Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Antoiko kansakunta rangaistuksen sinisille?

  • Timo myhäilee, jytkyt on jytkytelty - häpeä ja pako Suomesta? -kuva internetistä
    Timo myhäilee, jytkyt on jytkytelty - häpeä ja pako Suomesta? -kuva internetistä

Ilmeisen uskottava Yle-mielipidetiedustelu * kertoo tylyn mittaustosiasian – loikkari ja ulkoministeri [!] Timo Soinin de facto johtama Sininen sai tilastovirheen sisään jäävät 1,4 prosentin kannatuksen – tässä vaiheessa. Hävettääkö Timo?

 

Kansa ei siedä ilmeistä vääryyttä, sillä Perussuomalaisten äänestäjät äänestivät perussuomalaisia ehdokkaita, eikä mitään nyt tekaistuja sinisiä ehdokkaita! Äänestäjät ovat aina lopulta reiluja ja nyt on annettu tuomio. Kansa ei siedä nahkapenkkeilijöitä, jotka pitivät itsepintaisesti kiinni Audin takaovesta – ministeripallista, vain oman etunsa nimissä. Tulen kysymään Soinilta - ”Hävettääkö?”

* ... Siniset painuivat jopa ryhmän Muut -alle! Sinisten kokonaiskannatus uppoutui tilastovirheeseen. Nyt, sillä ylihuomisestahan ei kukaan tiedä. Oli pakko laittaa pieni puolustuspuhe sinisilleLINKKI ~ https://yle.fi/uutiset/3-9818447

 

Toinen raskas kansallinen virhe tapahtui sinällään yritteliästä työtä tekevän toistaiseksi istuvan pääministerin – Juha Sipilän toimesta. Sipilä ei ottanut heti etäisyyttä loikkariministereihin – Juha on ilmeisesti liikaa yritysjohtaja, sillä kansalliseen johtajuuteen ei liity tämän tyyppistä mutkaselkäisyyttä. Juha halusi myös pitää kiinni ministerimersun takaoven kahvasta – tosin Kempeleen mies kertoi pestinsä alussa, että jos tulosta ei synny, vaihtakaa ukkoa.

 

Suomi nousee – ainakin joidenkin mittareiden mukaan, sen sijaan hallituskannatus laskee

Nyt tilastojen näkökulmasta saadaan Suomelle nousujohteisuutta ja hallitus syöksyy tuon ilmiön kimppuun kuin hukkuva oljenkorteen – ymmärtämättä, että luontaiset ja myös ulkoa tulleet tekijät nostivat/ nostavat odotuksia ja toimeliaisuutta Suomessa(-kin). 

Kuka kykenee osoittamaan, että juuri hallituksen toimet ovat tuon nosteen takana -ei kukaan/ ketkään objektiivisesti, paitsi he, jotka haluavat Sipilän pysyvän pystyssä – ehkä aiheellisesti?

 

Kansa ei voi ymmärtää miten 1,4 prosentin kannatuksella ylläpidetään viittä ministeripostia,

... varsinkin erittäin tärkeää ulkoministerin postia ja vieläpä eduskunnan puhemiehen nuijaa. Kansa ei ymmärrä /hyväksy sitä, miksi Timo Soini – mahtavan pääpersuilu elämäntyön jälkeen - ei voinut hyväksyä/ niellä oman jäsenistönsä demokraattista äänestystulosta, vaan piti venkoilla ja sitten sen jälkeen vongata kokematon kansanedustaja Simon Elo puhemieheksi uudelle yritelmälle – herätellä uusia kannattajia – sinisiin ajatuksiin. 

Tässä vaiheessa sininen on liian kansallisjuhlava väri loikkareille, joiden tavoite oli ainoastaan ylläpitää omaa urakehitystä. Mikäli kansa saa päättää – urat loppuvat lyhyeen, tai ainakin juuri siltä nyt näyttää.

 

Timo Soini, muut siniset ministerit ja erityisesti eduskunnan puhemies:

Hävettääkö teitä ollessanne kansan keskuudessa heidän silmiensä alla?” - Rehti kysymys, saammeko myös rehdit ja avoimet vastaukset. Tämä kirjoitus jaetaan laajasti poliitikko- ja mediakenttään.

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 150753

 

DOC nolottaako_timo_soini_07092017.doc – OpenOffice Writer

PVM 07092017

 

374_3163

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Ilkka Luoma

Näinkö nykypersuille rakentuu kolmosjytky?

... Revitäänkö kansakuntaa kahtia ja erilleen, minne huono-osaisimmat tuupataan.

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005357540.html -
"Ensi vuoden budjetti kääntää tuloerot selvään kasvuun – ”Tämä hallitus toteuttaa erilaista tulonjakopolitiikkaa”, sanoo ekonomisti" -Otsikko HS

..

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Ilkka Luoma. Ilmeisesti kansakunta on jaettu kahtia. odotellaaan kansan tahtoa.

Ilkka Luoma

Mielipidemittauksen tahto oli 1,4 prosenttia - vaalit ovat sitten toinen asia. Sitä ennen voi koko sininen olla historiaa ja persut jälleen yhtenäinen - muistamme kuitenkin SKYP-katoamisen ...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Persuleiden kannatus on kasvanut edellisestä mielipidetiedustelusta. Minua ihmetyttää sinikoiden kohtaloa enemmän mitä oikeasti ajattelevat ne ihmiset jotka ovat siirtyneet halla-aholaisten perusleiden kannattajiksi. Ei kai se kai se ole "Turun tautia"?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes
Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Mitä se on jollei "Turun tautia"? Mitä nuo ihmiset oikeasti ajattelevat, mitä tavoittelevat, mitä kuvittelevat/luulevat/toivovat/tietävät saavansa?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #9

Kansa näkee suoraan sinisten ministereiden sieluihin ja syihin, miksi tilanne on nyt juuri näin! Kansantaju näkyy kannatuslukemissa, vaikka siniset ovat saaneet jättiläismäisen medianäkyvyyden. Petturin palkka on ...

Kysyin Soinilta - Hävettääkö, ei ole vielä vastannut, vaikka aiemmin on kahdenkeskistä keskustelua käyty - niin oppositio- kuin ministerikautena.

Ilkka Luoma

Veikko Vennamo:

"rosvot linnaan ja petturit hirteen" ;)

Tapahtuuko nyt "skyp", mutta maailmanennätys on selvä - 1,4 prosentilla viisi ministeripostia ja eduskunnan puhemies ...

Ilkka Luoma

Persut puhdistivat joukoistaan häiritsevät vierasajattelijat - Suomi sai oman "ruotsidemokraatit" !!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Piirijärjestöjä jo perustetaan vaikka ei ole puoluettakaan.

Ilkka Luoma

Koetin selvittää kannatuskorttikeräilytilannetta - kanaviltani, kuulemma on syntymässä suuri yllätys, jota varjellaan taktisesti - ei huudella, vaan ladataan sitten kunnolla!

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Soinin kelkkaan lähteneet tekivät elämänsä typeryyden. Varsinkin ne, joilla ei ole kansanedustajan paikkaa parempaa hillotolppaa.

Saa nähdä, koska alkaa loikkiminen muihin puolueisiin, ja kuka sen aloittaa. Liian kauan ei kannata odottaa, koska silloin se on jo myöhäistä, ainakin jos toivoo, että kansanedustajan ura jatkuu seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

No, ei näitä viimeisimpiä kannattane liikaa typeröittää. Koko tämä nykyinen harhahan alkoi jo 22 vuotta sitten kun ensimmäiset hänen kelkkaansa lähtivät. Ja jo ennen sitä Vennamoiden ja Hentusen perässä.

Ilkka Luoma

Vennamot ovat ja olivat fiksuja, Soini on hauska hevosmies ;)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #17

Veikolla ja Pekallakin oli sentään SirkkaV. ja Eino Poutiainen mutta Soinilla vain Jusula, Putkonen ja Wistbacka eli mainos-, "työ-" ja nimismies. ErnestiH. taisi tulla toimeen yksinään mutta ei saanutkaan jytkyjä.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #20

Soinilla on ministerit ja uskollinen puhemies. Kansa ihmettelee ;)

Ilkka Luoma

Soini osoitti todelliset karvansa. Pakeneeko kuten aikanaan Katainen?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Soinillahan on aina ollut luistelutyyli.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #21

Aimo, kumpiko - persut vai siniset, nyt voisi olla liittymisen paikka :)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #23

Voit liittyä mihin haluvat tntojesi mukaan, tai olla liittymättä.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #24

Kysyin sinulta - ymmärsin aiemmin, että olit soinilainen?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #25

Saat anteeksi väärinymmärryksesi en ole koskaan ollut henkilöpalvoja.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #26

Siis Soinin johtaman PS-puolueen kannattaja?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #27

Kyllä puolueen, mutta en Soinin kannattaja ja siksi Soini erottikin, vaikka puheenjohtajan allekirjoittamaa pöytäkirjaa en ole saanutkaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #27

Kyllä puolueen, mutta en Soinin kannattaja ja siksi Soini erottikin, vaikka puheenjohtajan allekirjoittamaa pöytäkirjaa en ole saanutkaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #27
Ilkka Luoma

Sininen 1,3%. Kokoomus selvästi suurin. SDP nro 2 ...

.
~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005379688.html -

" ... Perussuomalaiset ovat nostaneet suosiotaan jo lähelle lukemia, joissa puolue oli ennen jakautumistaan kesäkuun puoluekokouksen jälkeen. Jussi Halla-ahon johtamia perussuomalaisia kertoi äänestävänsä nyt 9,2 prosenttia, kun taas Sininen tulevaisuus -ryhmän kannatus on pudonnut 1,3 prosenttiin. ... "
.

Ilkka Luoma

Kansakunta on antanut mielipidemittauksissa Sinisille eli loikkareille tuomionsa, kaksi kertaa peräkkäin kannatus on alle virhemarginaalin, eli nyt noin 1.3%. Perussuomalaista tuli nyt Jussi Halla-ahon johdolla reviiripuolustajien kansanliike, joka sai vielä presidenttiehdokkaakseen suoraselkäisen ja selkokielisen Laura Huhtasaaren.

...
"Halla-ahon tiukat terveiset loikanneille: ”Kieroilua, epärehellisyyttä ja kiusantekoa vaikea ymmärtää” ... " -IL

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201709232200413... -
.

Toimituksen poiminnat