Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Ihmiskunta valmistautuu puolustamaan reviiriään - kansallisuuksittain?

  • Pienin mahdollinen yhteisreviiri - äiti ja lapsi luonnon keskellä, josta vain ja ainoastaan elämä lähtee.
    Pienin mahdollinen yhteisreviiri - äiti ja lapsi luonnon keskellä, josta vain ja ainoastaan elämä lähtee.
  • Kansallisen reviirin huippu rakentuu tähän - Helsingin kaupungin pääkirjasto, josta tulee aivan maailman parasta!
    Kansallisen reviirin huippu rakentuu tähän - Helsingin kaupungin pääkirjasto, josta tulee aivan maailman parasta!
  • Muisto reviiristä, joka oli maailman suurin - autonomiamme ajalta Senaatintori ja keisarin patsas. *
    Muisto reviiristä, joka oli maailman suurin - autonomiamme ajalta Senaatintori ja keisarin patsas. *

Pitkin maailmaa kansakunnat tekevät paluuta evoluution määrittämään parhaan ja toimivimman yhtenäisreviirin suojelemiseen - omavaraisuuden pyrkimys, kieli- ja kulttuurirajojen yhtenäistäminen on käynnistynyt - muun muassa Yhdysvalloissa |0 ...

 

Samaan aikaan paljon puhuttu globalisaatio puhkuu omaa säveltään avaten rajoja |1 maattomalle rahalle, ostovoimalle, joka on harvojen käsissä - määräyksinä, missä mitäkin osaa siitä käytetään. Tuloerot ja biosfäärillisten elinehtoresurssien käyttö on entisestään vinoutunut.

Nyt julkistettiin uhkaa puhkuva ennuste, analyysi ja varoitus - tutkimuksena, jonka voit lukea täältä ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005136580.html -|* Mennäänkö tuo analyysin pohjalta kohti uudelleen rakentuvaa kansallisvaltioajattelua, jää vielä nähtäväksi, sillä kamppailu kahden suurtekijän kanssa on nyt meneillään.

On kysymys globaalista rajattomuudesta ja ideaalisesta vastuunkannosta koskien rajallista maapalloamme.

...

|* Suomea ajatellen meille olisi syytä laatia ohjelma, jossa varaudutaan nopeaan omavaraisuuden nostoon, vähintään perustuotteiden, raaka-aineiden, energian ja erityisesti ravinnon osalta. Hallittu poistuminen eurosta luo meille omaa kykyä säädellä omaa toimintaamme. Suurin vahvuutemme on runsas käyttökelpoisen maa-alan osuus asukastamme kohden! -

 

Reviiripuolustajat

[ - eurooppalaisittain kuuluisin reviiripuolustaja on Geert Wilders ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233553-hollantilainen-geert-wilders-on-myos-reviiripuolustaja- ]

On myös kysymys reviireistä, noista vuosimiljoonaisista alueista, jotka luovat turvaa, ravinnonhankinnan edellytyksiä ja puolustusta samankaltaisille, yhteneville ja yhteenkuuluvuutta hakeville, joilla on samankaltaiset ideaalit, perinteet, käytänteet ja pyrkimykset tuottaa sopivasti tarpeelliseksi tuntemisen tuntua omassa verrantokehyksessään.

 

Voimme tiivistää koko reviirillisen ajatushautomon yhteen virkkeeseen:

“Jokaiselle maailman ihmiselle on se oikea isänmaa, jossa hän tulee/ tai tulisi tulla toimeen juuri omalla äidinkielellään”

 

-yksinkertaista, eikö? Eipä olekaan, kun katsomme ja luemme uutisointia maailmalta ja meiltä. On meneillään kamppailu rajallisuudesta täyttämään jatkuvan kasvuhoennan pyrkimys, ymmärtämättä, ettei niukkuudesta ole luotavissa ideaalista tasapainoa - kaikille.

Kilpailu rakentaa meistä näyttö- ja vertailutahokkaita ja -kohokkaita, osoittamaan kyvykkyyttä - usein toisten tekemästä työstä. Missä tulee raja vastaan lopulta?

 

Entä me, kun kyseessä on yksi peruslähtökohdiltaan pallomme paras pinta-ala - Suomi nimisenä valtiona

[ - Suomen kuuluisin reviiripuolustaja on europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html- ]

Miten me suhtaudumme omaan reviiriimme, maahantuloon, pakolaisiin ja hädässä oleviin? Olemmeko sanattomasti reviiripuolustajia, rakenteella, jonka evoluutio loi viimeisten muutaman sadan miljoonan vuoden aikana - tuossapa se kaikkien kysymysten äiti!

Otoksia mietteistämme täältä Suomesta, lintukodosta, jossa täysi rauha, keskimääräinen kelpo toimeentulo lisääntyvänä ilmiönä on jo toiminut yli 70 vuotta, minkään meitä uhkaamatta vai onko nyt se uhka päällä, kun pelkäämme terrori-iskua maahamme ja miksi?

...

1

Laajasti suomalaiset ovat aidosti hädässä olevien auttajia, silti edellytämme meidän omien sääntöjen, tapojen ja kulttuurin kunnioitusta. Emme ole juurikaan rasisteja, vaan oman reviirimme puolustajia. Ajatuksemme lähtevät siitä, että jokaisella maailman ihmiselle on tai ainakin tulisi olla se oikea isänmaa, jossa hän tulee toimeen juuri omalla äidinkielellään. Edellä oleva on vastine tähän mediauutisointiin ~ http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201703222200089378_pk.shtml  -

2

Ministeri Paula Risikolta olisi hyvä kysyä, mitä meidän sotilaat tekevät Irakin Mosulin liepeillä, mitä Afrikan Malissa ja Afganistanissa. Edellä oleva on vastine tähän mediauutisointiin ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/risikko-turvapaikkakeskustelusta-mtv-lle-maassa-laittomasti-olevat-ei-kenenkaan-etu/6358286 -

3

Mitä ilmeisimmin hyvin paikkansa pitävä kansalaiskysely. Tämä siivittää poliitikkoja selvempiin kannanottoihin. Edellä oleva on vastine tähän mediauutisointiin ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kansalaiskysely-maahanmuuttajien-vaikutus-tyollisyyteen-jakaa-mielipiteita/6357460 - 

4

Yle " ... Ihmisiä puhutti tapaamisissa eniten se, että leimautumisen riski joko rasistiksi tai suvakiksi on suuri, oli sitten mitä mieltä tahansa. Sillä, missä puitteissa keskustelua arasta aiheesta käydään, on merkitystä. ... " ~ http://yle.fi/uutiset/3-9522974 -  

5

Emme ole rasisteja, olemme reviirimme puolustajia. Ystävällisesti meihin suhtautuvat ovat tervetulleita tekemään meille työtä, opiskelemaan sääntöjemme mukaisesti ja tuomaan kulttuurillista rikkautta, mutta hyväksymään meidän tapamme meille itselle tärkeiksi, vaikka niitä ei vieraidemme tarvitse matkia vastoin tahtoaan. Edellä oleva on vastine tähän mediauutisointiin ~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703212200088880_uu.shtml -

...

|0 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuolustaja.html -

|1 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/01/eu-eurooppalainen-reviiripuolustus.html -

 

...

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja, ehdokkaana Helsingin kaupunginvaltuustoon 2017 - numerolla 872 - IPU

 

https://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka 

...

AL | US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 131021

 

DOC Ihmiskunta valmistautuu puolustamaan reviiriään_22032017.docx

PVM 22032017

 

|602|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Ilkka Luoma

Mennäänpä lähihistoriaan. Aiemmin pääministerinä ollut Matti Vanhanen matkusti Viroon, kun Schengen sai uusia valtioita - rajat auki, jotta pääomat, työvoima, matkailijat ja tavarat liikkuvat liukkaasti - nyt tiedämme, että myös rikollisuus hyödyntää avoimia rajoja!

...
[2008]
" ... [ ... Pääministeri Vanhanen julisti Tallinnassa uuden liikkuvuuden alkaneen, kun mm. Eesti liittyi Schengen-alueeseen. Nyt vaihtuvat Suomen ja Eestin välillä työ, vapaa-aika, tavarat ja rikokset helpommin ja nopeammin kuin aiemmin ... ]

Ihmisten ja eläinten yhteisöt ovat kuitenkin kaikkinensa täynnä rajoja - niin heimollisina, suvullisina kuin alueellisina. Rajat ovat tehdyt turvaksi aina jotakin vastaan. Raja on merkki uuden vaikutusvallan alkamisesta. Suomen ja Venäjän raja on vedenjakaja, jossa kohtaavat uskonnot, kulttuurit, tavat, politiikka ja kauppa.

Eläinkunnassa on miljoonia vuosia vaikuttaneet muuttumattomat reviirit. Reviireillä turvataan suvunjatkantaa, hallitsemista ja riittävästi niukan toimeentulon hankkimista. Rajat aitaavat reviirin lajikohtaisesti ruoan hankinta-alueeksi kuin geenistöllisen jatkumon turvaksi. Raja on este vieraan vaikutteen uhalle aina joltakin vallatulle alueelle, jolla halutaan yllläpitää sille jyvittynyttä valta- ja hallintajärjestelmää.

Välttääkseen yksipuolista geeniperimää, eläinkunnassa aika-ajoin käydään taistelu vallasta ja suvunjatkamisen oikeutuksesta. Vahvempi voittaa ja jatkaa perintökaarensa ominaisuuksia päämääränä puhdas itsekkyys oman vahvuuden jatkamiseksi. Eläinkunnassa harvoin reviirit sekoittuvat samalla lajilla - sotakin syttyyy vain rajoilla tai sen ylityksestä. Raja on periaatteessa rauhan takaaja ja turva omien geenien lisääntymiselle. ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/reviirien-ja... - [131092]

.

Ilkka Luoma

Tänään Englannissa
~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005137583.html -

" ... Pääministeri Theresa Mayn kerrottiin olevan turvassa. BBC:n mukaan May sysättiin turvaan Jaguar-autoon, kun hyökkäys alkoi.

REUTERSIN valokuvaaja kertoo nähneensä ainakin kymmenkunta loukkaantunutta läheisellä Westminsterin sillalla parlamentin tapahtumien jälkeen. Loukkaantuneista neljä makasi maassa verta vuotavana ja ilmeisesti tajuttomana.

Alueelta on kuultu joko laukauksia tai räjähdyksiä. BBC:n mukaan silminnäkijät ovat kertoneet myös alueella olleesta veitsimiehestä. ... "

.
Anteeksipyyntö Englannista
~ http://www.dailymail.co.uk/news/article-3676847/I-... -

" ... The former prime minister put on a bullish performance this afternoon as he responded to the long-awaited report and although he made a grovelling apology for the bloody consequences of the Iraq War, he attempted to shift the blame by saying the intelligence was not his responsibility.
In a remarkable performance of self-defence at a special press conference that lasted for nearly two hours, the visibly humbled former prime minister described the decision to take military action to remove Saddam Hussein in 2003 as the 'hardest, most momentous, most agonising' of his 10 years in office.
At several points during his speech at Admiralty House in Whitehall he appeared to be close to tears as he accepted the 'serious criticisms' made of him and his government in the run up and aftermath of the Iraq War and said he accepted 'full responsibility, without exception, without excuse'.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3676847/I-...
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook ... "

.

Toimituksen poiminnat