Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

”Kuolemantuomio viattomien tappajalle” – New York

  • Uzbekin terrori-isku - NY - ISIS? - on aika selvittää syitä syvemmälle, kuin vain tyytyä mielenvikaisuuteen! ¤
    Uzbekin terrori-isku - NY - ISIS? - on aika selvittää syitä syvemmälle, kuin vain tyytyä mielenvikaisuuteen! ¤
  • Lopuksi koulubussiin ... herää kysymys - mihin kaikki perustuu ja mihin tähtää? Lapsia tapetaan Lähi-idässä - syyttömiä! ¤
    Lopuksi koulubussiin ... herää kysymys - mihin kaikki perustuu ja mihin tähtää? Lapsia tapetaan Lähi-idässä - syyttömiä! ¤
  • Voimmeko pitää toimia gazalaisia vastaan terroritekoina - entä toisin päin - kotitekoisia raketteja Israeliin? ¤
    Voimmeko pitää toimia gazalaisia vastaan terroritekoina - entä toisin päin - kotitekoisia raketteja Israeliin? ¤

US presidentti Donald Trump twiitissään ”tuomitsi” [* liki heti uzbekin kuolemaan, tosin Yhdysvalloissa saa oikeutta ja asianajajankin. Kahdeksan kuollutta – uhriluettelo kertoo täysin viattomien maksaneen jostain – sillä kallemimmalla – hengellään, mutta mistä he maksoivat?

[* ~ https://yle.fi/uutiset/3-9912435 -

 

Maailmassa on karma, jota kutsutaan syyn ja seurauksen laiksi

[ ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Causality - ]

Edellinen Manhattan-isku tapahtui kuuluisana 9/11 hetkenä, kun terroristit iskivät kahdella kaapatulla siviilikoneella World Trade Center' iin – tuhansia tapettiin – kaikki viattomia, mutta tälläkin iskulla oli syynsä. Onko näitä syitä perattu taakasepäin ja kuinka kauas? Olisiko aika tehdä se - nyt?

 

PERJANTAINA, SYYSKUUTA 05, 2014

[ … paluu menneeseen ja projisointi olimmeko lähellä? … ]

Pelottava ISIS vyöryy maailmalle?

Tahtomattamme Ukrainan varjoista nousee ääriliike, joka muodostuu totaaliuhaksi itseään vapaaksi maailmaksi kutsuville. Samassa biologinen evoluutiokello tikittää Ebolana Afrikassa 0]. Ebolaa ei saada aisoihin ilman lännenmiehen suurta rahaa.

Nyt olemmekin syvimpien arvovalintojen edessä; rahaa aseisiin vai Ebolan kukistamiseen – vai emmekö haluakaan pelastaa oikeasti ihmishenkiä? Tässäkö perussyy, miksi äärijärjestöt nousevat taisteluun maatonta rahaa, ahneutta ja kasvavia voitonpyyteitä kohtaan?

 

Tänään Nato kokoontuu pohtimaan ’rangaistusretkeä’ Venäjää kohtaan. Nato kokee, että on valmistauduttava ristiretkeen ja USA, Naton kiistattomana johtajana on osallistuttava vetovastuullisena Ukrainan sotaharjoituksiin, uhaksi Venäjälle tai viestinä, että ”Putin, älä leiki meidän kanssa” – silti Ukraina, slaavilaisuus ja ymmärrys alueen historiasta on lännenmiehille miltei arvoitus 1].

Samaan aikaan EU valtioiden talous sakkaa ja USA:sta – markkinatalouden mekasta heristellään EU-Euroopan ahdingosta, kun se söi itsensä velkaloukkuun ja kaatuvien väestöpyramidien ikeeseen – ottaen vastaan maahanmuuttajia 2]  ”ongelmien hoitoon ja ongelmikseen”, kun perusduunit eivät enää helpompaan pyrkiville valko-eurooppalaisille kelvanneet  3].

 

USA kipristelee vahvistuvan Kiinan maailmanmahdin kanssa 4]

… ja siirtää sotavoimaansa Tyynelle valtamerelle – vastapainoksi Kiinan pyrkimyksille, joita USA ei saata syvällisesti ymmärtää – vain sen, että velansaanto Kiinasta loppuu. USA on lisäksi oivaltanut, että talouskaava ”Kiina + Venäjä > USA + EU” 5] saattaa toteutua jopa sotilaskaavana, varsinkin kun lännenmies ajaa Venäjää Kiinan syliin 6].

 

Lähi-idässä Israel ei saata nähdä rauhanmahdollisuutta muurinsa takaa?[ ~  http://www.tiede.fi/keskustelu/7703/ketju/eiko_israel_nae_rauhanmahdollisuutta_aitansa_takaa  – TIEDE/Kesk [1173600]

Lähi-idässä Israel on pelannut omat panoksensa loppuun Gazassa 7] ja maailma tuomitsee siviilimurhat ja massatapposuhteen, joka on järkyttävä siten, että länsimaiden kuluttajat jo suunnittelevat laajoja israelilaisten tuotteiden ostoboikottia.

Pyhää sotaa käydään monin tavoin ja Estelle –laivat 8] yleistyvät Gazan rannoille. USA:kin on ymmärtänyt, että sokea Israelin tuki ja aseistus ei herätä luottamusta maailmanpoliisiin, josta tittelistä USA pitää kynsin hampain kiinni – jotta omat intressit tulevat täytetyiksi.

Islamistien vaihtoehtomaailma?

[ ~  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=919214  – IL/ 4650 - ]

Islamistit rakentavat omaa vaihtoehtomaailmaa lännenmiehen kulutusjuhlalle ja maallistumiselle, missä vain voitto, kasvuhuuma ja lisäkuluttaminen velanottoineen on ”in ja pop”. ISIS on äärijärjestö, joka on ottamassa valtikkaa jo sopeutuneiltakin islamisteilta – vaatien Pyhää Sotaa oman valtion pystyttämiseksi – mitta on tullut täyteen ja keinot ovat olleet nähtävissä, … olisiko vihdoin kurkattava noiden julmuuksien taakse ja nähtävä ne taustasyyt, miksi teot ovat raaistuneet äärilaidoille?

 

9/11 oli vedenjakaja ja amerikkalaisten piti saada sotansa, jopa väärennetyin satelliittikuvin.

Amerikan presidentit ovat kautta aikain tienneet, että kunnon rytinä kohottaa amerikkalaisten elintasoa tuoden massiiviset ase- ja varustetilaukset sotateollisuudelle [**, jotka on maksettu velalla ja kiihtyvällä liittovaltiovelalla. Oliko 9/11 myös esimaku tulevasta, kun fanaattiset uskonsoturit tavoittelevat paikkaa paratiisissa – uskonsa mukaisesti. Mitä odotamme seuraavaksi?

 

Tänään kaikkialla on huippuosaamista kybersotimisesta

[ ~  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=717353 - [x] cyber- vs. sissisota? [58341]  

Onko odotettavissa läntisen maailman hermokeskuksiin totaalibittihyökkäys tavoitteena romahduttaa lännenmiehen rahavirrat, joiden virtuaalisuutta ylläpidetään ”bittirahapumppauksina” niin Euroopan Keskuspankista (EKP)kuin amerikkalaisten FED´stä – onhan heille oma raha, jolla pelata. Miten on, jos Pyhä sota leviää maailmanverkkoihin?

 

Nyt ISIS on julistanut ultimaatuminsa myös Venäjälle

USA ei riittänyt pääoman kehtona, vaan ISIS havittelee Lähi-idän jatkoksi entisiä Neuvostoliiton ja nykyisiä Venäjän islamistivoittoisia alueita. Onko tässä yhdiste, jonka myötä Ukraina jää varjoon tehtynä ja kuviteltuna uhkana. Onko ISIS ja ääri-islamistit se suuri uhka, joka johtaa Helvetin porteille – kuten USA:n varapresidentti Joe Biden julisteli lämmittääkseen kongressia armeijan lisämäärärahoille.

 

Seuraavaksi kuuntelemme tarkkaavaisesti,

… miten eittämätön maailman talousveturi Kiina muotoilee sanansa ISIS uhalle, vai jättäytyykö Kiinan tapansa mukaan ulos kolmansien ongelmista – keskittyen itse vain kaupallisuuden järjestelyihin. Jääkö lännenmiehen pyhä sota amerikkalaisten harteille ja yllättäen Venäjä kumppaninaan. USA tietää, että venäläiset osaavat yhtä kovia keinoja kuin Irakissa ja Afganistanissa harjoitelleet jenkkisotilaat ja –yksityispalkkarambot.

 

Mikä tämä ISIS on ja mikä on se todellinen peruste,

… miksi he toteuttavat niin radikaalin julmaa ”varoitusfilosofiaa”. Olisi syytä perehtyä huolella taustoihin, vaikutteisiin, valtapeleihin, uskonhaaraumien tavoitteisiin ja ennen kaikkea mitä ihmiset näkevät liikkeessä, ja erityisesti miksi eräät valtiot tukevat ISIS –liikettä! Mikä on tavoite ja miten se on aiottu toteuttaa?

 

Onko USA konfliktoitumassa jo liian monille rintamille?

Miten USA Naton kiistattomana johtajana ja ydinsateenvarjon tarjoajana tulee hyödyntämään Naton viitosartiklaa, jossa ”yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta” – tämähän tarkoittaa sitä, että jos USA:n intressien kimppuun käydään, on 5. artiklan myötä jäsenmaat velvoitettu tuohon ”muskettisoturien mantraan” –  kiinnostaako meitä?

 … entä Suomi, haluammeko vieläkään Natoon 9], vai ymmärrämmekö oman erityisyytemme ja alkaneen EU-joustavoitetun sveitsittymisen tien sotilaallisesti liittoutumattomana ja uskottavana rauhanvälittäjänä sotivien ja konfliktoituneiden toimijoiden väliin – Pohjolan sveitsinä.

 

...

JK  [05092014]

Päinvastoin meidän suomalaisten on pysyttäydyttävä sotilaallisesti liittoutumattomana, koska natojäsenyys edellyttäisi samaan rintamaan, jos vaikkapa USA:n kimppuun käydään. ISIS on jo nyt uhkaillut iskuja Yhdysvaltoihin amerikkalaisten Irakiin kohdistuvien ilmahyökkäyksien vuoksi. Siis natomaana me olisimme mukana USA:han hyökkääjiä vastaan ja samalla merkkautuisimme mahdolliseksi terrori-iskukohteeksi [!] [10] – tätäkö me haluamme? Emme, uskallamme heti sanoa.

[10] ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/227801-milloin-saamme-terrorismin-ensi-iskun-edesautoimmeko-sita -


 

Pysykäämme idän jä lännen välissä rauhanneuvottelijana, sillä kahtia jakautuvassa maailmassa ei ole enää montaa ”sveitsiä” ja me voisimme olla se Pohjolan sveitsi, johon Venäjäkin voisi luottaa

EXTRA

EU-joustavoitettu sveitsittyminen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/08/eu-joustavoitettu-sveitsittymisemme.html -

Nato-isäntämaasopimus (MoU) ~ http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11538 – [varauksin]

Muutummeko uhaksi ja viholliskandidaatiksi Naton myötä? ~http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/08/olemmeko-ensi-viikosta-uhka-ja.html -

Kuinka aggressiivisesti lännenmies puolustaa kulttuuriaan? ~http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/kuinka-agressiivisesti-l-nnenmies-puolustaa-kulttuuriaan -

 

VIITTEET

0] Viruksetkin kilpajuoksevat! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/miksi-kiinalaiset-kehittivat-ihmisiin.html -

1] Slaavit ovat arvoitus lännenmiehelle ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163481-miksi-lannenmies-ei-ymmarra-venalaista-ajatuksenjuoksua -

2] Maahanmuuttajat Eurooppaan entisistä siirtomaista ~ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/mellakka-on-oire-muutoshalusta-ja.html -

3] Saksa halusi turkkilaiset duunareikseen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/02/turkkilaiset-ovat-jo-eu-euroopassa.html -

4] Kiina mobilisoituu kaikkialle maailmaan! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=954920 – [12246]

5] Talouskaavasta sotilasvoimakaavaksi? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163220-kiina-venaja-usa-eu -

6] Ajaako lännenmies Venäjää Kiinan syliin? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/turvatakuumme-radikaalisti-venajalta.html -

7] Yrittääkö Israel lopullista ratkaisua? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171730-yrittaako-israel-jalleen-lopullista-ratkaisua -

8] ”Estellet” rauhan lähettiläinä? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=831029 – [13601]

9] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1029728 – [15259]


 

[U] Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 155196

DOC isis_02112017.doc – Openoffice Writer

PVM 02112017 [U] > 05092014

991_9593

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Koostelmasi eri havainnoista kertoo mm sen, että maailmassa on monta kuivaa ruutitynnyriä odottamassa, näiden lisänä järjetön väestönkasvu. Emme tarvitse kuin uuden globaalin finanssikriisin niin alkaa paukkua eri puolilla, myös lännessä. On vaikeaa nähdä, että säästyisimme isommalta rytinältä.

Ilkka Luoma

Näinhän tuo on - ja nyt Iran on julistanut Yhdyvallat vihollisekseen numero 1.

...
USA' lle lisää päänvaivaa. Tässä "taistelussa" US on yksin. Kuinka kauan maailmalla uhoa kestetään, lanka palaa? Mutta missä!

.
~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20171102220050507... -

" ... Iranin korkein johtaja Khamenei on sanonut televisiossa, että USA on Iranin valtion vihollinen numero yksi.

Khamenein mukaan Iran ei aio taipua ydinsopimukseen liittyvän USA:n kiusaamisen edessä ... "
.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

US ei ole yksin Irania vastassa,,Israel tekee yksinkin mitä lystää iranin suhteen,mikäli tarvis !

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #12

Aivan, yhteiscyberhyökkäys Stuxnetilla Iranin ydintutkimuslaitokseen - Israel/Mossad ja US/CIA ...

...
~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/01/26/dokumentt... -

.
~ http://www.businessinsider.com/stuxnet-was-far-mor... -

" ... Stuxnet, a joint U.S.-Israel project, is known for reportedly destroying roughly a fifth of Iran’s nuclear centrifuges by causing them to spin out of control ... "

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Kupla paisuu paisumistaan ja odottaa poksahdustaan. Toivottavasti maailman vallanpitäjät ovat tällöin tilanteen tasalla ja vastuullisina tulevasta.

Suurkaupungit eivät kriisitilanteessa ehkä oleniitä kaikkein parhaita elinalueita.
On niin tavattoman paljon "muuttujia ".

Ilkka Luoma

"Jokaisella on se juuri oikea isänmaa, jossa hän tulee parhaiten toimeen omalla äidinkielellään"

Ilkka Luoma

... Yksittäiset terrori-iskut loppuvat vain, kun poistetaan seurauksien aiheuttavat. On oleellista tutkia huolella syyn ja seurauksen lainalaisuudet. Jokin syy näihin lähinnä täysin viattomiin kohdistuviin iskuihin on. Selvitystyö lähtee liikkeelle siitä, missä valtioissa näitä terroritekoja on suoritettu. Kun tämä maaselvitys on tehty, koetetaan löytää jokin yhteinen tekijä ...

...
~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005432925.html -

"Mitä Isis luulee saavuttavansa yhä uusilla iskuilla, kun kalifaattikin on mennyttä? New York oli ehkä osa tuhansien neulojen taktiikkaa
Luhistuneen islamilaisen valtion kannattajat jatkavat terrori-iskujen tekemistä osoittaakseen, että he ovat yhä olemassa sekä lietsoakseen uusia terroristeja toimintaan ... "

.

Juha Hämäläinen

Muutamia syitä olen havainnut paljon muslimimaita koluttuani. Merkittävin, mutta lännessä piilotettuihin kuuluu muslimien kunniakäsitys. Muslimien kulttuurin ytimessä on yksilön, perheen ja suvun kunnia. Kunnian loukkaaminen kostetaan verisesti. Sen takia voidaan tappaa perheenjäsen. Siksi vääräuskoisen ulkomaalaisen tappaminen on jo pikkujuttu.

Länsi on vuosisadat loukannut muslimien kunniaa sodissa, maa-alueiden ja luonnonvarojen hallinnassa, uskontojen vallassa, tieteissä, tekniikassa, kaupassa ja elintasossa. Tästä on seurannut valtava alemmuuden tunne ja kunnian kärsiminen. Kun nuori muslimimies on sitten lisäksi varaton ja työtön niin hänellä ei ole paljoa menetettävää. Voi vaikka takertua ääri-islamiin, jossa kuuluu ryhmään, joka ei nöyristele vaan panee toimeksi. Ryhmään, jota pelätään kaikkialla.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Olen nähnyt suunnatonta rattiraivoa liikenteessä, kun muslimimies kuvitteli, että joku kiilasi hänen eteensä.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #6

Rattiraivoa esiintyy kaiken värisillä - erityisesti heillä, jotka jo punoittavat ;)

Ilkka Luoma

SUNNUNTAINA, TAMMIKUUTA 18, 2015
Lyökö sanahelinällinen sananvapaus itseään korville?
!
(Pariisin Charlie Hebdo satiirilehden pilapiirtäjien islamhuumoririenaus katkaisi lopullisesti kynän muutamilta piirtäjiltä 1] – tekona väärä, mutta mitkä tekijät johtivat sananvapaustaistelijoiden murhaan?)

[ … läntisen maailman demokratiahoennan eräs lempilaji on sananvapaus 2]. Meillä saa irvailla, heitellä huumoria, loukata toista ”vitsi-vitsi” -periaatteella, jopa rienata (kunhan et lyö herkkää kunnianloukkausta!) – on kuulemma myös tarpeellista, että saadaan arvostella toisten vakaata uskoa ja jopa asettaa se kyseenalaiseksi … ]

Lännenmiehen huumori ei ole huumoria suurimmassa osassa maapalloa. Huumori kuin ’vitsi-vitsi’ ovat erilaisia, eri kulttuureissa. Idän huumori ei ole välttämättä huumoria meille, varsinkin kun talouden näkökulmasta olemme jäämässä jopa alakynteen 3].

Meidän mielestä taas sananvapaus siivittää kaltaisemme yhteiskuntakulttuurin levittämisoikeuden kaikkialle – kukin puolustaa, jopa hyökkäävästi kulttuuriaan 4]. Samoin me katsomme, että kehityksen alkutaipaleella oleva ihmisen tasa-arvoinen huomiointi eli paljon puhuttu demokratia 5] kuuluu kaikille. Ajamme demokratian kyljessä sananvapautta kaikkien suuhun – ylivertaisena de facto´na.

Tasa-arvoon pyrkimys kulkee käsikädessä sananvapauden kanssa

Ennen sanavapauden analysointia ja projisointia eri kulttuureihin olisi ratkaistava ikuinen kysymys tasa-arvoisesta 6] kohtelusta, jossa huomioidaan meidän erilaisuus, niin historiasta, tavoista, oikeudesta uskoon kuin kulttuureista johtuen.

Kuinka pitkälle mahdoton puheessa tavoittelemamme täystasa-arvo on vietävissä eliökunnassa, jossa jokaiselle pitäisi olla lajinsa ja yksilönsä mukainen ’kolo’ 7] – niin kokona kuin elämän mahdollistajana. Tuon ’kolon kokoon’ liittyy kiinteästi lännenmiehen tarve puuttua kaikkien asioihin 8] – sisäisiinkin. Miksi?

Sananvapaus on myös hienotunteisuutta toistaan – erilaista kohtaan

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/lyoko-sanahe... - [155203]

Ilkka Luoma

USA' lle lisää päänvaivaa. Tässä "taistelussa" US on yksin. Kuinka kauan maailmalla uhoa kestetään, lanka palaa? Mutta missä!

..
~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20171102220050507... -

" ... Iranin korkein johtaja Khamenei on sanonut televisiossa, että USA on Iranin valtion vihollinen numero yksi.

Khamenein mukaan Iran ei aio taipua ydinsopimukseen liittyvän USA:n kiusaamisen edessä.

- Todistitte, miten Amerikan presidentti kutsui hiljattain Irania "terroristien valtioksi". Tämä on täysin absurdia: hän sanoo kokonaista kansakuntaa terroristeiksi! Khamenein virallisen Twitter-tilin julkaisussa sanottiin.

Niin sanottu Iranin ydinsopimus neuvoteltiin vuonna 2015 Iranin sekä USA:n, Britannian, Venäjän, Ranskan, Kiinan ja Saksan kesken. Sitä pidetään Barack Obaman presidenttiyden tärkeimpänä ulkopoliittisena saavutuksena. Sen nojalla Iranilta riisutaan kyky tuottaa ydinaseita maahan kohdistettujen talouspakotteiden purkua vastaan ... "
.

Ilkka Luoma

[x] cyber- vs. sissisota? [58341]

...
1099 lukijakommenttia aiheesta "Metsäsissi nujertaa cybersotilaan" kinkin ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&t... - alta.

ORIG 04.05.2014

Ilkka Luoma

ISIS on nimennyt eloon jääneen terroristin omaksi fihadistisotilaakseen ... yrittääkö kiinni otettu uzbekki riistää itseltään hengen?

Ilkka Luoma

Sinällään aloituksesta erkaantunut Kiovan Maidan tuossa vähän ylempänä on kuitenkin osuva itse aloituksen otsikkoon, sillä Maidanin verilöyly on uskottavasti tutkimatta ja ainakin julkisuuteen tuomaton - sielläkin voi odottaa todellisia syyllisiä kuolemanrangaistus ... (?)

Ilkka Luoma

Ketju hiukan harhailee, mutta miten US sotauho mahdollisesti vaikuttaa mielialoihin tehdä vastineena viattomia kohtaan terroritekoja - epätoivoisena eleenä, kun mikään muu ei auta tai muuta tilannetta ... nyt jälleen kiihtyy sotarumpujen pärinä - tällä kertaa Korean niemimaalla --- vakavaa pohdintaa syyn ja seurauksen laista!

...
... Amerikkalainen uho raivoaa ja sotarumpu pärisee! Muistamme kuinka US pr. Donald Trump kestitsi maailman suurimman talouden, Kiinan pr. Xi Jinping' iä Floridan residenssillään - oltiin jälkiruossa, kun Donald kuiskasi Xi' n korvaan: "Aloitimme juuri Syyrian raskaat ilmarynnäköinnit"! Uskomatonta uhoa arvovieraalle, joka voi vielä pelastaa neuvoillaan Trumpin kasvot häpeältä.

.
~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005435313.html -

..

Toimituksen poiminnat