Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Espanjassa siviilit viattomina uhreina – mutta miksi?

  • ISIS-taistelijat soluttautuvat avoimeen EU-Eurooppaan, usein natovaltioihin, mitä teemme hallitsemattomalle terrorismille?*
    ISIS-taistelijat soluttautuvat avoimeen EU-Eurooppaan, usein natovaltioihin, mitä teemme hallitsemattomalle terrorismille?*
  • [2016] Mistä on liitytty ISIS-taistelijoihin. Kuinka moni on palannut "kotimaahansa"? *
    [2016] Mistä on liitytty ISIS-taistelijoihin. Kuinka moni on palannut "kotimaahansa"? *

Tuntuu dramaattiselta, kun Yle esitti samaan aikaan herättävän dokumentin ISIS – Islamic State’ n synnystä |1. Jotenkin rujoa on nyt jälleen katsoa ja lukea tarkkoja selvityksiä miten pitkin lähinnä Naton jäsenvaltioita riivaa ulkoa tuotu uhka – tappamisineen, vieläpä niin julmalla tavalla, ettei siihen ole kovin helppo varautua.

….

|1 ~ https://areena.yle.fi/1-4121050 - ”ISIS syntyi Irakin tuhkasta” -Yle – Ulkolinja

 

Herääkin kysymys, miksi näin tapahtuu – mikä on tässä syyn ja seurauksen laki?

Media kirjoittaa |2 ja näyttää jopa kliinisen tarkasti itse tapahtumat, tapahtumista kuin analyysia ovatko iskijät huumeissa, mielenvikaisia tai muutoin hyljeksittyjä ja haisevia elämäänsä kyllästyneitä psykopaatteja.

Olisiko nyt aika ryhtyä tutkimaan taustoja riittävän pitkälle, jotta syyt sylttytehtailta saataisiin selville – jo pelkästään sen tähden, että viattomien siviilien tappaminen ja pelossa eläminen saadaan loppumaan.

|2 ~ https://yle.fi/uutiset/3-9783638

 

Otteita kommentteineen mediajulkaisuista täysin tuomittavan Barcelona tapahtumista

Ilkka Luoma: Olisiko aika miettiä mistä nämä terroriteot johtuvat? Olisiko aika perehtyä syyn ja seurauksen lakiin ja miettiä kiihkotta avoimin silmin mistä tämä väkivalta sinällään täysin viattomia kohtaan johtuu?

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005329856.html

Yhteenveto Espanjan terrori-iskuista: Kuolleiden määrä nousi 14:sta – poliisi etsii 17-vuotiasta pääepäiltyä

Terrorijärjestö ISIS väitti AMAQ-propagandatoimistonsa kautta torstai-iltana, että Barcelonan iskun tekijät ovat ”sen sotilaita”. -HS

 

Ilkka Luoma: ... Luetteloita saadaan kyllä aikaiseksi, entä syyn ja seurauksen laki - miksi näitä viattomia kohtaan tehdä terrori-iskuja, mitä ilmeisimmin koston vuoksi. Mistä kostoksi? Vai pelkkä mielisairaus, näyt ja käskyt ylhäältä? Suvaitsemattomuutta suvaitsevaisuudessa? |3

~ https://yle.fi/uutiset/3-9783264

|3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nujertaako-suvaitsemattomuus.html

.

Onko lopulta kysymys reviiripuolustuksesta?

[~  https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html -]

Evoluutio loi joitain satoja miljoonia vuosia sitten reviirit ja niiden puolustamisen, mutta myös kilpailun reviireistä – näiden kahden ”kauhun tasapainon” piti huolehtia elämän olosuhteet kullekin lajille, suvulle ja/tai laumalle juuri se oikea määrä pinta-alaa hankkia ravinto ja jatkaa sukua – heikkojen tuli joutua luontaiseen biosfäärin kierrätysjärjestelmään. Tämä lienee tunnetun suomalaisen maailmaloppumestarin Pentti Linkolan elämänohje |4 (?)

|4 ~  http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005329512.html – [Tutkija Ville Lähde torppaa Linkolan opit]

|4 ~  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pentti-linkolan-elama-kuvina-elamakerta-valottaa-kuinka-lapsinerosta-ja-pasifistista-tuli-ihmislajin-tuhoa-toivova-radikaali/6538492

 

Ketkä ovat eurooppalaisia reviiripuolustajia?

https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/hollantilainen-geert-wilders-on-myos.html – [Geert Wilders]

https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html – [Jussi Halla-aho]

 

Sota terrorismia vastaan saattaa yhdistää

Terroristit ovat iskeneet myös muualla kuin Naton jäsen valtioissa – näistä vain kirjoitetaan meillä vähemmän. Ainakin Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat ovat kiinnostuneet yhdistämään voimiaan ”maailmanrauhan” nimissä, nyt emme käsittele tässä Pohjois-Korean tilannetta.

Sen sijaan Afganistan, Libya, Irak, Somalia, Jemen ja Syyria ovat varmoja syitä terrorismin esiintymiselle täällä Euroopassakin. Näitä tapahtumia olisi syytä tutkia tarkemmin ja perehtyä samalla historiassa vähän pidemmällekin! Otamme esimerkin nykyisen Syyrian rajojen piirtelystä eurooppalaisia voimin |5 jo noin 100 vuotta sitten.

|5 ~ https://yle.fi/uutiset/3-8400589 - [Sykes & Picot 1916]

 

Näinkö ranskalainen ”giljotiini” on tehokas keino terrorismin kitkennässä?

[2015] [~ https://lkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/ranskalainen-giljotiini-leikkaako.html  -]

.

EKSTRA

Pirullinen juoni Yhdysvaltain Orlandosta!

” … Pelätty astui julkisuuteen, tekoihin ja monitahoinen yhteisyys avasi väkivallan tuntemattomille areenoille – niin yksittäinen ihminen kuin tarkasti suunniteltu kollektiiviväkivalta tavoittavat nyt ketä ja mitä tahansa.

[… meillä Suomessa kansalainen Erkki mietiskelee milloin meihin iskee sama käsittely 1] – pirullisena juonena, jolla harhautetaan viranomaisia, jotka aina kulkevat askeleen jäljessä. Erkki oli huomannut, että olemme sotilaina edelleen Afganistanissa 2] …

 … kansalainen Liisa oli lukenut lehdistä, että meidän oli ja on solidaarisuussyistä ja EU - yhteiseurooppalaisina kuin natohalukkaina osallistuttava niin Irakiin 3] kuin Afrikan Maliin 4] – sotilaina antamaan koulutusta tappamiseen ja järjestyksen ylläpitoon, Liisa jäi miettimään mikä on meidän suomalaisten intressi ja hyöty moisesta …] … ”

Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/pirullinen-suunnitelma-karsinoi-ihmisia.html – alta.

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US | VU | T | FB | FB | BL | BL | BL | BLOG 149174

DOC Espanja_ISIS_18082017 – Word

PVM 18082017

|565|

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Ilkka Luoma

*
Kuva kopioitu vapaasta internetistä.
.
...

perjantaina, maaliskuuta 24, 2017

Yksilöterrorismi leviää - miksi Suomikin voi olla kohteena?

(Lontoo sai osansa yksilöterrorismista |1 - Tasan vuosi sitten oli vuorossa Belgia ja EU:n pääkaupunki Bryssel. Miksi? Olisiko aika selvittää mitkä taustat vaikuttavat tähän täysin viattomia siviilejä “rankaisevaa” käytäntöä? Lähihistoria - kaukaisempi historia vai peräti eurooppalainen kolonialismi?)

[ ... kansalainen Erkki on jo pidempään ihmetellyt miksi meidän sotilaita on lähetetty merta edemmäksi kalaan - Afganistaniin, Irakiin ja Afrikan Maliin. Erkki ei ymmärrä miten se meitä koskee! ...

 ... kansalainen Liisa on huolissaan nuoristamme, jotka laitetaan - tosin vapaaehtoisena - sotatilanteisiin, esimerkiksi Afganistaniin, jossa suomalaisetkin ovat jo sodan osapuoli

~ http://yle.fi/ylex/uutiset/ex-rauhanturvaaja_suomi_on_sodan_osapuoli_afganistanissa/3-7576280  -

“ Liisa haluaisi turvata oman isänmaansa, kotosuomen ja ylläpitää hyviä naapuruussuhteita kaikkiin ilmansuuntiin ja erityisesti toiseen ydinasesuurvaltaan  - Venäjään ... ]

Joidenkin tietojen mukaan Suomi ja suomalaiset ovat jo esiintyneet ISIS-järjestön iskuluetteloissa - ehkä varakohteina, mutta todennäköisesti siksi, ettei turvallisuuskoneistomme ole tottunut ammattimaiseen terrorismiin, ja erityisesti yksilöterroritekoihin. Muistamme myös, että meiltä on lähtenyt lukuisa joukko isisläisten taistelujoukkoihin, osa kuollut ja osa palannut sosiaaliturvamme piiriin.

Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/yksiloterro... - alta.
.
.

Ilkka Luoma

" ... " ... Paul Moreira on seurannut Irakin tapahtumia yli vuosikymmenen. USA:n vetäydyttyä Irakista maahan syntyi valtatyhjiö, johon syntyi Isis. Sen terroristit ovat iskeneet tuhoisasti useasti myös Euroopassa. ... "

~ https://areena.yle.fi/1-4121050 -
.

Ilkka Luoma

... Nyt tarkka ja kattava tutkimus!

~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005331748.html -

"TYKS: Kahdeksan puukotuksen uhria tuotu sairaalaan – yksi kuollut" -IS

.

16:02 ACT
15:54 INF (T)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

CIA varoitti jo kaksi kuukautta sitten iskusta Barcelonaan. Miksi varoitus kaikui kuuroille korville?

Ilkka Luoma

Lännenmiehen valta- ja sotilaskoneisto tarvitsee väkivaltaa, jotta se "oikeutetusti" voisi puolustaa jopa aggressiivisesti omaa kulttuuriaan, vaikka läntisen maailman osuus maapallon ihmispopulaatiosta on vain vajaa 20 prosenttia!

Ilkka Luoma

[24032017]

(Lontoo sai osansa yksilöterrorismista |1 - Tasan vuosi sitten oli vuorossa Belgia ja EU:n pääkaupunki Bryssel. Miksi? Olisiko aika selvittää mitkä taustat vaikuttavat tähän täysin viattomia siviilejä “rankaisevaa” käytäntöä? Lähihistoria - kaukaisempi historia vai peräti eurooppalainen kolonialismi?)

[ ... kansalainen Erkki on jo pidempään ihmetellyt miksi meidän sotilaita on lähetetty merta edemmäksi kalaan - Afganistaniin, Irakiin ja afrikan Maliin. Erkki ei ymmärrä miten se meitä koskee! ...

... kansalainen Liisa on huolissaan nuoristamme, jotka laitetaan - tosin vapaaehtoisena - sotatilanteisiin, esimerkiksi Afganistaniin, jossa suomalaisetkin ovat jo sodan osapuoli ~ http://yle.fi/ylex/uutiset/ex-rauhanturvaaja_suomi...... - “ Liisa haluaisi turvata oman isänmaansa, kotosuomen ja ylläpitää hyviä naapuruussuhteita kaikkiin ilmansuuntiin ja erityisesti toiseen ydinasesuurvaltaan - Venäjään ... ]

Jatkuu
~ http://www.tiede.fi/keskustelu/71726/yksiloterrori... -
.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Syyllinen lienee Venäjän FSB ja Vladimir Putin.

Vain siellä päin on intressiä romuttaa EU:n turvallisuutta. Suurin osa kaikista maailman ongelmista on joko suoraan tai mutkan kautta johdettavissa Venäjään.

Hyviä esimerkkejä ovat muun muassa Saksan punaterroristit 70-luvulla. Heidän toimintansa laimeni samaa tahtia DDR:n raha-avustusten heikkenemisen kanssa ja loppui tykkänään , kun Neuvostoliitto hajosi.

Ilkka Luoma

Juha, tuo on paha loukkaus, niin uhreja kuin venäläisiä kohtaan. Vertaus on alle kaikkien "toriarvostelujen" - Juha olisiko pohdinnan paikka?

Ilkka Luoma

Itse aiheeseen palataksemme ---

lauantaina, toukokuuta 25, 2013
Nujertaako suvaitsemattomuus suvaitsevaisuuden?

Uskonto kehittyi ja löytyi avuksi, kun ei ymmärretty tai osattu selittää jotain tuntematonta ja ennen kokematonta. Ihminen yksilöllisyydessään oivalsi itselleen monia uskontoja – kullekkin tarpeensa *] ja halunsa kuin tuntonsakin mukaisesti. Maailma odottaa nyt uskontojen sotaa – vaikka esimerkiksi meillä Suomessa valtionuskonnostamme evankelis-luterilaisuudesta erotaan kiihtyvällä tahdilla – rahanko vuoksi ?

EU-Eurooppa kipristelee maahanmuuttajista, kun oli saatava nöyriä työhalukkaita työntekijöitä, jotka tekevät ne duunit, mitkä eivät ”valkoiselle alkuperäeurooppalaiselle” kelvanneet – solidaarisuusinnoissamme otimme/ otamme vastaan myös pakolaisia, joissa on aitoja sekä sellaisia, jotka kulkevat helpon rahan perässä. Viattomuus ei ole kaikkien hyve, eikä sinisilmäisyys ”pahe”.

Kristittyä pidetään maallistuneena, suvaitsevana ja tavaroistaan kiinnipitävänä – olemme maallisessa näyttö- ja vertailutaloudessa **]. Jaamme vain sen verran, että pakolaisille annetaan se minimi, joka voitelee pahaa oloamme kehitysmaiden ryöstöstä 1] – niin raaka-aineina kuin energiana. Luulemme maksavamme velkaa riistetyille.

Lakikirjat Raamattu ja Koraani

Meillä uskontomme tarjoaa lakikirjaksi Raamatun, joka on jäänyt suurimmalle osalle tuntemattomaksi. Emme osaa arvostaa hienosti kirjoitettua lakikirjaa. Islamistisissa maissa sen sijaan Koraania 2] arvostetaan ja kunnioitetaan suuresti – se on Elämä ja pyhitys sille. Koraani on Ikuinen Elämän kirja, ja se on lakikirja, josta kumpuaa suvaitsevaisuus. Ongelmaksi kaltaisellemme ymmärrykselle on syntynyt Koraanista tehdyt ”sovellukset” sharia ja sunna 3] - ne aiheuttavat eripuraa myös islamistien omissa piireissä.

Lännessä eräät viisaat ovat oivaltaneet,

että maallinen hallinto on oivaltanut monissa maissa Islamin uskon mullaheineen/ imaameineen 4] erinomaiseksi byrokratiaksi ja valtion staattisuuden säilyttäjäksi ja järjestyksen ylläpitäjäksi. Uskonoppineet mullahit/ imaamit ja muftit/ ajatollah´it 5] eivät ole persoja maalliselle mammonalle – heille merkitsee enemmän henkinen valta, yhteys henkeen, lain tulkinta (sharia) ja ote muhamettilaisiin, Koraanin ja ”sovellusten” kautta.

Onkin sanottu, että Islam on halvin valtakoneisto ylläpitämään järjestystä omien keskuudessa. Mullahien ja Koraanin arvostus on korkealla ja niiden kaikkivoipaisuutta ei koskaan kyseenalaisteta. Islamilaisuus on osa valtiokoneistoa, joka huolehtii tavallansa ihmisistä kouluista hautaan.

Me lännessä emme ole oppineet ehdotonta kunnioitusta kristinuskoamme,

Raamattua ja pappejamme kohtaan – me olemme tottuneet kyseenalaistamaan, ja samalla olemme oppineet suvaitsevaisuuden ja lipeämisen ehdottomuuden tieltä. Ehdottomimmat ovat reviirivalloittajia ja suvaitsevaiset luovuttajia. Me olemme täällä lännessä kristillisine arvoinemme antajan asemassa. Me otamme vastaan ja käännämme poskemme, mutta kuinka kauan?

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nujertaako-s... -
.

Ilkka Luoma

Ketju harhailee välillä - pahoittelut lukijoille, sillä itse aihe on hyvin vakava ja jo otsikon kysymys on erittäin tärkeä ja varmaan nyt siihen kiinnitetään huolellisesti huomiota!

Ilkka Luoma

Jatkan tällä itse topicin syventämistä ---
.
tiistaina, marraskuuta 17, 2015
Sotkeutuuko Suomi terrorismikierteeseen?

!
(EU – valtio Ranska hakee EU-sopimusten mukaisesti turvatakuita EU’ lta ja näin myös Suomelta |1. Muistamme Ranskan olleen erossa Nato sotilasliitosta – aikanaan. Ranska ja Saksa halunnevat ilman Natoa Euroopan – ilman USA’ n ydinasesateenvarjoa – eurooppalaisen rauhan ulottuvan aina Uralille saakka! |2.)

[ … kansalainen Erkki pohtii miksi sotilaamme on lähetetty Irakiin opettamaan tappamista ja sotimista kurdeille Irakissa |3., jossa ilman omaa valtiota olevat taistelijat käyvät ISIS - järjestön kimppuun, suomalaisin opein.  

Kansalainen Liisa ihmettelee miksi me kustannamme väkivaltaisuuksista palaavia, ’kyllä Kela maksaa’ – idealla. Kansalaiset ovat yhteisesti suurena enemmistönä sanoneet täyden ein Natolle |4. – emme halua muiden sotiin, emmekä halua omasta maastamme taistelualustaa |5. … ]

Olisiko nyt korkea aika selvittää tapahtumaketjut - dominoefektit, jotka synnyttivät Syyrian vuosisadan kuivuuden |6., al – Qaida’ n synnyn, ISIS – järjestön voimistumisen |7. sekä mitä tapahtui Syyriassa, joka on nyt läntisen valtakoneiston hampaissa |8..  Tuntuu yllättävältä, mutta ISIS saattaa yhdistää suurvaltoja!*]

*] Yhdistääkö ISIS? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/09/ydinasesuurv... -

...
Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/11/sotkeutuuko-... - alta.
.

Ilkka Luoma

Ketju on hyvä ja sisältörikas, jopa niin sisällökäs, että harhautuu jenkaajien kautta toistamiseen harhaisille poluille. Päätän puolestani tämän tähän - sillä asiakommentit ovat jo riittävät kertomaan topic-asian sisällöstä niin paljon kuin nyt tarvitaan - palataan tähän topicciin parin kuukauden kuluttua ;)

Ilkka Luoma

Ei päätetä aivan vielä, sillä valtiona Marokko ja marokkolaiset ovat nousseet keskiöön ---

... Miten Melilla ja Ceuta päätyivät Espanjan haltuun? Yllättävä kysymys, vai onko, kun lukee koko jutun.

~ http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005332946.html -

"Ruotsalaistutkija: Marokkolainen terroristiverkosto ulottuu Barcelonasta Turkuun" -IS

Ilkka Luoma

... Niin, miksi olemme Irakissa, Afganistanissa ja vielä Afrikan Malissa. Tätä on kysytty jo useamman vuoden ajan. On tehty myös konkreettisia ehdotuksia sekä kysytty kuka/ ketkä poliitikoista kantavat vastuuta?
.
~  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/konfliktitutkija-islamistit-yrittavat-kostaa-suomen-sekaantumisen-isisin-vastaiseen-taisteluun/6543476 - 
" ... 

Yksi tapa iskujen välttämiseksi olisikin hänen mukaansa pidättäytyä osallistumasta Lähi-idän konflikteihin. Samalla tulisi hänen mukaansa pyrkiä karkottamaan ääri-islamististen ryhmien jäsenet Euroopasta.
– Siihen asti, kun olemme mukana konflikteissa ja ääriryhmät asuvat keskuudessamme, valitettavasti tällaiset iskut jatkuvat niin Suomessa kuin muuallakin, hän toteaa. ..." - Mtv
.

Toimituksen poiminnat