Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Jussi Halla-aho nousi odotetusti persupuheenjohtajaksi!

  • Uusi puheenjohtaja sekä reviiripuolustaja Jussi Halla-aho, katsoo kenet hän valitsee puoluetoimistoon puoluesihteeriksi.
    Uusi puheenjohtaja sekä reviiripuolustaja Jussi Halla-aho, katsoo kenet hän valitsee puoluetoimistoon puoluesihteeriksi.

Perussuomalaisten vuoden 2017 puoluekokous on valinnut europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon puolueen uudistajaksi, lupausten täyttäjäksi ja puheenjohtajaksi tänään – valinta oli odotettu, sillä perussuomalaisten kentältä on kuulunut matalaa äijäjyrinää jo pidempään ja nyt puolue sai sen vaalilupauksen, jolla on katetta! |0

|0 ~ https://yle.fi/uutiset/3-9662005 -

 

 

Näin kirjoitimme tänään, jo ennen valintaa klo 9:10 ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/jussi-halla-aho-nousee-uudeksi-ps-puheenjohtajaksi - [ X ]

Politiikka, ja erityisesti valtapoliitikot vaativat korjaussarjan. Korjaussarja alkaa älykkään europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon valinnalla Perussuomalaisten uudeksi kirkkaan fiksuksi puheenjohtajaksi, jonka ”hauet ja lakritsit” eivät kiusaa kansalaisia tyhjinä puheina. Kun Jussi puhuu, on se selvää, ymmärretävää aivan tavallisen ihmisen tarvitsemaa tietoa poliitikolta, joka aloittaa politiikan lähentämisen arkikansaan

Kerrankin medialta, vieläpä iltapäivämedialta kympin arvoinen kirjoitus. Epäilemättä rehellinen. Jos Ps-puoluekokouksen äänioikeutetut lukevat tämän, ei ole kahta sanaa - Jussista tulee perussuomaisten seuraava puheenjohtaja. Jussi ei ole laajasti ottaen sliipattu joo-joo peruspoliitikko, vaan ihminen, joka tietää paljon tavallisten ihmisten elämästä. Jussi on seuraava Ps puheenjohtaja - älykäs sopivasti elämän rosoilla arpeutettu, jotta ymmärtää tavallisia ihmisiä. |1

|1 ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706092200198784_pi.shtml -

 

Jussi Halla-aho on rehellisesti reviiripuolustaja, näin kirjoitimme joitain aikoja sitten ---

[09032017]

” … (Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn)

 

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta

Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä? |2 Ehkä, aprikoi Perus- Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ]

 

Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?

… ”

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html – alta.

...

Halla-ahon valiintuminen on viesti jostain uudesta, mitä arkikansa odottaa ja on odottanut.

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

AL | US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 145656

 

DOC halla_aho_puheenjohtajaksi_10062017.doc – OpenOffice Writer

PVM 10062017

 

|404_3558|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän velipekkamoisalo kuva
Veli-Pekka Moisalo

Soinin lähtö ulkoministerin tehtävistä lienee Halla-ahon ensimmäisiä toimenpiteitä. Löytyykö jatkaja persujen riveistä vai istutetaanko siihen ammattiministeri? Soinin siirto suurlähettilääksi saa mutkia matkaan. Presidentti varmaan nimittäisi, jos joku vaan esittäisi. Katoavaista on mainen kunnia.

Ilkka Luoma

Yllättävä ja järisyttävä veto olisi hakea ulkoministeriksi ammattilainen - heitä on tasan kaksi: Paavo Väyrynen ja Erkki Tuomioja, kumpikaan ei ole persu eikä perso tehtävään ;)

Ilkka Luoma

Soinismin puolustuspuhe ---

...
Soinille mitä vilpittömimmin kiitos merkittävästä elämäntyöstä
[Soinismin puolustuspuheenvuoro lähihistoriasta ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/11/soinismin-pu... - ]

...
TIISTAINA, MAALISKUUTA 07, 2017
Timo Soini teki ennakoidusti oikean päätöksen

(Soini ilmoitti |1, ettei ryhdy enää puolueensa puheenjohtajaehdokkaaksi. Päivän politiikka on nyt Timon osalta illassaan – uudet haasteet odottavat. Tekeekö Soini nyt ”kataiset” ja pakenee Suomesta – ”vieläpä kesken kauden” – toivoo kuitenkin saavansa jatkaa ulkoministerinä. Kansa saattaa olla eri mieltä)

|1 ~ http://yle.fi/uutiset/3-9492547

[ … peruspersu Raaka - Arska pyyhkäisee kyyneleen silmäkulmastaan. Soini loi hänellekin mahdollisuuden – nousi eduskuntaan ja junaili näin nousun historiallisen – myöhemmin seurasi jytky ja vielä jytkyn jytkytys |2. Soini teki merkittävän jäljen Suomen arkipolitiikan historiaan …

… punttisalilla itseään kehitellyt Lillukka - Liisakin herkistyi kuullessaan Timon luopumisen, vaikka kesken aikakauden – tosin eduskuntakausi jatkuu, mutta ehkä Liisa ymmärtää, ettei Soini ole kotonaan ulkoministerinä – saattaa olla jopa haitaksi isänmaallemme. Ehkä pako EU – Eurooppaan on edessä, kuten teki Jyrki Katainenkin? *… ]

|2 Jytkytelläänkö nyt oppositioon? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/10/jytkyttaen-o... –!

Tosiasia on se, että populisti saapui näin maaliinsa. Työ on tehty ja on hyvä antaa puolueen nyt mennä. Vaarana on, että PS hajoaa useampaankin palaan. Ovat immoslaiset, hakkaraislaiset, tynkkysläiset, halla-aholaiset ja vielä ehkä terholaiset. Soinille suurin kiitos syntyy, kun hän toi ministeriaitioon kaiken maailman arki - aapelit – tämän todettuna vilpittömän hyväksyvästi, oli aika nähdä miten tuiki tavallinen Arkijärki - Jari pärjää Audin takanahkasohvilla!

Media repii nyt lööpit esille ja alkaa arvuuttelu jatkosta

Ei ole epäselvää, hallitus hajoaa. Saamme ennenaikaiset eduskuntavaalit (?). Siksi paljon on tehty maltalaisia käännöksiä |3 Sipilä I’ n toimesta, että ehkemme saa enää Sipilä II’ sta.

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla – yhden liikkeen johtajana on kysyntää. Jussilla on älyä maahanmuuton lopettamiseksi – tässä hän on johdonmukainen reviiripuolustaja |4. Nyt nousee katujen kanjoneista huuto – Jussi kehiin ja Suomi suomalaisille.

Jatkuu ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/timo-soini-t... -

.

Ilkka Luoma

Pääministeri Sipilä Jussi Halla-ahon valinnan jälkeen: Riski hallituksen kaatumiseen on olemassa – Orpo: ”Erittäin vakava paikka”

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005248857.html -

.

Ilkka Luoma

Toistaiseksi väkevin mediauutisointi ---

"Suomi syöksyi kohti hallituskriisiä, kun maahan­muuttovastaiset ottivat vallan perussuomalaisissa – HS:n yhteenveto halla-aholaisten voitonpäivästä ... " -HS

~ http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005249263.html -

.

Ilkka Luoma

... Kerrankin medialta tai oikeastaan asiantuntijalta älykäs tilannekatsaus. Ja Yle julkaisi sen rehdisti, juurikaan aihetta vääristellen, hyvä merkki jostain

Ilkka Luoma

Suomalaiset ovat saaneet reviiripuolustajansa. Hallitus tsekkaa nyt omaa reviiriään ja katsoo sopiiko heidän reviirilleen nämä suomalaisen reviirin puolustajat.

~ https://yle.fi/uutiset/3-9663236 -

...
... Saammeko kauan odotettua uusväriä politiikan hoitoon? Nyt ennusteita, saako Halla-aho johtamansa puolueensa kannatuksen nousuun?

~ https://yle.fi/uutiset/3-9663179 -

.

Ilkka Luoma

Väitetään, että Halla-aho on natouskovainen!?

Ilkka Luoma

Ei olisi tarvinnut nolata vanhaa pintareplikoinnin sotaratsua, vaan nimittää kunniapuheenjohtajaksi. Soinismi kuopattiin ja Timo karistaa ennakoidusti kotimaansa romut ja tomut jaloistaan Kokoomuksen Jyrki Kataisen tavoin.

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706112200201... -

-

Ilkka Luoma

Viikon aikana koettu draama hakee vertaistaan poliittisessa historiassa. Se sisältää salaisia kokouksia, kovaa peliä ja paljon tunteita. HS käy läpi hallituskriisiin ja perussuomalaisten ryhmän hajoamiseen johtaneet käänteet.

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005254785.html -
.

Toimituksen poiminnat