Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Nuorissa on tulevaisuus – Perusnuoret jyrähtivät

  • Nuorissa on tulevaisuus - he kiipeävät aikuisten monimutkaistamassa maailmassa - uskoen juuri itseensä ja saatuun oppiin ...?
    Nuorissa on tulevaisuus - he kiipeävät aikuisten monimutkaistamassa maailmassa - uskoen juuri itseensä ja saatuun oppiin ...?
  • Lapset tähyävät tulevaisuuteen; heillä on juuri se moraali ja kunniantunto, mitä vanhemmat heille opettavat - elleivät kapinoi!
    Lapset tähyävät tulevaisuuteen; heillä on juuri se moraali ja kunniantunto, mitä vanhemmat heille opettavat - elleivät kapinoi!
  • On kuitenkin huomioitava se, että on arvoja, jotka pysyvät, pysyvät ja edelleen pysyvät - sukupolvesta toiseen.
    On kuitenkin huomioitava se, että on arvoja, jotka pysyvät, pysyvät ja edelleen pysyvät - sukupolvesta toiseen.

(Sanotaan yleisesti, että nuorissa on tulevaisuus, ja ehkä juuri tässä kohden!)

Entinen perusnuorten puheenjohtaja Simon Elo teki itsestään sätkynyken, marionetin ja soinismin käsikassaran, jonka Timo Soini uhrannee heti ensimmäisessä kaarteessa, kun tilanne tyyntyy ja enimmät hauet ovat karanneet kaislikoista ---

 

Edelleen entinen perusnuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen |1 suivaantui nykyisen puheenjohtajan lailla |2 – soinismi ampui itseään jalkaan ja kunniakas Soinin, jopa historiallinen työ rojahti likasankoon, siksi härskiä oli kosto siitä, kun pääperuspomon perintöprinssiä ei valittu suorademokratian |3 ja PS-sääntöjen sävyttämässä Jyväskylän puoluekokouksessa.

|2 ... Nuorista totuuden siemen ja joka tapauksessa huomisen tulevaisuus. Tämä on raskas isku soinilaisille. Loikanneet voivat nimetä suoraan itsensä ...? ~ https://yle.fi/uutiset/3-9671929 -

 

Uusi PS-puheenjohtaja Jussi Halla-aho oli ja on suorasanainen,

… selkokielinen ja arkikansalaisten ymmärtämä – ei niinkään retoristi banaaneineen, lakritseineen, rehottavine finneineen kuin melonin kokoisine nenäherneineen. Halla-aho on puheenjohtaja, joka epäilemättä nostaa puolueensa kannatuksen jytkyn jälkeisestä jäännöspuolikkaasta, jopa samalla tasolle kuin se oli perusjytkyn jälkeen.

 

On liki varmaa, että halla-aholaiset mobilisoituvat,

… ja aikaansaavat seuraaviin vaaleihin kansalaisliikunnan vaaliuurnille, siksi törkeää oli arvopeli arvottomuudessaan. Jussi on reviiripuolustaja, joka kerää nyt hengenheimolaiset yhteen – ja heitä on paljon. Reviiripuolustus on evoluution rakentama suojakeino ylläpitää harmoniaa hallitussa kilpailussa, suoden kullekin lajille sallitun elinkelpoisuuden.

 

Perusnuoret julistivat oman linjansa!

Nyt perusnuoripuheenjohtaja Samuli Voutila kertoi yhtenäisen kannan joukoistaan – liputamme puoluetta – Perussuomalaiset puoluetta, jota johtaa rehdin ja kovan vaalikilpailun jälkeen europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Perusnuoripuheenjohtaja vaati jopa Kuopion valtuustoryhmän puheenjohtajaa eroamaan – vehmersalmelainen pappi Kimmo Kivelä oli pettänyt puolueensa ja ehkä äänestäjänsäkin?

 

Entä nyt?

Timo Soini menetti liki kaiken sen arvostuksen arvottomalla vehkeilyllään, mitä Soini uutterasti rakensi viimeisten 20 vuoden aikana. Soinin työ oli historiallinen, ja nyt hän menetti kaiken yhdessä yössä.

Herääkin kysymys, että tarvittiinko vielä Audin nahkatakapenkkiä pönkittämään kesken olleita työsuhdeneuvotteluja EU-Bryselissä tai natopäämajassa tai muussa palkkiovirassa, joita jaellaan uskollisille, kuten esimerkiksi Naton pääsihteerivirat.

Viite tekstistä

|1 … ... Tynkkynen oli Soinille myrkky ja perspiikki ahterissa. Nytkin sivaltaa kuin miljoona volttia. … ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sebastian-tynkkysen-katkera-tilitys-soinista-pitkaan-mina-sinua-palvoin-pidempaan-tulen-sinuakin-suomalaisille-pahoittelemaan/6471156 -

|3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/suorademokraattinen-kansanaanestys.html -

 

...

EKSTRA

… Ne edustaja Toimi Kankaanniemen mainitsemat miljoona vähäosaisinta eivät varmaankaan räjähtäneet naurunremakkaan! - vai mitä arvoisa toimittaja Tommi Parkkonen, kun räjäytit tuon mauttoman letkautuksen. ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706152200211426_pi.shtml -

 

PS

Kuinka poliittinen koti poltetaan arvomaailman alta – kaappaamalla, vehkeilemällä tai muutoin moraalittomasti? Kuka kertoo tapahtuiko näin PS-puoluekokouksessa Jyväskylässä 2017, tai jo sitä ennen …

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US | T | VU | BL | BL | FB | FB | BLOG 146580

 

DOC kunniakas_perusnuori_16062017.doc – OpenOffice Writer

PVM 16062017

 

|393_3719|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Ilkka Luoma

Arvottomuudesta ---

... Aikanaan, kun PS oli edustaja Oinosta lainataksemme ei edes takiaispuolueen kokoinen, satiaisluokassa Soini kapinoi kovasti puoluetukea vastaan. Kun pamahti jytky, kriittiset puheet puoluetuesta kaikkosivat kuin hauet kaislikosta.

~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005126440.html -

" ... hallitsevat miljoonasäätiötä ... " (IS), entä jos PS irtisanoo vuokrasopimuksen ja muuttaa halvempiin tiloihin?

.
Onko kukaan selvittänyt, onko loikanneella Maria Lohelalla oikeutta olla edelleen eduskunnan puhemies?

.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Lohela on valittu Perussuomalaisten edusajana. Valinnan kuitenkin on tehnyt eduskunta. Jos eduskunta ei häntä erota, hän voi jatkaa ja tuskin erottaa. Hän on vallassaolijoilla tärkeä aisankannattaja.

Ilkka Luoma

Eihän Lohela ole enää Perussuomalaisten edustaja.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kiitos Ilkka että autat persuja selviämään pahimman yli. Tässä tärkeä neuvo persuille juhannuksen ohjelmaan:

Aattoiltana monin paikoin juhlistetaan Juhannusta uudella euroopppalaisella tavalla, poltetaan kokon sijasta EU:n lippu. Se on paljon helpompi kuin kokon poltto, jopa sisätiloissa voidaan lippu polttaa. Teko symboloi uhria vapaudelle! Pari käytännön ohjetta on paikallaan:

Suomen lippua ei tietenkään saa polttaa. EUn lipun polttamisessa on hiukan haasteita. Inhottava EU kuluttajien suojelun tekosyyllä on määrännyt että huonekalujen ja vastaavien tekstiilien tulee olla palamattomia. Tämä on tietysti hyvä asia mutta demokratian nimissä liput olisi pitänyt jättää ulkopuolelle. Siis EU lippu ei syty tavallisilla konsteilla. Venäjällä tai Kaukoidässä valmistetut liput ovat paljon parempia tässä suhteessa.

Syttyminen ja kunnolla palaminen pitää varmistaa ettei käy nolosti kuten persunuorilla Mikkelin torilla vuosi sitten. Polttamiseen tarvitaan kanisteri bensiiniä tai muuta palavaa nestettä. Lippua pitää liottaa nesteessä varttitunti. Sittenpä se leimahtaakin iloisesti demokratian kunniaksi!

Hyvää ja demokraattista Juhannusta!

Ilkka Luoma

EU-lippuja on poltettu ennenkin.

Aivan ensimmäiseksi Sampo Terho voi ajaa esittämäänsä EU-kansanäänestystä - nykyhallituksessa ollen sen eurooppaministeri.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Putinisteilla on tärkeinttä saada mahdollisimman paljon häslinkiä eeuuta vastaan. Pitäisihän sinun Ilkka tietää, että se uljas sininen lippu jossa on 12 keltaista tähteä on Eurooppa-lippu, ei EU lippu. Sitä lippua voivat vaikkapa venäläiset käyttää.

Kiinalaiset ja amerikkalaiset voisivat sitä poltella silloin kun haluavat osoittaa mieltä Eurooppaa vastaan.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #28

Eurooppa jatkuu Uralille asti, EU ei.

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Lehmänkauppoja sanoi presidentti - ja niitä nyt nähdään. Halla-aholaiset kasvaa entä loikkarit järjestävätkö vain Soinille jatkoa hillotolpalla?

Ilkka Luoma

Nyt odotamme Timo Soinin pakoa Suomesta, kuten aikanaan Jyrki Katainen, joka pakeni kokoomuslaisen eduskuntavaaliehdokkaan ja everstiluutnantin sanoin rintamakarkurina isänmaastaan - EU-Brysseliin ...

Ollaksemme rehellisiä Sampoa kohtaan - hän lupasi ajaa EU-kansanäänestystä seuraavien e-vaalien jälkeen! Ehkä tämäkin oli vaikuttamassa ettei ainakaan vielä ennenaikaisia e-vaaleja pidetty.

Sampon e-vaalipelleily oli todellisuudessa hätähuuto persukentälle, että "hei - on minussakin virtaa" :)

Ilkka Luoma

Yhteensä luku on sitä korkeinta %-luokkaa mitä PS huippuhetkinä kansakunnan mielipiteissä edusti. Voisimme karkeasti päätellä, että jako oli selkeyttävä toimi. Molemmille puolille?

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706162200212... -

...
10% + 12% ~ 22%

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005257181.html -

.

Ilkka Luoma

[U]
.
2.
~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706132200205... -
Allekirjoittaneen kommentti:
” … Äänestävä kansa antaa oman vastauksensa myöhemmin ja tässä kohtaa Timo Soinin ei kannata tuudittautua äänestäjien huonoon muistiin. Soini löi viimeisen naulan poliittiseen arkkuunsa ja samalla sotki lopussa hienon yhteiskunnallisen uransa. Rivikansanedustajat olivat vain pelinappuloita. Kansa hyvittää syyttään panetellut ja PS palaa jytkyn vaalilupauksiin seuraavana voittajana, Halla-ahon johdolla! ...”

3.
~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005252436.html -
Allekirjoittaneen kommentti ja ote Helsingin Sanomista:
” … Terholaiset pelkäsivät, että puoluekokouseen marssitetaan joukoittain halla-aholaisia junttaamaan - "Pelot eivät kuitenkaan numeroiden valossa toteutuneet. Puoluetoimiston mukaan puolueeseen ei tullut mitään uusien jäsenten vyöryä. Puoluekokous ei myöskään houkutellut paikalle poikkeuksellisen suurta määrää osanottajia.

Jyväskylän puoluekokoukseen osallistui hieman yli 2 200 äänioikeutettua. Vuoden 2015 puoluekokouksessa Turussa äänioikeutettuja taas oli noin kaksi tuhatta, vaikkei siellä tehty mitään merkittävää linjausta ”soinilaisen” ja ”halla-aholaisen” linjan välillä. Monet ovat ihmetelleet myös Jyväskylän puoluekokouksessa hylättyjen äänien määrä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka jokainen puheenjohtajavaalissa hylätty ääni olisi mennyt Terholle, hän olisi edelleen hävinnyt ..." -HS

.

Ilkka Luoma

Aikanaan myös Kokoomuksen nuoret räväyttivät

[2012]

" ... [U] Prototyyppi-kokoomus astui parrasvaloihin

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123560-... -
~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/07/kokoomus-on-... -
[ORIG] 5.11.2012 08:22 Ilkka Luoma

Viikolla kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak räväytti ilmoille tiedetyn tosiasian - oliko se tarkoituksella ja huolellisesti mietitty ulostulo?

[... yksinhuoltaja äiti odotti lapsilisäpäivää - piti saada kutistuneelle ydinperheelle ruokaa ja välttämättömyyksiä. Ilo lapsen teosta on hetkellinen, mutta vastuu pitkä - jopa 25 vuotta. Lapsilisällä tuetaan absoluuttisesti tasamäärällä niin rikasta kuin köyhää. Lapsilisän piti olla yksi kiihoke saada enemmän aitosuomalaisia näivettyvään kansakuntareviiriin... ]

Jokainen muistaa biologian tunnilta eläin- ja kasvikunnan menestyksen eväät; vahvuus, oveluus ja nopeus *] - siis tehokkaamman laki. Heikko syötiin ja tuurittoman biomassa otettiin muiden kasvuhyödyksi - biosfäärin "loputtomaan kiertoon". Vahvuuden lait ylläpitävät lajikuntoisuutta, jossa heikolle ja vajaamittaiselle ei ole tilaa. Ihmiskunta kehitti sosiaalisen tulontasauksen ylläpitääkseen inhimillisyyttä lajilleen - synnyttäen maapallollisesti suhteettoman populaatiopaljouden. Nämähän ovat kaikkien tietämiä tosiasioita.

*] Muistamme juvalaisen perinneilmaisun: "Nopeat syövät hitaat"

Onko Kokoomus näyttö- ja vertailutalouspuolue?

Espoo, Kokoomuksen helmi ja voimapesä kuluttaa Suomessa kuulemma eniten autonvahaa per asukas - Espoossa Audit, Mersut ja Bemarit kiiltävät osoittaen mieskuntoa näyttöfilosofiassaan. Kokoomuksen helmi oli myös nuorten varapuheenjohtajan Saul Schubak´ in tarkoituksellinen/ tarkoitukseton heitto lapsilisien alkulähteestä, varakkaasta veronmaksajasta, joka elättää köyhien ja onnettomien "haaskojen" lapsia. Lapsilisät pitäisi näin ollen kieltää ja antaa eläinkunnan vahvemman lain puhua?

Vahvemman laki

Kokoomus saattoi vuodattaa tarkoituksella tämän sammakoksikin nuhdellun heiton. Kokoomuksen ideologiaa johdatellaan tiukasti ja vahvemman lailla puoluetoimistosta, jossa harvoin julkisuudessa esiintyvä voimakastahtoinen puoluesihteeri Taru Tujunen *] torppasi luonnonlain jo kättelyssä. Kuitenkin takana saattoi olla tietoinen esiintulo, johdetusti. Oliko aika ottaa käsittelyyn heikompien degeneroiva vaikutus kokoomusideologian reviiripuolustukseen. Heikko on rikkaan menoerä, ja tästä piti saada keskustelu aikaiseksi.

*] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/02/presidenttip... -

Pääasia on, että puhutaan

Schubak´ in avaus oli tiedetty, kauan sitten tunnistettu ja opinkappaleissa luonnon vuosimiljoonaiseksi menestyksen säveleksi havaittu. Nyt se tuotiin ihmismäiseen näköpiiriin vastuunkantajapuolueesta, jossa on ollut jo pidempään havaittavissa vahvuuden ekonomiaa ja lopulta voimakkaamman ideologiaa. Kokoomusmaailma ei suvainne heikkouksia - onhan luotuna filosofiana muun muassa materiaalinen kulutushoenta. ... "

.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Näin perusnuorten Vuotilan haastattelun. Liittyisin perusnuoriin jos se ei olisi koomillista seitsemänkymmenvuotiaalta.

Ilkka Luoma

Aivan. Persunuorilta ryhdikästä toimintaan, kun taas sitten katsoo vastin kokoomuslaisten temppuja tuosta ylempää, niin ei kunniasta ole paljoa jäljellä ... tai?!

Ilkka Luoma

Rujoa 'naurun remakat' suitsutusta toimituksesta! (Iltalehti)

...
Ne edustaja Kankaanniemen mainitsemat miljoona vähäosaisinta eivät varmaankaan räjähtäneet naurun remakkaan! - vai mitä arvoisa toimittaja, joka räjäytit tuon mauttoman letkautuksen.

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706152200211... -

Kyseessä Iltalehden toimittaja Tommi Parkkonen! Mitä Tommi sanoo nyt?

Ilkka Luoma

... Näyttää siis siltä, että Halla-ahon PS saa lisää äänestäjiä.

~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005257258.html -

.

Toimituksen poiminnat