Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

De Gröna voi käynnistää aaltoliikkeen!

  • Punavihreän aatemaailman konsensus ja yhdiste
    Punavihreän aatemaailman konsensus ja yhdiste
  • Käynnistyykö uudesta puheenjohtajasta aaltoliike - ja minkä eduksi ja hyödyksi?
    Käynnistyykö uudesta puheenjohtajasta aaltoliike - ja minkä eduksi ja hyödyksi?
  • Saavutetaanko milloin vihreyden vaalimisen harmonia, siitähän me lopulta elämme  kaikki - soinilaisetkin!
    Saavutetaanko milloin vihreyden vaalimisen harmonia, siitähän me lopulta elämme kaikki - soinilaisetkin!

Mitä se tarkoittaa? Yllättävästi se on yhteinen aallonpituus vasemmistolaisen aatemaailman kokonaisyhdistämisestä ympäristöasioiden aktiiviseen ajamiseen – unohtamatta sosiaalisuutta, yhdenvertaisuutta ja toistemme huomioimista. Liian vaikeaa -ko? Ehkä --- mutta kengistään mies tunnetaan ;-)

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706172200215607_pi.shtml -

 

Kansanedustaja ja kokenein ulkoministeri palveluvuosiltaan – Erkki Tuomioja oivalsi ehdottaa jo viime vuonna kolmen yhteistä ohjelmaa, kommunikeaa ja jopa lopulta yhdistymistä. Uusimme radikaalin tekstin ajalta 22.08.2016 ---

.

” … (Uutisointi kertoi * edustaja Tuomiojan Seinäjoella – kauas ulottuvilla lakeuksilla – esittäneen räväkän vedon; nyt on julkituotu ajatus yhdistää ensi alkuun kolmen merkittävän puolueen eduskuntatavoiteohjelmat, seuraaviin vaaleihin mennessä)

 

[ … kansalainen Matti on pitkään pohtinut miksi Suomessa, näin pienessä maassa on niin paljon puolueita. Suurin osa suomalaisista ei osaa tarkemmin eritellä mitä eroa on esimerkiksi demareilla, Vasemmistolla ja vihreillä. Silti eduskunnassa saadaan eripurakeskustelua ja kansa kärvistelee kasvavien tuloerojen maassa, jossa de facto työttömiä on paljon enemmän kuin virallinen tilastointi haluaa kertoa …

 … kansalainen Liisa on ihmetellyt, miksi kaikki eri puolueet yrittävät pönkittää omaansa, vaikka itse kansa, joka edustajat valitsee – epätietoisina luottamuksesta, miten kukin pitää vaalilupauksia – tuskailee monien käytännön ongelmien parissa, joita voisi eduskunta kerrankin yhdessä ratkoa, ilman turhaa suuren salin pulinaa … ]

|* ~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1471747364969 -

 

Vähemmän keskenään riidelleet – kertaa kolme

Erkki Tuomiojan yhteisohjelmaesiintymisen nosto ei ole vieras ajatus kansalaisille, siis äänestäjille, jotka seuraavat tapahtumia – niin moni on ihmetellyt juuri demareiden, vasemmistolaisten ja vihreiden blokkeja, kun heillä kuitenkin on yhteinen perussävel, jonka nyt Tuomioja toi esityksessään kirkkaasti esille. Onko yhdistämisen aika – kansakunnan edun ja hyödyn nimissä? Nyt olisi tilaus!

 

Nyt on yhteen hiileen puhaltamisen aika – aika on kypsä

[ … on niin paljon puoluekannastaan tietämättömiä ja äänestysprosenttikin on vain noin 70 prosenttia … ]

Tämän yhteispuhalluksen voi aloittaa yhteinen eduskuntavaaliohjelma nyt oppositiossa olevilta suurimmilta puolueilta. Tuomioja on täysin oikeassa tuodessaan kaivatun ajatuksen kansakunnan luettavaksi.

Moni olisi tyytyväinen – näin voisi äänestää, jos mieltymys syttyy tähän tavoiteltuun kolmen yhtenäisohjelmaan – Suomen ehdottomasti suurinta keskittymää, jolloin voisi syntyä jopa 35 prosentin ”puolue”, tai oikeastaan kansallinen ohjelmaliike ratkomaan liian suuriksi kasvaneita kansallisia kipukohtia.

 

Miten tämä yhdistäminen voi onnistua?

… ”

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/08/kansaedustaja-erkki-tuomioja-teki.html – alta.

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US | VU | T | BL | BL | BL | FB | FB | BLOG 146668

 

DOC aaltoliike_16062017-doc – OpenOffice Writer

PVM 18062017

 

|353_3127|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Ilkka Luoma

[2013]

" ... Vihreä aate on myös soistunut sitten ”koijärvien ja ville komsien” 1] – luonto, ympäristö ja aito huoli kasvavasta kulutusiloittelustamme unohtuivat ja vihreät pöhöttyivät pois biosfäärin säästölinjalta. Tunnetuista aitovihreistä muun muassa professori Eero Paloheimo on eronnut liikkeestä – koska ei enää uskonut sen alkuperäisen tavoitteen täyttyvän.

Vihreät ja Vasemmisto ovat auringonlaskun puolueita, jotka tullaan täyttämään määrätietoisemmilla aatteilla ihmisistä, ympäristöstä sekä niiden yhteisvaikutuksesta, jossa jatkuvuus evoluution määrittelemällä tavalla toteutuu minimalismia noudattaen. Emme elä näyttö- emmekä vertailutaloudesta 2], mutta ravinnosta ja lämmöstä kyllä. ... "

~ http://www.hollilla.com/threader.php?thread=414756 -

Sisältää 127 lukijakommenttia!

Pekka Iiskonmaki
Ilkka Luoma

Koijärvi ---

10 vuotta sitten ... [2007]:

" ... [ ... YLE elää ajassa kansakunnan iholla etukäteen kertoessaan ajankohtaisohjelmissaan kansalaisliikkeista Koijärviliikkeestä lukien (pe. 23.2.). Pioneerina toiminut Ville Komsi olisi nyt hovikelpoisena valmis uudelleen ottamaan osaa yhteisiin asioihin ... ]

Nykymallinen poliittinen eduskunnan suurensalin istumajärjestys jakaa kansalaisia keinotekoisiin blokkeihin, salissa olematta merkittäviä ohjelmallisia eroja huomisen hoitamisesta huomioon ottamisen menetelmillä. Mieluumminkin voitaisiin sanoa yhtäläisyyksistä, joissa vain lauseiden sanallisten pieneroavaisuuksien hiuksen hienot erot erittelevät vasenta oikeasta.

Tämän päivän painotus on kasvu; ... "

~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansalaisyhteiskunta -

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/kansalaisyht... -

.

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Mitä ne vihreät oikeasti ovat. Linkola tainnut jäädä yksin?
Ovatko vihreät oikeistolaisia vaiko vasureita.
Asuvatten useimmat eteläsuomessa ja ovat hyvin toimeentulevaa nuorisojoukkoa.
Taitaa olla Toukolla toukotöissä hommaa saada maalaiset ymmärtämään?

Ilkka Luoma

[2014]

" ... …
Vastustamaton Pentti Linkola

Kiusallisen vastustamaton ja torppaamaton bioelämyskiivailija Pentti Linkola ennustaa pikaista loppua ihmiselle, piti jopa ensimmäisen Bush Senior Irakin sotaa keskenjätettynä.

Linkola ostaa liikenevillä rahoillaan luontoa,

lähinnä luontaisia metsäpalstoja ja saman tien hakee niille luonnonpuiston/ kansallispuiston statusta – turvaan ihmisen kasvuhuutokoneelta, joka vie juurakot ja latvanäreetkin metsästä – polttoenergiaksi 7] koneelliseen liikutteluumme 8].

Mitä Sinä sanot, oletko valmis puolittamaan kulutuksesi 9], palkkasi 0] ja materiaalisen käyttötaloutesi? ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/07/elamaan-sovi... -

.

Pekka Iiskonmaki

Linkola oli vihreä. Nykyiset vihreät ovat DDR:n poliittisen luomuksen uhreja.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Vihreät valitsi surfailun alloilla ja vältti karin.

Ilkka Luoma

Hauska, ja ehkä hyvin osuva, mutta ohitti, toistaiseksi ;)

Toimituksen poiminnat