppalaiseen järjestelmään, sillä Eurooppa ulottuu aina Uralille saakka 15]. Saksa halunnee USA’ n pois sotilaallisena voimatekijänä koko Euroopasta. Saksa ei saata hyväksyä kovinkaan helposti TTIP – sopimusta 16]. ... "

15] Saksa johteinen liittokunta ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86993-s... -

.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

... kuinka paljon pitää 5,4 miljoonan kansakunnan ottaa?, jotta saisimme Saksan kokemat hirveydet samassa suhteessa.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #7

Saksa kuulemma hyödyntää ammattitaitoiset pakolaiset/ "elintasopakolaiset" yhden euron tuntipalkalla!?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #9

Pitäisikö Suomenkin tehdä samoin?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #11

Nyt pakolaisaalto maksanee Suomelle noin reilu miljardin, eikö tuo summa pitäisi jotenkin kansantaloutena kelata sisään?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #14

"... eikö tuo summa pitäisi jotenkin kansantaloutena kelata sisään?"

Pitäisi kyllä, mutta nyt se jää vain lisänä valtionvelkaan.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #16

Pitäisikö Ruotsille esittää lasku 20.000 pakolaisesta, jotka he ohjasivat ystävällisesti Haaparannan kautta Suomeen ja Tornioon?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #18
Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #19
Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #18

"Pitäisikö Ruotsille esittää lasku 20.000 pakolaisesta, jotka he ohjasivat ..."

Ei 20.000 pakolaisesta. Se oli vain irakilaisten osuus. Koko laskutus 32.500:sta.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #20
Ilkka Luoma

Suomalaiset ovat aina innostuneita tästä hirtehishuumorista ;)

Ilkka Luoma

Tämä topic on kirjoitussarjan kolmas osa -

* numero 2., jossa pohditaan missä mennään Suomi ja suomalaisuus, kun ongelmien kenttä aukeaa luottamustavoitteelliselle hallitukselle – Sipilän johdolla:

Suomessa on kolme muhivaa kriisiä – 1. Suurtyöttömyys ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/tyo-ja-toime... (maailman laajuinen työn uudelleen jaon taistelu 6]), 2. Sisäinen turvallisuus ja yhteistoiminta täällä olevien kaikkien kansallisuusryhmien kanssa 7] sekä 3. Ulko- ja turvallisuuspolitiikka ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/juha-sipilan... (itävaikute, Venäjä ja Naton laajentumispyrkimykset Venäjän rajoille).

Ilkka Luoma

Topicciin nähden "olemme maailmanlaajuisessa työn uudelleenjaon taistelussa" - on vahva vaikute massiivisiin väestösiirtymiin - ylihuomenna meillä voi olla vaikea löytää töitä (?) ...silti sanotaan, että työ tekijäänsä kiittää ja työtä on aina tarjolla ahkeralle - näin varmasti, mutta sitten se ostovoimallinen toimeentulo, vai olemmeko jo ympäristöllisistä syistä valmiit puolittamaan keskimääräisen kuluttamisemme?

...
Olemme maailmanlaajuisessa työn uudelleenjaon taistelussa!

" ... Kansallinen yhteishyvä on nouseva nuoriso,
[ YLE kampanja ~ http://nuorillenyt.yle.fi/ - web/yle]

jolle sälyttyy jo ylihuomenna valtava urakka – maksaa osaltansa lisääntyvän eläkeläisarmeijan ylläpitokustannuksia, jotta sukupolvisopimus täyttyy meidänkin aikana – kuten on aina ennenkin täyttynyt – esimerkillisin ”sukupolvisopimus” tienattiin hiellä, verellä ja kansallisuhrautumisella, minkä rintamatoverit ja lotat epäitsekkäällä työllään itsenäisyytemme eteen antoivat 1939-1940 sekä vielä 1944 kesällä – Saksan kolmannen valtakunnan merkittävällä avustuksella.

Olemmahan inhimillinen yhteiskunta, jossa ahneus on saamassa palkkansa ja henkipaton aseman rehellisten veroa maksavien ja kädentyötä tekevien joukosta.

...
PS.
Saisimmeko nykyisen tasavallan presidentin Sauli Niinistön kantamaan lisäkortensa näiden nuorisotyökeskuksien eteen – ottamaan takaisin ”hanskaan sellaisen kekkosmaisuuden”, jolla nyt kannetaan vastuuta ja toimitaan – kansa odottaa tätä, sillä nyt on luottamusvirassa sellainen presidentti, jolla on poikkeuksellisen suuri kansalaiskannatus – tässä tapauksessa presidentti voi hyvin ”kävellä nykyhallituksen yli”… Ehdotamme, että Sauli Niinistö suorittaisi maakuntamatkan muun muassa Savonlinnaan ja kirjoituksessa mainittuun Savonlinnan Nuorisoverstaaseen. ... "
~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/10/tyota-vaikka... -

...

[2012] Topicciin nähden rajoja tarkasteltaessa ---

" ... Talouden ja yleisen ahdingon kasvaessa – herää vastustus kaikkea outoa ja vierasta kohtaan. Tutuilta haetaan turvaa ja hyväksyntää. Ulkomaalaisia vieroksutaan ja epäoikeudenmukaisuutta vihataan – kuten ei siedetä myöskään selitteitä, että olemme velkaa kehitysmaille, joista ”vieraamme” usein meille pakolaisina muuttavat.

Moni laukoo tekstiä rasismista, usein ymmärtämättä täysin mitä se syvimmiltään tarkoittaa. Suomalainen keskiarvoihminen ei ole rasisti, eikä kovin moni muukaan. Hyväksymme erilaisuutta, mutta emme etuoikeuksia ansiotta. Rasismi on tyly sana ja sen merkitykseen kannattaa tutustua huolella, ennenkuin syyttää toistaan rasistiksi. ... " ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaist... -

Ilkka Luoma

Yksittäistapaus nousi estraadille. Moni irakilainen teki valtiomme osin maksaman sight-seeingin maahamme - kotiin paluu Suomen valtion kustantamana.

~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016072721967112_u... -

Toimituksen poiminnat