Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Naurettava EU - kansanäänestys!

Helsingin Sanomien tähtitoimittaja Pekka Mykkänen kertoi |1 Perussuomalaisten seuraavan puheenjohtajan Sampo Terhon naurettavasta populismiheitosta - juuri puheenjohtajavaalien alla ja romahtaneen kannatuksen piinaamana - harkitsemme seuraaviin eduskuntavaaleihin EU - kansanäänestyksestä vaaliteemaa ja myöhempää toteutusta, tämähän on tosiaan naurettavaa kysyä kansan mielipidettä.

Ranska kysyi - EU vastustus on ranskalaisten keskuudessa noin 34 prosenttia, siis ehdokas Marine Le Penin saama ääniosuus Ranskan presidentinvaaleista 2017.

...

Paavo Väyrynen keräsi reilut 50.000 nimeä EU - kansanäänestyksestä. Nokkelat eduskunnan valiokuntalaiset löysivät olemattoman muotovirheen kiusalliseen tilanteeseen ja joutuivat monien silmissä naurun alaisiksi hylkäämällä Väyrysen kansalaiskeräyksen.

Teksti europarlamentaarikko Väyrysen kansalaisaloitteesta

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyysmies-paavo-vayrynen.html -

 

...

|1 HS ~ http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005203582.html -

Linkinalaisjuttuun kommentti:

... Tässä HS-toimittaja on liki naurun aihe esittäessään, että on noloa kysyä kansalta haluaako se olla EU' ssa vai ei. Toimittaja ei ilmeisesti huomannut, että ensin kysytään ja sitten vasta neuvotellaan erosta tai sitten ei. Toimittajan juttu on nolo kuin millimetrin mitta.

Tämä on hyvä esimerkki mitä merkitsee median esitysmoodi nimeltä West trolling.

Kuriositeettina voidaan mainita toinen samankaltainen aihe, jossa vältetään kansanäänestystä kuin ruttoa; se on Nato, missä muun muassa Kokoomus olisi viemässä Suomea Natoon ohi kansanäänestyksen! *

...

|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/koppalakkiosasto-kokoomuksesta-kurvaa.html -

 

EKSTRA

Geert Wilders

 

...

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

 

https://www.facebook.com/first.ilkka 

https://ilkkaluoma.blogspot.fi 

 

...

AL | US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 143160

 

DOC Naurettava EU_kansanaanestys_12052017.doc

PVM 12052017

 

|225|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Ilkka Luoma

Eikö parlamentaarikot oikein luota kansan tekemiin suoriin päätöksiin - luottavathan valitut kansanedustajat aina vaalien jälkeen kansan tehneen oikeita suoria päätöksiä valitessaan mäelle nuo 200 yksityisyrittäjää ;)!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyllä kansanäänestyksiin voi luottaa ja juuri siksi Suomi liittyikin EU:hun. Kansa on siis jo äänestänyt asiasta ja painavan sanansa ilmaissut. Eikös se vaalien jälkeinen ohje ole, että pulinat pois! Pitääkö samasta asiasta olla jatkuvasti äänestämässä?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Pitää äänestää niin usein, että saadaan odotusten mukainen oikea tulos. Tämä on EU:ssa koettu jo aiemmin.

Ilkka Luoma

Lännenmedia eli tässä tapauksessa EU-West trolling kampeaa kaikin keinoin juttuja, joissa asetetaan epäilyksenalaiseksi koko Brexit - on alkanut myös vihjailu, että Englanti ei kestäisi tätä eroprosessia ja sen olevan huippukallis - juuri vain englantilaisille!

Ilkka Luoma

Meidän EY - kansanäänestyksessä jätettiin sanomatta, että markka eli oma valuutta menetetään!

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Toimivaan demokratiaan kuuluu määrävälein tarkastaa kansalaisten näkemys. Viime kerrastahan on jo yli 20 vuotta. Siis lähes sukupolvi.

Maailma muuttuu nykyään huimaa vauhtia, mutta poliitikothan ei mitään muutoksia rakasta, eivätkä niitä myöskään halua aidosti tehdä. Esimerkkinä vaikkapa tämä EU ja tekemisen jumittaminen ihan kaikessa.

Kansanäänestys auttaa tekemään ratkaisuja ja tukee myös luonnollista kehitystä, eli muutosta.

Ilkka Luoma

Suorademokratia on valistuneen kansanosan esiinmarssia!

Ilkka Luoma

PERJANTAINA, KESÄKUUTA 24, 2016
BREXIT – SEXIT 2

Se on nyt siinä. Englantilaiset ovat vahvan väkevästi äänestäneet brexitistä – erosta Euroopan Unionista. Median ja EU-johtajien osin pelotteleva uhittelu ei kantanut hedelmää. Englantilaiset pitivät päänsä suoran kansanvallan osoituksessa. Itsenäisyyden kaipuu ja oman reviirin hallinta ylittivät maalliset puheet jostain materiaalisesta hyvinvoinnista.

Tulos oli hämmästyttävä –

… 51,9 prosenttia kansasta äänesti kyllä brexitille (17.410.742 ääntä) vastassaan EU-kannattajat 48,1 prosentilla (16.141.241 ääntä). Äänestysinto oli koskettavat 72,2 prosenttia. Kansa on nyt puhunut ja tuonut esille suorademokratian välittömyyden – [BBC]

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/brexit-sexit... -

.

Ilkka Luoma

Hyvin jäätävä kansakunnan aliarvostus tapahtuu tässä, kun Kokoomuksen koppalakkiosasto vaatii Suomen viemistä Natoon - jopa ohi kansanäänestyksen!

.
" ... [U] Media otsikoi voimakkaasti kokoomuslaisen vanhan kaartin – ”erkkolaisuuden nousun haudasta” ja äkkirääkäistyn julkihuudon kansanedustajiltamme - Pertti Salolainen, Ben Zyskowicz ja Kimmo Sasi (pudonnut myöhemmin) käynnistivät natomopedinsa 1] – ”Natoon ilman kansanäänestystä!” – uusinta tapahtui vielä 14. tammikuuta 2017 kansanedustaja Ilkka Kanerva rujolla rykäisyllä:

~ http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka... - ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229585-... - alta.

...

"Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä ... "
~ http://yle.fi/uutiset/3-7696313 -

.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jos Kreml palkkaa Suomeen 500 Ilkan tasoista trollia toteuttamaan Suomen eroa EU:sta, niin he pystyvät kirjoittamaan 25.000 kirjoitusta päivässä. Ja nämä kirjoitukset jaetaan kaikille palstoille somessa, lehdissä, mainoksia lehdissä ja seinille, niin jokainen kansalainen tulee näkemään satoja mainoksia joka päivä kaikkialla.

Jos tällainen mainoskampanja jatkuu vuosikausia, niin on aivan varmaa että Suomi eroaa EU:sta.

Ilkka Luoma

Nyt Leo kehut jo liikaa ;)

Kiitokset kuitenkin ...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Meinaako joku, että näillä kirjoituksilla jotain muutetaan?

Eikö meillä ole vaalit ja siellä sitten voi jokin puolue ottaa agendakseen kansanäänestykset näistä asioista, tämä itkeminen, että on niin väärin taas tehty, on jollain tavalla jo naurettavaa.

Eipä juuri tunnu saavan kannatusta Suomessa nämä eroamisjutut, onko siis kansa tyhmää, vai onko se tyhmyys sittenkin siellä jossain muualla.

Ilkka Luoma

Kansalaiset ovat paljon arkiviisaampia kuin monet poliitikot edes ymmärtävät!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

No nyt sinä Ilkka nuoleskelet meitä äänestäjiä. Mehän olimme typeriä kun äänestimme aikoinaa liittymisestä eeuuhun. Mutta sinä väität että silloin kustiin meidän silmiin, mutta mikä takaa ettei sitä tehdä myöhemminkin?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #58

Meidän itsemme viisastuminen ja tiedon saannon helpottuminen!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #59

Me kumpikin olemme pysyneet kannassamme koko ajan, tulleet vanhemmiksi ja kalkkeutuneet. Tunnetko yhtään visastunutta kansalaista?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #60

Toimituksen poiminnat