Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Ulkopolitiikan asiantuntija Paavo Väyrynen on oikeassa*

  • Nato-lipun alla olleet sotalaivat vierailivat Helsingissä - tässä opetetaan lapsille aseenkäyttöä ¤
    Nato-lipun alla olleet sotalaivat vierailivat Helsingissä - tässä opetetaan lapsille aseenkäyttöä ¤
  • Nato-maiden taistelukoneet Lappeenrannassa - takana USAF ilmatankkauskone - "rynnäkkö Suomeen". Kuva: Ilkka Luoma
    Nato-maiden taistelukoneet Lappeenrannassa - takana USAF ilmatankkauskone - "rynnäkkö Suomeen". Kuva: Ilkka Luoma
  • Kansakuntamme vakaa enemmistömielipide Natosta - aina yli 50 prosenttia - väkevää viestintää päättäjille!
    Kansakuntamme vakaa enemmistömielipide Natosta - aina yli 50 prosenttia - väkevää viestintää päättäjille!

Nyt käydään hiljaista jaksoa tuleviin presidentinvaaleihimme 2018. Keskustelua on, mutta ydinaiheita vältellään – istuvan presidentin vastaehdokkaat eivät uskalla ottaa esille kansakunnalle tärkeitä asiakohtia – pelätään Sauli Niinistön jyräävän tietämyksellään.

 

Tämän vuoksi presidentinvaalikampanjointia kansan toivomalla tavalla ei ole. Vaaleihin on saatava sisältöä, voimaa ja ravistelua – Suomen toiseksi kokenein ulkopolitiikan asiantuntija – Paavo Väyrynen mukaan vaaleihin. 

Kannattajakorttien keräys voimistuu ja kiihtyy – tarvitaan reilusti yli 20.000 kannatuskorttia Paavolle – tule mukaan, nyt ratkaistaan Suomen linjaa seuraaville vuosikymmenille – turvallisuutta ja ulkopolitiikkaa ilmansuuntaa katsomatta.

 

Olemme idän ja lännen vedenjakajalla

[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/234922-olemmeko-jo-nato-sotakoneen-etuvartio-idan-ja-lannen-vedenjakajalla - ] 

Tarvitsemme tasapainon – nyt rakennetaan vaarallista vastakkainasettelua nykyisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan vauhdittamana. Tehdään muutos – tule mukaan muuttamaan linjaa, oman turvallisuutesi nimissä! Suomi on Pohjolan Sveitsi.

 

Nato-isäntämaa [MoU] pöytäkirja

Tämä pöytäkirjan allekirjoitus muutti statuksemme, meistä muodostui uhka ja vihollismahdollisuus itään – pöytäkirja mahdollistaa vieraiden – rajanaapureillemme mahdollisesti vihamielisten sota- ja hyökkäysvoimien Suomeen tulon – katsotaan MoU pöytäkirjan tarkoitus:

” …

2.1. Tämän yhteisymmärryssopimuksen tarkoitus on sopia periaatteet ja menettelytavat toiminnallisten kohteiden perustamiseksi ja isäntämaatuen antamiseksi NATO-joukoille isäntämaassa, tai isäntämaan tukemana, NATOn sotilaallisten toimien aikana.

2.2. Tämä yhteisymmärryssopimus ja sen jatkodokumentit on tarkoitettu suunnittelun pohjaksi asianomaisille isäntämaan tahoille ja NATOn johdolle ennakoimaan isäntämaatukea erilaisille NATOn sotilaallisille toimille. Nämä tehtävät sisältävät toimet, joihin lähetettävät joukot ovat tiedossa, sekä ne, joihin joukot eivät vielä ole tiedossa … ”

 

Täältä voit lukea koko pöytäkirjan, myös sen englanninkielisen alkuperäisversion, samalla linkin alta näet kansakuntamme väkevän Nato-vastustuksen – vuodesta toiseen ja aina yli 50 prosentin voimalla.

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -

 

Iltalehti kirjoittaa Paavon olevan oikeassa

[ ~ www.iltalehti.fi/politiikka/201711172200541205_pi.shtml - ] 

Ote:

” … Väyrysen mielestä pitäisi puhua siitä, että Suomi on Ranskan rinnalla kehittämässä Euroopan unionia kohti sotilasliittoa. Tien päässä häämöttää Naton eurooppalainen pilari ja vielä "Nato-jäsenyyttä kovemmat sotilaalliset velvoitteet". Väyrynen vastustaa koko pyrkimystäkin tähän suuntaan ja haluaisi päästä siitä(kin) haastamaan Niinistöä … ” -Iltalehdestä

 

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”Väyrynen on tosiaan oikeassa, Paavo on itsenäisen ulkopolitiikan mies, joka on tasapaino täällä meidän Suomessa - idän ja lännen vedenjakajalla. Väyrynen on selkeä ei-natomies, joka haluaa katsoa keitä meille tulee. 

Suomi on erikoisasemassa ja näin me tarvitsemme laajan ulkopoliittisen asiasisällön ymmärryksellä, ettemme ole rakentamassa vastakkainasettelua, maailman sen toisen ydinasesuurvallan vieressä ja tämän rajalle!” 

Väyrynen toisi Nato – Isäntämaa pöytäkirjan eduskunnan käsittelyyn ja vastuuselvityksiin, miksi tuo kohtalokas pöytäkirja allekirjoitettiin ---

[ ~ www.iltalehti.fi/politiikka/201711172200540493_pi.shtml - ] 

Ote:

” … - Julkisuudessa on esitetty tulkintoja, joiden mukaan sopimus kaventaisi merkittävästi Suomen kansallista itsemääräämisoikeutta. Jos nämä tulkinnat pitävät paikkansa, tasavallan presidentti ja päätöksentekoon osallistuneet valtioneuvoston jäsenet ovat saattaneet toimia virkavelvollisuuksiensa vastaisesti, kun he ovat hyväksyneet sopimuksen eivätkä ole vieneet sitä eduskunnan käsiteltäväksi, Väyrynen sanoi … ” - Väyrynen Iltalehdessä

 

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”Nato-isäntämaa pöytäkirja ei ole valtiosopimus. Pöytäkirja on kohtalokas kriisin sattuessa, sillä se mahdollistaa Nato/US sota- ja hyökkäysvoimien Suomeen tulon. Nato tarvitsee USA' n sotilaallisessa johdossa muun muassa Suomen Lapin lentokenttiä mahdolliselle rynnäkkömatkalle Venäjän Kuolan niemimaalle. 

Väyrynen on täysin oikeassa siinä suhteessa, miksi me alistaisimme Lapin vieraille sotilasvoimille. Historiasta muistamme kohtalokkaan virheen, kun Suomi luovutti 1941 Lapin Saksan kolmannen valtakunnan sotakoneelle - valmistelemaan hyökkäystä Neuvostoliiton Kuolan niemimaalle! 

Loppu onkin tuolloisen aseveljemme myötä tunnettua historiaa. Emme halua nyt historian toisintoa – emme väärää aseveljeyttä! Väyrynen on nyt oikealla asialla”

 

 

Tehdään tulevista presidentinvaaleista voimakas kansanliike ja viedään Paavo kisaan mukaan – kansakunnan edun nimissä. Kannatuskortin allekirjoitus ei sido sinua itse vaaliäänestyksessä – nyt on kysymys siitä, että saadaan todellista vaalimielenkiintoa, jotta kansa ryhtyy uurnille voimalla ja suurin joukoin!

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 155995

 

DOC paavo on oikeassa_18112017.doc – OpenOffice Writer

PVM 18112017

 

564_5304

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (34 kommenttia)

Ilkka Luoma

*

Se kuuluisa Paavon huumori:

"Olin kerran väärässä, kunnes aamulla herätessäni huomasin tarpeen korjata eilinen lausunto todellisuuteen" -näinkö se meni? ;)

...
Paavo on Itsenäisyysmies ---

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyys... -
.

"perjantaina, heinäkuuta 17, 2015
Itsenäisyysmies – Paavo Väyrynen

(Europarlamentaarikko, toistaiseksi Keskustan Paavo Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen 1] – ensimmäisenä meppinä, hyvin kansallisesti eurooppalaisesta aiheesta – kansalaisaloite eurosta ja siihen liittyvästä kansanäänestyksestä)

[ … lappilaiset ja monet, monet muutkin ”Erkit ja Liisat” vannovat Väyrysen nimeen – onhan hänellä se kuuluisa presidentti Kekkosen mantteli päällään. Kansalaiset ovat usein arvuutelleet, mitä Urho Kaleva Kekkonen 2] oppipojalleen neuvoi ja opasti. Oli selvää, että nukuttujen öidenkin jälkeen Kekkonen olisi halunnut Paavosta seuraajansa …, ja tämän tietävät myös syvät arkikansalaistemme rivit … ]

Paavo Väyrynen on ikiliikkuja. Tuleva presidentinvaalien ehdokas, jo monennenko kerran. Aika monen, ja yrittämisellä on tämä kansakuntamme ennenkin menestynyt ja tältäkin osin Paavo vielä korjaa sen eniten tavoittelemansa palkinnon kotiin. Paavo on itsenäisyysmies – suurin kirjaimin. ... "

.

Ilkka Luoma

Ehti tulla jo kahdeksan sähköpostia kysymyksellä -

"Kuka on se kokenein ulkopolitiikan osaaja?"

Vastaus:
Erkki Tuomioja (SDP)

PS.
On sellainen tuntu, ettei Paavolla ja Erkillä ole kovinkaan paljon erimielisyyksiä suurista ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiakysymyksistä ja että he tulisivat keskenään hyvin toimeen - politiikan estradeilla?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Paitsi, että Tuomioja ulkoministerinä ollessaan korosti Krimin miehityksen laittomuutta ja sitä, että Suomi tulee seisomaan vankasti EU:n yhteisrintamassa talouspakotteineen.

Ilkka Luoma

Erkkikään ei ole aina oikeassa ;) - sen sijaan me voimme pohtia syvällisemmin Krimin tilannetta, historiaa ja krimiläisten omaa tahtoa ---

.
sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014
Katariina II Suuri ja kansanäänestykset

Hiukan kevennystä ja asiafaktaa tästä päivästä ja historiasta liittyen kansanäänestyksiin Venäjällä ja Krimin (suom. linnoitus) 1] sopimuksiin 1700 -luvulle. Kuten tunnettua Krim oli satoja vuosia sitten osa silloisen maailman suurinta kansakuntaliittymää, jota kutsuttiin Mongolien ylivallaksi – väkivahvan sotakoneen ja oivallisen verojen keräämisen vuoksi. Elettiin kultaisen Ordan aikaa 2] --- osa meidän Karjalaakin kuului siihen!

Keisarinna Katariina II Suuri 3] oli merkittävä venäläistäjä ja läntisen Euroopan valistusfilosofian ja taiteen ihailija – puhuikin ranskaa. Samaan aikaan kansa puhui venäjää ja viljeli maitaan miltei orjan asemassa. Katariina II Suuri allekirjoitti sopimuksen Krimistä, jossa oli eräänä kohtana huomion arvoinen seikka:

Mikäli Krim joskus julistautuisi itsenäiseksi, oli Osmanien valtakunnalla 4] 16 päivää aikaa liittää Krim itseensä eli nyt katsottuna nykyiseen Turkkiin, osmanien jälkeläisvaltioon. Nythän Krim oli kansanäänestyksen pohjalta itsenäinen muutaman päivän – Turkki ei käyttänyt omistusoikeuttaan – Katariina Suuren sopimuksen pohjalta. Ehkä sopimus oli menettänyt lain voimansa.

Kansaäänestykset; voimaa ja laittomuutta!

Muutama päivä sitten krimiläiset äänestivät pikaisesti järjestetyssä kansanäänestyksessä itselle ”vapauden eli itsenäisyyden” liittyä Venäjän valtioon, mikäli venäläiset puolestaan hyväksyvät liittymispyynnön – no, pyyntö käsiteltiin salamannopeasti, jotteivat turkkilaiset käytä omistusartiklaansa Katariina Suuren sopimuksesta ;-)

Venäjällä – Venäjän lakien mukaan kansanäänestykset ovat lailla kiellettyjä –

siis Karjalan tasavallassa kansalaiset eivät voi junailla liittymisäänestystä Suomeen, jos niin tekisivät – aukeaisi vankilan ovi, siksi kovat rangaistukset aiheesta ovat. Siis, nyt krimiläiset liittyessään Venäjän valtakuntaan, samalla hyväksyvät kansanäänestyksien järjestämismahdottomuuden – toki Putin ja duuma voivat sellaisen järjestää.

Pienellä huumorilla, mutta jotain näistä on luettavissa, kun yritämme ymmärtää slaavilaisuutta ja nykyvenäläisyyttä! 5] Niin, toisaalta ymmärrämme, miksi emme voi ymmärtää.

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/katariina-i... -

.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Luoma kirjoittaa pelättävän S.Niinistön tietoja. Toki hän lienee hyvin informoitu mutta en olisi niinkään vakuuttunut hänen tietojensa oikeellisuudesta.

Sen sijaan hänelle on julkisuuteen kotimaisen MSM:n voimin rakentamalla rakennettu asema jossa hänen mielipiteensäkin, vaikka joskus kummallisetkin, jyräävät toisten ihan oikeatkin tiedot.

On totta, että P.Väyrysellä olisi särmää väittää vastaan, jopa joskus ihan pätevästi perustellenkin. Toisinkuin monella muilla tarjolla olevalla. Heillä sekä tiedot että taidot ontuvat vielä pahemmin kuin kahdella edellä mainitulla.

Itse henkilökohtaisesti edelleen ja kuitenkin kaipaan mahdollisuutta äänestää kaikkia ehdolla olevia vastaan, jo ensimmäisellä kierroksella vaikka Väyrynenkin saisi kortinsa kasaan.

Ilkka Luoma

Lauseeni tulisi nähdä hiukan "kieli poskessa" - tosiasia on se, että S. Niinistö salannee oman todellisen natouskovaisuuden ... ja voimakkaan länteen kallellaan olon - laitan tähän kuitenkin vielä kysymysmerkin (?) ...

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Mitä tämä länteen kallellaan olo tarkoittaa? Suomi on eu jäsen, minne päin kallellaan meidän pitäisi olla? Eu- jäsenyydellä on vankka tuki kansan parissa, myös Liisa ja Erkki kannattavat sitä!

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #10

Suomi on nyt vaakaheilurin länsipäässä, aiemmin se oli itäisessä. Vuonna 1975 Suomi oli itsenäisyytensä ja puolueettomuutensa huipulla - tarkkaan ottaen ETYK-Juhlakokouksen 1975 päättyessä presidentti Urho Kekkosen kokouspäätösnuijan kopautuksen jälkeen. Niin itä kuin länsi tunnustivat Suomen roolin välittäjänä ja puolueettomana toimijana täällä idän ja lännen vedenjakajalla.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #12

Kuinka paljon saat rahaa aina tästä yhden valheen toistamisesta, Luoma? "Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla"? Olet mies jolla ei ole mitään itsekunnioitusta.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #15

Oletko Jori perehtynyt historiaamme - suomalaisina?

Aloita täältä:

Suomalaisuuden juurien etsijät ---
~ https://www.facebook.com/groups/5749603299/ -

Ilkka Luoma

Kortteja on nyt kasassa hiukan yli 10.000 ja tuplakortit Niinistön kanssa kuulemma hylätään ...

Ilkka Luoma

En malta olla laittamatta tätä juttua tänne näkyville:

Keskustan vpj Kurvinen veti peitteen pois päältä ja kertoi poliitikolle harvinaisen täystotuuden!

...
~ www.iltalehti.fi/politiikka/201711182200542881_pi.... -

" ... Kansanedustaja Antti Kurvisen mukaan Sauli Niinistö on ennen kaikkea oikeiston ja porvarillisten arvojen ehdokas.

Antti Kurvisen mukaan Niinistön taakse perustettu kansanliike "on käytännössä Kokoomuksen järjestöväen ja kokoomuslaisten politrukkien pyörittämä peiteorganisaatio"

Kurvinen näkee kansanliikkeen kokoomuksen Troijan hevosena, jolla se pyrkii houkuttelemaan uusia äänestäjiä itselleen tulevissa maakunta- ja eduskuntavaaleissa. ... "

.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kerrankin Luoma on isänmaan asialla.
Vanha tyttöystäväni oli aikoinaan Kemissä Paavon kanssa samalla luokalla. Sen vain muistan että hän kehui Paavoa. Nyt entinen tyttöystäväni on jo kauan huristellut rollaattorilla. Paavo ei vielä ainakaan ole julkisuudessa ajellut rollaattorilla.

Viime presidentinvaaleissa, vai olisiko ollut jo edellisissä, Paavolla oli tiedottajana herra Koroljov. Sen muistan että hän varoitti suomalaisia; vain Paavo kykenee estämään Venäjän hyökkäyksen. Koroljov oli oikeassa, miten monta kertaa tuho on ollut lähellä.

Nyt meidän yli seitsemänkymppisten eläkeläisten pitäisi viimein valita Paavo presidentiksi! Nuoremmathan eivät edes tunne Paavoa. Meilläkin saattaa olla viimeinen mahdollisuus äänestää Paavoa.

Ilkka Luoma

Miten venäläiset ovat meitä uhkailleet sodalla tai paikallisella hyökkäyksellä vuoden 1945 jälkeen?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Onhan täällä kuleksinut porukkaa pelottelemassa, FSB:n lapsiasiamies ja kenraalit uhkailivat spetznatseilla kun suomalaiset sosiaalitantat kiusaavat venäläisiä lapsosia, heitä on jopa leireille viety.

Pienemmät kihot olisivat valmiita tälläkin suunnalla sotilaallisiin iskuihin mutta onneksi Putin on järkijätkä. Hän tietää että vaikka aihetta olisikin, niin turhan kalliksi tulisi iskeä jokapaikkaan. Ukrainankin valloitus on pahasti jumissa kuten Sote Suomessa.

Vakavampi vyörytys on jo menossa. Pari vuotta sitten Putin lähetti Lapin raja-aidan reiästä pari pataljoona taistelujoukkoja Suomen puolelle. He saavat aseet sitten myöhemmin kun kahina alkaa. Heidät on majoitettu Sipilän toimesta Kempeleelle ja hotelleihin:)

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #28

Oliko tuo vuodatus ymmärrettävissä huulen heitoksi ;)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #29

Tuleehan sitä huultakin heitettyä mutta ei vakavista asioista.
Sota on vakava asia. Ei FSB:n pikkukihojen pitäisi vähän väliä uhkaille aseellisella iskulla.
Minä tuon esiin vain tosiasioita. Putinin kannattajat esittävät vääristelyjä ja valheita niin tiuhaan että ei ehdi torjumaan niitä infohyökkäyksiä.

Mikä "vuodatuksessani" ei ole totta?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #30

Nyt tässä vaiheessa kannattaa perehtyä West trolling >< East trolling periaatteisiin!

...
maanantaina, joulukuuta 19, 2016
West trolling >< East trolling – nokittelua vuorosuunnin

(Media innostui yli äyräiden huomaamaan, että NSA -paljastusten jälkeen täytyy saada vakoilu, informaatiosota ja yli verkon vaikuttamiset tasapainoon – löydettiin Venäjän presidentti Vladimir Putin komentamassa Yhdysvaltain presidentinvaalien manipulaatiokäskyjä ja johtamisoperaatioita |1)

Ennen sodittiin, kuten nytkin saadun tiedon pohjalta, jonka takana olivat konkreettiset vakoilijat, jotka sanoivat nähneensä jotain uhkaavaa. Sitten tuli media, joka haluaa osoittaa neljättä valtiomahtisuuttaan olla osana tiedon, luulon, manipulaation ja propagandan välittäjänä.

|1 ~ http://yle.fi/uutiset/3-9353383 -

Lännenmiehen media löysi Pietarista epätiedontuottotehtaan,

… josta operoitiin massoittain verkkomediaa tietona, huhuna, väitteenä ja suoranaisena ohjaavana valheena |2. Oliko näin, on täyttä ja laajasti uskottavaa todistetta vailla. Toisaalta tiedetään, että Pietarissa on keskus, joka ajaa maailmanverkossa dataohjausta, jolla testataan pilvipalvelimia ja Glonass -paikannusjärjestelmän testausta ja tuotekehitystä.

Lännenmies vakuutteli tekevänsä vastineen itäisen ajatusmaailman propagandalle –

… syntyi käsite East trolling (propagandatuutti). Slaavilaiseen tyyliin otettiin suoraviivaiset käytänteet suunnatessa tarkoitushakuista tietoa – informaatiota, propagandan |3 tyylillä.
Propaganda on jyrkkä muoto tiedonlevityksessä, jossa ei yritetä vihjailla, vaan esittää suoraan tavoitehakuista päämäärää, jossa ei koeteta kätkeä vaikuttamisen yksipuolisuutta. Propagandan etu on se, että se havaitaan helposti ja siihen voidaan asennoitua järkiselitteisesti tai siten tunneviihteellä totena ja kiehtovana.

Tähän uuteen sodan muotoon – informaatiosotaan |4 haluttiin lännestä vastavoima. Haluttiin esittää totuutta, tarkkaa tietoa, tarkastettua informaatiota, siis tavoitteena antaa oikeaa tietoa |5. Mikä on muuten oikea tieto?

Oikea tieto on paljolti enemmistöhyväksyttyä informaatiovirtaa,

… jolle annetaan hyväksytty leima asiantuntijapiireistä. Usein asiantuntijat tietoineen ovat osoittautuneet olleensa väärässä, kun informaatiovirta tarkentuu ja/tai uutta analysoitua ja yleisymmärrettyä tietoa on saatu julkiseksi. Todisteiden voima on myös katsojan uskomuksissa, silmissä ja korvissa. Mitään täysin vedenpitävää todistetta ei ole olemassa [fil.]

Lännenmiehen vastahyökkäys East trollingille synnytti West trollingin

West trolling on hienosyistä, taitavasti läpivalaistua manipulaatiota, jossa totuuden arviointi jätetään lopulta lukijan haltuun. Manipulointi |6 on harhauttavaa, ja se pyrkii järjellisin keinoin saavuttaa asiantuntijamaista hyväksyntää esitetyn tietovirran pohjalta. Manipulaatio on salaista, piilovaikutteista ja totaalisesti mielenmuokkaukseen pohjautuvaa tietovirtaa, jolla pyritään muuttamaan käsitteitä, mielipiteitä ja ajatuskaavioita.

Itä ja länsi ottelevat nyt informaatiosodassa
[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221988-... - ]

...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #31

Kiitos, tämä riittää.
Et vastannut sanallakaan kysymykseeni, mutta pitkä kirjoituksesi ihan eri asiasta osoittaa että olin täysin oikeassa.

Olemme informaatiosodassa, tämä on kaksintaistelua, olemme eri puolilla samassa isänmaassa.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #32

Vastaus kysymykseesi:

Lauseesi "Ei FSB:n pikkukihojen pitäisi vähän väliä uhkaille aseellisella iskulla" ei pidä paikkaansa, tai sitten sinulla on sisäpiiritietoa :)

Ilkka Luoma

Itse topicciin ---

...
perjantaina, heinäkuuta 17, 2015
Itsenäisyysmies – Paavo Väyrynen

(Europarlamentaarikko, toistaiseksi Keskustan Paavo Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen 1] – ensimmäisenä meppinä, hyvin kansallisesti eurooppalaisesta aiheesta – kansalaisaloite eurosta ja siihen liittyvästä kansanäänestyksestä)

[ … lappilaiset ja monet, monet muutkin ”Erkit ja Liisat” vannovat Väyrysen nimeen – onhan hänellä se kuuluisa presidentti Kekkosen mantteli päällään. Kansalaiset ovat usein arvuutelleet, mitä Urho Kaleva Kekkonen 2] oppipojalleen neuvoi ja opasti. Oli selvää, että nukuttujen öidenkin jälkeen Kekkonen olisi halunnut Paavosta seuraajansa …, ja tämän tietävät myös syvät arkikansalaistemme rivit … ]

Paavo Väyrynen on ikiliikkuja. Tuleva presidentinvaalien ehdokas, jo monennenko kerran. Aika monen, ja yrittämisellä on tämä kansakuntamme ennenkin menestynyt ja tältäkin osin Paavo vielä korjaa sen eniten tavoittelemansa palkinnon kotiin. Paavo on itsenäisyysmies – suurin kirjaimin.

Ehkä legendaarisin kuva Väyrysestä on ryhmäkuva Kremlistä,

… kun Neuvostoliitto oli vielä jaloillaan – ehkä jo savisilla, mutta meille suomalaisille tärkeänä vientikauppamme kohteena. Tuossa kuvassa Paavo seisoo takarivissä – kun allekirjoitetaan yhtä niistä niin monista bilateraalisen kauppapolitiikan 3] puitesopimuksista, jotka toivat Suomelle työtä ja kansallista vaurautta.

Puhutaankin, että Väyrynen oli Kekkosen suojatti
[ … kiistaton valtiomies Kekkonen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/kiistaton-su... - ]

Sitä ei tiedetä, miksi Kekkonen innostui Keminmaan pojasta ja teki hänestä Suomen nuorimman ulkoministerin. Tämän ansiosta meillä on ylivertainen ulkoministeriammattilainen, … on myös toinen – sosiaalidemokraattien älykkö ja myöskin tohtori – nykyinen kansanedustaja Erkki Tuomioja -kts. EXTRA.

Edellä mainitut kaksi herraa tietävät miten Suomen ulkopolitiikkaa hoidetaan. Mikäli Paavo 4] tai Erkki olisi ollut ETYJ40 5] aikoihin ulkoministerinä – ei mitään onnettomuutta Venäjänkään osalta olisi syntynyt.

Väyrynen tekaisi kansalaisaloitteen

Kuten hyvin tiedetään meidät suomalaiset vietiin ikäänkuin vääryydellä ja viekkaudella – kysymättä ja yllättäen euroon 6], kätkien sen EY-kansanäänestykseen. Euroliitosta ja viekkausvientiä siihen on tutkittu huolella ja lopputulema on vain ”oikeusistuimen” päätöstä vailla.

Kun tuota 'euro-oikeusistuinta' ei toistaiseksi ole – niin annetaan kansan sanoa sanasensa. Kysytään ollaanko 'muu maa eurossa' vai palautetaanko 'oma maa markka' 7] tai muu valuuttayhdistelmä! 8] Antaa kansan puhua – ”Kyllä kansa tietää”, a´la Veikko Vennamo.
...

Väyrysen itsenäistymislinja on nyt huomioitu monillakin tahoilla

Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyys... - [156074] alta.

.

Ilkka Luoma

Nyt on kysymys kokeneimmasta ulkopolitiikan ammattilaisesta ja osaajasta - Kaima Kanerva on amatööri sillä sektorilla, kaukana edellä menevät Erkki Tuomioja ja Paavo Väyrynen -

...
Istuva presidentti ei saa riittävää vastusta asiapohjalta muilta kuin Väyryseltä. Väyrynen on kirkas ajatuksiltaan - ei kryptinen kuten S. Niinistö.

Paavoa kannustettiin yrittämään presidentinvaaleihin jo keväällä 2017, mutta hän sanoi liputtavansa istuvaa presidenttiä - kunnes Väyryselle paljastui, että S. Niinistö on viemässä kansakuntaamme vaivihkaa EU-sotilasvoiman kautta kansalta salassa Natoon!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

S.Niinistön kryptisyyden olen tulkinnut vain keinoksi jättää takaportteja, ettei jäisi kiinni sanoistaan. Oikeasti rivinvälit ovat olleet kirkkaita aina siitä lähtien kun hän valtakunnan politiikkaan on tullut ja lähtenut hivuttautumaan takarivin taavien joukosta eteenpäin.

Kanerva on aina ollut diletantti niin ulko- kuin sisäpolitiikassa. Hänen hämäyskeinonsa on kryptisyyden asemesta kielikuvat ja kompastuksensa puutarhanhoito. Hänen mielenkiintonsa, meidän onneksemme, näyttää suuntautuvan ihan muualle kuin politiikan sisältökysymyksiin vaikka ura tietysti kiinnostaa häntäkin, valitettavasti. Puuhastelu urheilujärjestöissä lienisi riittävän vaaratonta.

Tuomiojan suurin ongelma taas on, että hän itsekin tietää olevansa fiksumpi ja sivistyneempi kuin valtaosa kolleegoistaan ja kilpailijoistaan. Näin itsekin sivistyneenä besserwisserinä sellainen henkilö on sietämätön. Kahta besserwisseriähän ei saa mahtumaan samaan huoneeseen. Sietämättömämpiä ovat vain tyhmemmät ja sivistymättömämmät besserwisserit joten jos valittava noista on, kallistuisin Tuomiojan puoleen.

Ilkka Luoma

Baaritiskillä istuessaan kauniiden naisten kanssa - Ilkka kaima Kanerva on parhaimmillaan - ja tämän kirjoitan positiivisuudella - ja suurella hymiöllä!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #48

Silloin ollaankin Kanervan osaamisalueen ytimessä, suorastaan hänen mukavuusalueensa keskiössä, tai ainakin lähestymässä sitä. Hänen suurinta osaamistaanhan on sosiaalinen kanssakäyminen ja kyky saada toinen tai toiset tuntemaan olevansa huomioituja ja tärkeitä, kevyt jutustelu n.s. pienpuheen tasolla ja oleminen kuten sanotaan tykö.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kiitos että paljastit. Sauli vaikuttaa ihan rehdiltä mieheltä, ei olisi uskonut että hän on viemässä meitä salaa Natoon. Onneksi vikkelä Paavo huomasi viimehetkellä Saulin katalan juonen.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Mirala se jaksaa tuota mustaa huumoriaan meidän mieliemme virkistykseksi. Mutta sanotaanhan sitä karjalaisista, että "ilo pintaan vaikka syvän märkänis".

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älä sinäkään Jorma ota niin vakavasti maailman ongelmia. Antaa Ilkan hoitaa maailman ongelmat.
Venäjä tai kuolema meidät kuitenkin lopulta korjaa:)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #44

Minähän kehuin Miralan hymöörin virkistävän meidän mieliämme ja halusin siitä häntä kiittää. Tunnenkin jo mieleni virkistyneen vaikka sydän joskus juiliikin märkänemistään noiden niinistöjen, kanervien ja erilaisten -saarien kanssa. :=O

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #44

Leo hyvä, voin vakuuttaa sinulle, ettei setä Putin hyökkää maahamme.

Meidän tehtävä täältä idän ja lännen vedenjakajalta on huolehtia ettei maahamme saavu sota- ja hyökkäysvoimia, jotka saattaisivat luoda uhkaa rajanaapureillemme!

Ilkka Luoma

Joko kirjoitit Paavolle kannatuskortin - tee se, niin setä Putin pysyy poissa maastamme - ;) ... huomaa hymiö! :)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olisin toki jo kirjoittanutkin mutta ei ole tullut vastaan nimien kerääjää. Mutta ehkä sen voi tehdä netissä, vaikka Paavo on jo niin vanha että ymmärtääkö edes tällaisista?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #50

Yhtä vanha kuin Niinistö!

Netistä löytyy lomake ;)
~ http://www.paavopresidentiksi.fi/ -

Mainos - ei, vaan tie, saadaksemme todelliset presidentinvaalit ;)

Ilkka Luoma

Paavon ehdokkuus tuo todelliset vaalit, sillä Paavo sellaisia arvoja, joihin tietyin osin kansakuntamme enemmistö nojaa. Istuva presidentti saa todellisen kisan, läpimeno ei ole itsestään selvää ja Paavon ansiosta tulee kiinnostava toinen kierros!

.
~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711252200560... -

" ... Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen kampanja päästä presidenttiehdokkaaksi on nosteessa. Tänä viikonloppuna menee 15 000 kannattajakortin raja rikki. ... "

.
Alkaa loppukiri - työ ei ole helppo. Noin 10 aktiivia - ilman kummempaa rahaa on tehnyt loistotyön!

Toimituksen poiminnat