Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Mistä Soinin Sinisille valmis puolue?

  • "Hillotolpalle jytkyttämään!" ... Nyt media rienaa vahingoniloisena pikkutrumpille. Maine on katoavaista. Lainattu kuva.
    "Hillotolpalle jytkyttämään!" ... Nyt media rienaa vahingoniloisena pikkutrumpille. Maine on katoavaista. Lainattu kuva.
  • Tämä mies vailla menneisyyttä kaatoi Soinin? Halla-aholaiset saivat nyt uuden peruspomon alkuperäisille teemoille. Lainattu kuva
    Tämä mies vailla menneisyyttä kaatoi Soinin? Halla-aholaiset saivat nyt uuden peruspomon alkuperäisille teemoille. Lainattu kuva

0,7 prosentin de facto Timo Soinin pomottaman 'Sinisen tulevaisuuden' kannatus - puoluetta vailla olevalle, vain omat jakkarat toistaiseksi turvanneelle loikkariryhmälle - ei lupaa hyvää – tai ainakin se vaatii hartiavoimin tehtyä uutteraa työtä vakuuttamaan kansalaisia äänestämään tulevaa puoluetta, jolla ei ole kotia, sanomaa, eikä ohjelmaa.

 

Mikä voisi olla kodittomille ratkaisu?

Nyt 0,7|* tuottaa viisi ministeripaikkaa, joka on saman verran kuin vähän yli 20 prosentin Kokoomuksella. Onko tämä oikein, vain onko niin, ettei kannatusmittauksiin ole syytä vakavoitua – vaalithan ne edustajapaikat järjestelevät. Näin juuri, mutta mikä oli motiivi operoida toisinto Suomen kansan yhtenäisyydestä [SKYP] joka koki lopulta dramaattisen lopun – vailla äänestäjiä.

 

Ratkaisu on nenän edessä – kunhan sen vain oivaltaa!

IPU – Itsenäisyyspuolue, jolla on valmis puoluerekisteritunnus, ohjelma ja päämäärät, jotka sopivat hyvin siniseen maailmaan: Oma raha – markka, oma puolustus ilman Natoa ja asiakriittisyys EU' sta, josta pitää euron lisäksi junailla kansanäänestys. Se, huoliiko IPU loikkareita onkin sitten IPU-asia --- 

 

Kommentti toisaalta - ”... Sinisen hohtavalle löytyy koti, jos oikein yrittää. Sininen ja toivoa luova oranssi sopivat yhteen. Itsenäisyyspuolue on sopiva, se ei ole virallisesti maahanmuuttovastainen, mutta on kirkkaasti EU-, euro- ja natovastainen, sinne soinilaisten kannattaa yrittää. 

Ottaako IPU vastaan valmiin ministeriryhmän, en tiedä, sillä en ole enää arvioimassa IPU' n toimintaa valtakunnan tasolta arvostetun puheenjohtaja Antti Pesosen poismenon jälkeen. Mutta IPU' sta Soini saisi valmiin puolueen ja vielä ihan kelpo puolueohjelmankin. 

Toisaalta johtajaton IPU tarvitsee tuon kuuluisan hillotolpan, mutta ei lippalakkeja eikä lakritsia ?... Politiikka on joskus yllätyksellistä, sokea voi haluttaa/taluttaa rampaa ja lopputuloksena voisi syntyä nopealiikkeinen huomisen näkijä!” 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707202200276472_pi.shtml -

 

 

Rujoa peliä – väitetään epätoivoisina ja vastataan samalla mitalla

1

”Simonin elo on mennyt aika kurjaksi, kun piti vetää olematon putin-kortti pöytään. Näinkö epätoivoista on olla 2,5/1,7 prosentin satiaispuolueen |** luonnottoman suuren eduskuntaryhmän puheenjohtaja - hei haloo, neljä ministeriä - alallaan Suomen ennätys!”

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/225603-simon-elolta-hurja-vihjaus-yrittiko-venaja-vaikuttaa-jussi-halla-ahon-takana -

 

2A

”x7”

2B

”x8”

 

 

Rujo esimerkki valta-ahneudesta

”... Rujo esimerkki valta-ahneudesta, jossa koti uhrattiin aseman vuoksi. Rivikansanedustajia on palaamassa kotiin. Kansakunnan silmissä loikkareilla on karvas loppu. Tosin tiettyjä perusteita on kotinsa pettäneilläkin olemassa. Mitä ne ovat?”

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707202200276549_pi.shtml

 

Sininen tulevaisuus haihtuu ilman itsenäisyyttä!

”... Sinisen tulevaisuus näyttää tässä vaiheessa hyvin haalealta ... Ehkä jopa kaatuvalta. Muistammeko SKYP' in? Veikko Vennamohan maalaili roistoja linnaan ja pettureita hirteen.” 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ https://yle.fi/uutiset/3-9730009

 

Entä nyt siniset, kun kansakunta on menettänyt luottamuksensa poliitikkoihin?

”... Peruskuplan puhjettua ja sen myötä paljastunut tyhjyys entisestään toivat epäluottamusta peruspoliitikkoihin. Soini kätyröi ilkeän jäähyväisen ennen pakoaan muille maille. Löydätkö jotain yhteistä kuitenkin palomiehestä, poliitikosta ja puhelinmyyjästä?”

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kysely-suomalainen-luottaa-palomieheen-ja-apteekkityontekijaan-vahiten-poliitikkoon-ja-puhelinmyyjaan/6508266 – kolme kovaa PPP – palomies, puhelinmyyjä ja poliitikko – mikä ei kuulu joukkoon?

 

Ensi vaaleista kaikki uurnille – vaikka rehellisen vaalirahan voimin!

[ valtio maksakoot puoluetukien sijasta äänestäneelle rehellisen vaalirahan 10 euroa, kun äänestyslippu uurnaan vilahtaa ]

Aiheeseen liittyvä keskustelu US – Puheenvuorosta ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/09/06/aanestamattomyys-kimpoaa-kansan-omaan-nilkkaan – 625 lukijakommenttia.

 

|** ”Timo Soini lanseerasi aikana mahtavuuden tunnoissaan käsitteen takiaispuolueet, tarkoittaen kristillisiä ja ruotsalaisia. Vähän myöhemmin kun takit kääntyivät, Ps-kansanedustaja Pentti Oinonen markkinoi ajatusta, että ollaan kohta satiaispuolue. Nyt banaaneistaan, lippalakeista ja rehottavista finneistä rykäissyt Soini sanan mukaisesti satiaispuolueen kruunaamaton kuningas. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Sitä on nyt saanut, mitä on tilannut. Ei auta muuta kuin vetää melonin kokoiset herneet nenään ja vetää lippalakki silmille, ettei näe äänestäjiensä katoamista. No gallupit ovat vain gallupeja, vaaleissa paikat jaetaan. Milloin Soini pakenee Kataisen tavoin isänmaastaan?” - 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 148041

 

DOC Sininen_ipu_22072017.doc – OpenOffice Writer

PVM 22072017

 

|578_5217|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Ilkka Luoma

x7

... 0,7 ajaa epätoivoiseksi! On aivan normaalia hakea sitoutumissopimukseen viittaus sen noudattamisesta. Siksihän niitä allekirjoitetaan, ei allekirjoitus ollut pakko! Eikä ehdokkaaksi ryhtyminenkään.

~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kansa... -
.

Ilkka Luoma

x8

... PS vastaa lennokkaita väitteitä esittävälle Lapin Torviselle. Torvinen on sanonut julkisesti, ettei allekirjoitettua sopimusta tässä tapauksessa ei tarvitse noudattaa. Torvinen siirtyi eduskuntaan pois lähteneen Hanna Mäntylän tilalle. Torvinen on uv ja sininen.

~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/uhkai... -
.

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff

Hyvää ja erittäin ajankohtaista pohdintaa. Vaihtoehto olisi tosiaan jo valmiina mutta uv-sinisten takeissa taitaa vaan olla liikaa kääntökankaita ja nopeaa opportunismia IPUn kyytiin.

Ilkka Luoma

Näin saatoin arvata - lisäksi mitenkähän äänestäjät asennoituvat loikkareihin? Tosin olisi poliittisen historian ennätys, jos toistaiseksi eduskuntapaikaton puolue saisi kerralla viiden ministerin ministeriryhmän. Mutta IPU' lla ei ole puheenjohtajaa.

Taustalla voi vielä kummitella Paavo Väyrysen Kansalaispuolue ja Paavon presidenttivaalin ehdokasajatus, tosin vielä ehdollisena ...

Voihan olla, että PS-Halla-aho asettuu Paavon taakse! (?)

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff

Nyt on tosiaan tilanne mielenkiintoisesti hajallaan ja monia vaihtoehtoja auki, niin tulevia presidentin- kuin eduskuntavaalejakin ajatellen.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #9

Uusien alkavien/ nousevien osalta Helsinki on se paikka, jossa ratkaisevat vaalitaistelut käydään. Väyrynen tulee olemaan yllätysmomentti ja monet menevät presidentinvaaleissa Paavon taakse - kolme syytä:

-Ei EU
-Ei euro
-Ei Nato

Tuosta on hyvä alkaa ja takki ei käänny.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

... nopeaa opportunismia IPUn kyytiin.

Ota nyt Ilkka tuosta oppia. Heittomerkki ei ole suomessa mikään genetiivin erotin.

Ilkka Luoma

Harri, vanha koira ei uusille tavoille opi ;)

Tiedän, että näin: 3:sta, esimerkiksi, mutta tykkään kirjoittaa näin: 13'sta ...

Ilkka Luoma

Uv varapaikalta Arkadian mäelle noussut Torvinen on varatuomari ja kiihottaa ps-valtuutettuja pyyhkimään allekirjoittamallaan sopimuksella sitä. Ei ihme, että kannatus on 0,7%.

~ http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707212200278498... -
.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Toimittaja näyttää olevan onneksi edes vähän hereillä ja kyseenalaistaa Torvisen puheet. Tuo sopimushan on tehty keväällä 2016 Soinin (diktatorisen) vallan alla. Soini itsekin sen allekirjoitti ja kehoitti muitakin.

Sopimus liittyy edellisiin kunnallisvaaleihin, joissa valittuja loikkasi paljon muihin puolueisiin.

Ilkka Luoma

Juuri näin. 0.7 paineistaa onnettomiin ylilyönteihin - vieläpä varatuomarilta. Miten uskottavuus seuraavissa vaaleissa? Äänestäisitkö?

Ilkka Luoma

Oinosen kuuluisa satiaspuhe!

[11082016]

" ... Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen on huolissaan puolueen kannatuksesta. Hän toteaa Ylen haastattelussa, että puheenjohtaja Timo Soinin tulisi palata menneeseen.

Eilen julkaistun Ylen kannatusmittauksen mukaan perussuomalaisten kannatus painui samalle tasolle kuin keväällä 2010.

Kansanedustaja Pentti Oinonen perääkin Ylen haastattelussa puolueeseen muutosta. Perussuomalaisten veteraanikansanedustajan mukaan nyt on aika terästäytyä. ... "

~ https://yle.fi/uutiset/3-9086233 -

Otsikko oli:

"Perussuomalaisten Pentti Oinonen: Jos ei meno muutu, olemme kohta satiaispuolue" -Yle

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Soini on kaden vuoden päästä Briteissä suurlähettiläänä, tarvitseeko siihen työhön oman puolueen?

Taitaa olla blogistin klikkihuorausblogi, ei muuta.

Ilkka Luoma

Lähinnä blogistin huoli poliitikkojen luottoarvosta ja kansalaisten asioiden todellisesta hoitamattomuudesta.

Ilkka Luoma

... Soini on nyt ennustetusti satiaispuolueen tai oikeastaan - yhdistyksen kruunaamaton kapteeni. Ylpeys kävi lankeemuksen edellä!

~ https://yle.fi/uutiset/3-9732600 -
.

Toimituksen poiminnat