Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Reviiripuolustaja Laura Huhtasaari

  • Määrätietoisuus punnertuu suomalaisten tietoisuuteen - suomalainen saa puolustajansa. Kuva - Suomen Kuvalehti.
    Määrätietoisuus punnertuu suomalaisten tietoisuuteen - suomalainen saa puolustajansa. Kuva - Suomen Kuvalehti.

Lauran kuuluisat vastineet ovat Jussi Halla-aho, Marine Le Pen ja Geert Wilders. Myös Yhdysvaltojen mediaa kurittava presidentti Donald Trump on reviiripuolustaja. Mikä tämän reviiripuolustuksen takana on – yksinkertaista; evoluutio, joka loi sen jo satoja miljoonia vuosia sitten ja näiden perimäjäljet seuraavat meitä kuin äänestäjä turvallisuushakuisuutta!

Suomen Kuvalehti ~ https://suomenkuvalehti.fi/share/972535/934fa0Laura Huhtasaari, toimittajana Sonja Saarikoski (SK)

 

 

Reviirit

[Reviiripuolustus ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html - ]

Reviiri on henkilökohtainen elinpiiri, sinäkään et helposti laske vierasta vajaata puolta metriä lähemmäksi ominaisuuksiasi – niin fyysisiäsi kuin (henkisiä). Reviirialue on myös perhe, se on evoluution kaunein luomus, joka takaa lisääntymisen. 

Seuraava reviirin alue on suku. Alueellisesti meillä on paljon reviirejä – on kortteli, on kunta, maakunta, valtio ja jopa laajimmillaan koko Tellus, jos löydämme kaikkia yhteisesti uhkaavan tekijän – vaikka Andromedaan alienit uhkaamaan ihmiskunnan tulevaisuutta – mitä tulevaisuutta?!

 

Reviirit näkyvät kaikkialla eläin- ja kasvikunnassa; näin on ollut ”aina”, 

… sillä se on ainoa tapa, jolla evoluutio * järjestelee huomista; tutkimatta, eläen juuri tässä ja nyt sitä harmoniaa, joka tuo elinpiirit mahdollistamaan ”rauhanomainen rinnakkainelo” - tunnustaen silti elinmahdollisuudet kullekin reviiripiirille.

 

Laura ei hyväksyne nykymuotoista evoluutiota?

Tähän en puutu sen syvemmin, sillä evoluutio herättää paljon ristiriitoja reviirien keskinäisissä mittelöissä. Reviirit kamppailevat paikasta auringossa, sillä niukkuus on biosfäärillinen tosiasia – aika-ajoin, kullekin reviirialueelle, ajallansa. 

Evoluutio säätelee, eräät uskovat jumalien säätelevän – toiset taas hyväksyvät tiukan matematiikan hahmottaman kemian ja fysiikan säätelevän. Mihin sitten evoluutio, jumala (jumalat - uskonnot) ja matematiikka kätkeytyvät – jääkööt nuo arviot ja uskomukset kunkin omaan harkintaan. Onhan meillä uskontojen ja uskonnottomuudenkin vapaus.

 

Halla-aholaiset ja huhtasaarelaiset

Kansa kaipaa suoraan puhujia, niin Laura kuin Jussi ovat juuri heitä, jotka osaavat tarttua asiaan ja kertoa selkokielellä sellaista, mitä tavanomaiset poliitikot välttelevät – äänten menettämisen pelossa. Laura ja Jussi eivät pelkää – he ottavat omansa ja luovat oman poliittisen reviirinsä, jonka sävel ja viesti on kirkas: 

Jokaiselle maailman ihmiselle on olemassa juuri se oikea isänmaa, jossa hän tulee toimeen parhaiten omalla äidinkielellään – **

… näin se menee, en tiedä allekirjoittavatko nykyiset viestiään selventäneet perussuomalaiset tämän, mutta tosiasia lienee tuon virkkeen sisällä.

** ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/ihmiskunta-valmistautuu-puolustamaan.html

 

Laura oli hieno ratkaisu tuoda väriä presidenttikilpaan

Tähän mennessä meillä ei ole ollut arkikansanoloisia presidenttiehdokkaita – nyt on, ainakin noin 15 prosentin osuusvoimalla. Istuva presidentti jatkaa, se on selvä, mutta Laura kamppailee paikasta huomiselle – uuden aallon kansanpoliitikkona. 

Laura reviirillistää omansa samankaltaisuuden yhteisöllisyyteen, joka luo uuden pohjan Perussuomalaisille, joka on nyt sitä, mitä Timo Soini sen laukoi oppositiosta – alkoihan PS-nousu varhaisjytkyllä pelimiehestä nimeltä – Tony Halme. Soinilla oli tuolloin satiaispuolueena tarve saada jää murrettua kannatusanemiasta, joka nyt on sinisin jäsenin vaipunut tilastovirheen alapuolelle. Halme pelasti aikanaan Soinin.

 

Laura ei pelasta Perussuomalaisia, sillä pelastaja on jo tullut

PS-pelastus on kirkas ohjelma, joka perustuu voimallisemmin suomalaisuuteen, isänmaahan ja historiaan omastamme, jolla on arvoa erityisenä kansana täältä idän ja lännen vedenjakajalta. PS-ohjelmassa on pieni kauneusvirhe, jonka Halla-aho korjannee, ja se on tuo puheenjohtajan oma natokanta. Aidot perussuomalaiset kannattavat kolmea selkeää päämäärää: Markka takaisin, ero EU:sta ja olo ilman Natoa. Jussi muistanee nämä – Soinin oppositioajoilta.

 

Laura

Huhtasaari nousee toiselle kierrokselle, sillä muut kuin istuva presidentti Sauli Niinistö jakavat äänet niin hajalleen, että Laura saa helposti poikkeavalla esityksellään sellaisen äänimäärän, että se peittoaa värittömät ehdokkaat – ehkä De Gröna Pekka Haavisto luo painetta, näyttäisi siltä, että Laura ja Pekka voivat saada jopa 30-35 prosenttia ensimmäiseltä kierrokselta – siksi nyppiintynyt äänestävä kansa on nykyiseen poliittiseen menoon. 

Näin huhtasaarelaiset ja haavistolaiset synnyttävät painetta muihin puolueisiin, jotka ovat asetelleet fiksuja, mutta sisällöttömän värittömiä ehdokkaita … nämä vaalit ovat osaltaan protestivaalit. Erityisesti Laura nostanee ennen äänestämättömiä uurnille! [2

...

[2 ~ kts US Puheenvuoro - kommentit -

 

...

Menestystä juuri äänestäjille, toivomme alleviivaten korkeaa äänestysprosenttia, jotta kansan ääni kuuluu ja tuntuu. Nyt on jaossa arvokkain valtakirja, mitä kansakunta voi ojentaa – se kävelee jopa valtioneuvoston yli, sillä ministereitä ei kansa valitse. 

Kansa voisi vaatia presidentille lisää valtuuksia, tai sitten pääministeri poistetaan ja presidentti astuu hallituksen ruoriin – tämä voidaan mainiosti matkia Yhdysvalloista!

 

Reviiripuolustajat

-Jussi Halla-aho ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html -

-Geert Wilders ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/hollantilainen-geert-wilders-on-myos.html -

-Donald Trump ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuolustaja.html -

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoitaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU T BL BL FB FB FB BLOG 151027

 

DOC Laura_15092017.doc – OpenOffice Writer

PVM 15092017

 

661_5878

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Ilkka Luoma

torstaina, joulukuuta 25, 2014
Reviirien hallinnalla omavaraisuuden omistajaksi

...
" ... [ … pax romana kesti 206 vuotta, oli riittävän väkevä ”keskusvalta” Rooma, joka määritti vahvalla armeijalla rajat, joiden sisään jäi riittävä pinta-ala huolehtimaan tämän keskusvallan tarpeet ja niiden tyydytyksen, kunnes mukavuudenhalu ylitti ponnistelut reviirien puolustamiseksi – kun hyökkäyskään ei enää luonnistunut … ]

Tänään maailma vetää viimeisiä henkäyksiä yhden valtion hegemoniasta, valvonnasta ja puuttumisesta muiden kolmansien asioihin – maailmanpoliisina 2], jolle on haettu hyväksyntä sanoista – demokratia 3], vapaus ja avoin kilpailu.

Vastapainoksi ollaan saatu vakoilu 4], urkinta, valvonta ja massiiviset sotavoimakeskitykset ympäri maapallon – sekä liittoumat, jotka valvovat joukkoon kuuluvien reviirejä ja 'vapaan kaupallisuuden' omavaraisuuspyrkimyksiä 5] – siis turvattua raaka-aineiden ja energian saantoa 6]

Vuosimiljoonainen eläin- ja eliökunta on elänyt symbioottisessa omavaraisuudessa

Kukin laji hakeutuu toimeentulolleen edullisimpaan paikkaan ja valloittaa ”perhepiireittäin” elintilan, joka tuottaa täyden omavaraisuuden. Myöhemmin kehittyvistä perillisistä osa poistuu etsien oman reviirin ja oman lisääntymiskumppanin. Yksinkertaista, mutta miksi meille ihmisille niin vierasta?

Sopeuma, omavaraisuus ja kilpailullinen lisääntyminen vastinvoimien temmellyskentässä –

.. . nämä ovat vuosimiljoonaisen evoluution 7] tulos. Ei ole montaakaan elintilansa huipulla olijaa, jolla ei olisi tasapainottavaa vihollista. Ja jos ei olekaan, niin jokin luonnonvoima ylläpitää tasapainoa, pois lukien ihmisen biomassan kiihtyvä kasvaminen, verrattuna sitä elättävään muuhun biomassaan 8] – siis eliölajistoon – hiilielämään nähden. ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/reviirien-ha... - alta.

.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Minäkin haluan puolustaa omaa punaviheriäistä kuplaani. Sinne ei mahdu sen enempää Niinistö kuin Huhtasaarikaan. Niinpä vaadin mahdollisuutta äänestää kaikkia vastaan siten, että äänelläni on tasavertaisesti sama vaikutus kuin jonkun puolestakin äänensä antaneen lipukkeella.

Ilkka Luoma

Miltä tuntuisi tyhjä lippu?

...
Mutta!

[2011]
[U] Äänestämättömyys kimpoaisi kansan omaan nilkkaan!

" ... [ ... en mene äänestämään! - yhä useampi osoittaa mieltään äänestämättömyydellä. Kansanedustajat valitaan vähenevän aktiivikansan keskuudesta. Kansalainen yhä vähemmän uskoo aitoon edustamiseen, ja jättää äänestämättä. Tavallinen ihminen ei näe enää eduskuntaa pienoissuomena - edustajat etääntyivät omiin lokeroihinsa ... ]
 
Kansalaisia voidaan houkutella vaaliuurnille erilaisin houkuttimin - se olisi esimerkiksi vaalirahaa rehellisimmillään, sehän menee suoraan demokratian kasvattamiseen, ilman mitään välikäsiä.
 
Kun ehdotettiin annettavaksi 10 euroa puhtaana käteen heti lipun tipahdettua vaaliuurnaan - heräsi kahtia jakaantunut kansa: "Pikkurahan ahneita pummeja ei pidä laskea sotkemaan vakiintuneita käytäntöjä!"
 
Äänestysaktiivisuus on ainut suoravaikutteinen kansalaisteko, jolla on todella merkittävää vaikutusta demokratian toteutumiseen itse kansalaiselle, edes kerran neljässä vuodessa. Ideaali tilanne on 100 prosentin äänestysvilkkaus - joissain kansandemokratioissa oli joskus äänestyspakko.
 
Suomessa ei voida pakottaa uurnille. Meillä voidaan houkutella kansalaista kokemaan äänestys tärkeäksi ja mielekkääksi innostavilla ehdokkailla, kiehtovilla sekä uskottavilla vaaliteemoilla, ehdokaskarismalla ja koetulla luottamuksella. Arkinen keino vaikuttaa uurnille liikekannallepanoon on maksaa suoraa vaalitukea kansalaisille - vaali- tai matkarahana suoraan käteen - esimerkiksi 10 euroa.
 
700 suomalaista purnaajaa ja kiittäjää - vain kuudessa päivässä! ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/41646-u... - alta! [625]

.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Tyhjä lippu. Se ei nykyisellä ääntenlaskentatavalla vaikuta mitenkään äänestystulokseen (ellei sitten joku noheva vaalivirkailija pyöräytä siihen sopivaa numeroa laskennassa).

Presidentin tulee saada vähintään puolet annetuista äänistä eikä mitään mitä ei lasketa jonkun ehdokkaan puolesta annetuksi ääneksi, ei lasketa annettuihin ääniin.

Oikeudenmukaista ja tasavertaista olisi, että vastaan annetut äänet laskettaisi annetuiksi ääniksi ja sitten katsottaisi kuka on saanut yli puolet vai onko kukaan.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #10

Tyhjät äänestysliput luetaan nykyään hylätyiksi - olisiko tyhjälle lipulle laskettava oma "kannatuksensa"?

...
Pitäisikö meidän päästä elektroniseen äänestykseen? Viro.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #13

Kyllä, minusta kaikkia ehdokkaita vastaan oleminen, osoitetaan se tyhjällä lipulla tai jollakin merkinnällä lipussa, pitäisi laskea omana "kannatuksenaan" esimerkiksi siten, että kaikki annetut äänet lasketaan annetuiksi ääniksi, tullakseen valituksi, ehdokkaan olisi saatava yli puolet annetuista äänistä. Jos kukaan ei siihen yllä, aloitettaisi uudestaan uudella ehdokasasettelulla.

Sähköinen äänestys on minusta ihan hyvä ratkaisu kunhan muutamat tietotekniset ongelmat ratkaistaan. Ja ne on ratkaistavissa. Virolaisten kovin kevyisiin ratkaisuihin en ihan luota.

Sähköinen äänestys saattaisi mahdollistaa jopa jatkuvan äänestämisen. S.o., että voisi antaa äänen ehdokkaalle ja se olisi hänellä kunnes se pois otetaan ja sen voisi tehdä koska tahansa. Silloin huonosti käyttäytyvä ehdokas voisi ikäänkuin "lennosta" menettää kannatuksensa ja tulla kutsutuksi pois ja hän korvautuisi likipitäen reaaliaikaisesti uudella paremmin kannatetulla.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #15

Jatkuva äänestys - toisiaan seuraavat kansanäänestykset - kyllä!

...
tiistaina, kesäkuuta 28, 2016
Suorademokraattinen kansanäänestys

" ... Valitaanko kansanäänestykset vai välillinen demokratia,

 … kerran neljässä vuodessa valituin edustajin? Niin, tässähän on lopulta kysymys miten äänestäjä voi luottaa valintaansa. Ainakin Suomessa takinkääntäjien sukupolvi on astunut remmiin – berberit ovat pyörineet vinhasti, ja kansalaisten luottamus omiin poliitikkoihin on pohjamudissa.

Entä, kun sanotaan, ettei kansa tiedä mitä se äänestää –

Natokin on sille kansanäänestyksenä aivan liian vaikea rasti, eihän siitä ole järkevästi ja syvällisesti edes keskusteltu - sanotaan! Nyt on eduskunnassa ero eurosta kansanäänestykseen kansalaisaloite. Tässäkin varmaan ajatellaan, ettei kansa tiedä mitä se äänestää.

Kansanäänestyksessä on eräs mahtava etu ja hyve, se on aina lähtöisin kansan suusta, ja reklamaatio voidaan osoittaa vain kansaan itseensä, tai manipuloivaan mediaan ja poliittiseen eliittiin, jotka saavat näkyvyyttä mediaalisesti.

Hyvä – perustetaan Kansanpalvelutoimisto,

 … joka laatii kansanäänestykset, valmistelee katekismusmaisesti – Mitä se on, sekä antaa siihen selosteen tarkasti myös heille, jotka haluavat ”tietää kaiken”. 

Nyt suomalaisille tarjoillaan kansalaisaloitettaEU- erosta. Pääministeri Juha Sipilä kiirehti kertomaan, ettei hän vie EU – ero kansalaisaloitetta eduskuntaan; tuo jos mikä lietsoo kansalaisiamme antamaan äänensä kyseiselle aloitteelle, jonka on laatinut perussuomalaisnuori Sebastian Tynkkynen – piikki toistaiseksi ulkoministeri Timo Soinin ahterissa.

-          osa 1 päättyy - ..."

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/06/suorademokra... -
.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #29

Totta, sopiva ja luotettava sähköinen äänestäminen toisi kansanäänestykset aivan uudella tavalla mahdollisiksi ehdotuksessani olleen "jatkuvien vaalien ohella".

Itse asiassa ehdotukseni seuraava aste jatkuvan vaalin jälkeen olisi "dynaamiset vaalipiirit" eli ihmiset itse valitsisivat vaalipiirinsä eikä pelkästään asuinsijansa perusteella vaan niitä olisi mahdollista muodostaa ihmisten omien mieltymysten mukaan. Esimerkiksi "sosiaaliasioiden vaalipiiri", "turvallisuusasioiden vaalipiiri" tai puolalaisittain "oluenjuojien vaalipiiri" tai miten riittäväksi katsottu määrä ihmisiä löytyy jonkin aihepiirin ympärille. Paikat jaettaisi vaalipiirien koon mukaan.

En epäile lainkaan ihmisten "kypsyyttä" äänestää vaikeistakin asioista. Osaavathan sen sveitsiläisetkin. Suurempi haaste se olisi tiedonlevitteille koska niiltä vaadittaisi objektiivisempaa ja neutraalimpaa otetta kuin nykyisin.

Samaten se olisi haaste äänestysten kysymysten asettelijoille. Sehän on oikeasti oma taiteenlajinsa jossa mahdollisuuden manipulointiin ovat melkoiset.

Toisaalta näpsäkkä ja nopea tapa järjestää kansanäänestyksiä mahdollistaisi myös kansalaisten virheelliseksi kokemien äänestystulosten haastamisen uudella äänestyksellä. Tosin oma riskinsä on ajautumisesta "irlantilaiseen EU-demokratiaan" jossa äänestetään niin kauan kunnes saadaa "sopiva" tulos.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #46

Jeps!

...
[2006]

" ... Länsimaissa demokratia ei toteudu kuin välillisesti; annamme sen todellisen demokratian pois vaalien jälkeen, emme vaikuta jatkuvasti, emmekä enemmistönä edes halua. Purnaamme päättäjille, ja valitsemme samat edelleen johtamaan periaatteitamme, joissa puhe ja teot ovat kaksi eri asiaa. Maailman historiassa demokratia on ollut ja on häviävän pieni ideologia. Historia tuntee korkeakulttuureja, joissa kansa on kokenut turvaa, yhteenkuuluvuutta, osallistumista ja tarpeelliseksi tuntemista ilman demokratian häivääkään.

Demokratia on aikakausituote, joka elää, kehittyy ja muuntuu tarpeiden mukaisesti. Meillä ei ole mitään oikeutta muistutella, ojentaa, paheksua eikä määräillä muita, jotka ovat valinneet muita järjestelmiä. Maapallolla alueellisesti historian, tapojen ja perinteen mukaisesti eletään sopeutuneena eri järjestelmiin. Samoin eläinkunnassa valiintuu geenistön, opitun ja kokemuksen mukaan systeemit, joiden päämääränä on tuottaa tehokkain tapa lisääntyä. Ylivallan eliminoi kaikkien lajien samankaltainen tapa maksimoida lisääntyminen, jolloin tasapaino säilyy taistelussa elintilasta hyväksyen vain oman reviirin olemassaolon ja puolustuksen. ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/09/demokratia-o... - [151109]
.

Ilkka Luoma

SCHENGEN

torstaina, syyskuuta 22, 2016
EU-rajat takaavat reviirit – rajattomuus sekoittaa tavat, kulttuurit ja uskonnot

(UPI-FIIA järjesti kutsuvierastilaisuudessaan 15. syyskuuta 2016 erinomaisen läpileikkauksen mitä Frontex |1 – Euroopan unionin rajavalvontavirasto teki, tekee ja miten sen tehtävät nähdään huomenna)

Ote:

" ... [... kansalainen Erkki on pohdiskellut rajallista Euroopan Unionia ja ihmetellyt sen sekasikiömäisyyttä idästä länteen ja etelästä pohjoiseen – mitään strategiaa kansalainen ei ole toiminnassa nähnyt, vain aavistus, että yritetään pitää pää pinnalla Yhdysvaltain ja maailman suurimman Kiinan puristuksissa |2 - |3 …

 … kansalainen Liisa elämän synnyttäjänä ja kasvattajana huomasi loputtoman ristiriidan tavoissa, kulttuureissa, uskonnoissa ja mentaliteeteissa. Etelä pinnaa ja pohjoinen koettaa olla tunnollinen. Itä on slaaveja ja länsi on ”vapautta ja koskemattomuutta” – kolonialismin jälkijätön uurtamana |4 …]

EU asetti rajat ja sisämarkkinat – nämä piti piirtää yhden alueen sisään. Syntyi osaksi Schengen |5, joka avasi vapauden kulkea, työ sai liikkua, tavarat ja pääomat risteillä ristiin rastiin ja työtäkin sai etsiä mistä halusi. Puolalaiset valloittivat Englannin ja nyt britit haluavat eroon koko EU’ sta |6. Rajat olivat tulleet vastaan. Ulkopoliittinen Instituutti arvioi muuttoaaltoja jo vuonna 2011! |*

|* ~ http://www.fiia.fi/fi/event/350/upi_breakfast_brie... -
|5 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/reviirien-ja... - ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/09/eu-rajat-tak... - alta.
.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Kiintoisaa. Ei siis pidä äänestää Niinistöä ensimmäisellä kierroksella, mutta ketähän kannattaisi äänestää, jotta varmimmin torppaisi Huhtasaaren toiselta kierrokselta.

Elämme kiintoisia aikoja, ystävä hyvä.

Ilkka Luoma

Juuri nyt media osaltaan nostaa Lauran mahdollisuuksia toiselle kierrokselle, kansalaiset ovat hyvin herkästi sellaisen puolella, jota syyttää aliarvostetaan, mollataan ja vähätellään. Niinistö menee toiselle kierrokselle ja Laura saa vauhtia omaan karriääriin ...

Kansa kaipaa muutosta, elävyyttä ja ennen kaikkea rehellisyyttä edustajiltaan! Rehellisyys luo mahdollisuuden kertoa todellisuutta, ja kun kansa luottaa ottaa se vastaan huonojakin uutisia ja kipeitä ratkaisuja, kunhan oikeudenmukaisuus toteutuu - Laura edustanee oikeudenmukaisuutta arkikansan suuntaan!

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Huhtasaaresta tai sen kannattajista en tiedä, mutta sen mitä olen Halla-Ahon kannattajien mielipiteitä kuunnellut, niin niissä keskeinen asia ei ole ollut kyllä reviiri missään muodossa. Heille on ollut ihan sama mistä tänne tulee porukkaa niin pitkään kun tulijat noudattavat sääntöjä ja kantavat kortensa kekoon. Tuohonhan heidän sanvarastonsakin, josta löytyy sanoja kuten hyysääminen, loisiminen ja elintasopakolaisuus, viittaa.

Eli yksinkertaistettuna esimerkkinä heitä risoo se asetelma, jossa valtio ikäänkuin määrää heidän autotallinsa jollekin tuntemattomalle asumiskäyttöön siten, ettei asuja maksa talon omistajalle vuokraa ja käy välillä napostelemassa talon jääkaapista ruokaa.

Se mikä noiden kaikkien kannattajia sitoo enemmän on empatian vähäisyys nähdä pakolaiset apua tarvitsevina hädänalaisina ihmisinä.

Ilkka Luoma

Tuota asenneilmastoa kutsutaan reviiripuolustamiseksi ;)

Ilkka Luoma

[2013]

lauantaina, toukokuuta 25, 2013
Nujertaako suvaitsemattomuus suvaitsevaisuuden?

.
Ote:
" ... EU-Eurooppa kipristelee maahanmuuttajista, kun oli saatava nöyriä työhalukkaita työntekijöitä, jotka tekevät ne duunit, mitkä eivät ”valkoiselle alkuperäeurooppalaiselle” kelvanneet – solidaarisuusinnoissamme otimme/ otamme vastaan myös pakolaisia, joissa on aitoja sekä sellaisia, jotka kulkevat helpon rahan perässä. Viattomuus ei ole kaikkien hyve, eikä sinisilmäisyys ”pahe”.

Kristittyä pidetään maallistuneena, suvaitsevana ja tavaroistaan kiinnipitävänä – olemme maallisessa näyttö- ja vertailutaloudessa **]. Jaamme vain sen verran, että pakolaisille annetaan se minimi, joka voitelee pahaa oloamme kehitysmaiden ryöstöstä 1] – niin raaka-aineina kuin energiana. Luulemme maksavamme velkaa riistetyille.

Lakikirjat Raamattu ja Koraani

Meillä uskontomme tarjoaa lakikirjaksi Raamatun, joka on jäänyt suurimmalle osalle tuntemattomaksi. Emme osaa arvostaa hienosti kirjoitettua lakikirjaa. Islamistisissa maissa sen sijaan Koraania 2] arvostetaan ja kunnioitetaan suuresti – se on Elämä ja pyhitys sille. Koraani on Ikuinen Elämän kirja, ja se on lakikirja, josta kumpuaa suvaitsevaisuus. Ongelmaksi kaltaisellemme ymmärrykselle on syntynyt Koraanista tehdyt ”sovellukset” sharia ja sunna 3] - ne aiheuttavat eripuraa myös islamistien omissa piireissä.

Lännessä eräät viisaat ovat oivaltaneet,

että maallinen hallinto on oivaltanut monissa maissa Islamin uskon mullaheineen/ imaameineen 4] erinomaiseksi byrokratiaksi ja valtion staattisuuden säilyttäjäksi ja järjestyksen ylläpitäjäksi. Uskonoppineet mullahit/ imaamit ja muftit/ ajatollah´it 5] eivät ole persoja maalliselle mammonalle – heille merkitsee enemmän henkinen valta, yhteys henkeen, lain tulkinta (sharia) ja ote muhamettilaisiin, Koraanin ja ”sovellusten” kautta.

Onkin sanottu, että Islam on halvin valtakoneisto ylläpitämään järjestystä omien keskuudessa. Mullahien ja Koraanin arvostus on korkealla ja niiden kaikki voipaisuutta ei koskaan kyseenalaisteta. Islamilaisuus on osa valtiokoneistoa, joka huolehtii tavallansa ihmisistä kouluista hautaan. ... "

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nujertaako-s... - alta.

.

Ilkka Luoma

Rukousaamiaisilla ...

...
USKONTO

" ... Uskonto on kehittynyt länsimaissa "miekka ja risti" ajoilta suuresti tasapainoittavaksi instituutioksi köyhän ja rikkaan yhteisessä maapallossa. Viimeisessä "yksiössä" eivät taselaput ja avustavat päätösviennit helpota ja tuo huomisen "varmuutta". Rikkainkaan kulutusjuhlija ei tunne turvallisuutta lopullisen lähdön matkalla, meklaroidusta sijoitussalkun pulleudesta huolimatta. Viimeisen option tasearvo määräytyy aivan muilla arvoilla, siihen ei vaikuta maallinen sijoitus, kuin korkeintaan arkun pintamateriaaleihin.

Sijoitushaukka ja "tuottoa korolle"-elämänkatsomus kohtaa viimeisen kysymyksen, johon hän ei pörssikurssianalyyseistä lohtua saa, lopullinen "sijoitustieto" jää arvoitukseksi. Henkinen epävarmuus tyydytetään nöyrtymisenä sen ainoan "markkinavoiman" edessä, epätietoisuuden kalvaessa osuuksista, mitä kohtalo on varannut. Uskonto tuo tyyneyttä kysymyksiin, joihin ei ole vastauksia. ... "

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/04/uskonto-on-v... -

.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Laura Huhtasaaren ehdokkuudella on tuskin juuri muuta merkitystä kuin se, että se lisää vaalien viihdearvoa. Se on eräänlaista ”tuulimyllytoimintaa.” Cervantes tuo sen esille kirjassaan ritari Don Quijotesta.
Wikipedia: ”Romaanin sankari, hassahtava don Quijote, ei ole vain parodiahenkilö vaan edustaa ikuista idealistia, haaveilijaa, tai runoilijaa, joka etsii elämästä muuta kuin pelkkiä realiteetteja ja tämän takia joutuu toistuvasti ja tragikoomisella tavalla vastakkain maailman karujen lainalaisuuksien kanssa.”

Meillä yksi tosiasia on se, että itänaapurin kanssa on yhteistä rajaa noin 1340 kilometriä ja se halutaan pitää myös EU:n rajana. Toinen tosiasia on se, että meidän EDP-velkamme oli maaliskuun loppuun mennessä 137 miljardia euroa = vertauskuvallisesti 137 kilometriä korkea pino painosileitä 100 euron seteleitä. Tien oikeassa reunassa olevalle jatkuvalle valkoiselle viivalle kantilleen asetettuna se ulottuisi Helsingistä Heinolaan (137 km)! Heinolan pohjoispuolelle nelostietä ajelevat voivat siinä ajaessaan miettiä tätä asiaa, kun välillä silmäilevät tien reunaan maalattua yhtenäistä valkoista viivaa.

Ilkka Luoma

Jukka, veikkaan, että kansastamme on äänestäjinä äänestäneistä noin 10-15 prosenttia eri mieltä ja tuo kannatus ei ole enää pieni, se tulee olemaan suurempi kuin Vanhasella ja demareiden ehdokkaalla.

Sale jatkaa, se on varma - ellei satu katastrofia. Laura tekee itselle tästä pohjat politiikan kammereihin, vaikuttajien ytimiin - tavallisen kansan edustajana!

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Toinen tosiasia on se, että meidän EDP-velkamme oli maaliskuun loppuun mennessä 137 miljardia euroa"

Tätä se tiesi kun euron otimme käyttöömme, mutta minkäs teet järki sanoo toista mutta ideologia voittaa.

Ilkka Luoma

Suomesta paenneen entisen pääministerin Jyrki Kataisen ministeriura on projisoitavissa valtion velkakäyrän kehitykseen ;)

Ilkka Luoma

Lauraa edesauttavat Timoon "soiniintuneet peruspersut", joita on jo äijäenergiana paljon - yllättävän paljon!

...
Äijäenergia

" ... Samaan aikaan lööppimedia huutaa kurkku suorana nuivuuttaan –

… jälleen omalta reviiriltään – omaa sananvapauden huutoa |4, joka toi kolonialismin jälkiaaltona, lännenmiehen kolmansien sisäisiin asioihin puuttumisella sekä hyökkäyksillään muiden arvomaailmojen kimppuun – terrorismin |5 entisiin kolonialistisiin ja natojäsenmaihin |6, jotka ovat pommittaneet raskaasti myös naisia, lapsia ja vanhuksia – Yhdysvaltain vasallina Irakiin, Libyaan ja Syyriaan.

… USA käy jatkuvaa maailmanpoliisisotaansa |7 kaikkialla muualla paitsi omilla rajoillaan. USA turvaa omaa reviiriään, kuten EU ja Venäjäkin, joka kokee uhkaa kaikilta rajoilta, jopa meidän Suomen lännettyneistä rynnäkkö- ja taisteluharjoituksista. Onko tämä sitä lännen arvomaailmaa, jota nyt huudetaan apuun ja estämään Jussi Halla-ahon reviiripuolustajia |8 kohtaan, ettei jopa vastaan.
|4 Sanavapaudenhuuto repii vieraita ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/lyoko-sanahe... -
|5 Terrorismi viattomiin raastaa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/07/kuorma-auto-... - ... "

.

Petteri Hiienkoski

Kiinnostavia pointteja. Huhtasaari mukanaolo on erinomaisen tervetullut asia demokratian kannalta. Vaihtoehdottomuus on demokratian pahimpia vihollisia.

Mielenkiintoinen ajatus tuo että jospa presidentti toimisikin myös pääministerinä... Olisihan siinä Huhtasaarella hommia kylliksi, mutta hyvä on treenannut... =)

Ilkka Luoma

Laura uskaltaa olla eri mieltä, eikä yritä miellyttää kaikkia - vaan on oman asiansa kulkija ja äänestäjät sitten valitsevat hänet, jotka haluavat, ollen varmoja, ettei valittu mene puihin ja käännä takkia!

Ilkka Luoma

Näyttää sitä, että sosiaaliseen mediaan syntyy sinne ja tänne erilaisia kansalaisryhmiä ja kannatusjoukkoja Lauralle - ilmiö syntymässä?

Petteri Hiienkoski

Olen tutkinut USA:n politiikkaa sen jälkeen kun huomasin että meikäläinen valtamedia ja useimmat sen käyttämät "asiantuntijat" ovat kuutamolla siitä mitä tapahtuu. Yhteiskunnallinen ja poliittinen murros. Enemmistövaalijärjestelmä reagoi siihen herkemmin kuin suhteellinen. Suomi kulkenut yleensä jälkijunassa mutta saattaa ne mannerlaatat täälläkin liikahtaa...

Ilkka Luoma

[2006]

keskiviikkona, elokuuta 16, 2006
USA vihastuttaa ja ihastuttaa laiskasti sekä ahkerasti

Valtakunnallinen sanomalehti julkisti hämmästyttävän asiantuntijalausunnon su. 13.8. dosentti Markku Ruotsilan vieraskynästä. Otsikointi oli häkellyttävä samankaltaisessa naiviudessaan kuin tuntoja ja mielenylemmyyttä kuvastavat Hollywood-elokuvat esim. The Patriot esikuvanaan. USA on maapallon tavaravirtojen vahtipoliisi ja valvoo itselle suurimmat raaka-ainevirrat yksisuuntaisena markkinatalouden vapautena ja toiminnallisena ylivoimana. Ruotsilan otsikointi kolumnissaan oli "Amerikan-vastaisuus on älyllistä laiskuutta ja pelkuruutta".

Suomessa USA vihastuttaa ja kuitenkin myös ihastuttaa. USA on vapauden tyyssija, jossa on maailman suurimmat ja valvovimmat tiedustelu-, vakoilu- ja vastavakoilujärjestöt ja -virastot. USA valvoo vapauden olemusta ja toteutumaa uhkien torjujana, kuten hyökkäyksellä Irakiin myöhemmin ilmennein olemattomin syin. Olipa Irakin Saddam USA:n hyvä ystävä ja puristelipa USA:n nykyisen puolustusministerin Rumsfieldin kättä, joka jälkeenpäin kannatti hyökkäyksen aloitusta Irakiin tunnetuin seurauksin. USA:n johdonmukaisuus on kuin kaupankäynti; maksava asiakas on etusijalla, erityisesti se, jonka tuotteista ja raaka-aineista USA on riippuvainen.

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/08/usa-vihastut... - [151068]

.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Loistavin esimerkki reviirinpuolustajista on P-Korea, melko köyhä maa on panostanut ydinaseeseen ja ohjuksiin. Toisena tulee Venäjä, jolle naapurimaatkin ovat sen reviiriä, halusivat tai eivät.

Ilkka Luoma

torstaina, tammikuuta 21, 2016
EU - eurooppalainen reviiripuolustus

(Euroopan yhteisöä riepoo eripura sen idän ja lännen osien välillä; kuinka eurooppalaista kulttuuria, perinnettä ja tapoja tulisi suojella – kuin myös vieraiden uskontojen leviämistä estää |1 – rakentuuko missä ja kuinka paljon eurooppalaista piikkilankaa fyysisenä kuin henkisenä ilmiönä tästä pakolaisuuden hoidosta |2)

[ … kansalainen Erkki ihmettelee esitettyjä kustannuslaskelmia |3 pakkolakien edellä, mitä pakolaisprosessit ovat tähän mennessä veronmaksajille maksaneet – onko itse kantasuomalainen vähäosaisena jätetty heikommalle osalle? Kansalainen Liisa kysyy onko tämä jopa miljardin kokoinen euromäärä pakolaisille kaikkinensa jo osa kehitysapua |4 ja voimme nyt näin vähentää suoraan muuta kehitysaputoimintaa? … ]

|3 Pakolaispolitiikan arviokustannukset ~ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-145331260480... -  

Ketkä tekevät päätöksiä pakolaisista?
(Vähemmän on arvioitu konkreettisuuden tajua ja kokemusta arkielämästä, juuri päättäjien osalta)

 Tiedämme, että koko päättäjäkonklaavi ansaitsee ostovoimaa niin paljon, ettei heille aukea se tosiasia, missä se osa suomalaisista elää, joka eniten kampeaa pakolaisia pois maastamme. Syy on yksinkertainen – pakolaiset tulevat samoille tulontasausapajille kuin heikko-osaisempi kantasuomalainen, joka kitkuttelee pienillä korvauksilla tai kädestä suuhun palkoilla.

Työhaluinen pakolainen on palkkaleikkuri, sillä varsinkin Kokoomus toistaiseksi hallituspuolueena haluaa soveltaa turvapaikanhakijoihin alempaa palkkatasoa kuin omiin kantasuomalaisiin. Huono, siltä osin, että se laskee hiljalleen myös omien palkkatasoa – hyvää siltä osin, että saamme kilpailukykyä – oletuksella, että pakolainen osaa asiansa.  Osaammeko kotouttaa – Saksa osaa! |5

Schengen
[Wikipedia Schengenistä ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Schengenin_sopimus - ]

Palaamme nyt vähäksi aikaa tunnelmiin vuodelta 2008, kuinka kirjoitimme, kun aiempi pääministeri Matti Vanhanen oli avaamassa Viroa Schengen alueen uudeksi valtioksi:

” … Ihmisten ja eläinten yhteisöt ovat kuitenkin kaikkinensa täynnä rajoja - niin heimollisina, suvullisina kuin alueellisina. Rajat ovat tehdyt turvaksi aina jotakin vastaan. Raja on merkki uuden vaikutusvallan alkamisesta. Suomen ja Venäjän raja on vedenjakaja, jossa kohtaavat uskonnot, kulttuurit, tavat, politiikka ja kauppa. … ” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/reviirien-ja... -

Jatkuu ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/01/eu-eurooppal... -
.

Ilkka Luoma

Arvelisin, ettei kovin moni täällä käynyt lukenut topicin SK-linkkiä Laurasta - se kannattaa lukea ja samalla huomioida tämä:

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242498-... -

.

Ilkka Luoma

Laura on nyt sitten virallisesti seuraavissa presidentinvaaleissa ehdokkaana - Ps.:

.
... Päämäärät ovat ainakin kirkkaat. Laura Huhtasaari on selkeä puheissaan, vähemmän tyhjää politiikkaa - enemmän sisältöä, joka tavoittaa erityisesti sellaisia, jotka eivät useinkaan äänestä. Mahdollisuus jopa 15-18% äänimäärään. Toivottavasti äänestysinto on korkea!
.

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005380219.html -

"Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi valittu Laura Huhtasaari lopettaisi Schengen-sopimuksen – ”Jos valvontaa ei ole rajoilla, se lisääntyy rajojen sisällä” ... "

Ilkka Luoma

Reviiripuolustajat voittivat Saksassa - 12,6%. CDU ja demarit hävisivät paljon paikkoja Saksan liittopäiviltä --- Voimmeko vetää yhtäläisyysmerkkejä Lauran, Hollannin Wilders' in, Ranskan Marine Le Pen' in ja nyt Saksan AfD' n välille ---

...
"Saksan vaaleissa jyrännyt oikeistopopulistinen AfD: ”Me aiomme muuttaa tämän maan” – "

~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005381312.html -
.

Ilkka Luoma

Laura on rohkea nainen. Kansa sitten uurnilla päättää kuinka viisasta tämä rohkeus on. Laura tuo uurnille aivan uusia äänestäjiä, äänestysprosentti saattaa nousta, joka tukee demokraattista valintaa, varsinkin kun Paavo Väyrynen saa kerättyä myös 20 tuhatta kannatuskorttia, ... Joko kirjoitit?

.
~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710252200486... -

" ... Perussuomalaisten varapuheenjohtajan Laura Huhtasaaren mielestä presidentti Niinistökin lähti mukaan tukemaan kärkipoliitikkoja, jotka torppasivat poliittisen yhteistyön Halla-ahon johtaman puolueen kanssa ... " -Iltalehti
.

Toimituksen poiminnat