Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Isänmaan turvallisuus – ”paras puolustaja on suomalainen itse”*

  • Ilta-Sanomat jylisyttää pelkoa ja hyytävää huomista - Venäjä uhkaa!
    Ilta-Sanomat jylisyttää pelkoa ja hyytävää huomista - Venäjä uhkaa!
  • Lisää West trolling' ia - Sodan uhka on palannut, kansa kysyy. Missä näkyy?. "Puhu sinä, minä pidän hevosta" - kansa jyrähtää!
    Lisää West trolling' ia - Sodan uhka on palannut, kansa kysyy. Missä näkyy?. "Puhu sinä, minä pidän hevosta" - kansa jyrähtää!

Hallitus julkisti uuden puolustuspoliittisen puolustusselonteon eilen 16. helmikuuta 2017 |1 – nyt puolustusministeri Jussi Niinistö sai olla raivaajan asemassa; tarvitaan lisää, lisää ja vielä kerran lisää rahaa aseisiin, välineisiin, palkkoihin ja uusien uhkien torjuntaan – kaikilta ilmansuunnilta.

 

[ … kansalainen Erkki on jo pidempään ihmetellyt, miksi valtaa pitävä ei osaa arvostavasti ja näkyvästi kunnioittaa kansakuntamme vakaata enemmistötahtoa pelikortista nimeltä Nato – Erkki tietää yli 50 prosentin osuuden kansastamme jo yli kymmenen vuoden ajan antaneen vastauksen: ”Ei kiitos Natolle”

  … kansalainen Liisa tietää, että sota tappaa naisten synnyttämiä poikia, sillä nuo nuorukaiset ovat aina ”etulinjassa”. Liisa asettaakin toiveensa taitavaan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, jossa ulkopolitiikka on etusijalla. Liisa tietää että osaavimmat ulkoministerit ovat kokeneita ammattilaisia avoimin silmin niin itään kuin länteen. Turha manipulatiivinen johdattelu West trolling’ na idän eli Venäjän uhasta |2 on tarkoitushakuista provosointia omaa kansaa kohtaan … ]

|1 ~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005090512.html

|* Edesmennyt Isänmaamme sinivalkoinen ääni, Mannerheim ristin ritari ja jalkaväen kenraali Adolf Ehrnrooth lausui kuuluisat sanat – Suomi on hyvä maa, ja sitä puolustaa parhaiten suomalainen itse” ** – tätä on syytä kunnioittaa myös he, jotka eivät todellisesta sodasta tiedä ja/tai ymmärrä mitään.

|** ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=841100 – sisältää 240 lukijakommenttia.

 

Suomen kansa on aina hyväksynyt oman armeijan, yleisen asevelvollisuuden ja riittävät aseet olla kokoomme nähden merkittävän puolustuskykyinen ja omaehtoinen valtio – idän ja lännen vedenjakajalla.

Emme tarvitse sekaantumista suurvaltapolitiikkaan, jota natokytkös vääjäämättä olisi, koska Yhdysvallat on aina Naton sotilasjohtaja. Emme halua olla taistelualusta, emmekä osallinen USA/ Naton sotiin ja taisteluihin. Nato – Isäntämaa pöytäkirja |3 oli kohtalokas virhe, jonka allekirjoittajaksi laitettiin puolustusvoimain komentaja, kenraali Jarmo Lindberg |4.

Miksi kukaan ei ole kertonut kuka, ketkä tai mikä kutsuu tuon Nato – Isäntämaapöytäkirjan Nato/USA taistelujoukot Suomeen – esimerkiksi Lappiin? Miksi tätä ei ole selvitetty kansakunnallamme, joka lopulta aina maksaa kaikki ne virheet, joita valtapoliitikot tekevät? Olisiko nyt aika selostaa yksityiskohtaisesti miten tuo sotajoukkojen kutsu maahamme tapahtuisi?

 

Hyytävä historia maamme luovutuksesta

[Jatkosotaan vienyt historia ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220979-jatkosotaan-ajautumishalua-kirjoitetaan-uudestaan - ]

Historiaa tuntevat muistavat kuinka Saksan kolmannen valtakunnan asevoima Wehrmacht astui maaperällemme ottaen koko Pohjois-Suomen sotilaallisesti haltuunsa, Neuvostoliiton tieten. Olimmehan juuri nipan napin selvinneet Talvisodasta – torjuntavoittajina. Tuli kuitenkin kiire ”suur-suomeistamaan” maatamme, osin revanssilla – osin Saksaan luottaen; astuimme jopa vanhan rajan yli – vieraalle maalle. Loppu onkin historiaa.

 

Radikaaliehdotus unohdetulle kansalle, joka aina lopulta ruumiit pesee

”Annamme yksinkertaisen neuvon - Kansa hyväksyy nuo omien Puolustusvoimien määrärahakorotukset ja lisääntyvät asehankintakustannukset, jos valtaa pitävät poliitikot oivaltavat kertoa Natoa hyljeksivälle kansalle, ettemme enää keskustele Natosta - emmekä leiki natokortilla |5 - emme siis hae jäsenyyttä Natoon. Lopetetaan ”eipäs-juupas” -jaarittelu. Jos ja kun kansa luottaa tuohon ilmoitukseen - antaa se hallitukselle luvan kaikkiin noihin hyvin perusteltuihin asehankintoihin, koska tarveseloste on kirkas: "Suomi hoitaa itse oman turvallisuuspolitiikan taitavalla ulkopolitiikalla ja riittävällä itsellisellä puolustuskyvyllä - ääritilanteissakin".

Emme voita selvästi vahvempiamme - siispä huolehdimme luotettavalla ja puolueettomalla ulkopolitiikalla, ettei synny epäselvyyttä välillisestä uhastamme ketään kohtaan!” – vastinkommentti mediatekstiin ~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005090512.html – [HS]

 

Olisiko vihdoin aika tunnustaa kansamme laaja ja perusteltu mielipide kansamme turvallisuusohjeesta?

[MTS’ n ja Ylen’ n mielipidetiedustelut kansamme natotunnoista ja Venäjän luodusta uhasta ~ http://www.defmin.fi/tehtavat_ja_toiminta/viestinta/maanpuolustustiedotuksen_suunnittelukunta_mts/mielipidetutkimukset/suomalaisten_mielipiteita_ulko-_ja_turvallisuuspolitiikasta_maanpuolustuksesta_ja_turvallisuudesta.8089.news – ja ~ http://yle.fi/uutiset/3-9458874 – ]

Mikäli valtapoliitikot haluavat kansansa luottamuksen, on aika ryhtyä tekoihin ja antaa arvo kansalaisille, jotka tietävät paljon enemmän omasta todellisesta turvallisuudestaan kuin kaukana arjen harmaudesta leijuvat poliitikot. Tässä kohtaa tulee aina mieliin taitamaton ulkopolitiikka ennen Talvisotaa ~ x –

Lopuksi

Kansakuntamme tietää erinomaisen hyvin, ettemme me ole olleet uhattuna, miltään ilman suunnalta. Tätä uhkaa luodaan tietoisesti – osin valtamedioiden taholta. Kuuluisimpana Helsingin Sanomat, joka jo edesmenneen kolumnisti Olli Kivisen johdolla kävi käännytyssotaa lukijoitaan kohtaan |6 – Natoon liittymisen puolesta. Ollin työtä näyttää jatkavan HS-toimittaja Kari Huhta |7.

 

Meillä on myös toisenlaisia ääniä –

 … avoimin silmin itärajankin taakse |8 katsonut tohtori ja evp. ev. Pekka Visuri, joka osaa faktapitoisesti rauhoitella tilannettamme, joka on jatkunut täytenä rauhantilana jo yli 70 vuotta. Pitää muistaa Ukrainan erityisyys, Krimin historia ja Itämeren ominaisuus Venäjän toiseksi tärkeimmälle kaupungille – Pietarille, unohtamatta Kuolan niemimaata, jossa sijaitsevat maailmanlaajuisen ydinasesodan toinen tasapainoakseli – strategisten ydinsukellusveneiden huolto- ja varustelusatamat.

 

Muutetaan linja ja heitetään Nato-pelikortti pois –

 … meillä, näin ”sveitsittymisen” ja neuvottelukykyisyyden kasvu-uralla riittää luotu välittäjähyödyllisyys |9 - niin idälle kuin lännelle. Me emme saa luoda minkäänlaista välillistä uhkaa mihinkään ilmansuuntaan.

Arvaan sanoa, että se lähempi ydinasesuurvalta hyväksyy ilman varaumallisia vastatoimia puolustusvalmiutemme määrärahakorotukset ja asehankinnat, kunhan pidämme huolen, ettei maahamme tule millään tavoin muita uhkaavia vieraita hyökkäys- ja taistelujoukkoja – edes harjoittelemaan.  Laivastovierailujakin otamme vastaan kaikista maista – emmekä hyljeksi minkään valtion aluksia.

Tekstiin liittyvä numerointi lisätietoihin

|2 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/02/venajasta-luodaan-hyytavaa-uhkaa.html -

|3~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -

|4 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230387-kenraali-lindbergin-ei-pida-puuttua-puolitietamattomana-ulkopolitiikkaan -

|5 ~ http://jontikka.blogspot.fi/2017/02/nato-taman-paivan-uhkaava-pelikortti.html -

|6 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/10/kuinka-suomea-ajetaan-pyssyn-piippuun.html -

|7 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/12/kolumnisti-olli-kivisen-muistolle-han.html -

|8 ~ http://sgseura.fi/index.php/15-ajankohtaista/29-pekka-visuri-venajan-joukot-suomen-lahialueilla -

|9 ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/suomi-sovittelijaksi-akselille-eu-bryssel-moskova -

EKSTRA

Tarjolla on myös yllättäviä ajatuksia – Naton sijasta. Yleisenä tietona, että kiinalaiset sanoivat jo pari tuhatta vuotta sitten kaksi tänäänkin toimivaa viisautta: ”Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana” ja ”Ellet voita vihollistasi – tee siitä ystävä”, ja tässä yllättävä ajatus ~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/ -

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

...

AL | US | PZ | T | VU | BL | BL | FB | FB | BLOG 124315

DOC Isänmaan turvallisuus_17022017 – Microsoft Word Starter

PVM 17022017

|822|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Ilkka Luoma

Lisäys:

"Tässä kohtaa tulee aina mieliin taitamaton ulkopolitiikka ennen Talvisotaa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/talvisodan-v...
.

" ... Talvisota oli paljolti J.K.Paasikiven lausumana niin kutsutusti Erkon sota 1] E]. Eljas Erkkohan 2] oli 1939 Suomen ulkoministeri ja väkevä kokoomuslainen, joka ei välittänyt C.G.E. Mannerheimin, Paasikiven eikä pitkäaikaisen puolustusministerin, Mannerheimin luottoystävän, kenraali Rudolf Waldenin 3] varoituksista kuunnella huolellisesti mitä Stalin esitti aluevaihdoista 4].

E] Tämän päivän erkkolaisuus ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mi... -

Mutta Suomen mies ja nainen (Lotta Svärd) oivalsivat itsenäisyyden,

jonka tammikuun 4:nä 1918 Lenin ja muun muassa Stalin meille tunnustivat, jonka jälkeen nopeasti toistakymmentä ulkovaltojen itsenäisyystunnustusta saatiin maahamme.
Toisaalta Suomessa oli veljessodan mustat pilvet ilmassa, joka laukesikin tuottaen Saksassa koulutetut jääkärit 5] valkoisten perusrungoksi sisällissotaamme. Veljien sodassa kysymys oli pääpainoltaan taloudellisten ja toimeentulon punnuksien tasoittamisesta.

Eräät äärivasemmistolaiset elättelivät toiveita suuresta Leninin maasta – joka olisi toiveina luonut tasa-arvoa ja hyvinvointia myös tovereille. Koskaan suuri kansa ei ollut punaisinakaan halunnut juuri Leninin allekirjoittamaa itsenäisyystunnustusta romuttaa.

Emme saaneet merkittävästi ulkoa apua Talvisotaan,

edes Ruotsista 6], joka kielsi muun muassa heti alkuun mahdollisen lännenmiehen (Englanti ja Ranska) "avustusretkikunnan" Ruotsin läpimarssin maahamme. Muutoinkaan virallinen Ruotsi ei auttanut muutoin kuin ottamalla sotalapsiamme 7] – suuri kiitos siitä, asia on kirjoittajaa koskettava, koska edesmennyt äitini oli lappeenrantalaisena Ruotsin Skånessa Talvisodasta lukien.

Se tavallinen arkisuomalainen,

joka rintamajuoksuhaudassa seisoi idän jättiläisen sitkeänä esteenä - oli itsenäisyytemme viimeinen lukko - tämä maksoi Talvisodan osalta 24.000 menehtynyttä. Talvisodan 105 kunnian päivää sisälsivät suoranaisia ihmeitä ja siihen aikaan lopullista veljessodan haavojen umpeutumista. Niin punainen toveri kuin valkoinen ”parempi osainen” seisoivat samassa juoksuhaudassa.

Hitler soitti Stalinille!

Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin sai lopulta vankan Kreml lähteen mukaan Saksan diktaattorilta, Adolf Hitleriltä painokkaan pyynnön jättää Suomi rauhaan 8] ja näin Stalin luopui suunnittelemaltaan rauhanehtonsa tiukennokselta "Vanhan Suomen" 9] luovutusvaateelta, otti ”vain” noin puolet siitä - on jotenkin kornia, jos joudumme tästä kiittää Hitleriä.

Talvisodassa syntyi monia myyttejä –

esimerkiksi tarkka-ampuja Simo Häyhä 10], evl. Aaro Pajari 11] ja Mannerheim nousi kansakunnan luottoisäksi, häneen luotettiin kuin vuoreen. Mannerheim yhdisti tyydyttävällä suomenkielellä kansakunnan, ja kansalaiset näyttivät jotain sellaista, jota nyt tarvittaisiin, mutta kun ei ole sitä kansakunnan luottoisää … …(Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, voisiko hän kasvaa nykykansakuntamme yhdistäjäksi?) .. "

.

Käyttäjän JaakkoWilenius kuva
Jaakko Wilenius

Mitäpä jos paneutuisit vähän paremmin talvisodan taustoihin ja niihin olosuhteisiin missä silloin elettiin. Alueluovuksista eivät päättäneet mainitsemasi herrat. Silloin elettiin vielä rauhan olosuhteissa. Luovutuksista pystyi neuvottelemaan vain hallitus silloisen eduskunnan tukemana. Cajanderin hallitus olisi suostuessaan ollut saman tien entinen hallitus. Soopan suoltamine "Erkon sodasta" soisi jo loppuvan.

Myöskään mitään Stalinin soittoa Hitlerille ei todellakaan tapahtunut. Väite on täysin tuulesta temmattu.

Ilkka Luoma

Jaakko, oletko huomannut että historiaa kirjoitetaan aika-ajoin uudestaan? Nytkin on uusia lähteitä tulossa - yllättäviäkin, osa on jo Suomessa ja odottaa julkistuslupaa :)

Tietämättömimmät ovat eniten vastahankaan, kun uutta esiintyy (ihmisen yleispiirre on konservatiivi, joka ei hevin uutta hyväksy - sinällään säilyvyyden kannalta ymmärrettävää) - todisteellisenakin; se on merkki "vähäisestä" tiedosta ja ehkä jumiin jääneestä asenteesta?

Kaikkein rajuin mahdollinen uusi tieto on Stalinin ja Hitlerin tapaaminen toukokuussa vallatun Puolan "Saksan ja Nliiton rajalla" !

...
Stalinin huijasi kaikkia ---

[2010]
" ... HS kirjoitti Isänpäivänä Eino Murtorinteen näppäimistöllä kiihkottoman artikkelin Jatkosotaan ajaneista kysymyksistä - rivien välistä paljastaen Saksan kolmannen valtakunnan pelastaneen Suomen gruusialaiselta Josif Stalinilta ~ mutta voimme tästä laajentaa tarkastelunäkökulmaa.

[... jaetussa Puolassa - saksalaisten ja neuvostoliittolaisten valloitusalueiden rajalla pidettiin huippusalainen tapaaminen toukokuussa 1940, jonka järjestelyissä oli mukana sotamarsalkka C.G.E. Mannerheim. Yhtä aikaa toisistaan tietämättä niin Stalin kuin Adolf Hitler kääntyivät Mannerheimin puoleen, olihan hän Venäjän tsaarin armeijan entinen upseeri …]

Aikakirjoissa ei ole merkintöjä diktaattorien tapaamisesta, siksi hyvin se salattiin, mutta toukokuusta löytyy kaksi viikonpäivää, joille ei ole kummallekaan diktaattorille merkitty todistettavasti mitään muualla oloa. Miksi, niin Stalin kuin Hitler halusivat toisensa tavata? Osin siksi, että he ottivat mittaa toisistaan, mitan ottaminen käytiinkin maailmanhistorian raaimpana ja verisimpänä sotana vuosina 1941 - 45.

Suomi pelastettiin jo helmikuussa 1940 Adolf Hitlerin ilmoitettua Stalinille, että Talvisotana kutsuttu sota oli päätettämän ja suomalaiset oli syytä jättää rauhaan. Stalin "totteli", mutta totteli omasta halustaan, koska tuosta alkoi historiallinen huijaus, jossa kaikkia vedettiin nenästä, Josif Stalinin toimesta. ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2010/10/josif-stalin... - [124577]

.

Ehkä kuitenkin dramaattisin tieto, joka on myös jo dokumenttina Suomessa on Stalinille saatettu tieto, että Suomi luovutti Leningradin ilmapuolustusalueen Blenheim vakoilulentokuvia Saksalle - asia on sinällään meillä tunustettu, mutta tietämättömyyteen on jäänyt se, että tiesikö Stalin ENNEN Talvisodan alkua - nyt voimme sanoa, että tiesi ... tähän palataan yksityiskohtaisesti vähän myöhemmin.

Käyttäjän JaakkoWilenius kuva
Jaakko Wilenius Vastaus kommenttiin #10

Toki kirjoitetaan, mutta ainoastaan kun jotain todellisia faktoja tulee esiin. Hitlerin tapaamiset on niin tarkoin dokumentoitu, ettei tuollainen tapaaminen olisi jäänyt huomaamatta. Stalinin päätös tehdä rauha Suomen kanssa johtui muista syistä. Väitteesi tapaaamisesta Puolan demarkaatiolinjalla on täydellistä hälynpölyä.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #27

Jaakko, tietämättömimmät ja "uskoa kuin hullu puuroon" tyypit käyttävät termistöä - "hölynpölyä" ---

Berliinistä "ilmestynyt" SS/SD-arkiston dokumentti kertoo epätavallisesta Puolan rajamaaston (Saksan ja Neuvostoliiton Puolan jakamisraja ja sen läheisyys) alueen eristämisestä - samaan aikaan kun Puna-armeijan erikoisjoukot piirittivät viereisen alueen, nuo alueet muodostivat eheän kokoanisuuden, jonka sisällä oli lentokenttä. Kentälle laskeutui kaksi konetta (aikalaiskertomus) - noustakseen muutaman tunnin kuluttua - toinen lensi länteen ja toinen itään.

Kreml lähteet eivät ole tältä osin kokonaan auenneet. SS/SD - arkisto ei kertonut henkilöä, jota kuljetettiin, mutta se tiedetään, että F-W Condoria käytti eräs tietty henkilö.

Käyttäjän JaakkoWilenius kuva
Jaakko Wilenius Vastaus kommenttiin #34

Ja mikähän mahtoi olla päivämäärä ja tiedon välittänyt lähde? Hitlerin sodanaikaiset päiväohjelmat on tarkkaan dokumentoitu.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #41

Jos tutkimme Hitleristä aikakronologiaa, huomataan useita "tyhjiä kohtia" - Hitlerillä oli maaninen taipumus muutella kulkuaan - äkistikin, attentaatin pelossa jo 1939 lähtien - Puolaan hyökkäyksen jälkeen.

Nyt täysin suoraa todistetta ei ole S&H tapaamiselle, mutta hyvin moni asiakohtio todisteena sattuu niin lähelle, että on suuri mahdollisuus yhdistää tietomuruja ja päätyä alleviivaten esitettyyn johtopäätökseen - lopullisen todisteen tulemme mahdollisesti saamaan Stalinia koskevista Kaganovits muistiinpanoista.

Ilkka Luoma

[2006]
" ... Amiraali Kaskeala puhui Suomen kansan enemmistön kannatuksella. Suomen on syytä pitää varuusmiesarmeija myös idealla: armeija tekee pojista miehiä. Armeijamme potee jatkuvaa rahanpuutetta, vaikka kansalaisilta kysyttäessä he antaisivat suuremman tukensa uskottavan puolustuksen kohentamiseksi. Toivomme amiraali Kaskealalle voimia ylläpitää keskustelua yllä. Suomi tarvitsee vahvan armeijan, emme tarvitse Nato-kytköstä, nykyinen yhteensopivuus riittää.

Suomen armeijalle on hankittava heidän tarvitsemat aseet, ylläpitokyky, huolto sekä koulutus, myös reservin osalta. Suomen on saatava omat erikoisjoukot nykypäivän nopeatempoiseen konfliktihallintaan sekä kaikki kyvyt vastata myös tietotekniikan mukanaan tuomiin haasteisiin. Eduskuntavaaleissa kansa voi sanoa sanansa mielipiteenään Suomen puolustusvoimista. Todenhetkellä me voimme luottaa vain itseemme ja kykyihimme. ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/02/suomi-on-ain... -

.

Ilkka Luoma

Korjaan topiccia:

Jalkaväen kenraali Adolf Enhroothia siteeraten
" Suomi on hyvä maa, meille suomalaisille ja sen ainoa puolustaja on Suomen kansa"

.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Suuriin asehankintoihin, lentokoneisiin ja laivoihin yllyttämällä saa suurvallat pinemmät polvilleen. Vertaa kommunismin luhistuminen tähtien sotaan.

Suomi pärjää kovalla sissikoulutuksella asekätköineen. Se antaa signaalin että yli voi kutsumaton kävellä mutta maahan ei ole terveellistä jäädä.

Ilkka Luoma

Jarmolta syntyi terävä kommentti juuri topicin aiheeseen. Nyt asiantuntijoiden toimesta onkin painotettu sitä - onvatko esimerkiksi perinteelliset lentokoneet noilla määrillä ja hinnoilla enää ajankohtaista 10 vuoden kuluttua. Esimerkiksi nouseva sotilasmahti Kiina satsaa jo lennokkeihin robotisaatiolla - jopa lennokeista levitettäviin nanobotteihin! (Tähän palaamme myöhemmin erillisellä artikkelilla)

Metsäsissit

1099 lukijakommenttia linkin ~ http://www.hollilla.com/threader.php?thread=1365002 - - ORIG 3.03.2012. (Iltalehti - Keskustelu, palstan loppuessa linkin jutulla oli lukuavauksia 180.000!)

OTE ylläolevasta:

"Armeijan modernisointi - huippuelektroniikka ei korvaa metsäsissiä

(Varuskuntia nurin, ikäluokat ja puolustus-/ hyökkäyskyvykkäät nuoret vähenevät, kuin se, että huippuelektroniikka saa entistä enemmän rahaa. Hajautetut paikallisjoukot voivat olla tae, ettei vihollinen edes aloita hyökkäystään - suurien menetyksien pelossa)

[ ... varusmiesalokas vannoo valaansa, ... "mitähän minäkin teen, kun vihollinen hyökkää? Meitä ei ole koulutettu hyökkäämään, vaan puolustamaan - kotiseutuni maastot tunnen ja puolustan omaani ja tuttuja elinpiirejäni. Täsmäohjusta ei kannata tuhlata minuun, joka olen osa kolmimiehistä sabotoitsijaryhmää, jos vihulainen maillemme onnistuu pääsemään. Maatani puolustan, mutta yleisesti hyväksytyn rajan ylittämisen jätän muille" ... ] ... "

Ilkka Luoma

Itseasiassa koko topicin tärkein ja merkittävin kohta on tuon Nato - Isäntämaa pöytäkirjan täytäntöönpano - missään eikä kukaan ole kertonut, miten Naton/USA' n taistelu-, rynnäköinti- ja hyökkäysjoukot lentoaseineen kutsutaan Suomen maaperälle! Kuka kertoo?

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

"Isänmaan turvallisuus – ”paras puolustaja on suomalainen itse”*

Tämä on totta. Sveitsiläisillä on aseet kotona, joilla he puolustavat Sveitsiä.

Sama käy myös meille.Haluan, että meille intinkäyneille annetaan himaan rynkky mallia -62 ja 5000 luotia, 1000 käsikranaattia ja satakunta maamiinaa.

Eu:ta en tule koskaan, tai missään puolustaman, mutta edellämainituilla eväillä puolustan isänmaatami mitä tahansa hyökkääjää vastaa, olipa se Nato tai Venäjä.

Samalla voin perheeni lisäksi puolustaa kyläni muita ihmisiä, naisia ja lapsia

Ilkka Luoma

Tässä lienee hirtehisesti todettuna kansakuntamme syvien rivien laaja enemmistömielipide - ei Natolle, ja valppaus KAIKKIIN ilmansuuntiin!

Ilkka Luoma

Ketjusta muodostui jälleen erinomainen läpivalaisu suomalaiseen ajatusmaailmaan - russofobia esiintyy kiemurtelevasti ja pari kommenttia sanoo todellisuuden kansamme syvistä riveistä! Muutoin aivan "mukiin menevä" asiasisältöinen ketju!

...
Lisäämme pohdintaa uusimmista uutisoinneista - topicciin liittyen!:

1)
... Pr. Niinistön valitsema kahdenvälisyys kantavat nyt näin hedelmää. Pum. Mattis tarvitsi tietoa Putinista. Suomi sijaitsee lännen ja idän vedenjakajalla, ja meillä on monille täydentävää tietoa idän karhusta. Mattista kiinnosti lisäksi Suomen kansan suuren enemmistön väkevän kielteinen kanta Natosta.

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005093667.html -
.

2)
... Pr. Niinistö saa sijoituspisteitä aloitteellaan. Naton suunnalla eteneminen on sangen verkkaista. Asiantuntijat viestivät jo, että elämme kiinalaista vuosisataa. BRICS?

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005093725.html -
.

3)
... Amerikkalainen media ymmärsi Suomen erikoislaatuisuuden. Emme tosiaan ole Natossa kansamme arkiviisauden vuoksi. Suomalaiset ovat yli 50 prosentin enemmistönä jyrähtäneet Natolle: "Kiitos ei". Olemme toteuttaneet oman turvallisuuspolitiikkamme viime vuosiin asti älykkäällä ulkopolitiikalla ja keskimäärin riittävällä puolustuskyvyllä - vrt. yleinen asevelvollisuus, jota voitaisiin vielä pidentää varusmiespalvelusajan osalta.

~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-20000050934... -

.

Ilkka Luoma

Suunnataan laajemmalle lukijakunnalle kysymys tuosta Nato - Isäntämaa pöytäkirjan täytäntöönpanosta:

Kuka/ ketkä ja/tai mikä/mitkä esittävät Nato/ USA taistelujoukoille kutsun saapua Suomeen? Kuka tietää?

Ilkka Luoma

[2014]

"Suomella on YYA:n jälkeinen ”naapuruussopimus” Venäjän kanssa. Eräät tulkitsijat tietävät kertoa, että tuo sopimus, jo sisältönä estää Suomen Natoon liittymisen. Asialla ei ole kuin kursiivinen merkitys, sillä Suomen kansan suuri enemmistö ei halua liittyä Natoon 1] ja jo Natonkin säännöt liittymisen osalta vaativat laajaa kansalaishyväksyntää.

Meillä on siis kolme lukkoa esteenä avata nato-ovi – näistäkin huolimatta lähinnä Kokoomuksen koppalakkiosasto jenkaa meitä Natoon – viimeeksi vikuroivan mopedinsa ohjauksen kadottanut eduskunnan perustuslakivaliokunnan puhenjohtaja Kimmo Sasi.

Kuten tunnettua Suomi on miltei 250 vuotta tehnyt tiiviisti kauppaa Venäjän – Neuvostoliiton ja jälleen Venäjän kanssa. Olemme tuona aikana olleet niin Ruotsin kuin Venäjän vallan alla 2]. Venäläiset ovat tuoneet paljon vaurautta maallemme, mutta myös kiperiä tilanteita, jotka olemme itse kyenneet hoitamaan - … paljolti Saksan 3] tuella.

Nyt olemme EU valtadirektiivien alla, ja Bryssel vaikuttaa kohta todennäköisesti vahvasti ja haitallisesti kauppaamme Venäjän suuntaan. Meillä ei ole täyttä itsenäisyyttä olla hyvä, luotettava ja pitkäjänteinen kauppakumppani maailmalle päin. Meidän olisi päästävä irti lännen kahleesta ja saada käydä kauppaa sinne minne itse haluamme. .. "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/turvatakuumm... -

.

Ilkka Luoma

Ketjuun on harhautunut turhaa höpinää - oleellista on huomata merkittävät asiat, ei saivartelu tai lillukan varret. Sen sijaan tuo Nato - Isäntämaa pöytäkirjan toimeenpano ei löydä vastausta täältä - ei sen puoleen eivät sitä ole valtapoliitikotkaan löytäneet - on ehkä vaikea tilanne, koska tarkkaa tietoa ei ole missään. On ehdotettu, että Suomi kutsuu, niin ...

Ilkka Luoma

Muistin virkistämiseksi!

~ http://areena.yle.fi/1-2467194 -

MoT: Kun Natoa ujutetaan Suomeen ---

Toimituksen poiminnat