Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Pääministeri Sipilä valehteli – jyrkkä väite kirjasta*

  • Valehtelija? - tätä ei suuri kansa kristillisestä yrittäjästä usko? Totuuden nimissä, minä Juha Sipilä ...
    Valehtelija? - tätä ei suuri kansa kristillisestä yrittäjästä usko? Totuuden nimissä, minä Juha Sipilä ...
  • On varmaan orpo olo, siksi rankka on tuo väite - "Kannanko vastuun ja kerron, ettei se pidä paikkaansa?"
    On varmaan orpo olo, siksi rankka on tuo väite - "Kannanko vastuun ja kerron, ettei se pidä paikkaansa?"
  • Soini: Minäkö puhuisin palturia -pois se minusta" - Jussi: "Mitä pahaa olen tehnyt, kun et minua hyväksynyt?"
    Soini: Minäkö puhuisin palturia -pois se minusta" - Jussi: "Mitä pahaa olen tehnyt, kun et minua hyväksynyt?"

... Kova väite. Valehteleminen tulee voida osoittaa. Pääministeri on nyt vastaajan asemassa, jos vaikkapa Jussi Halla-aho lyö valehtelusta todisteet pöytään, muutoin todisteiden puuttuessa Juha Sipilä, Kokoomuksen valtiovarainministeri Petteri Orpo ja ulkoministeri Timo Soini ** vain kiistävät valehtelunsa perättömänä!

Sininen haave on nyt alle virhemarginaalin, eli ~ 1,3 prosentin kansalaiskannatuksessa. Sinisen unelman ohjaksissa ovat ministeri-audien ovenkahvoihin takertuneet sinistyneet ministerit ja eduskunnan poistuva puhemies Maria Lohela.

[* ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005420742.html -

 

Maria on syyttömänä syntynyt poikien salakerhoon, missä europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon demokraattista valintaa Perussuomalaiset -puolueen johtoon ei haluttu tunnustaa – syntyi sininen haave. Se vain on niin mukavaa olla nuijan varressa kiinni.

 

Sininen romahdus ja nousu Feenix-linnun lailla?

Seuraava mielipidetiedustelu on hyvin kiintoisa, sillä Sininen väittää keränneensä vaadittavat 5.000 kansalaiskannatuskorttia – ovat ministeriötarkistuksessa, tosin PS haluaa ne myös katsastaa, että voi antaa potkut heille, jotka kannattivat sinisen haaveen puolueistumista 17. puolueeksi Suomeen.

 

Entä Jussi, joka on yhä voimallisemmin reviiripuolustaja?

EU-Euroopassa puhaltavat uudistumisen tuulet, itsenäistymisen tuulet – asiakritiikkinä tähdättäessä evoluution vuosimiljoonaiseen reviiripuolustukseen. Samankaltaiset haluavat kokea keskinäissolidaarisuutta, yhteyttä olla keskinäiset ja halusta torjua ulkoiset tuntemattomat. Nämä aiheet voimstuvat – nyt mitä ilmeisimmin myös Tsekin tasavalta, muiden Saksan, Ranskan, Itavallan, Hollannin ja Englannin jatkoksi … olemmeko muuriutumassa reviireillemme?

 

Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html - ]

 

Entä Juha Sipilä, joka on Paavo Väyrysen pihdeissä?

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/10/sipilalla-hata-kadessa-vayrynen.html - ]

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/10/paavo-vayrynen-tasapainottaa-suomen.html - ]

 

Miten käy mahdollisesti tulevan hallituskriisin, uuden hallituksen – ehkä jopa ennenaikaisten eduskuntavaalien, kun Väyrynen palaa eduskuntaan ja ei ilmeisesti Keskustan eduskuntatyhmään – vaan omaansa Kansalaispuolueen pienryhmään – suuren alkuun.

Mikäli Sipilä joutuu korvaamaan SOTE-sotkun jälkimainingeissa Kokoomuksen SDP' llä – niin miten asemoituu ”audeihin takertuneet” sinistyneet - saavatko hekin lähteä ja entä natottajaksi ryhtynyt RKP, kristilliset arvoinensa ja sitten … saadaanko edes sataa täyteen – joudutaanko yllättäen turvautumaan Perussuomalaisiin? [!] - hyväksyvätkö demarit perussuomalaiset?

 

Paljon nähtävää on luvassa! Ehkkä kansakin innostuu ja ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin saadaan ennenkokematon äänestysvilkkaus eli demokratia saadaan paremmin toimimaan!

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 154396

 

DOC sipila_valehteli_24102017.doc – OpenOffice Writer

PVM 24102017

 

322_3120

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Ilkka Luoma

... Saadaanko hallituskriisi ...

...
~ https://yle.fi/uutiset/3-9897780 -

"Uutuuskirjassa kova väite: Sipilä ei puhunut totta eduskunnan täysistunnossa, perussuomalaisia houkuteltiin loikkaamaan jo toukokuussa

Toimittaja Lauri Nurmen kirja perussuomalaisten hajoamisesta julkistettiin tänään Helsingissä. ... " -Yle

.
"Kirja: Sipilä valehteli eduskunnalle väittäessään, ettei perussuomalaisten hajoamiseen varauduttu – Halla-aho lupasi haastaa Soinin salaisessa kokouksessa jo 2016 ... " -HS

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/572990-pa...

Sipilän vastaus.

Ei saada kriisiä

Toimittajan kirja myy hyvin, lopputulos on, että mitään ei tapahdu.

Totuutta ei tiedä kukaan, ja jos tietää ei kerro, ja kirjan perusteella tuskin tehdään hallituskriisiä

Ilkka Luoma

Särön jättää - ja Sote kaataa ... ;)

Ilkka Luoma

... Pm. Sipilän meriselitys, osapuilleen: "Kiistän valehteluväitteen"; odotetusti.
.

" ... Sipilä kiistää: ”Eduskunnassa sanomani pätee” ... "

~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005420742.html -

" ... KESÄKUINEN hallituskriisi vaikutti ikävästi myös presidentti Sauli Niinistön ja pääministeri Juha Sipilän väleihin. Syynä on poliittisena teatterina pidetty Sipilän lentomatka Turkuun ja pääministerin auton U-käännös matkalla Naantaliin.

Sipilä lensi perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeisenä tiistaina yksityiskoneella Turkuun viemään hallituksen eropyynnön Niinistölle presidentin kesäasunnolle Naantalin Kultarantaan.

Oikeasti Sipilän ei ollut missään vaiheessa tarkoitus jättää eronpyyntöä, Nurmi kirjoittaa.

Kyse oli hänen mukaansa teatterista, sillä Sipilä oli sunnuntain ja maanantain aikana pidetty tietoisena soinilais-terholaisten loikkauksesta. Sipilä sai kirjan mukaan maanantaina tiedon, että 20 loikkaria oli valmiina jatkamaan hallituksessa. Nurmen mukaan on vaikea uskoa, että Sipilällä ei olisi ennen lentomatkaa ollut varmuutta uuden eduskuntaryhmän perustamisesta ja siten hallituksen jatkosta ... " -HS

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Syytetyt yleensä eivät tunnusta mitään. Teki, tai oli tekemättä mitään. Poliitikot kiemurtelevat totuuden edessä mitä kummallisimin sanakääntein.
Totuus ei heidän mielestään ole yksiselitteinen. Poliitikoilla on moraalinsa ja totuutensa. Samoin kuin uskovaisilla omansa. Sipilä käyttäytyy tällä haavaa ensi sijaisesti poliitikkona. Ja toiseksi uskovaisena. Vain Sipilä tietää totuutensa.
Jos "korkeimpaan" uskoo, niin siellä tiedetään myös.
Saas nähdä selviääkö "kuka tiesi ja mitä tiesi" lopputulos meille hallintoalamaisille koskaan?
Orpo ainakin pesi kätensä kertomalla, että tiesi tai arveli tilanteen jo ennen persujen puoluekokousvaaleja.

Ilkka Luoma

Sipilä ilmoitti jo alussaan, että ellei tulosta - niin "ukko vaihtoon" ... rehdisti todettu, entä sitten todellisuus, jos ja kun tulosta ei synny? Ja kenen mielestä tulosta tai ei ...

Ilkka Luoma

Soten osalta kannattaa katsoa tämä!

~ https://areena.yle.fi/1-4158478 - Menee juuri.

.

Ilkka Luoma

Kokoomuksen sote-sotku ja raju vääntö!

...
... Lääk.lis. Laura Räty kuuluu niin sanottuihin koviin kokoomuslaisiin, joka pomppasi julkishallinnosta yksityiselle puolelle (päättäjästä tarjoajalle) ... Jokainen voi miettiä syntyihin syviin, jopa ahneuteen!

.
~ https://yle.fi/uutiset/3-9898563 -

" ... Sote-keskustelu roihahti jälleen käyntiin maanantaina, kun paljastui, että Terveystalon liiketoimintajohtaja Laura Räty on ohjeistanut lääkäreitä lähettämään potilaita leikkauksiin omaan toimipisteeseensä. Räty on ohjeistanut Terveystalon lääkäreitä Pohjois-Savossa kirjoittamaan potilaan lähetteeseen, että "potilas haluaa hoitoon Varkauden sairaalaan valinnanvapauden perusteella". ... "
.

~ https://yle.fi/uutiset/3-9896150 -
.

Ilkka Luoma

Likaista peliä insinöörikunnassa, mutta eihän insinöörin mielikuvitus sinne asti yllä. Sipilän kujanjuoksu on alkanut, media huolehtii kujan kapeudesta ja pituudesta. Millainen mielikuvitus sitten toimittajilla on?

~ http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710252200484495... -
.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Insinööriä tai poliitikkoa viksumpi varmaan lopettaisi juoksemisen ja jättäisi toimittajat etsimään itselleen uuden juoksutettavan.

P.Haavikko vertasi aikoinaan valtaa loheen ja ostereihin todeten, että ne pitää nauttia raakana. Ovatko ne niin suuria nautintoja, että niiden takia kestää ihan mitä tahansa?

Vai liittyykö poliittisen vallan tavoitteluun kyky kestää vapaaehtoisesti enemmän höykytystä kuin n.s. "tavallisilla taatiaisilla"? Vai onko kyse masokismista johon liittyy haavekuva myöhemmästä nautinnosta uskonnollisen kirkastumisen ja taivoon pelastumisen tavoin?

Vai onko kyseessä "vain" investointi entistä suurempien (taloudellisten) etujen kahmimiseen?

Ilkka Luoma

Aikanaan eräs vasuri sanoi, että vain kokkareilla on varaa ostaa teflonpukuja, niistähän kimmahtaa tahraa jättämättä paskakikkare, kun niitä viskellään pukuun ;)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #35

Siis Sipilällä on suojat ylhäällä kuin konsanaan avaruus-scifi -seikkailuissa. Eikä mikään satu tai tartu?

Mistä löytyisi L.Skywalker räjäyttämään reaktorin ydin jotta ne romahtaisivat? Epäilen josko nykyoppositiosta sillä taitavat olla mukana kauppaliiton imperiumissa. Viimeistä jediä pitänee etsiä viimeisiltä rajoilta, sieltä mihin kukaan ei ole vielä tohtinut käydä.

Ilkka Luoma

Likaista peliä insinöörikunnassa, mutta eihän insinöörin mielikuvitus sinne asti yllä. Sipilän kujanjuoksu on alkanut, media huolehtii kujan kapeudesta ja pituudesta. Millainen mielikuvitus sitten toimittajilla on?

...
~ http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710252200484495... -

" ... Näkökulma: Ristiin puhunut pääministeri on selityksen velkaa - valehtelun todistaminen on vaikeampaa ... " -Iltalehti

Ilkka Luoma

Kiertoilmaus, ei valhetta, mutta fiksu ymmärtää todellisuuden!

...
"Sipilä hallituksen varautumisesta perussuomalaisten hajoamiseen: ”Ei tietenkään mitään suunnitelmia ollut” ... "

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710310173615... -

.

Toimituksen poiminnat