Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Jussi Halla-aho on edelleen reviiripuolustaja

  • Repivätkö halla-aholaiset Perussuomalaiset kahtia ja mitä jää jäljelle - tulen jälkeen tuhkaa?
    Repivätkö halla-aholaiset Perussuomalaiset kahtia ja mitä jää jäljelle - tulen jälkeen tuhkaa?
  • Kestävätkö suomalainen kansallistunne ja identiteetti ulkomailta työntyvän kansojen kirjon?
    Kestävätkö suomalainen kansallistunne ja identiteetti ulkomailta työntyvän kansojen kirjon?
  • Mihin laariin mahdollinen perushajoaminen työntää kannatusta - missä on riittävää luotettavuutta?
    Mihin laariin mahdollinen perushajoaminen työntää kannatusta - missä on riittävää luotettavuutta?

Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn.

 

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta

 … Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä?|2 Ehkä, aprikoi Perus- Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ]

 

Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?

EKSTRA Ilta-Sanomat: Itsevarma Soini kuittaili muille Ylen vaalitentissä – ”kannattaa kuunnella, voi oppia jotain” ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005118228.html – ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Soini itse ei uskaltanut käydä Halla-ahon kanssa kilpaan puheenjohtajuudesta. Nöyryys on hyve, kopeus pahe ja ylpeys jo käsiteltiinkin” – allekirjoittanut.

 

Tutkija innostui Soinin perääntymisilmoituksesta – Soini pelkäsi?

[Pelkäsikö Soini Halla-ahoa – ehkä? ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703062200081397_pi.shtml - ]

”Halla-aho on reviiripuolustaja, ja puolet perussuomalaisista on hänen opetuslapsiaan” – allekirjoittanut.

 

Halla-aho tuo puoluekokoukseen jännitysnäytelmän

[Arvaamaton puoluekokous? ~ http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201703062200081482_pk.shtml - ]

Halla - aholaiset voivat hajottaa Perussuomalaiset. Seuraavina lähtevät oinoslaiset, sitten hakkaraislaiset, lopulta vielä tynkkysläiset ja immoslaiset nostavat kytkintä. Jäljelle jäävät soinislaiset ja terholaiset [?] – allekirjoittanut.

 

Puolueapparaatti ja työmies tekivät karhunpalveluksen itselleen!

[Työmies Matti Putkonen munasi, kun piti kenttäväkeä yksinkertaisena sopulilaumana? ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005115956.html - ]

Perinteelliset puolueet junttaavat asioitaan. Kenttäväki ei tästä perussuomalaisten osalta pidä. Jokainen ehdot täyttävä jäsenmaksunsa maksanut perussuomalainen on äänivaltainen kesän 2017 Jyväskylän puoluekokouksessa – osallistuessaan, kun Soinille valitaan jatkajaa. Kerrotaan, että PS: iin on liittynyt satoja halla - aholaisia. Ehkä yllätys odottaa ja apparaatin junttailu saa korvilleen ja kiristää kypärän remmit ahdistukseen saakka? – allekirjoittanut.

 

Kansanedustaja Sampo Terho kovensi linjaansa – ilmoittautuipa jopa presidenttiehdokkaaksikin!

[Junailemalla junailtu kampitus Jussi Halla-ahoa vastaan saattoi käydä kalliiksi Terholle? ~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005116551.html - ]

"Miten te kehtaatte, ja kyllähän te kehtaatte" - Timo Soini. Äänestäjät saattavat lähteä kuin hauet kaislikosta; liikaa puolueapparaattipeliä! Halla-aho on suosittu reviiripuolustajaallekirjoittanut.

 

Mitä Jussi Halla-aho tekee nyt?

Kentältä kuuluu kova melu – ”Jussi kehiin, me äänestämme sinut puheenjohtajaksi. Luotamme sinuun reviirimme puolustajana!” |3. Näin saattaa todellisuudessa ollakin, sillä niin moni suomalainen on sitä mieltä, että Soini ja PS - eliitti pettivät äänestäjät.

Piti olla – ”ei Kreikalle, ei eurolle, ei Natolle, vieläpä tiukka ei EU:lle ja hallitsemattomalle maahantulopakolaisuudelle” – nämä jytkyttelyn tuoneet teesit unohdettiin, siksi kova tunku oli Audien nahkaisille takapenkeille.

Hyvä näin, sillä Soini ja kumppanit paljastivat todellisen ajatusmaailmansa, joka kruunautui sillä, että Timo Soini väisti epämieluisan ministeripostin – valtiovarainministeriön, ja valitsi sopivasti poissaolevan ulkoministeriön!

Voisiko Jussi Halla-aho puheenjohtajaksi tullessaan viedä Perussuomalaiset oppositioon jytkyttäen vai rytkyttäen, jää nähtäväksi.  Lopuksi on todettava, ettei fiksu ja sanavalmis Halla-aho ole rasisti. Jussi on realisti ja ymmärtää kansallisia pyrkimyksiä, evoluution reviirijärjestelyt ja samankaltaisten etsivät toisistaan turvaa -mentaliteetin, sekä yhteyttä ja toimeentuloa tuttujen kanssa – on perustuttua Jussille.

Halla-aho saattaa tunnustaa lauseen: ”Jokaisella ihmisellä on se paras isänmaa, jossa hän tulee toimeen juuri omalla äidinkielellään!”

Nyt aivan ensimmäiseksi Halla-ahon tulee ilmoittautua puheenjohtajakisaan mukaan – tätä monet odottavat.

|1 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232742-timo-soini-teki-ennakoidusti-oikean-paatoksen -

|2 Puheenjohtaja ja vielä ulkoministeri Timo Soini kävelee ulos estradilta ~ https://youtu.be/ptjMJPK24C8 - (Pikkuparlamentti - Arktinen neuvosto seminaari – 2017 Helsinki)

|2 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/05/ei-uskottavaa-tulevaisuuskuvaa.html -

|3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html -

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

...

AL | US | VU | BL | BL | T | FB | FB | BLOG 128436

DOC halla-aholaiset voiton korvilla_08032017 – Microsoft Word Starter

PVM 08032017

|632|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Ilkka Luoma

Tiesikö kopean ylpeästi esiintynyt Timo Soini jo nyt, että maamme Sipilän johtama triohallitus kaatuu juuri soteen? Siksikö Timo ottaa ja lähtee hallituksesta, kun PS - puheenjohtaja vaihtuu kesällä Jyväskylässä? Tosin muodon vuoksi Timo kertoi, että haluaisi jatkaa ulkoministerinä - kaukana hallitusongelmista.

.
"Soten valinnanvapauskysymys kuumensi tunteet vaalitentissä

Tiistai-illan suorassa puheenjohtajatentissä suuren osan keskustelusta ahmaisi soteuudistuksen valinnanvapaudesta kiistely ... "

~ http://yle.fi/uutiset/3-9496746 -

.

Ilkka Luoma

[2011]
Halla-aholaiset ovat reviiripuolustajia - osa I ---

" ... Reviiripuolustuksen geeniperimä

(Uutisointi innostui villihevosen lailla, kun kansanedustaja ja eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho [PS] marssitti tankit ja sotilasjuntan Kreikan kaduille - suunnilleen samaan aikaan suomalaisten suosikkikirjailija Jari Tervo julkaisi uuden romaanin - Layla)

[ ... kansa huutaa keskuudessaan tosiasioita, eikä tosiasioista kuitenkaan eroteta suomalaisuudesta. Äänestäjät taluttivat persut eduskuntaan huolehtimaan kansallisesta reviiripuolustuksesta. Edustaja Teuvo Hakkarainen [PS] on kansanmies, joka muistuttaa kovin monia meistä. Kirjakaupoissa käy sutina, kun reviiriromaani katoaa kirjaesittelyhyllyistä kansalaisten ahnaisiin käsiin, miksi? Siksi, että reviiripuolustus on se oikea sana tekaistulle rasismille ja sallitulle maahanmuuttokritiikkikeskustelulle ... ]

Tervo toi esille sen mistä halutaan puhua, mutta ei saa puhua. Halla-aho läpsäytti edustajatovereitaan korville, koska uskalsi puhua verrannolla sellaisesta, josta piti puhua jo vuosia sitten. Mikä yhdistää Tervoa ja Halla-ahoa? Reviiripuolustus yhdistää, kuten se yhdistää kaikkia kaltaisryhmiä yhteenkuuluvuuteen - oli verrantona sitten yhteinen kieli, kulttuuri, uskonto, perityt tavat tai keino hankkia maallista omaisuutta länsimaisin tavoin... ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40634-p... - alta.

Sent:

Cc: ossi.sandvik@perussuomalaiset.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; mikael.jungner@sdp.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; jutta.urpilainen@vm.fi ; eero.heinaluoma@eduskunta.fi ; stefan.wallin@defmin.fi ; alexander.stubb@formin.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; jussi.halla-aho@eduskunta.fi

Sent: Thursday, September 15, 2011 10:03 AM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Reviiripuolustuksen geeniperimä (Jussi Halla-aho ja Jari Tervo)

.

Ilkka Luoma

On selvää, että tällä koetetaan johdatella todellisia äänestäjiä, jotka ovat siis perussuomalaisia, joilla on puoluekokouksessa äänivalta. Peli kovenee, sillä tässä ratkaistaan myös mahdolliset ennenaikaiset eduskuntavaalit!

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703082200082... -

.

Ilkka Luoma

Ilta-Sanomat tänään:

Soinin käytös muuttui selvästi – tutkija: ”Hän otti tietyn asenteen”
~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005118633.html -

. ... Soinille: "Ylpeys käy lankeemuksen edellä!"

Ilkka Luoma

Halla-aho lienee liian rehellinen nykypoliitikoille, joille rehti omien aitojen mielipiteiden julkistus on epämieluisaa. Pelätään menettää äänestäjiä, jotka täytyy joka vaaleissa ansaita uudelleen.

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703132200084... -

.

... Halla-aho on sujuva, älykäs ja huomioonottava - Jussi on reviiripuolustaja. Soini oli verbaalipopulisti ohuella asiasisällöllä.

~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kommen... -

.

Ilkka Luoma

... Tässä hiukan maltillisempi Halla-aho-arvio. Ehkä Jussin tavoite on viedä Ps oppositioon latautumaan kolmanteen rytkyyn, olisihan Jussin myötä puikoissa muitakin kuin kaislikoista karkaavia haukia ja rehottavia finnejä lippalakkien täydeltä ... kaikki tämähän oli Soinin verbaalivoimistelua.

~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tutkij... -

Halla-aho saattaa olla suurempi Suomen kohtaloihin vaikuttaja kuin Soini koko 20 vuoden aikana. Jussilla on eräs kansakunnan laajaa mielipidettä väheksyvä ominaisuus - hän haluaa Natoon, johon kansa taas ei.

.

... Juuri tämän tyyppiset mediaiskut tuovat Halla-aholle ääniä. Aivan kuin Ilta-Sanomat olisi värvätty Halla-ahon kampanjoijaksi. Ehkä ei tyhmemmin voisi enää kirjoittaa!

~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005125247.html -

.

Ilkka Luoma

Halla-aho on fiksu konstailematon kansalaispoliitikko, ehkä yhden liikkeen mies, joka valitettavasti kannattaa Natoa Ps. enemmistön vastaisesti. Jussin hauet eivät ole karanneet kaislikoista, mutta Soinin äänestäjät ovat. Halla-aholla ei ole banaaneja, ei lakritsia eikä rehottavia finnejä (ovat kuuluisia soinismin retoriikkaheittoja vuosien varrelta). Jussi on selväsanainen tavoitepoliitikko, joka ei ole rasisti, eikä fobisti, vaan kansallisrealisti.

~ http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2017031322000... -

...
... Kuka kertoo millaista hyötyä perussuomalaisista on ollut hallituksessa maallemme ja kansallamme? Ollaan oikeudenmukaisia ja todetaan, että hallituskautta on vielä puolet jäljellä.

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703132200084... -

.

Ilkka Luoma

Toimituksen poiminnat