Reviiripuolustaja Laura Huhtasaari

Lauran kuuluisat vastineet ovat Jussi Halla-aho, Marine Le Pen ja Geert Wilders. Myös Yhdysvaltojen mediaa kurittava presidentti Donald Trump on reviiripuolustaja. Mikä tämän reviiripuolustuksen takana on – yksinkertaista; evoluutio, joka loi sen jo satoja miljoonia vuosia sitten ja näiden perimäjäljet seuraavat meitä kuin äänestäjä turvallisuushakuisuutta!

Suomen Kuvalehti ~ https://suomenkuvalehti.fi/share/972535/934fa0Laura Huhtasaari, toimittajana Sonja Saarikoski (SK)

 

 

Reviirit

[Reviiripuolustus ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html – ]

Reviiri on henkilökohtainen elinpiiri, sinäkään et helposti laske vierasta vajaata puolta metriä lähemmäksi ominaisuuksiasi – niin fyysisiäsi kuin (henkisiä). Reviirialue on myös perhe, se on evoluution kaunein luomus, joka takaa lisääntymisen. 

Seuraava reviirin alue on suku. Alueellisesti meillä on paljon reviirejä – on kortteli, on kunta, maakunta, valtio ja jopa laajimmillaan koko Tellus, jos löydämme kaikkia yhteisesti uhkaavan tekijän – vaikka Andromedaan alienit uhkaamaan ihmiskunnan tulevaisuutta – mitä tulevaisuutta?!

 

Reviirit näkyvät kaikkialla eläin- ja kasvikunnassa; näin on ollut ”aina”, 

… sillä se on ainoa tapa, jolla evoluutio * järjestelee huomista; tutkimatta, eläen juuri tässä ja nyt sitä harmoniaa, joka tuo elinpiirit mahdollistamaan ”rauhanomainen rinnakkainelo” – tunnustaen silti elinmahdollisuudet kullekin reviiripiirille.

 

Laura ei hyväksyne nykymuotoista evoluutiota?

Tähän en puutu sen syvemmin, sillä evoluutio herättää paljon ristiriitoja reviirien keskinäisissä mittelöissä. Reviirit kamppailevat paikasta auringossa, sillä niukkuus on biosfäärillinen tosiasia – aika-ajoin, kullekin reviirialueelle, ajallansa. 

Evoluutio säätelee, eräät uskovat jumalien säätelevän – toiset taas hyväksyvät tiukan matematiikan hahmottaman kemian ja fysiikan säätelevän. Mihin sitten evoluutio, jumala (jumalat – uskonnot) ja matematiikka kätkeytyvät – jääkööt nuo arviot ja uskomukset kunkin omaan harkintaan. Onhan meillä uskontojen ja uskonnottomuudenkin vapaus.

 

Halla-aholaiset ja huhtasaarelaiset

Kansa kaipaa suoraan puhujia, niin Laura kuin Jussi ovat juuri heitä, jotka osaavat tarttua asiaan ja kertoa selkokielellä sellaista, mitä tavanomaiset poliitikot välttelevät – äänten menettämisen pelossa. Laura ja Jussi eivät pelkää – he ottavat omansa ja luovat oman poliittisen reviirinsä, jonka sävel ja viesti on kirkas: 

Jokaiselle maailman ihmiselle on olemassa juuri se oikea isänmaa, jossa hän tulee toimeen parhaiten omalla äidinkielellään – **

… näin se menee, en tiedä allekirjoittavatko nykyiset viestiään selventäneet perussuomalaiset tämän, mutta tosiasia lienee tuon virkkeen sisällä.

** ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/ihmiskunta-valmistautuu-puolustamaan.html – 

 

Laura oli hieno ratkaisu tuoda väriä presidenttikilpaan

Tähän mennessä meillä ei ole ollut arkikansanoloisia presidenttiehdokkaita – nyt on, ainakin noin 15 prosentin osuusvoimalla. Istuva presidentti jatkaa, se on selvä, mutta Laura kamppailee paikasta huomiselle – uuden aallon kansanpoliitikkona. 

Laura reviirillistää omansa samankaltaisuuden yhteisöllisyyteen, joka luo uuden pohjan Perussuomalaisille, joka on nyt sitä, mitä Timo Soini sen laukoi oppositiosta – alkoihan PS-nousu varhaisjytkyllä pelimiehestä nimeltä – Tony Halme. Soinilla oli tuolloin satiaispuolueena tarve saada jää murrettua kannatusanemiasta, joka nyt on sinisin jäsenin vaipunut tilastovirheen alapuolelle. Halme pelasti aikanaan Soinin.

 

Laura ei pelasta Perussuomalaisia, sillä pelastaja on jo tullut

PS-pelastus on kirkas ohjelma, joka perustuu voimallisemmin suomalaisuuteen, isänmaahan ja historiaan omastamme, jolla on arvoa erityisenä kansana täältä idän ja lännen vedenjakajalta. PS-ohjelmassa on pieni kauneusvirhe, jonka Halla-aho korjannee, ja se on tuo puheenjohtajan oma natokanta. Aidot perussuomalaiset kannattavat kolmea selkeää päämäärää: Markka takaisin, ero EU:sta ja olo ilman Natoa. Jussi muistanee nämä – Soinin oppositioajoilta.

 

Laura

Huhtasaari nousee toiselle kierrokselle, sillä muut kuin istuva presidentti Sauli Niinistö jakavat äänet niin hajalleen, että Laura saa helposti poikkeavalla esityksellään sellaisen äänimäärän, että se peittoaa värittömät ehdokkaat – ehkä De Gröna Pekka Haavisto luo painetta, näyttäisi siltä, että Laura ja Pekka voivat saada jopa 30-35 prosenttia ensimmäiseltä kierrokselta – siksi nyppiintynyt äänestävä kansa on nykyiseen poliittiseen menoon. 

Näin huhtasaarelaiset ja haavistolaiset synnyttävät painetta muihin puolueisiin, jotka ovat asetelleet fiksuja, mutta sisällöttömän värittömiä ehdokkaita … nämä vaalit ovat osaltaan protestivaalit. Erityisesti Laura nostanee ennen äänestämättömiä uurnille! [2

[2 ~ kts US Puheenvuoro – kommentit

 

Menestystä juuri äänestäjille, toivomme alleviivaten korkeaa äänestysprosenttia, jotta kansan ääni kuuluu ja tuntuu. Nyt on jaossa arvokkain valtakirja, mitä kansakunta voi ojentaa – se kävelee jopa valtioneuvoston yli, sillä ministereitä ei kansa valitse. 

Kansa voisi vaatia presidentille lisää valtuuksia, tai sitten pääministeri poistetaan ja presidentti astuu hallituksen ruoriin – tämä voidaan mainiosti matkia Yhdysvalloista!

 

Reviiripuolustajat

-Jussi Halla-aho ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html

-Geert Wilders ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/hollantilainen-geert-wilders-on-myos.html

-Donald Trump ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuolustaja.html

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoitaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU T BL BL FB FB FB BLOG 151027

 

DOC Laura_15092017.doc – OpenOffice Writer

PVM 15092017

 

661_5878

ilkkaluoma
Sitoutumaton Helsinki

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu