Paavo Väyrynen avasi uuden suomalaisen vuosisadan

Presidentinvaalit 2018 sai aivan uuden sykkeen – ikiliikkuja ja kansakuntamme tasoittaja europarlamentin jäsen Paavo Väyrynen aloitti oman vaalikampanjansa. Bruttona jätettiin 26.000 kannattajakorttia, jotka avasivat suomalaisille oikeat ja todelliset presidenttivaalit.

 

Nyt istuvalle presidentille – Sauli Niinistölle on vakavasti otettava haastaja – tiukasti asiapitoinen ja todellisuuskriittinen haastaja laajalla kokemuspohjalla … Asiaytimiin menevä vaalikamppailu alkakoot – näin toivonee kansakuntamme hiljainen enemmistö, jolle itsenäisyys, omien asioiden päätöskyky ja yhteenkuuluvuus merkitsevät paljon

 

A

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712122200600061_pi.shtml

” … Politiikkansa kärjeksi Väyrynen on nimennyt Suomen itsenäisyyden, puolueettomuuden, hallitun maahanmuuttopolitiikan ja koko maan tasapuolisen kehityksen, köyhyyden poistamisen sekä ympäristöllisesti, taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti kestävän kehityksen edistämisen … ” -Iltalehti

 

Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

”Väyrynen on itsenäisyysmies uudelle vuosisadallemme. Paavo on kirkkaasti sotilaallisen liittoutumattomuuden kannattaja sekä selkeä ja enemmistökansan ymmärtämä – ”Ei Natolle”.

Väyrynen on kansakunnallemme tasapainottaja, nythän yhteiskuntaamme revitään kahteen leiriin – olemme vastakkainasettelun tiellä, niin sisä- kuin ulkopolitiikassa. Paavo ymmärtää Suomen erikoisen aseman täällä idän ja lännen vedenjakajalla. Voin helposti nähdä, että Paavon vaalikampanja on vahvasti nousujohteinen, kun virallinen ehdokkuus vahvistuu!”

 

B

Tohtori Väyrynen oli ensimmäisessä vaalitentissä Helsingin Sanomatalossa, jossa Ilta-Sanomien tähtitoimittaja Timo Haapala alitti kaikki ne laaturimat, mitä edes iltapäivämedian lööpittäjille on asetettu —

~ https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005486173.html

” … Kannattajakorttinsa kerännyt presidenttiehdokas Paavo Väyrynen oli IS:n presidentinvaalimessuilla tentittävänä. Sanomatalon Mediatori oli ääriään myöten täynnä, kun Väyrynen astui lavalle … ” -IS

 

Kommentti ylläolevaan linkkikirjoituksen videoklippiin:

”Paavo pesi napakan hienosti ala-arvoisesti toimineen "tähtitoimittaja" Timo Haapalan Sanomatalon presidenttimessuilla. Kuka katsoi kuunnellen toimittajan työskentelyn puolihysteerisine naurahduksineen, arvaa Paavon saavan heti avauksestaan paljon ääniä, sillä Suomen kansa ei pidä parjaamisesta ja aiheettomasta riekkumisesta, varsinkaan iltapäivälehtitoimittajalta.

Täysi tuki Väyrysen kampanjalle! Kiintoisaa oli myös se, että tänään ~35.000 kansalaista valitsi presidentti Urho Kekkosen merkittävimmäksi presidentiksemme [1. Kekkonen loi ilmiön suomalainen puolueettomuus ja saavutti itsenäisyyden huippumme ETYK-vuonna 1975. Uskon vakaasti, että Paavo on Urhon jalanjäljillä, kun uusi vuosisata on nyt näin Väyrysen presidenttikampanjalla avattu!”

 

Presidenttikisa on nyt näin käynnistynyt – ja taistelu toisesta kierroksesta alkanut!

Aiempia tekstejä kommentteineen Paavo Väyrysen etenemisestä kokoneimpana ulkopoliittisten asioiden hoitajana – täällä Suomessa:

 

1 Väyrysen sujuvuus ärsyttää ja ihastuttaa

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/03/14/paavo-vayrynen-voi-olla-se-tarvittava-kriisijohtaja-2 – [367 ]

2 Paavo väyrynen tasapainottaa Suomen idän ja lännen väliin

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244716-paavo-vayrynen-tasapainottaa-suomen-idan-ja-lannen-valiin – [237 ]

3 Itsenäisyysmies Väyrynen

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240124-itsenaisyysmies-paavo-vayrynen – [110 ]

4 Suomi 100 sai väyryspiristettä Linnanjuhliin!

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247226-suomi-100-saa-vayryspiristetta-linnan-juhliin – [121 ]

 

 

Tekstinumerot

[1 ~ https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005485969.html – … Kovin tuttu ja odotettu tulos. Kekkonen oli isäntä talossa, vei Suomen kaikin osin puolueettomuuteen, niin idän kuin lännen tunnustamina vuonna 1975. Mainittakoon, että tänään mitä todennäköisimmin presidentinvaaleihin osallistuva Paavo Väyrynen on Urho Kekkosen perinnön kantaja! Urho ymmärsi ja Paavo ymmärtää mitä merkitsee olo täällä Suomessa – idän ja lännen vedenjakajalla.

[1 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/kiistaton-suomen-valtiomies-oli.html – [2005] … Presidentin vaalin lähestyessä on hyvä palauttaa mieliin presidentti Kekkosen aikakausi. Kekkosesta on kulunut yhtä paljon aikaa, kun oli hänen valtakausi Suomessa, siis saman verran kuin sosialidemokraatit ovat Suomen presidentin virkaa hoitaneet, 24 vuotta.

Meillä on kokoaan uusi sukupolvi, joka ei elänyt Kekkosen aikakautta. Meillä on lisäksi sukupolvia, jotka väkevästi muistavat vallankäyttäjän, jolla oli särmää, karismaa ja auktoriteettia. Kekkosen henki elää edelleen kansan piirissä, kuten vuorineuvos Kari Kairamon Nokiassa.

 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU T 24 BL BL BL FB FB FB BLOG 157977

 

DOC vayrynen_13122017.doc – OpenOffice Writer

PVM 13122017

 

515_5017

ilkkaluoma
Sitoutumaton Helsinki

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu