Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Presidentti Niinistön kuningatarajattelu

 • Venäjä uhkaa Baltiaa!
  Venäjä uhkaa Baltiaa!
 • Venäjä uhkaa Suomea!
  Venäjä uhkaa Suomea!
 • Venäjä uhkaa rauhantahtoisuutta!
  Venäjä uhkaa rauhantahtoisuutta!
 • Venäjä uhkaa Itämerta!
  Venäjä uhkaa Itämerta!

 


[ .. shakki ja matti .. ] --- Presidentti Sauli Niinistö vieraili marsalkka C.G.E.Mannerheimin päämajakaupungissa - Mikkelissa. Puheita pidettiin Suomen Pankissa korkoa kasvamassa olevasta Keskustan Olli Rehnistä tasavallan presidenttiin. Huomattiin Venäjä jälleen tärkeimmäksi haasteeksi (Olli Rehn) ja presidenttimme väläytti meille roolia shakkipelin sotilaan sijasta kuningattaren kynnyksille - millähän perusteella? Antaakohan Niinistö tuohon tarkentavan selitteen sitten myöhemmin?


Käyttääksemme shakkipeliä verrantona, voisimme olla pikemminkin lähetti, siis sellainen lähetti, joka kuljettaa viestejä yli rintamien - eripuraisuuden ja sodan uhan rintamien - välittäen viestejä, jottei eripura kiihdy sodanuhan kautta varsinaiseen konfliktiin ja lopulta sotaan.


[Yle] Saattaa korottaa kynnystä Euroopan haastamiseen!
~ https://yle.fi/uutiset/3-9701032 -


Liitämme tähän Sauli Niinistön ja Olli Rehnin ajatuksia peilanneita lehtikirjoituksia, jotta huomaisimme median tarkoitushaluisuuden, Niinistön arvoituksellisuuden kuin hänen  pinnanalaisen natomyönteisyyden - vain presidentillä oleva vankka tieto kansaltamme estää sinnikkäämmän pyryn kohti Naton sotavarustuksia, joissa olisimme tulinja ja taistelutanner - suursodan syttyessä ---


Kirjoitukset 1 - 5: Alun sitaattissa allekirjoittaneen kommentti sen alla olevaan linkkikirjoitukseen ---


"... Mediakin näyttää hiukan rauhoittuneen kiivaimmista Venäjän uhan West trollauksista - nyt osataan uutisoida jo tapahtumia toiselta puolen, siis puoliaggressiivisista Naton sota- ja rynnäkkökoneiden lähestymisistä venäläisiä kohden.
"
~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005275681.html


".... Pr. Niinistön tulisi erityisesti olla toppuuttelemassa natofanaattisia toimittajia, joille vain Venäjä on uhan luoja. Niinistön tulee ymmärtää kansakuntamme vakaa ajatus ja kannatus sotilaallisesti liittoutumattomasta valtiosta - Suomesta, joka on täällä idän ja lännen vedenjakajalla omainlaisine arvomaailmoineen, johon sisältyy yhtäläinen kunnioitus kaikkia ilmansuuntia kohtaan.
"
~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/presidentti-niinisto-itamer... -


"... "Me kehitämme eurooppalaista yhteispuolustusta |* niin pitkälle kuin mahdollista" -osapuilleen pr. Niinistö näin totesi jutun lopussa. Mihin asti itään Sauli Niinistön Euroopan kartta ulottuu?
"
~ https://yle.fi/uutiset/3-9701032 -


"... Olli Rehn tuntuu olevan jossain määrin jäljillä, ymmärtää mitä merkitsee olla 1300 kilometrillä kiinni siinä maailman toisessa ydinasesuurvallassa. Rehn mitä ilmeisimmin oivaltaa myös Kuolan niemimaan ja Leningrad oblastin merkitykset Venäjälle ja Kremlille.
"
~ https://yle.fi/uutiset/3-9701012 -

 

Kirjoitukset 6-7: Muhiva konfliktipesä -

Syyria ja sen monimutkaisuus voi johtaa hallitsemattomaan kehitykseen, elleivät Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin ennakoidusti tee yllätyksen ja ilmoittavat tapaamisensa ja aktiivisen lähetin toiminnan jälkeen sopineensa Syyrian tilanteen!


"USA sotkeutuu yhä syvemmällä Syyrian ja Lähi-idän konflikteihin |2. Nyt on vaarana, että US ja Venäjä joutuvat törmäyskurssille. US aloitti Syyrian pommitukset ilman mitään mandaattia jo vuonna 2014. Venäjä tuli mukaan vuoden kuluttua, vuonna 2015, laillisen Syyrian hallinnon kutsumana.
"
~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201706302200239373_ul.shtml?fb_action_i... -


".... Muistamme USA' n aloittaneen ilman mitään mandaattia Syyrian pommitukset, jo vuonna 2014. Syyrian laillinen hallinto ei pyytänyt amerikkalaisia pommittamaan maataan. Vuoden 2015 lopulla Syyrian hallinto kutsui venäläiset apuun. Myöhemmin Venäjä järjesti mandaatin US pommituksille, mutta ei amerikkalaisille erikoistaistelujoukoille itse Syyrian valtion alueelle. Nyt ollaan ajauduttu tilanteeseen, jossa venäläiset ilmapuolustuksen torjuntaohjukset saattavat ampua alas amerikkalaisia lennokkeja ja taisteluhävittäjiä!|3. Kierre kasvaa. Itämeri|4 ja Suomen sotkeutuminen US- pohjaisiin taisteluharjoituksiin yhä lähempänä Venäjän rajoja.
"
~ https://yle.fi/uutiset/3-9699799 -


.
Tekstinumerot


|1 ~ https://yle.fi/uutiset/3-9701032 -
|2 ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=716414 - 565 lukijakommenttia
|3 ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=738131 - 2030 lukijakommenttia
|4 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239342-itameren-turvallisuus-... -
|* ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239132-eurooppalainen-turvall... -
 


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


https://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka


US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 147048


DOC Presidentin shakkikuningatar_01072017 - WordPad
PVM 01072017

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Ilkka Luoma

... Nyt tarkkana! Jos saa, on myös annettava. Mitä Suomelta edellytetään, jos Viro joutuu vaikeuksiin - on provosoinut, ja sen myötä joutunut syystään vakaviin hankaluuksiin. Riennämmekö esimerkiksi ilmavoimiemme myötä taisteluihin, vaikka oma itärajamme on provosoimaton ja rauhallinen?

~ https://yle.fi/uutiset/3-9700320 -

.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eiköhän Virolla ole paljon vielä Suomeakin suurempi ymmärrys Venäjästä ja sen tarkoitusperistä sekä toimintatavoista. Suomen pitäisi ottaa oppia Virolta sen asiantuntemuksen vuoksi.

Ilkka Luoma

On ja ei. Meillä on kuitenkin Suomena ja suomalaisina täysin oma kokemuksemme, osaamisemme ja kokemuksemme - poikkeavana viha-rakkausläheisenä.

Ilkka Luoma

maanantaina, maaliskuuta 24, 2014
Emme pelkää Venäjää - ehkä vähän omiamme!

Suomen kansa ei paljosta hötkyile – kallupit kertovat ettemme pelkää Venäjää, emmekä halua Natoon ”ukrainoista, krimeistä ja median kuin eräiden poliitikkojenkaan pelko- ja natojenkaamisista huolimatta 1]. Nyt natottajien ja venäjäpelottelijoiden joukkoon ovat liittyneet arveluttavat ”asiantuntijat” - esimerkiksi UPI-FIIA:n Mika Aaltola ja kumppanit. Poliitikoista Kimmo Sasilta (Kok.) natomopedi karkasi käsistä ja vikuroitti miehen kansan vastaiselle rintamalle *].

Näyttää siltä, että kansa, joka lopulta aina ”ruumiit pesee” ja vastaa kaikista poliitikkojen tekemistä virheistä – on maltillinen, historiansa ymmärtävä 2], realiteettien tajuaja kuin myös arkijärjen käyttäjä.

Kansalaistemme enemmistö ei pidä Venäjää pelottavana 3] – olemmehan osanneet heidän kanssaan pelata pelejä niin hyvässä kuin pahassa 4].

Saimme itsenäisyytemme idästä,
[ ”ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tule – olkaamme siis suomalaisia!” ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130664-... - ]

..

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Totta puhut, Niinistö tuntuu ymmärtävän. Näin hän sanoi:

"Jos mahdollista, naapurin kanssa sovitaan. Jos se ei onnistu, pannaan kampoihin, yksin tai yhdessä. Maata ja vapautta puolustetaan niillä konsteilla, joita kulloinkin on käytettävissä."

Eikö olisi aika jo sopia vihdoin?
1300 km on todella pitkä raja. Siitä voi tulla mistä kohtaa tahansa tälle puolelle. Viimeeksi 1700 FSB-matkatoimiston tuomaa "turistia" lähetettiin Suomeen elätettäväksi. Tällaisia "turisteja" voi tulla milloin tahansa divisioonittain.

Eikö Venäjän ja sen ystävien pitäisi lopettaa sodan lietsonta? Kuka tässä koko ajan naapureitaan kurmuuttaa? Karjalan ryöstökin on vielä sopimatta. Eikö Venäjän pitäisi ryhtyä edistämään rauhaa eikä uhata atomipommeilla?

Ilkka Luoma

Leo, miten meitä 'kurmootetaan'?

Karjalakysymys on loppuun käsitelty, on vain eräs keino jäljellä ja nykyisillä menetelmillä sekään ei toimi.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Millä ihmeen mandaatilla Luoma, sinä päätät, että Karjalan kysymys on loppuunkäsitelty?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #49

Nykyesitysmallillaan kyllä, mutta on eräs mahdollisuus, joka merkitsee täysin itsenäistä kokonaisvaltaista Karjalan tasavaltaa, johon voi liittyä myös Suomen itäiset Karjalan osat - halutessaan! [rafl.]

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Suurempi uhkahan se Ruotsin raja on, sieltähän lappasi 32000 turistia.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Toiko heidät Suomeen Pentagon-niminen matkatoimisto?
Lapin turistit tulivat FSB:n kyydillä, toimisto hankki viisumit ja matkaliput perille asti.

Ilkka Luoma

Pakolaiset Venäjältä halusivat Suomeen - Venäjällä ei ollut mitään laillista keinoa estää sitä ..

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #15

Nyt Ilkka valehtelet kirkkaasti!

Ennen Raja-Jooseppia idästä päin tultaessa 100 km ennen rajaa on ensimmäinen passien ja viisumien tarkastuspiste. Siinä tarkastetaan rajanylittäjien laillisuus.

74 vuodessa ylittäjiä on ollut miljoonia, jos joku on ylittänyt rajan luvatta, heitä on etsitty helikoptereiden ja koirien kanssa.

Laillinen meno on toiminut 74 vuotta. Ja nyt sinä Ilkka väität että Venäjällä ei ollut laillista keinoa estää paperittomien rajan ylitys! Nyt tuli riman alitus!

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #21

Oli kysymys Ruotsista tulleiden pakolaisten vastineesta - idästä noin kymmenesosana.

Norjalaisetkin selvittivät, ettei siinä ollut juonen häivääkään Venäjän viranomaisilta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #21

Ota huomioon Leo, että länsimaat ovat kritisoineet hyvinkin voimakkaasti sitä, että Venäjä laajensi raja-alueita Neuvostoliiton mukaisiksi Putinin aikana. Jeltsinhän poisti ne miltei tykkänään, jolloin oli näköpiirissä, että Venäjästä on tässäkin mielessä kehittymässä normaali valtio. Myös Karjalan kysymyksen ratkaisu oli normaaleilla rajavyöhykeleveyksillä lähempänä kuin nykyään.

On epäjohdonmukaista, että yhtäältä ollaan kritisoimassa "käsittämättömän leveitä rajavyöhykkeitä" ja toisaalta peräänkuulutetaan niiden valvonnan parempaa noudattamista.

Tässä asiassa olen Ilkan kanssa (poikkeuksellisesti) samaa mieltä siitä, että kyse on Suomen viranomaisten toiminnasta pakolaisten kohdalla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Todellisuudessa kumpikaan raja ei tuossa mielessä ole uhka, sillä Venäjältä tulevat matkailijat pääsevät maahan Suomen rajavalvonnan jälkeen. Suomen rajavalvonnasta siis riippuu otetaanko sieltä tulevat vastaan, onko heillä asianmukaiset viisumit y.m. Se ei ole Venäjästä kiinni lainkaan.

Suomen ja Ruotsin välillä puolestaan ei ole liikkumisen kannalta rajaa olemassakaan, koska molemmat maat kuuluvat Schengen-alueeseen.

Ilkka Luoma

Niin. Schengen ---

" ... Schengen
[Wikipedia Schengenistä ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Schengenin_sopimus - ]

Palaamme nyt vähäksi aikaa tunnelmiin vuodelta 2008, kuinka kirjoitimme, kun aiempi pääministeri Matti Vanhanen oli avaamassa Viroa Schengen alueen uudeksi valtioksi:

” … Ihmisten ja eläinten yhteisöt ovat kuitenkin kaikkinensa täynnä rajoja - niin heimollisina, suvullisina kuin alueellisina. Rajat ovat tehdyt turvaksi aina jotakin vastaan. Raja on merkki uuden vaikutusvallan alkamisesta. Suomen ja Venäjän raja on vedenjakaja, jossa kohtaavat uskonnot, kulttuurit, tavat, politiikka ja kauppa. … ” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/reviirien-ja... -

Tänään Schengen on henkitoreissaan [?]
[ Jopa EU henkitoreissaan? ~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1453269151014 - ] .. "

.

Ilkka Luoma

Totta. Idästä vain kymmenesosa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Lähetin ja rauhan apostolin pitää olla ulkopuolinen. Ei Suomi voi olla lähetti koska me olemme Venäjän argession kohde. On sama kuin olisimme yrittäneet olla puolueeton rauhanrakentaja 1939.

On surullista että Putin ei voi neuvotella ja pyrkiä rauhaan. Tässä tilantessa ei ole muuta mahdollisuutta kuin koko Euroopan mitalla rautaa rajalle kaiken varalta.

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Mitä sitä rautaa, atomipommeja se olla pitää ei ainakaan toiseen 70 vuoteen öykkäröi

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ilkka ja muutkin Venäjän ystävät uhkailevat sodalla ja varsinkin atomipommeilla. Lapsiasiamieskin uhkaili aikoinaan erikoisjoukoilla kun Turun sosiaalitantat ottivat hoiviinsa talvella kapakan ulkopuolelle unohtuneen venäläisen äidin lapsen jne.

Ilkka uhkailee jatkuvasti suursodan syttymisellä ja heti venäläiset joukot olisivat valloittamassa Suomea, entistä tsaarin oblastia.

"... joissa olisimme tulinja ja taistelutanner - suursodan syttyessä ---"

En kannata Natoon liittymistä mutta miksei Putin voi aloittaa keskusteluja rauhanomaisesta rinnakkainelosta? On hyvä että uhkailuun ja uhoon vastataan lisäämällä sotilaallista läsnäolea mm. Baltiassa. Tosin komppanian verran viihdytysjoukkoja ns. Playboy-komppaniat Baltian maissa tuskin muodostavat suurtakaan uhkaa?

Ilkka Luoma

Vuoropuhelu käynnistyy aivan uudelta pohjalta, jos oivallamme täällä Suomessa olla Pohjolan 'sveitsi' .. ...

" ...
maanantaina, helmikuuta 17, 2014
Sveitsiläistä reviirinhallintaa - kansan päätöksellä!

[713.] Sveitsiläiset päättivät laittaa rajoja soukemmalle, tosin hyvin pienellä enemmistöllä – kansanäänestyksellä. Me taas liityimme jo vuosia sitten Schengen-sopimukseen 1], joka avasi rajat esimerkiksi virolaiselle työvoimalle ja myös rikollisuudelle – suuntaan ja toiseen. Muistettakoon, että Sveitsi kuuluu EU-ulkopuolisena Schengen sopimuksen piiriin.

1] Schengen avasi … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/reviirien-ja... - ... "

.
" .. tiistaina, elokuuta 26, 2014
EU-joustavoitettu sveitsittymisemme!

Suomalainen ’sveitsittyminen’ aluillaan, ja osakeino pelastaa Venäjän kasvot?

( …EU- Eurooppa odottaa, mitä on, tässä epävirallisesti rauhanmahdollisuuksien tunnusteluksi tituleeratusta tapahtumasta odotettavissa – miksi presidenttimme valikoitui ja mitä kansalaisten taholta oli toivottu 1] … )

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö matkusti Sotshiin tapaamaan Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Samaan aikaan näyttää siltä, että Itä-Ukrainassa separatistit ovat jäämässä häviölle USA:n aseistamalle ja rahoittamalle Kiovan armeijalle.

Edelleen samaan aikaan Ukrainan rajan on ylittänyt venäläisen humanitäärisen avustuskolonnan etujoukot – varmistukseksi ja suojaksi, jottei kolonnaa ryöstetä tai pommiteta – jotta avustukset saadaan niitä tarvitseville eli Itä-Ukrainan siviiliväestölle, lähinnä venäläismielisille. Olihan Putin luvannut huolehtia ”omistaan” rajojen ulkopuolellakin. ... "

.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ilkka: "... "Me kehitämme eurooppalaista yhteispuolustusta |* niin pitkälle kuin mahdollista" -osapuilleen pr. Niinistö näin totesi jutun lopussa. Mihin asti itään Sauli Niinistön Euroopan kartta ulottuu?

Eurooppa ulottuu Uralille asti. Muutaman sukupolven kuluttua Siperiassa on kiinalainen enemmistö, nyt jo siellä on miljoonia kiinalaisia. Siperian naiset ottavat mieluimmin kiinalaisen miehen koska he ovat raittiita. Siten Siperia siirtyy ilman isompia konflikteja Kiinalle.

Mini-Venäjä jää täten Kiinan ja EU:n väliin. Eikö Venäjän olisi aika orientoitua vahitellen eurooppalaisen yhteiselon suuntaan?

Ilkka Luoma

On myönnettävä, että Itä-Siperiassa on 'tiettyjä ajatuksia' mikä kenellekin 'kuuluu' - lähinnä Mantshurian alue ... Aihe ei ole nyt ajankohtainen - Siperian rikkauksia kiinalaiset voivat käyttää muutoinkin!

Ilkka Luoma

Uhkaa Venäjästä on luotu yleensä ainan ennen vaaleja

[ … miten oli vuonna 2007 … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/miksi-juuri-... - ]

Venäjä on karhu, jonka tavat on syytä tuntea. Kiinalaiset oivalsivat tuhansia vuosia sitten kaksi erinomaista kansanviisautta: ”Pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä” sekä ”Ellet voita vihollistasi, tee siitä ystävä”.

Nyt tuntuu siltä, että nämä kansanviisauden ovat istahtaneet syvästi suomalaisiin kansalaisiin 'Liisaan ja Erkkiin', siksi fiksusti he komppaavat meidän omaa kansanviisautta: ”Viisauden alku lähtee tosiasioiden tunnustamisesta” - presidentti J.K. Paasikivi.

Suomessa ei Venäjää pelätä
[ … emme pelkää, ehkä epäluuloa havaittavissa? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/suomalainen-... - ]

...
" .. Uhka!

Mikä onkaan meille se todellinen uhka? Se on leviävä terrorismi – ISIS 11]. Se on yllättäen ylistetty Nato, joka USA' n mahtavoittamana selätti eduskuntamme ja sai Nato-Isäntämaa pöytäkirjansa 12], jota muuten Ruotsi ei edes ratifioinut! Tuo pöytäkirja mahdollistaa kutsusta Naton sisäänpääsyn suvereenina toimijana maahamme – jossain (luodussa) konfliktitilanteessa.

Tuo ylläoleva konflikti voi olla Nato/USA' n syöksy Lappimme läpi Venäjän Kuolan niemimaalle 13], jossa sijaitsevat Venäjän viimeisen iskun uhka – eli ydinsukellusveneet – Typhoonit 14] ja Borei -luokka 15] sekä niiden Bulava monikärkiydinohjukset 16]. Tätä voimapotentiaalia USA pelkää ja on varmasti varautunut iskemään niiden kotipesiin – sopivassa hetkessä. Tämä ominaisuus luo meille tilanteen, jossa olemme taistelukenttä ja -alusta – kuten Virokin.

Peittääkseen tämän edellä mainitun skenaarion USA' n puolesta – UPI-FIIA Charly Salonius-Pasternak kehitti amerikkalaisen ajatushautomon villin haudonnan Ahvenanmaasta, jonka koukun matoineen nykyinen puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) nielaisi 17]. .. "

...
Lisää linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/08/mista-luodaa... - alta!
.

Ilkka Luoma

Moni on yv' n kautta kysynyt mitä West trolling pohjimmiltaan tarkoittaa?

" .. maanantaina, joulukuuta 19, 2016
West trolling >< East trolling – nokittelua vuorosuunnin

(Media innostui yli äyräiden huomaamaan, että NSA -paljastusten jälkeen täytyy saada vakoilu, informaatiosota ja yli verkon vaikuttamiset tasapainoon – löydettiin Venäjän presidentti Vladimir Putin komentamassa Yhdysvaltain presidentinvaalien manipulaatiokäskyjä ja johtamisoperaatioita |1)

Ennen sodittiin, kuten nytkin saadun tiedon pohjalta, jonka takana olivat konkreettiset vakoilijat, jotka sanoivat nähneensä jotain uhkaavaa. Sitten tuli media, joka haluaa osoittaa neljättä valtiomahtisuuttaan olla osana tiedon, luulon, manipulaation ja propagandan välittäjänä.

|1 ~ http://yle.fi/uutiset/3-9353383 -

Lännenmiehen media löysi Pietarista epätiedontuottotehtaan,

 … josta operoitiin massoittain verkkomediaa tietona, huhuna, väitteenä ja suoranaisena ohjaavana valheena |2. Oliko näin, on täyttä ja laajasti uskottavaa todistetta vailla. Toisaalta tiedetään, että Pietarissa on keskus, joka ajaa maailmanverkossa dataohjausta, jolla testataan pilvipalvelimia ja Glonass -paikannusjärjestelmän testausta ja tuotekehitystä.

Lännenmies vakuutteli tekevänsä vastineen itäisen ajatusmaailman propagandalle – .. "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/12/west-trollin... - alta.

.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ilkka Luoma 2.7.2017 08:42
"Pakolaiset Venäjältä halusivat Suomeen - Venäjällä ei ollut mitään laillista keinoa estää sitä .."

Nyt Ilkka valehtelet jo kohtuuttomasti!
74 vuodessa ylittäjiä on ollut miljoonia, jos joku on ylittänyt rajan luvatta, heitä on etsitty helikoptereiden ja koirien kanssa.

Miksei niitä tule edelleen?

Ilkka Luoma

Nyt oli tosiaan kysymys vuoden 2015-16 tulleista Venäjän pakolaisista - suoraan tai kauttakulkuna ...

Suomi ja Venäjä tekivät sopimuksen, siinä syy miksi ei enää tule - ei tule muuten Ruotsistakaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ilkka, sinun pitäisi ehdottomasti jäädä lomalle. Olet taas koko talven puolustanut Venäjää, tehnyt pitkää päivää, olet palanut loppuun, terävyytesi on kadonnut.

Hoitakoot muut homman sinun loman ajan. Sinun lomalla ollessa me eläkeläiset löydämme kyllä muuta puuhaa. Siltä osin sinun lomasi ei heikennä Putinin puolustusta.

Jää hyvä mies lomalle! Syksyllä sitten jatkat levänneenä uusin ideoin.

Ilkka Luoma

Leo, voin lohduttaa sinua, että jutut ovat palautteen pohjalta sitä samaa tasoa kuin aiemminkin. Lopultahan lukijat laajemmin ratkaisevat juttujen hyvyyden / huonouden! ;)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kaikilla meillähän juttujen taso vaihtelee eikä se loogisuus aina ole täydellistä. Mutta sinun kirjoitusmääräsi on valtava, kirjoitat ainakin satakertaisen määrän meihin eläkeläisiin verrattuna.

Eikö sinulle kuulu sitten lakimääräinen loma? Ja työpäiväsi ovat 15 tuntisia. Ihan sääliksi käy.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #29

Raakatekstit laadin useimmiten yöllä, kun unikaan ei enää tällä ikää ota niin hyvin kuin nuorempana ;)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Emmehän me itse aina itse ymmärrä mikä olisi meille parasta. Siksi on onnellista jos on hyviä ystäviä jotka auttavat. Ja sinullahan Ilkka on paljon ystäviä ja lukijoita. Mitä mieltä he ovat?

Kertokaa lukijat, pitäisikö Ilkan päästä kesälomalle lepäämään raskaan talven jälkeen?

Ilkka Luoma

Leo, älä huolestu, tekstiä syntyy aina ajankohtaisuudesta, väärien mediointien korjaamiseksi - erheellisten manipulaatioiden korjaamiseksi ja yleisen tietotason nostamiseksi, joka kansalaisillamme esimerkiksi Naton osalta on korkeaa luokkaa - sitähän todistaa erinomaisesti enemmistökielteisyys sotaliittoa vastaan, joka nytkin taistelee kaukana omilta mailtaan - Afganistanissa, jossa mekin olemme jo sodan osapuoli.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Ehdottomasti. Onhan Ilkka tehnyt jo osuutensa Venäjän puolesta.

Ilkka Luoma

Eipä ole - puntit eivät ole tasan medioinnissa ja tiettyjen poliitikkojen jyrkässä mustamaalaamisessa - itään päin. Suomelle sopii täältä idän ja lännen vedenjakajalta ns. osallistumaton puuttuminen toisten kolmansien asioihin, mikäli eivät suoraan liity meihin. Meidän on viisasta keskittyä kaupankäyntiin kaikkiin ilmansuuntiin!

Ilkka Luoma

Oleellista on tutkia miksi media lietsoo urakalla Venäjän uhkaa, jopa alitajuisuuteen painuvaa vihaa ...

.
" ... sunnuntaina, helmikuuta 14, 2016
[LINK] Venäjästä luodaan hyytävää uhkaa – urakalla

Tekstiin liittyvät numerokohtiot – lisäkirjoitukset ja medialinkit


Linkki tekstiin ~  http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/02/venajasta-luodaan-hyytavaa-uhkaa.html -
Venäjästä luodaan hyytävää uhkaa – urakalla

ORIG [14082015] ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mi... - AL ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/02/link-venajas... - alta.
.

Ilkka Luoma

4] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161444-... -

Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka

...
SENT
Cc: olli.rehn@ec.europa.eu ; eija.tiilikainen@upi-fiia.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; puheenjohtaja@keskusta.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; ilkka.kanerva@eduskunta.fi ; paavo.vayrynen@keskusta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; pertti.salolainen@eduskunta.fi ; seppo.kaariainen@eduskunta.fi ; pekka.haavisto@formin.fi ; martti.ahtisaari@cmi.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; carl.haglund@defmin.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; presidentti@tpk.fi

Sent: Tuesday, February 25, 2014 12:44 PM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Suomi sovittelijaksi akselille EU-Bryssel - Moskova!
...

Suomi sovittelijaksi akselille EU-Bryssel - Moskova!
(Venäjän presidentti saattaa jäädä hankalaan asemaan Ukrainan kysymyksessä - pelastaakseen maanosamme rauhan ja asemansa Vladimir Putin tarvinnee nyt meitä suomalaisia sovittelijoiksi EU-Brysselin ja Moskovan välille)

Toimituksen poiminnat