Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Ulkopolitiikan asiantuntija Paavo Väyrynen on oikeassa*

  • Nato-lipun alla olleet sotalaivat vierailivat Helsingissä - tässä opetetaan lapsille aseenkäyttöä ¤
    Nato-lipun alla olleet sotalaivat vierailivat Helsingissä - tässä opetetaan lapsille aseenkäyttöä ¤
  • Nato-maiden taistelukoneet Lappeenrannassa - takana USAF ilmatankkauskone - "rynnäkkö Suomeen". Kuva: Ilkka Luoma
    Nato-maiden taistelukoneet Lappeenrannassa - takana USAF ilmatankkauskone - "rynnäkkö Suomeen". Kuva: Ilkka Luoma
  • Kansakuntamme vakaa enemmistömielipide Natosta - aina yli 50 prosenttia - väkevää viestintää päättäjille!
    Kansakuntamme vakaa enemmistömielipide Natosta - aina yli 50 prosenttia - väkevää viestintää päättäjille!

Nyt käydään hiljaista jaksoa tuleviin presidentinvaaleihimme 2018. Keskustelua on, mutta ydinaiheita vältellään – istuvan presidentin vastaehdokkaat eivät uskalla ottaa esille kansakunnalle tärkeitä asiakohtia – pelätään Sauli Niinistön jyräävän tietämyksellään.

 

Tämän vuoksi presidentinvaalikampanjointia kansan toivomalla tavalla ei ole. Vaaleihin on saatava sisältöä, voimaa ja ravistelua – Suomen toiseksi kokenein ulkopolitiikan asiantuntija – Paavo Väyrynen mukaan vaaleihin. 

Kannattajakorttien keräys voimistuu ja kiihtyy – tarvitaan reilusti yli 20.000 kannatuskorttia Paavolle – tule mukaan, nyt ratkaistaan Suomen linjaa seuraaville vuosikymmenille – turvallisuutta ja ulkopolitiikkaa ilmansuuntaa katsomatta.

 

Olemme idän ja lännen vedenjakajalla

[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/234922-olemmeko-jo-nato-sotakoneen-etuvartio-idan-ja-lannen-vedenjakajalla - ] 

Tarvitsemme tasapainon – nyt rakennetaan vaarallista vastakkainasettelua nykyisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan vauhdittamana. Tehdään muutos – tule mukaan muuttamaan linjaa, oman turvallisuutesi nimissä! Suomi on Pohjolan Sveitsi.

 

Nato-isäntämaa [MoU] pöytäkirja

Tämä pöytäkirjan allekirjoitus muutti statuksemme, meistä muodostui uhka ja vihollismahdollisuus itään – pöytäkirja mahdollistaa vieraiden – rajanaapureillemme mahdollisesti vihamielisten sota- ja hyökkäysvoimien Suomeen tulon – katsotaan MoU pöytäkirjan tarkoitus:

” …

2.1. Tämän yhteisymmärryssopimuksen tarkoitus on sopia periaatteet ja menettelytavat toiminnallisten kohteiden perustamiseksi ja isäntämaatuen antamiseksi NATO-joukoille isäntämaassa, tai isäntämaan tukemana, NATOn sotilaallisten toimien aikana.

2.2. Tämä yhteisymmärryssopimus ja sen jatkodokumentit on tarkoitettu suunnittelun pohjaksi asianomaisille isäntämaan tahoille ja NATOn johdolle ennakoimaan isäntämaatukea erilaisille NATOn sotilaallisille toimille. Nämä tehtävät sisältävät toimet, joihin lähetettävät joukot ovat tiedossa, sekä ne, joihin joukot eivät vielä ole tiedossa … ”

 

Täältä voit lukea koko pöytäkirjan, myös sen englanninkielisen alkuperäisversion, samalla linkin alta näet kansakuntamme väkevän Nato-vastustuksen – vuodesta toiseen ja aina yli 50 prosentin voimalla.

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -

 

Iltalehti kirjoittaa Paavon olevan oikeassa

[ ~ www.iltalehti.fi/politiikka/201711172200541205_pi.shtml - ] 

Ote:

” … Väyrysen mielestä pitäisi puhua siitä, että Suomi on Ranskan rinnalla kehittämässä Euroopan unionia kohti sotilasliittoa. Tien päässä häämöttää Naton eurooppalainen pilari ja vielä "Nato-jäsenyyttä kovemmat sotilaalliset velvoitteet". Väyrynen vastustaa koko pyrkimystäkin tähän suuntaan ja haluaisi päästä siitä(kin) haastamaan Niinistöä … ” -Iltalehdestä

 

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”Väyrynen on tosiaan oikeassa, Paavo on itsenäisen ulkopolitiikan mies, joka on tasapaino täällä meidän Suomessa - idän ja lännen vedenjakajalla. Väyrynen on selkeä ei-natomies, joka haluaa katsoa keitä meille tulee. 

Suomi on erikoisasemassa ja näin me tarvitsemme laajan ulkopoliittisen asiasisällön ymmärryksellä, ettemme ole rakentamassa vastakkainasettelua, maailman sen toisen ydinasesuurvallan vieressä ja tämän rajalle!” 

Väyrynen toisi Nato – Isäntämaa pöytäkirjan eduskunnan käsittelyyn ja vastuuselvityksiin, miksi tuo kohtalokas pöytäkirja allekirjoitettiin ---

[ ~ www.iltalehti.fi/politiikka/201711172200540493_pi.shtml - ] 

Ote:

” … - Julkisuudessa on esitetty tulkintoja, joiden mukaan sopimus kaventaisi merkittävästi Suomen kansallista itsemääräämisoikeutta. Jos nämä tulkinnat pitävät paikkansa, tasavallan presidentti ja päätöksentekoon osallistuneet valtioneuvoston jäsenet ovat saattaneet toimia virkavelvollisuuksiensa vastaisesti, kun he ovat hyväksyneet sopimuksen eivätkä ole vieneet sitä eduskunnan käsiteltäväksi, Väyrynen sanoi … ” - Väyrynen Iltalehdessä

 

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”Nato-isäntämaa pöytäkirja ei ole valtiosopimus. Pöytäkirja on kohtalokas kriisin sattuessa, sillä se mahdollistaa Nato/US sota- ja hyökkäysvoimien Suomeen tulon. Nato tarvitsee USA' n sotilaallisessa johdossa muun muassa Suomen Lapin lentokenttiä mahdolliselle rynnäkkömatkalle Venäjän Kuolan niemimaalle. 

Väyrynen on täysin oikeassa siinä suhteessa, miksi me alistaisimme Lapin vieraille sotilasvoimille. Historiasta muistamme kohtalokkaan virheen, kun Suomi luovutti 1941 Lapin Saksan kolmannen valtakunnan sotakoneelle - valmistelemaan hyökkäystä Neuvostoliiton Kuolan niemimaalle! 

Loppu onkin tuolloisen aseveljemme myötä tunnettua historiaa. Emme halua nyt historian toisintoa – emme väärää aseveljeyttä! Väyrynen on nyt oikealla asialla”

 

 

Tehdään tulevista presidentinvaaleista voimakas kansanliike ja viedään Paavo kisaan mukaan – kansakunnan edun nimissä. Kannatuskortin allekirjoitus ei sido sinua itse vaaliäänestyksessä – nyt on kysymys siitä, että saadaan todellista vaalimielenkiintoa, jotta kansa ryhtyy uurnille voimalla ja suurin joukoin!

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 155995

 

DOC paavo on oikeassa_18112017.doc – OpenOffice Writer

PVM 18112017

 

564_5304

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (52 kommenttia)

Ilkka Luoma

*

Se kuuluisa Paavon huumori:

"Olin kerran väärässä, kunnes aamulla herätessäni huomasin tarpeen korjata eilinen lausunto todellisuuteen" -näinkö se meni? ;)

...
Paavo on Itsenäisyysmies ---

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyys... -
.

"perjantaina, heinäkuuta 17, 2015
Itsenäisyysmies – Paavo Väyrynen

(Europarlamentaarikko, toistaiseksi Keskustan Paavo Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen 1] – ensimmäisenä meppinä, hyvin kansallisesti eurooppalaisesta aiheesta – kansalaisaloite eurosta ja siihen liittyvästä kansanäänestyksestä)

[ … lappilaiset ja monet, monet muutkin ”Erkit ja Liisat” vannovat Väyrysen nimeen – onhan hänellä se kuuluisa presidentti Kekkosen mantteli päällään. Kansalaiset ovat usein arvuutelleet, mitä Urho Kaleva Kekkonen 2] oppipojalleen neuvoi ja opasti. Oli selvää, että nukuttujen öidenkin jälkeen Kekkonen olisi halunnut Paavosta seuraajansa …, ja tämän tietävät myös syvät arkikansalaistemme rivit … ]

Paavo Väyrynen on ikiliikkuja. Tuleva presidentinvaalien ehdokas, jo monennenko kerran. Aika monen, ja yrittämisellä on tämä kansakuntamme ennenkin menestynyt ja tältäkin osin Paavo vielä korjaa sen eniten tavoittelemansa palkinnon kotiin. Paavo on itsenäisyysmies – suurin kirjaimin. ... "

.

Ilkka Luoma

Ehti tulla jo kahdeksan sähköpostia kysymyksellä -

"Kuka on se kokenein ulkopolitiikan osaaja?"

Vastaus:
Erkki Tuomioja (SDP)

PS.
On sellainen tuntu, ettei Paavolla ja Erkillä ole kovinkaan paljon erimielisyyksiä suurista ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiakysymyksistä ja että he tulisivat keskenään hyvin toimeen - politiikan estradeilla?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Paitsi, että Tuomioja ulkoministerinä ollessaan korosti Krimin miehityksen laittomuutta ja sitä, että Suomi tulee seisomaan vankasti EU:n yhteisrintamassa talouspakotteineen.

Tomi Vaalisto

Paavo Väyrynen haluaisi hyväksyä Krimin osana Venäjää: https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/76047-paavo-vayr...

Kokeneen ulkopolitiikon pitäisi kuitenkin ymmärtää, että asian päättäminen kuuluu Ukrainalle, jolle tuo miehitetty Krim edelleen kuuluu.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #9

Krimiläiset saivat itse päättää uudesta statuksestaan. Sevastopolin venäläissotilaat tulivat auttamaan krimiläisiä, ettei Maidanin kaltainen ulkoa johdettu verimellakointi ala Krimilläkin, jossa venäläiset, venäläismielisyys ja venäjänkieli ovat enemmistönä.

Krim päätti itse liittymisestään Venäjään, johon viimeisten satojen vuosien aikana se on suurimmalta osain kuulunutkin.

.
"Elävä arkisto: Krim halusi osaksi Venäjää jo 20 vuotta sitten ... " -Yle
~ https://yle.fi/uutiset/3-7149546 -

"Krim halusi irti Ukrainasta jo 1990-luvulla ... " -Yle
~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/03/21/krim-halu... -

...

Samoin toki voitaisiin kysyä, että olisiko Serbian itse pitänyt päättää Kosovon, maakuntansa kohtalosta - nythän USAF rynnäköi sinne Nato-operaationa, ilman mitään kansainvälisen yhteisön mandaattia - aiheuttaen ulkoisena sotavoimana yli 500 siviilin kuoleman - ilmarynnäköinti-iskuina ...

...

Ilkka Luoma

Erkkikään ei ole aina oikeassa ;) - sen sijaan me voimme pohtia syvällisemmin Krimin tilannetta, historiaa ja krimiläisten omaa tahtoa ---

.
sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014
Katariina II Suuri ja kansanäänestykset

Hiukan kevennystä ja asiafaktaa tästä päivästä ja historiasta liittyen kansanäänestyksiin Venäjällä ja Krimin (suom. linnoitus) 1] sopimuksiin 1700 -luvulle. Kuten tunnettua Krim oli satoja vuosia sitten osa silloisen maailman suurinta kansakuntaliittymää, jota kutsuttiin Mongolien ylivallaksi – väkivahvan sotakoneen ja oivallisen verojen keräämisen vuoksi. Elettiin kultaisen Ordan aikaa 2] --- osa meidän Karjalaakin kuului siihen!

Keisarinna Katariina II Suuri 3] oli merkittävä venäläistäjä ja läntisen Euroopan valistusfilosofian ja taiteen ihailija – puhuikin ranskaa. Samaan aikaan kansa puhui venäjää ja viljeli maitaan miltei orjan asemassa. Katariina II Suuri allekirjoitti sopimuksen Krimistä, jossa oli eräänä kohtana huomion arvoinen seikka:

Mikäli Krim joskus julistautuisi itsenäiseksi, oli Osmanien valtakunnalla 4] 16 päivää aikaa liittää Krim itseensä eli nyt katsottuna nykyiseen Turkkiin, osmanien jälkeläisvaltioon. Nythän Krim oli kansanäänestyksen pohjalta itsenäinen muutaman päivän – Turkki ei käyttänyt omistusoikeuttaan – Katariina Suuren sopimuksen pohjalta. Ehkä sopimus oli menettänyt lain voimansa.

Kansaäänestykset; voimaa ja laittomuutta!

Muutama päivä sitten krimiläiset äänestivät pikaisesti järjestetyssä kansanäänestyksessä itselle ”vapauden eli itsenäisyyden” liittyä Venäjän valtioon, mikäli venäläiset puolestaan hyväksyvät liittymispyynnön – no, pyyntö käsiteltiin salamannopeasti, jotteivat turkkilaiset käytä omistusartiklaansa Katariina Suuren sopimuksesta ;-)

Venäjällä – Venäjän lakien mukaan kansanäänestykset ovat lailla kiellettyjä –

siis Karjalan tasavallassa kansalaiset eivät voi junailla liittymisäänestystä Suomeen, jos niin tekisivät – aukeaisi vankilan ovi, siksi kovat rangaistukset aiheesta ovat. Siis, nyt krimiläiset liittyessään Venäjän valtakuntaan, samalla hyväksyvät kansanäänestyksien järjestämismahdottomuuden – toki Putin ja duuma voivat sellaisen järjestää.

Pienellä huumorilla, mutta jotain näistä on luettavissa, kun yritämme ymmärtää slaavilaisuutta ja nykyvenäläisyyttä! 5] Niin, toisaalta ymmärrämme, miksi emme voi ymmärtää.

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/katariina-i... -

.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Luoma kirjoittaa pelättävän S.Niinistön tietoja. Toki hän lienee hyvin informoitu mutta en olisi niinkään vakuuttunut hänen tietojensa oikeellisuudesta.

Sen sijaan hänelle on julkisuuteen kotimaisen MSM:n voimin rakentamalla rakennettu asema jossa hänen mielipiteensäkin, vaikka joskus kummallisetkin, jyräävät toisten ihan oikeatkin tiedot.

On totta, että P.Väyrysellä olisi särmää väittää vastaan, jopa joskus ihan pätevästi perustellenkin. Toisinkuin monella muilla tarjolla olevalla. Heillä sekä tiedot että taidot ontuvat vielä pahemmin kuin kahdella edellä mainitulla.

Itse henkilökohtaisesti edelleen ja kuitenkin kaipaan mahdollisuutta äänestää kaikkia ehdolla olevia vastaan, jo ensimmäisellä kierroksella vaikka Väyrynenkin saisi kortinsa kasaan.

Ilkka Luoma

Lauseeni tulisi nähdä hiukan "kieli poskessa" - tosiasia on se, että S. Niinistö salannee oman todellisen natouskovaisuuden ... ja voimakkaan länteen kallellaan olon - laitan tähän kuitenkin vielä kysymysmerkin (?) ...

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Mitä tämä länteen kallellaan olo tarkoittaa? Suomi on eu jäsen, minne päin kallellaan meidän pitäisi olla? Eu- jäsenyydellä on vankka tuki kansan parissa, myös Liisa ja Erkki kannattavat sitä!

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #10

Suomi on nyt vaakaheilurin länsipäässä, aiemmin se oli itäisessä. Vuonna 1975 Suomi oli itsenäisyytensä ja puolueettomuutensa huipulla - tarkkaan ottaen ETYK-Juhlakokouksen 1975 päättyessä presidentti Urho Kekkosen kokouspäätösnuijan kopautuksen jälkeen. Niin itä kuin länsi tunnustivat Suomen roolin välittäjänä ja puolueettomana toimijana täällä idän ja lännen vedenjakajalla.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #12

Kuinka paljon saat rahaa aina tästä yhden valheen toistamisesta, Luoma? "Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla"? Olet mies jolla ei ole mitään itsekunnioitusta.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #15

Oletko Jori perehtynyt historiaamme - suomalaisina?

Aloita täältä:

Suomalaisuuden juurien etsijät ---
~ https://www.facebook.com/groups/5749603299/ -

Ilkka Luoma

Kortteja on nyt kasassa hiukan yli 10.000 ja tuplakortit Niinistön kanssa kuulemma hylätään ...

Ilkka Luoma

En malta olla laittamatta tätä juttua tänne näkyville:

Keskustan vpj Kurvinen veti peitteen pois päältä ja kertoi poliitikolle harvinaisen täystotuuden!

...
~ www.iltalehti.fi/politiikka/201711182200542881_pi.... -

" ... Kansanedustaja Antti Kurvisen mukaan Sauli Niinistö on ennen kaikkea oikeiston ja porvarillisten arvojen ehdokas.

Antti Kurvisen mukaan Niinistön taakse perustettu kansanliike "on käytännössä Kokoomuksen järjestöväen ja kokoomuslaisten politrukkien pyörittämä peiteorganisaatio"

Kurvinen näkee kansanliikkeen kokoomuksen Troijan hevosena, jolla se pyrkii houkuttelemaan uusia äänestäjiä itselleen tulevissa maakunta- ja eduskuntavaaleissa. ... "

.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kerrankin Luoma on isänmaan asialla.
Vanha tyttöystäväni oli aikoinaan Kemissä Paavon kanssa samalla luokalla. Sen vain muistan että hän kehui Paavoa. Nyt entinen tyttöystäväni on jo kauan huristellut rollaattorilla. Paavo ei vielä ainakaan ole julkisuudessa ajellut rollaattorilla.

Viime presidentinvaaleissa, vai olisiko ollut jo edellisissä, Paavolla oli tiedottajana herra Koroljov. Sen muistan että hän varoitti suomalaisia; vain Paavo kykenee estämään Venäjän hyökkäyksen. Koroljov oli oikeassa, miten monta kertaa tuho on ollut lähellä.

Nyt meidän yli seitsemänkymppisten eläkeläisten pitäisi viimein valita Paavo presidentiksi! Nuoremmathan eivät edes tunne Paavoa. Meilläkin saattaa olla viimeinen mahdollisuus äänestää Paavoa.

Ilkka Luoma

Miten venäläiset ovat meitä uhkailleet sodalla tai paikallisella hyökkäyksellä vuoden 1945 jälkeen?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Onhan täällä kuleksinut porukkaa pelottelemassa, FSB:n lapsiasiamies ja kenraalit uhkailivat spetznatseilla kun suomalaiset sosiaalitantat kiusaavat venäläisiä lapsosia, heitä on jopa leireille viety.

Pienemmät kihot olisivat valmiita tälläkin suunnalla sotilaallisiin iskuihin mutta onneksi Putin on järkijätkä. Hän tietää että vaikka aihetta olisikin, niin turhan kalliksi tulisi iskeä jokapaikkaan. Ukrainankin valloitus on pahasti jumissa kuten Sote Suomessa.

Vakavampi vyörytys on jo menossa. Pari vuotta sitten Putin lähetti Lapin raja-aidan reiästä pari pataljoona taistelujoukkoja Suomen puolelle. He saavat aseet sitten myöhemmin kun kahina alkaa. Heidät on majoitettu Sipilän toimesta Kempeleelle ja hotelleihin:)

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #28

Oliko tuo vuodatus ymmärrettävissä huulen heitoksi ;)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #29

Tuleehan sitä huultakin heitettyä mutta ei vakavista asioista.
Sota on vakava asia. Ei FSB:n pikkukihojen pitäisi vähän väliä uhkaille aseellisella iskulla.
Minä tuon esiin vain tosiasioita. Putinin kannattajat esittävät vääristelyjä ja valheita niin tiuhaan että ei ehdi torjumaan niitä infohyökkäyksiä.

Mikä "vuodatuksessani" ei ole totta?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #30

Nyt tässä vaiheessa kannattaa perehtyä West trolling >< East trolling periaatteisiin!

...
maanantaina, joulukuuta 19, 2016
West trolling >< East trolling – nokittelua vuorosuunnin

(Media innostui yli äyräiden huomaamaan, että NSA -paljastusten jälkeen täytyy saada vakoilu, informaatiosota ja yli verkon vaikuttamiset tasapainoon – löydettiin Venäjän presidentti Vladimir Putin komentamassa Yhdysvaltain presidentinvaalien manipulaatiokäskyjä ja johtamisoperaatioita |1)

Ennen sodittiin, kuten nytkin saadun tiedon pohjalta, jonka takana olivat konkreettiset vakoilijat, jotka sanoivat nähneensä jotain uhkaavaa. Sitten tuli media, joka haluaa osoittaa neljättä valtiomahtisuuttaan olla osana tiedon, luulon, manipulaation ja propagandan välittäjänä.

|1 ~ http://yle.fi/uutiset/3-9353383 -

Lännenmiehen media löysi Pietarista epätiedontuottotehtaan,

… josta operoitiin massoittain verkkomediaa tietona, huhuna, väitteenä ja suoranaisena ohjaavana valheena |2. Oliko näin, on täyttä ja laajasti uskottavaa todistetta vailla. Toisaalta tiedetään, että Pietarissa on keskus, joka ajaa maailmanverkossa dataohjausta, jolla testataan pilvipalvelimia ja Glonass -paikannusjärjestelmän testausta ja tuotekehitystä.

Lännenmies vakuutteli tekevänsä vastineen itäisen ajatusmaailman propagandalle –

… syntyi käsite East trolling (propagandatuutti). Slaavilaiseen tyyliin otettiin suoraviivaiset käytänteet suunnatessa tarkoitushakuista tietoa – informaatiota, propagandan |3 tyylillä.
Propaganda on jyrkkä muoto tiedonlevityksessä, jossa ei yritetä vihjailla, vaan esittää suoraan tavoitehakuista päämäärää, jossa ei koeteta kätkeä vaikuttamisen yksipuolisuutta. Propagandan etu on se, että se havaitaan helposti ja siihen voidaan asennoitua järkiselitteisesti tai siten tunneviihteellä totena ja kiehtovana.

Tähän uuteen sodan muotoon – informaatiosotaan |4 haluttiin lännestä vastavoima. Haluttiin esittää totuutta, tarkkaa tietoa, tarkastettua informaatiota, siis tavoitteena antaa oikeaa tietoa |5. Mikä on muuten oikea tieto?

Oikea tieto on paljolti enemmistöhyväksyttyä informaatiovirtaa,

… jolle annetaan hyväksytty leima asiantuntijapiireistä. Usein asiantuntijat tietoineen ovat osoittautuneet olleensa väärässä, kun informaatiovirta tarkentuu ja/tai uutta analysoitua ja yleisymmärrettyä tietoa on saatu julkiseksi. Todisteiden voima on myös katsojan uskomuksissa, silmissä ja korvissa. Mitään täysin vedenpitävää todistetta ei ole olemassa [fil.]

Lännenmiehen vastahyökkäys East trollingille synnytti West trollingin

West trolling on hienosyistä, taitavasti läpivalaistua manipulaatiota, jossa totuuden arviointi jätetään lopulta lukijan haltuun. Manipulointi |6 on harhauttavaa, ja se pyrkii järjellisin keinoin saavuttaa asiantuntijamaista hyväksyntää esitetyn tietovirran pohjalta. Manipulaatio on salaista, piilovaikutteista ja totaalisesti mielenmuokkaukseen pohjautuvaa tietovirtaa, jolla pyritään muuttamaan käsitteitä, mielipiteitä ja ajatuskaavioita.

Itä ja länsi ottelevat nyt informaatiosodassa
[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221988-... - ]

...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #31

Kiitos, tämä riittää.
Et vastannut sanallakaan kysymykseeni, mutta pitkä kirjoituksesi ihan eri asiasta osoittaa että olin täysin oikeassa.

Olemme informaatiosodassa, tämä on kaksintaistelua, olemme eri puolilla samassa isänmaassa.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #32

Vastaus kysymykseesi:

Lauseesi "Ei FSB:n pikkukihojen pitäisi vähän väliä uhkaille aseellisella iskulla" ei pidä paikkaansa, tai sitten sinulla on sisäpiiritietoa :)

Tomi Vaalisto

Mielenkiitoinen tilanne: muutamaa suppeaa mielipidekyselyä laajennetaan mielellään "Suomen kansan mielipiteeksi", jolloin Paavo Väyrysen politiikka pitäisi olla juuri sitä mitä kansa haluaa, mutta ei nyt siltä näytä ollenkaan.

Kun muistamme, että Suomen kansa halusi EUn jäseneksi turvallisuussyitä ja kaupan päälle pääsimme eroon vielä heikosta markasta niin Naton jäsenyytemme on vain ajan kysymys.

Ilkka Luoma

Kansakuntamme natokielteisyys on jykevää ja väkevää, itseään toistavaa - jo yli 10 vuoden ajan, ja aina yli 50 prosentin voimalla ... Katso artikkelin kuvakokoelma.

...

Kansakuntamme harhautettiin EY-kansanäänestyksessä salaamalla markan eliminoiminen - tästä on erittäin tarkat dokumentaatiot ja analyysit muun muassa Kokoomuksen talousasiantuntijan toimesta - Jorma Jaakkolan asiantuntijaselvitykset löytyvät täältä: ~ http://jormajaakkola.fi/EMU-petos -

...
Täältä ~ http://jontikka.blogspot.fi/2014/12/markasta-euroo... - löytää erittäin tarkan selvityksen miten markka meiltä vietiin - salassa kansalta, mukana tärkeät lausunnot muun muassa silloiselta eduskunnan puhemieheltä Riitta Uosukaiselta (Kok) ja nykyiseltä kansanedustaja Erkki Tuomiojalta (SDP) ---

...

Tomi Vaalisto

Juuri tuosta suppeasta mielipidetutkimuksesta on kysymys. Jos se olisi "jykevää ja väkevää, itseään toistavaa kansakuntamme Natokielteisyyttä" niin luulisi 4 391 558 äänioikeutetuista löytyvän Paavolle 20 000 kannattajaa - onhan Väyrynen yksi tunnetuimpia poliitikkojamme ja kuuluisa Natofobisti.

Kokoomuslainen Jaakkola kuuluu väitteineen sarjaan "anybody home..?" ja tuo kokemäkinen ympäristölautakunnan sihteeri kannattaa ottaa lähinnä vitsinä:

Äänioikeutetuille lähetetyn äänestysoikeusilmoituksen yhteydessä lähetettiin valtioneuvoston kaksisivuinen tiedote Euroopan unioniin jäsenyydestä, jossa kerrottiin Euroopan Unionista, yhteisestä turvallisuus- ja ulkopolitiikasta sekä rahaliitosta, jossa tavoiteltiin yhteisvaluuttaa. Jokainen lukutaitoinen äänestäjä siis tiesi rahaliitosta ennen neuvoa-antavaa kansanäänestystä - myös Uosukainen ja Tuomioja.

https://www.eduskunta.fi/pdf/sekalaiset/VN-tiedote...

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #20

On rumaa moittia ja halveksua täällä julkisesti kolmatta, joka ei pääse esille - monet kutsuvat sitä raukkamaisuudeksi ... parempi olisi perehtyä Jaakon asiantuntemusanalyysiin ja arvioida sen pätevyyttä ja sisältöä.

...
Paavolla on kovin pieni koneisto käytössään - vain kymmenkunta aktiivikerääjää.

Sen sijaan istuvalla presidentillä oli koko mediakoneisto ja Kokoomuksen väkivahva puoluekoneisto, kuten tuolla ylemmissä kommenteissa oleva medialinkki kertoi ...

.

Tomi Vaalisto Vastaus kommenttiin #22

Ei millään muotoa - jos kunnallispoliitikko, joka on jo julkisuuden henkilö, esittää munchausentarinoita henkilöön menevine valtakunnanoikeussyytöksineen voi varautua samanlaiseen kritiikkiin. Laukaan Pimppiniemellä on sanonta: "niin mehtä vastaa ku sinne huuvetaan".

Vastaavaa kritiikkiä on esitetty monista muistakin poliitikoista mm "karkuun lähtenyt" Katainen, "sotaa lietsova" Stubbero ja "Suomen kallein poliitikko" Tuomioja

.....

Erittäin tunnetun Paavon koneiston pienuus juuri ihmetyttää - jos Suomen kansa olisi esitettyjen väitteiden mukaisesti yli 50%:sti Natovastainen luulisi helposti löytyvän riittävä määrä kannattajia - saihan hän 1988 presidentinvaaleissa yli 600 000 ääntä ja oli ensimmäisen EU kiistaton vaalien äänikuningas. 20 000 kannatuskorttia, joita voi tulostaa vaikka netistä, ei luulisi olevan Paavolle ongelma.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #24

Olisiko oleellista perehtyä noihin esityksiin, joissa mainitaan jopa mahdollisuus valtakunnanoikeudesta valtiopetoksien ratkaisupaikkana - ei kohdistesyyttelyllä, vaan toteamuksella - Jorma on Kokoomuksen ylijohdon talousasioiden merkittävä asiantuntijaneuvonantaja!

...
Lisää Jorman asiantuntijaselvityksiä:
~ http://jormajaakkola.fi/Suomen%20ja%20Ruotsin%20EM... -

...

Tomi Vaalisto Vastaus kommenttiin #26

No ihan varmasti on Ylijohdon eli Über Geschäftsführungin (hiha)merkillinen leptoptilus dubius und schiedsrichter ;) -

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #35

On suositeltavaa lukea Jorman loogiset ja syvällisesti tutkitut selvitykset eurosta, EY-kansanäänestyksestä ja markkaharhautuksesta kuin koko tapahtumaprosessista - laajoin viite- ja todisteosioin.

Tomi Vaalisto Vastaus kommenttiin #36

Ainakin Jorma itse näin toivoo.

Myös nollatutkija Willbert Hümbugel on päässyt samanlaisiin tuloksiin :D

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #37

Laitan vielä nuo Jorman tarkat tutkimukset tähän linkkinä - jos vaikka katosi tms.:

~ http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella -

Täältä x) myös erittäin seikkaperäinen selvitys mitä todella tapahtui kun markkaa vietiin - syntyikö valtiopetos, olisi se korkeimman oikeuden selvitettävä - vein asian kahdelle oikeustieteen tohtorille - pitivät menestysmahdollisuuksia kohtuullisina, miksi vain kohtuullisina - johtui siitä, ettei saata löytyä oikeusastetta, joka ottaisi asiat asioina, eikä antaisi vaikuttaa valtiollisten tekijöiden olemassaolon! Alla olevaa aineistoa pidettiin erinomaisena - sen vahvan todistevoiman takia!

Markasta euroon ilman kansanäänestystä – valmisteltuna vai ajopuuna kenenkään hallitsematta prosessia täysin – TIIVISTELMÄ -nä

[ laaja selosteosa ~ http://jontikka.blogspot.fi/2014/12/markasta-euroo... - ]

x)
~ http://jontikka.blogspot.fi/2014/12/markasta-euroo... -

.

Ilkka Luoma

"Heikolla kruunulla" on ollut kiva kehittää taloutta ;)

.
... Ruotsi on saanut pelata omalla valuutallaan, paremmin itselle ja useammin. ...
~ https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-20000... -

...
Toki euron etu on ollut se, että sitä voidaan painaa katteetta setelikoneet punaisina! Milloin tulee pää vetävän käteen?

... Moni ymmärtää tämän - setelikonetta tai oikeastaan bittipyöritystä on helppo tehdä - näin syntyy katteetonta kulutusvoimaa, niin kauan kuin euroon luotetaan. Miten kävi aikanaan Saksassa, kun leipälimppu maksoi aamulla yhden kottikärryllisen silloisia Saksan markkoja, ja iltapäivällä jo kaksi ... kottikärryllistä.

.
~ https://yle.fi/uutiset/3-9935971 -

"Suomen Pankki paisuu kuin pullataikina Euroopan elvytyksen takia – muistuttaa jo sota-ajan setelirahoitusta ... " -Yle

...

Tomi Vaalisto

EKP ei varsinaisesti paina seteleitä maksaakseen niillä omaisuuseriä vaan kysymys on ollut infaation hoidosta. Inflaatio on laahannut kaukana EKP:n tavoitteesta useamman vuoden ajan. Tuota inflaatiota vetivät alaspäin muun muassa alhaiset öljyn hinnat sekä kehittyvien markkinoiden jäähtyminen. Maaliskuussa kuitenkin siihen päästiin.
https://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/euroal...

Heikkoa markkaamme devalvoitiin useamman kerran ja muistamme, että devalvaatio oli sangen kaksiteräinen miekka.

Länsinaapurimme kruunu oli jokunen aika sitten vahva valuutta euroon nähden. Tilanteet muuttuvat.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #21

Totta, ei niinkään seteleitä, vaan eurobittejä EKP-pankkiverkkoon - kts. ylemmissä kommenteissa medialinkki - kyseessä siis katteeton ostovoiman jako euromaille - muun muassa Suomen Pankin kautta.

...
maanantaina, helmikuuta 08, 2016
Järeä hätäoivallus painaa bittirahaa velkaisille

[U] 7.9.2012 13:46 Ilkka Luoma Raha - blogID 12100979

Uutisointi ulvoo EKP:n oivalluksesta ostaa rajattomasti ylivelkaantuneiden maiden joukkovelkakirjoja - kierre jonnekin on nyt näin valmis. Onko tämä taloushistorian suurin pyramidihuijaus *].

*] Nyt pyramidin kärkikartio on terävä pää alhaalla - ja tuo kärki makaa tavallisen arkikansalaisen päällä

[ ... kadun mies katsoi hintalappua - "onpa lihanhinta noussut reippaasti, ... ahaa, bensiinikin maksaa nyt paljon enemmän. Vuokrat ovat nousseet, palkkaa pitäisi saada lisää, että voisi ruokkia huomenna perheeseen syntyvät kaksoset. Pelko oli näin hiipunut arkikansalaisen mieliin - riittääkö ruoka, riittääkö lämmintä? Joudunko puolittamaan kulutukseni? ... ]

EKP on keksintöjen riemuliiteri. Nyt se vihdoin keksi tarkan normituksen ja valvonnan; perusteluna "loputtomalla rahanpainannalle" - samalla syntyy ote ylivelkaantuneisiin - saadaan ne ruotuun ja lujemmin keskitettyä Euro-EU-Eurooppa-akseliin, jonka pyörittäjä on Saksa, tuo voimavaihde ja -lataamo, jonka virran pitäisi riittää kaikille.

Rahaa riittää seteleinä,

(Rahaa voi olla loputtomasti, sen määrä voi kasvaa rajatta, mutta mitä sillä sitten saa, onkin aivan eri asia)

Metsät kasvavat hyvin muun muassa Suomessa, josta voidaan painaa paperille "massia ja kahisevaa" - tosin helpompaa on laskea pankkijärjestelmien verkostoihin bittirahaa. Tämä on oivalluksien isä ja keksintöjen äiti, joka nosti kauan sitten Saksan Weimarin tasavallassa postimerkin hinnan miljooniin. Tuolloin aamulla leipä maksoi kottikärryllisen kahisevaa, kun jo iltapäivällä tarvittiin kaksi kottikärryllistä - oli syntynyt nk. hyperinflaatio 1].

Nerokkuuden huippu!

Huippuidea oli kontrolli, normisto ja säännöt. EKP loi näin mahdollisuuden Brysselille; oli syntynyt peukaloruuvi, jos ette näin, niin sitten ... . EKP oivalsi rauhoitella inflaatiopelkoiset ilmoituksella, että massiivisten bittirahavirtojen ja kahisevien liikapaljous padotaan myöhemmin - vetämällä heikentynyttä ostovoimaa takaisin setelisilppumoihin - bittirahaahan on helppo poistaa - tietokoneissa ondelete -näppäin.

Oivalluksien kestokasvu

Nyt EKP hakee takuita ja vastuunkantajia, ainakin paperille, jotta usko euroon ja euromaihin toimisi maapallon todellisissa voimamaissa. Nuo voimamaat ovat ne valtiot, joilla on vahva toimeliaisuus (Kiina, Intia, Brasilia ...) ja suuret luonnonrikkaudet yhtä kuin elämän edellytykset; ravintolähteet mukaan lukien (Venäjä, Kanada, Kiina, Argentiina, Australia, Afrikan maat [!] ... ).
Kestokasvusyndrooma syntyy siitä, että kasvuhypetystä vaativa EKP ei oivalla sitä, että tuo kasvuhokema syö eväät - jolloin syntyy niukkuus, ja sellainen niukkuus, joka koskee kohta kaikkia.

Jatkuu ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/02/jarea-hatao... - alta

.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #23

EKP toki tekee höttörahaa bitteinä ostamalla velkakirjoja itse omalle tililleen omalla tietokoneellaan luomasta saldosta mutta edelleenkin valtaosan rahahötöstä tekevät liikepankit luotonlaajennuksellaan ja ihan samalla tekniikalla. Kummillakaan ei ole vastaavaa oamisuutta takaamaan luodun rahan arvoa, vain toistainen luotonlaajentajien keskinäinen luottamus systeemin kestämiseen vielä tänään sekä keskuspankilla veronmaksajahallintoalamaisten selkänahat.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #25

Jo vuosia sitten huomattiin tämä katteettomuus ...

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92553-e... -

"EKP painaa tyhjästä rahaa

30.12.2011 07:50 Ilkka Luoma

Lähiradiossa talousviisaat keskustelivat torstaina 29. joulukuuta 2011 EKP:n myöntämästä massiivisesta pankkirahoituksesta - digitoimalla euromääräisiä bittejä pankkiverkkoon jaettavaksi paremmalla korolla eri taloushädän alaisille valtioille ---

"Yksinkertaisena ja neuvottomana kysymään vilpittömästi mistä tämä raha tulee? Vastaus talousviisailta oli:

...
"Ei mistään, nuo numerot ovat digitaalisia binäärijonoja tietojärjestelmissä, joita jatkolainaamalla kehitetään tyhjästä mukavat korkotuotot pankeille ja samalla kun rahaa on yllin kyllin, putoaa Kreikankin lainojen korko alle seitsemän prosentin".

Kun EKP antaa pankeille tämän "tyhjän rahan" yhden prosentin korolla, niin heikkolahjaisempikin poliitikko osaa nähdä, että mukava business pankeille ja lopulta ostovoimaa kuluttajille (äänestäjille), kun vielä Suomi ja muut "hyvin asiansa hoitaneet" euromaat takaavat nämä lainat!

Näin kulutuksen hillitön pyörä pyörii, kunnes ympäristö sanoo lopulta täysstopin ... kestokyky oli saavutettu ja evoluutio romahduksen kautta korjaa ihmistoiminteiset bittivirheet biosfäärikiertoon... (karsiminen uuden biokasvuksi).

Ilkka Luoma
http://www.facebook.com/first.ilkka

[9170/505465]
...

LINK
~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2007/10/suomen-pank... -

"Suomen Pankki huolehti kultakannasta, markoista ja rahan teknisestä riittävyydestä, kuin myös koroista - se oli ennen se. Nyt meillä on eurot ja Euroopan Keskuspankki määrää mistä tuulee, säätelee korkoja ja rahan määrää. Voisiko kotoinen Suomen Pankki olla kansalaisten luottamuspankki pitäen yllä puolueetonta kansantaloutta tukevaa informaatiota toppuutellen mm. yli-innostunutta velanottoamme?..."

...

Ilkka Luoma

Itse topicciin ---

...
perjantaina, heinäkuuta 17, 2015
Itsenäisyysmies – Paavo Väyrynen

(Europarlamentaarikko, toistaiseksi Keskustan Paavo Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen 1] – ensimmäisenä meppinä, hyvin kansallisesti eurooppalaisesta aiheesta – kansalaisaloite eurosta ja siihen liittyvästä kansanäänestyksestä)

[ … lappilaiset ja monet, monet muutkin ”Erkit ja Liisat” vannovat Väyrysen nimeen – onhan hänellä se kuuluisa presidentti Kekkosen mantteli päällään. Kansalaiset ovat usein arvuutelleet, mitä Urho Kaleva Kekkonen 2] oppipojalleen neuvoi ja opasti. Oli selvää, että nukuttujen öidenkin jälkeen Kekkonen olisi halunnut Paavosta seuraajansa …, ja tämän tietävät myös syvät arkikansalaistemme rivit … ]

Paavo Väyrynen on ikiliikkuja. Tuleva presidentinvaalien ehdokas, jo monennenko kerran. Aika monen, ja yrittämisellä on tämä kansakuntamme ennenkin menestynyt ja tältäkin osin Paavo vielä korjaa sen eniten tavoittelemansa palkinnon kotiin. Paavo on itsenäisyysmies – suurin kirjaimin.

Ehkä legendaarisin kuva Väyrysestä on ryhmäkuva Kremlistä,

… kun Neuvostoliitto oli vielä jaloillaan – ehkä jo savisilla, mutta meille suomalaisille tärkeänä vientikauppamme kohteena. Tuossa kuvassa Paavo seisoo takarivissä – kun allekirjoitetaan yhtä niistä niin monista bilateraalisen kauppapolitiikan 3] puitesopimuksista, jotka toivat Suomelle työtä ja kansallista vaurautta.

Puhutaankin, että Väyrynen oli Kekkosen suojatti
[ … kiistaton valtiomies Kekkonen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/kiistaton-su... - ]

Sitä ei tiedetä, miksi Kekkonen innostui Keminmaan pojasta ja teki hänestä Suomen nuorimman ulkoministerin. Tämän ansiosta meillä on ylivertainen ulkoministeriammattilainen, … on myös toinen – sosiaalidemokraattien älykkö ja myöskin tohtori – nykyinen kansanedustaja Erkki Tuomioja -kts. EXTRA.

Edellä mainitut kaksi herraa tietävät miten Suomen ulkopolitiikkaa hoidetaan. Mikäli Paavo 4] tai Erkki olisi ollut ETYJ40 5] aikoihin ulkoministerinä – ei mitään onnettomuutta Venäjänkään osalta olisi syntynyt.

Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen

Kuten hyvin tiedetään meidät suomalaiset vietiin ikäänkuin vääryydellä ja viekkaudella – kysymättä ja yllättäen euroon 6], kätkien sen EY-kansanäänestykseen. Euroliitosta ja viekkausvientiä siihen on tutkittu huolella ja lopputulema on vain ”oikeusistuimen” päätöstä vailla.

Kun tuota 'euro-oikeusistuinta' ei toistaiseksi ole – niin annetaan kansan sanoa sanasensa. Kysytään ollaanko 'muu maa eurossa' vai palautetaanko 'oma maa markka' 7] tai muu valuuttayhdistelmä! 8] Antaa kansan puhua – ”Kyllä kansa tietää”, a´la Veikko Vennamo.
...

Väyrysen itsenäistymislinja on nyt huomioitu monillakin tahoilla

Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyys... - [156074] alta.

.

Tomi Vaalisto

Paavon omasta kommentista näkee selkeästi, että Ilkka Kanervan jälkeen kokenein poliitikkomme on heittämässä pyyhettä kehään.

"Kannattajakorttien kerääminen jäi liian myöhään, myöntää presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Paavo Väyrynen. Väyrynen vieraili sunnuntaina Kouvolassa tapaamassa ihmisiä ja innostamassa heitä korttien allekirjoittajiksi. Korttien tarkkaa määrää ei sunnuntaina ollut laskettu. Muutaman kymmenen hengen suuruinen tukiorganisaatio jatkaa korttien keruuta Väyrysen edustaessa Suomea EU:ssa.

— Vaaliteema syntyi vahingossa. Se on: tehdään näistä oikeat vaalit.

Tällä Väyrynen tarkoittaa sitä, että muut presidenttiehdokkaat ovat ”myötäehdokkaita”, jotka eivät ole haastamassa istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä tosissaan.

— Eihän tästä tule todellista vaalia, jos minä en ole mukana, Väyrynen sanoi tuttuun väyrysmäiseen tyyliinsä." KS 19.11

Ilkka Luoma

Nyt on kysymys kokeneimmasta ulkopolitiikan ammattilaisesta ja osaajasta - Kaima Kanerva on amatööri sillä sektorilla, kaukana edellä menevät Erkki Tuomioja ja Paavo Väyrynen -

...
Istuva presidentti ei saa riittävää vastusta asiapohjalta muilta kuin Väyryseltä. Väyrynen on kirkas ajatuksiltaan - ei kryptinen kuten S. Niinistö.

Paavoa kannustettiin yrittämään presidentinvaaleihin jo keväällä 2017, mutta hän sanoi liputtavansa istuvaa presidenttiä - kunnes Väyryselle paljastui, että S. Niinistö on viemässä kansakuntaamme vaivihkaa EU-sotilasvoiman kautta kansalta salassa Natoon!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

S.Niinistön kryptisyyden olen tulkinnut vain keinoksi jättää takaportteja, ettei jäisi kiinni sanoistaan. Oikeasti rivinvälit ovat olleet kirkkaita aina siitä lähtien kun hän valtakunnan politiikkaan on tullut ja lähtenut hivuttautumaan takarivin taavien joukosta eteenpäin.

Kanerva on aina ollut diletantti niin ulko- kuin sisäpolitiikassa. Hänen hämäyskeinonsa on kryptisyyden asemesta kielikuvat ja kompastuksensa puutarhanhoito. Hänen mielenkiintonsa, meidän onneksemme, näyttää suuntautuvan ihan muualle kuin politiikan sisältökysymyksiin vaikka ura tietysti kiinnostaa häntäkin, valitettavasti. Puuhastelu urheilujärjestöissä lienisi riittävän vaaratonta.

Tuomiojan suurin ongelma taas on, että hän itsekin tietää olevansa fiksumpi ja sivistyneempi kuin valtaosa kolleegoistaan ja kilpailijoistaan. Näin itsekin sivistyneenä besserwisserinä sellainen henkilö on sietämätön. Kahta besserwisseriähän ei saa mahtumaan samaan huoneeseen. Sietämättömämpiä ovat vain tyhmemmät ja sivistymättömämmät besserwisserit joten jos valittava noista on, kallistuisin Tuomiojan puoleen.

Ilkka Luoma

Baaritiskillä istuessaan kauniiden naisten kanssa - Ilkka kaima Kanerva on parhaimmillaan - ja tämän kirjoitan positiivisuudella - ja suurella hymiöllä!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #48

Silloin ollaankin Kanervan osaamisalueen ytimessä, suorastaan hänen mukavuusalueensa keskiössä, tai ainakin lähestymässä sitä. Hänen suurinta osaamistaanhan on sosiaalinen kanssakäyminen ja kyky saada toinen tai toiset tuntemaan olevansa huomioituja ja tärkeitä, kevyt jutustelu n.s. pienpuheen tasolla ja oleminen kuten sanotaan tykö.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kiitos että paljastit. Sauli vaikuttaa ihan rehdiltä mieheltä, ei olisi uskonut että hän on viemässä meitä salaa Natoon. Onneksi vikkelä Paavo huomasi viimehetkellä Saulin katalan juonen.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Mirala se jaksaa tuota mustaa huumoriaan meidän mieliemme virkistykseksi. Mutta sanotaanhan sitä karjalaisista, että "ilo pintaan vaikka syvän märkänis".

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älä sinäkään Jorma ota niin vakavasti maailman ongelmia. Antaa Ilkan hoitaa maailman ongelmat.
Venäjä tai kuolema meidät kuitenkin lopulta korjaa:)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #44

Minähän kehuin Miralan hymöörin virkistävän meidän mieliämme ja halusin siitä häntä kiittää. Tunnenkin jo mieleni virkistyneen vaikka sydän joskus juiliikin märkänemistään noiden niinistöjen, kanervien ja erilaisten -saarien kanssa. :=O

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #44

Leo hyvä, voin vakuuttaa sinulle, ettei setä Putin hyökkää maahamme.

Meidän tehtävä täältä idän ja lännen vedenjakajalta on huolehtia ettei maahamme saavu sota- ja hyökkäysvoimia, jotka saattaisivat luoda uhkaa rajanaapureillemme!

Ilkka Luoma

Joko kirjoitit Paavolle kannatuskortin - tee se, niin setä Putin pysyy poissa maastamme - ;) ... huomaa hymiö! :)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olisin toki jo kirjoittanutkin mutta ei ole tullut vastaan nimien kerääjää. Mutta ehkä sen voi tehdä netissä, vaikka Paavo on jo niin vanha että ymmärtääkö edes tällaisista?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #50

Yhtä vanha kuin Niinistö!

Netistä löytyy lomake ;)
~ http://www.paavopresidentiksi.fi/ -

Mainos - ei, vaan tie, saadaksemme todelliset presidentinvaalit ;)

Ilkka Luoma

Paavon ehdokkuus tuo todelliset vaalit, sillä Paavo sellaisia arvoja, joihin tietyin osin kansakuntamme enemmistö nojaa. Istuva presidentti saa todellisen kisan, läpimeno ei ole itsestään selvää ja Paavon ansiosta tulee kiinnostava toinen kierros!

.
~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711252200560... -

" ... Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen kampanja päästä presidenttiehdokkaaksi on nosteessa. Tänä viikonloppuna menee 15 000 kannattajakortin raja rikki. ... "

.
Alkaa loppukiri - työ ei ole helppo. Noin 10 aktiivia - ilman kummempaa rahaa on tehnyt loistotyön!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset