Nyt ruotsalaiset jenkaavat meitä Natoon!

Itseasiassa ruotsalaiset kansana eivät halua Natoon [1, eikä vahvin puolue sosiaalidemokraatit Natoa halua. Ruotsin porvarit ja lähinnä Kokoomuksen veljespuolue Moderata samlingspartiet runnoo kovin sanoin ja itsevarmoin liikkein ruotsalaisia Natoon [2 – houkutellen kiihkeästi myös meitä suomalaisia.

Tunnetusti Kokoomuksen tiukan linjan koppalakkiset runnovat meitä Natoon [3, jopa ohi kansanäänestyksen – todeten, ettei kansa voi tietää omaa parastaan, ollen yli 10 vuotta yli 50 prosentin voimalla Natoa vastaan.

 

Kansakuntamme ohitusta Kooomuksesta perustellaan myös, että Nato on puolustusliitto ja rauhantahtoinen auttaja [4 … kuten Afganistanissa, jonka raskaat rynnäkköpommitukset USA, Naton ainaisena sotilasjohtajana – aloitti jo vuonna 2001 – sodan jatkuen yhä edelleen ja meidän suomalaisten sotilaiden ollessa jo sodan osapuoli! [5

Liimaamme tähän joitain kiintoisia medialinkkejä, miten meidän kansakuntaa Natoon jenkaavat tiedotusvälineet sotarumpujaan pärisyttävät – Helsingin Sanomien johdolla.

 

HS kuten muutkin aviisit ja mediatorvet tietävät, ettei kansalaisemme halua olla Naton taistelualusta [6, eikä ponnahduslauta Nato/US -sota- ja rynnäkkökoneille Lappimme kautta Venäjän Kuolan niemimaalle [7.

Linkki 1

Oppositiojohtaja uhoaa Ruotsista – Natoon, demaritkin kääntävät takin!

~ https://yle.fi/uutiset/3-10023463

Ote:

”Ruotsin kokoomusjohtaja Ulf Kristersson Ylelle: On vain ajan kysymys, ennen kuin sosiaalidemokraatit muuttavat Nato-kantansa … ”

Allekirjoittaneen kommentti:

”… Natohaukka-poliitikot unohtavat yhden tärkeän seikan, ainakin Suomen osalta – kansakunta päättää tämän tyyppiset erittäin merkitykselliset siirrot. Suomessa yli kymmenen vuoden ajan kansa on sanonut yli 50 prosentin voimalla: "Kiitos ei – Nato"! [* Ruotsalaiset samoin enemmistönä ei Natolle [8.

Suomalaiset kansana ei halua Natoon edes siinäkään tilanteessa, että ruotsalaiset sinne menisivät [9. Suomi ei halua olla Naton taistelualusta eikä ponnahduslauta Nato/ US ilmarynnäköille itään, Lappimme läpi Kuolan niemimaalle”

 

.

Linkki 2

Yhdessä Suomen kanssa Natoon ja tällä kertaa etukäteen yhdessä sopien

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005524624.html

Ote:

”… Kristerssonin historia-ammunta on ajankohtainen juuri Naton vuoksi. Monet turvallisuuden asiantuntijat ajattelevat, että jos Suomi ja Ruotsi haluavat hakea Natoon, se on turvallisinta tehdä yhdessä.

Suomen pääministeri Juha Sipilä vakuutti hiljattain HS:n haastattelussa sopineensa Ruotsin pääministerin Stefan Löfvenin kanssa, että kumpikaan maista ei aio tällä kertaa yllättää toista asiassa. … ”

Allekirjoittaneen kommentti:

”… Naton sotarummut kumuavat tällä kertaa Ruotsin kautta. Suomalainen ei hötkyile. Kansakuntamme jyrähti viimeisessäkin tutkimuksessa ** – emme liity Natoon vaikka ruotsalaiset niin tekisivätkin”

 

.

Linkki 3

Ruotsi on läheisin Nato-kumppani, vaikka USA, Naton sotilasjohtajana uhkaili ICAN-allekirjoituksen alla!

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005524300.html

Ote:

”Naton Jens Stoltenberg kehui Ruotsia Naton läheisimmäksi kumppaniksi – ja [myöhemmin erillisesti – kysyttäessä Suomen asemaa]… ”Suomi on samalla tasolla”, hän tähdensi HS:lle … ” -HS

Allekirjoittaneen kommentti:

”… HS mielipuuhassaan – natotus päällä, nyt jymisee uhmakkaasti West trolling manipulaatio [10, johon yritetään epätoivon vimmalla suomalaisiakin mukaan.

Ruotsi saa kaikissa oloissa Olla turvassa Suomen selän takana. Me tiedämme mitä on itä ja se mitä länsi meistä haluaa matkalla itään. Suomessa kansakunnan tahto on jykevän ehdoton.

Suuri enemmistö jyrisee Natolle ei, silloinkin vaikka ruotsalaiset sinne hamuaisivat. Suomi ei halua Naton taistelualustaksi, emme myöskään halua olla Nato/US' n hyökkäyksen ponnahduslauta Kuolan niemimaalle.

Olemme saaneet elää yli 70 vuotta täyttä rauhan aikaa täällä idän ja lännen vedenjakajalla!”

 

Huolestuttava salaus meiltä suomalaisilta

Johdanto: Nato-poliitikot allekirjoituttivat Puolustusvoimien komentajalla – kenraali Jarmo Lindbergillä Nato – Isäntämaa pöytäkirjan —

[ … tässä tämä kuuluisa pöytäkirja ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html – ]

Linkki 4

SDP puheenjohtaja anti Rinne – Ikävää, että US on painostanut Ruotsia!

~ https://demokraatti.fi/on-ollut-ikavaa-havaita-etta-usa-on-pyrkinyt-painostamaan-ruotsia-rinne-haluaa-suomen-allekirjoittavan-ydinaseet-kieltavan-sopimuksen/

 

… * …

 

EKSTRA

~ https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3832994-mustajarvi-yhdysvallat-painostaa-suomea-rajusti

Kansanedustaja epäilee Suomen jo taipuneen. Ydinasekieltosopimus on jätetty allekirjoittamatta Nato-kumppanuuden takia.

Kesällä 2017 yhteensä 122 YK:n jäsenmaata tuki sopimusta, jonka tavoitteena on kieltää ydinaseet. Äänestämättä jätti 69 jäsenmaata, myös Suomi. Muut Euroopan unionin sotilaallisesti liittoutumattomat maat äänestivät sopimuksen hyväksymisen puolesta.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi väittää Yhdysvaltain painostavan rajusti Suomea asiassa. Torstaina jättämässään kirjallisessa kysymyksessä hän toteaa Yhdysvaltojen pyrkivän aktiivisesti vaikuttamaan siihen, että Suomi ja Ruotsi eivät allekirjoittaisi ydinkieltosopimusta. Yhdysvaltain Nato-suurlähettiläs Kay Bailey Hutchisonin kertoi 04.12.2017 lausunnossaan, että sopimuksen allekirjoittaminen vaarantaa Nato-kumppanuuden.

—*—

 

Ote Demokraatista:

””On ollut ikävää havaita, että USA on pyrkinyt painostamaan Ruotsia” – Rinne haluaa Suomen allekirjoittavan ydinaseet kieltävän sopimuksen … ” -Demokraatti

Allekirjoittaneen kommentti Demokraatin tekstiin:

”Onko näin, Suomenkin osalta? Ruotsia US painosti "paimenkirjeellä", se tiedetään. Entä Suomi? Kuka tai ketkä kertovat? Mitä tähän sanoisi toinen ulkopolitiikkaamme ammattilainen Erkki Tuomioja …?”

 

Entä nyt, kun kansakuntamme käy kohti presidentinvaaleja 2018,

… jossa vain yksi on johdonmukainen kansakunnan tuntojen kirkas ja yksiselitteinen tulkitsija – europarlamentaarikko Paavo Väyrynen: ”Natoon emme mene, emmekä siitä turhaan nimeä lausu – keskitymme sotilaspoliittiseen liittoutumattomuuteen ja toimivien aktiivisuhteiden hoitoon kaikkiin ilmansuuntiin – täältä idän ja lännen vedenjakajalta … (ei sanatarkka ilmaus, vaan sisältö, jota Paavo varmaankin tunnustaisi ja noudattaisi presidenttinämme)

 

Linkit

[1 … 34% Ja och 50% Nej … ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002878678.html

[2 … 42% Ja och 37% Nej … ~ https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/1k7jml/stodet-for-svenskt-medlemskap-i-nato-okar

[2 … 37% Ja och 42% Nej … ~ https://www.dn.se/nyheter/politik/nato-motstandarna-tror-pa-hjalp-fran-nato-om-sverige-hotas/

[3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/koppalakkiosasto-kokoomuksesta-kurvaa.html

[4 …

[5 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/04/miksi-me-olemme-afganistanissa.html

 

 

PS

Seuraavat kansalaiskirjoitukset:

 

1. Koillisväylältä Liinahamarista Jäämeren rataa pitkin Helsinki-Tallinna tunneliin?

2. #MeToo … evoluution vastine!

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU T 24 BL BL BL FB FB FB BLOG 160024

 

DOC ruotsi nostaa natokiimaa_15012018.doc – OpenOffice Writer

PVM 15012018

 

790_7169

ilkkaluoma
Sitoutumaton Helsinki

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu