Putin & Trump – liennytyksen mestarit – ?

Kiistely lähinnä mediassa jatkuu kiihkeänä, tarkoitushakuisena ja jopa epätoivoisena, nyt etsitään jo US presidentti Donald Trumpin ystäväpiiristä kaikkia mahdollisia, jotka ovat käyneet Venäjällä, tavanneet venäläisiä tai edes hengittäneet samaa ilmaa kuin venäläiset. Mikä mediaa vaivaa?

Onko media saanut Trumpin rökityksestä niin siipeensä, että se on menettänyt arvostelukykynsä ja tartuu kaikkeen kuin hukkuva oljenkorteen |1. Lukijat kaikkoavat tämän Anti-trump trollingin edestä kansalaisten suorakanaville – kansanmedia nostaa oikeasti päätään!

|1 … Eikö tässä uutisoinnissa ole jotain hyvin huolestuttavaa? Arvaako joku, mikä on nyt median viestinnässä uhkaavasti omituista? Eikö kenelläkään käy mielessä, että yksinkertaisesti maailmanrauhalle on eduksi, jos nämä kaksi, ainoat kahden ydinasesuurvallan ylintä johtajaa olisivat hyvissä väleissä? Miksi media ei oivalla tätä kiistatonta hyötyä koko maailmalle? Miksi media pitää vastakkainasettelua normaalimpana tavoitteena!? Media haluaa leiriytymistä? ~ https://yle.fi/uutiset/3-9730383

 

 

Medialla ei käy edes mielessä, että nyt liennytetään!

Maailmassa on kaksi ydinasesuurvaltaa, joilla on perinteellisesti ollut täysin omat päämäärät – tämä on tiedetty jo kylmän sodan ja Kuuban kriisin ajoilta. Niin Putin kuin Trump avustajiensa myötä tietävät, että heidän yhteiset ydinaseet tuhoavat koko ihmiskunnan – vain torakat, muurahaiset ja mikrobit jäisivät syvänmeren eliöiden ohella henkiin jatkamaan evoluutiota.

 

Nyt liennytetään!

Jo varhain käsikirjoitettu trumppismin |2 tavoite oli ja on suhteiden normalisointi maailman suurimman raaka-aine- ja energia-aitan, Venäjän kanssa. Tästä normalisoitumisesta hyötyvät liike-elämä kaikkinensa ja vielä molemmissa maissa. 

Venäjä on toistaiseksi raaka-ainetoimittaja, mutta Trumpille harmiksi Kiina on astunut Venäjän rahoittajaksi, modernisoijaksi ja sparraajaksi – nyt myös enenevästi sotilaallisella yhteistyön puolella, jopa Itämerelle saakka |3.

|3 ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kiinalaisia-aluksia-lipuu-talla-viikolla-itamerelle-yhteisharjoitus-venajan-kanssa-alkamassa/6508920 – 

 

US ei kestä sitä, jos Venäjä ja Kiina löytävät aidosti toisensa, sillä ne synkronoituvat hämmästyttävän hyvin yhteen – nykyparametreilla. On turha arvioida kumpi soittaa ykkösviulua, sillä ei ole merkitystä, mutta sillä on, jos näiden kahden ympärille järjestyy Euraasian liitto terästettynä muilla BRICS -mailla. Tässä järjestelyssä USA + EU, ei edes yhdessä riitä – tämän ainakin Trumpin neuvonantajat tietävät.

 

Liennytetään – ehkä Trump ja Putin kokevat myös henkilökohtaista vetoa?

( … aikanaan Saksan kolmannen valtakunnan Johtaja ja valtakunnan kansleri Adolf Hitler ja Neuvostoliiton generalissimus Josif Stalin olivat hengenheimolaisia, ja nyt väännetäänkin kättä tapasivatko aikanaan nämä ”maailman hallitsijat” toisensa …)

Ehkä Trump on oivaltanut diilin tekijänä, että hänen elämäntyö kruunautuisi täydellä suhdepalautuksella sen toisen ydinasesuurvallan kanssa. Koko muu maailma kiittäisi ja Kiina hymyilisi arvoituksellisesti, mutta miksi? 

 

Mikä on median motiivi koettaa rakentaa tietoisesti vastakkainasettelua?

Nyt kun lukee huolella mediaa, saa vankan käsityksen, että vastakkainasettelu ja lännen kulttuurin jopa aggressiivinen hyökkäysvoittoinen puolustautuminen |4 on se todempi, hyväksyttävämpi ja tavoitteellisempi päämäärä! 

Uskomatonta, mutta totta – media ei halua nähdä mahdollista metsää puilta. Nyt rakennetaan informatiivista vastakkainasettelua erityisesti tänne meille – idän ja lännen vedenjakajalla |* …

|* Putin tulee Suomeen – juuri historialliselle idän ja lännen vedenjakajalle – Savonlinnaan nyt torstaina – järviristeillykin suoritetaan Suomen valtion höyrylaivalla ss Saimaalla, joka oli alunperin Venäjän tsaarin huvipursi ~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tsaarin-perustama-tapaamispaikka-bolshoi-teatterin-esitys-putinin-ja-niiniston-tapaaminen-suomessa-ei-voisi-olla-tata-venalaisempi/6508952 – |EKSTRA

 

Media väittää/ vihjaa uutisoinnissaan Venäjän syyllisyyttä

Eikä se jää tuohon väliotsikkoon, vaan Trump on se pahin ja historian huonoin. Onko media toteuttamassa vanhaa poliitikkojen hientaa: ”Sitä saa mitä tilaa”? Trump on tunnetusti ampunut suorasuuntauksella mediaa kohden ja sivaltaa kansalaisen suoramedialla twiittaillen. 

Onko muuten välikädellinen mediatiedontuottaja nyky- tai huomista päivää? Toimittajat voisivat vastata, vaikka sillä kuuluisalla sananvapaudella |5 – eikö? Miksi media viljelee vihjailua, arvailua, luuloa ja nimettömiä lähteitä? Onko media napannut tämän keksimänsä sanan – vaihtoehtotieto – omaan käyttöön?

 

Xxxx

 

|EKSTRA

… Putinin vierailuorganisaatio on esittänyt toiveensa erinomaisesti. Muistamme juuri Neuvosto-Venäjän antaneen itsenäisyysjulistukseemme ensimmäisenä itsenäisyystunnustuksen 4.1.1918. Samoin tiedämme, että Josif Stalin kertoi Suomen Suuriruhtinaskunnan aikana marraskuussa 1917 suomalaisten saavan itsenäisyytensä – Helsingissä Sosialidemokraattien kokouksessa Hakaniemessä. Ehkä Putinin lahja jotenkin liittyy tuonne 1917-18 tapahtumiin?

    |2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/hatkahdyttava-vertailu-donald-trump-ja.html

    |4 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/08/kuinka-agressiivisesti-lannenmies.html

    |5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/lyoko-sanahelinallinen-sananvapaus.html

     

     

    Ilkka Luoma

    Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

    https://ilkkaluoma.blogspot.fi

    https://www.facebook.com/first.ilkka

     

    US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 148016

     

    DOC putin_trump_20072017-doc – OpenOffice Writer

    PVM 20072017

     

    |605_5581|

    ilkkaluoma
    Sitoutumaton Helsinki

    "Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

    Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos!

    Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu