Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Sininen paljastus: Soini eroaa – Väyrynen tilalle!

Politiikka on joskus mielikuvituksellista – nyt siihen on oiva mahdollisuus, kun hallituspuolueiden kirppu, kansalaisten silmissä – ilmoittaa tekevänsä suuren paljastuksen [1 … Mikä se voisi olla?

[1 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005682132.html -

 

Annetaanhan mielikuvituksen lentää ja luodaan samalla poliittista aate- ja ideologia-alustaa uudelle kansalaisliikkeelle, jolla voisi olla yhdessä jotain oikeasti annettavaa – Väyrynen tekohengittää sinisiä, joiden hengenahdistus on jo todellisen hapen puutteen tasolla:

.

”... Sinisille "ainoa pelastus" on turvautuminen eduskuntaan palaavan Paavo Väyrysen puoleen. Eikä siinä kaikki, vaan takkinsa solmuun kääntäneen Timo Soinin olisi irtisanouduttava ulkoministerin tehtävistä ja annettava tilaa Väyryselle. Radikaalia, mutta mahdollista ...

Eikä tässäkään vielä kaikki, vaan siniset voisivat sulautua Kansalaispuolueeseen, joka tekee korjausliikkeen ja hautaa riitansa ja aloittaa nousun seuraaviin eduskuntavaaleihin, jotka ovatkin ennenaikaiset!

 

Mielikuvitusta, mutta politiikan värikkyydessä täysin mahdollista

Tässä kannattaa miettiä Paavon saamaa 180 000 presidentillistä kansalaisääntä ja Sinisen puolueen tukehduttavaa 1-1,6 prosentin kansalaismielipidekannatusta.

Jos taas mietimme puolueideologiaa ja aatteen paloa, niin mitä eroa löydämme Sinisten ja Kansalaispuolueen väliltä? Löydämme yhden merkittävän eron - Paavolla oli jo yksistään tammikuussa 2018 kuuden prosentin todellinen kannatus ja sinisten kylmettynyt kannatusprosentti on pyörinyt 1-2 prosentin välillä. Yhdessä tuo prosentti vois olla siis jopa kahdeksan, mikä on enemmän kuin kristilliset ja ruotsalaiset yhteensä!” -allekirjoittaneen Facebook seinältä kello 11:59.

.

Nyt iltapäivällä kuullaan urheiluministeri Sampo Terhon suusta – ehkä viereltä säestää ryhmäjohtaja Simon Elo, joka tarvitsee uutta eloa näivettyneeseen eduskuntaryhmäänsä.

Paljastus on mielikuvitusta hivelevä ja antaa toivoa jostain uudesta – sitten Paavo Väyrysen keksimän Kansalaispuolueen (so. ns. ALDE), jota kuulemma jossain mittauksessa voisi äänestää kuusi prosenttia kansalaisistamme – prosenttimäärä on muuten sama kuin Paavon saama presidenttivaalikannatus – todellisina ääninä 180 000, joka ei olekaan aivan pieni, kun nyt sitä peilaamme Sinisiin!

 

Olisiko mahdollista että politiikan pelikentällä osattaisiin tehdä jotain suurta, joka on tosin alussaan pientä, mutta antaa kasvualustaa kansalle äänestää itsensä ulos nykyisestä kansakuntamme viholliseksi muodostuneesta ulko- ja turvallisuuspolitiikasta – tosin tämä tietäisi myös nykyisen puolustusministeri Jussi Niinistön potkuja tehtävistään.

 

 

Kansalaiskirjoittaja Ilkka Luoma

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB FB BLOG 169962

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

Ilkka Luoma

TORSTAINA, ELOKUUTA 17, 2017
Pakeneeko Timo Soini – ongelmia vai häpeää?

Iltapäivälehdistö jytkytti otsikon – ”Timo Soini jättää ryhmänsä ja Suomen … Pedattuna rahakas virka Lontoossa”. Otsikointi on samaa luokkaa kuin hauet olisivat jättämässä kaislikot, verranto Soinin omasta retoriikkavarastosta, jossa banaanit ja lakritsit ovat lippalakeissa rehottaneet.

Edes Timo Soini ei tee "jyrkikataisia" |1, sillä Timo tietää mitä petturuus merkitsee - onhan Soini ominut oppi-isältään isänmaallisuuden hengen ja istuu kansan antaman valtakirjan loppuun saakka. Hillotolpan paikka tulee myöhemmin. Lööpitys on raskas moite pitkän päivätyön tehneelle.

|~ http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/soini_viime... -!

Timo Soini ei uskaltanut enää lähteä puheenjohtajakilpaan ja kenttä huudahti – Sitä saa mitä tilaa!

[~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/timo-soini-t... - | X]

Ote:

[… peruspersu Raaka - Arska pyyhkäisee kyyneleen silmäkulmastaan. Soini loi hänellekin mahdollisuuden – nousi eduskuntaan ja junaili näin nousun historiallisen – myöhemmin seurasi jytky ja vielä jytkyn jytkytys |2. Soini teki merkittävän jäljen Suomen arkipolitiikan historiaan …

… punttisalilla itseään kehitellyt Lillukka - Liisakin herkistyi kuullessaan Timon luopumisen, vaikka kesken aikakauden – tosin eduskuntakausi jatkuu, mutta ehkä Liisa ymmärtää, ettei Soini ole kotonaan ulkoministerinä – saattaa olla jopa haitaksi isänmaallemme. Ehkä pako EU – Eurooppaan on edessä, kuten teki Jyrki Katainenkin? *… ]

...
Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/08/pakeneeko-t... - alta!

.

Ilkka Luoma

Kritillisten ja ruåtsalaisten yhteinen mielidetutkimuskannatus on viimeisessä HS-gallupissa 7,7 prosenttia.

Tomi Vaalisto

Mielenkiintoinen asia ja pääkohdat ovat totta: sinisten kannatus on pienempi kuin virhemargiaali ja koko kansan Paavolta puuttuu puolue.
- lupaan syödä silti hatullisen sitä itteensä jos noin käy.

Poliittinen suhmurointi on kuitenkin oma taiteenlajinsa ja takkia voi kääntää vain kerran. Kannatusprosentitkin kannattaa vähentää toisistaan mielummin kuin ynnätä jos esitetty luonnoton liitto syntyisi... vai pitäsikö peräti jakaa ;)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"ja takkia voi kääntää vain kerran."

Kyllä sitä voi kääntää kuinka monta kertaa tahansa.

Ilkka Luoma

Kuten savonlinnalainen Kaj Turunen - berberi on nyt väärin- ja nurinpäin ;)

Tomi Vaalisto

Kahdesti käännetty takki on alkuperäisessa positiossa, kolmesti käännetty nurinpäin...

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #17

Käännetty taakse ja sitten nurin - nurin väärinpäin ;)

Ilkka Luoma

Oikein ja väärin - Paavolla on puolue, perustamansa Kansalaispuolue, jossa hänen lähettämää eronpyyntöä ei olla voitu käsitellä, kun ei ole laillisesti käsittelykelpoista toimijaa ...

Tomi Vaalisto

Kyllä Väyrynen on erotettu, mutta käräjäoikeus on hyväksynyt Väyrysen hakeman toimeenpanokiellon puoluekokouksen päätöksistä.

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen ja varapuheenjohtaja Piia Katteluksen mukaan Väyrysen ilmoitus palata kansalaispuolueeseen ei ole Väyrysen päätettävissä oleva asia, sillä Väyrynen ei ole kansalaispuolueen jäsen, puolue kertoo tiedotteessaan.

– Väyrynen on erotettu puolueesta ja hän on vielä lisäksi itsekin eronnut ja sen julkisuudessa ilmoittanut. Väyrynen ei johda kansalaispuolueessa yhtään mitään, kansalaispuolueen puheenjohtaja Kilpeläinen sanoo puolueen tiedotteessa.

Puolueen tekemä päätös erottamisesta on lainvoimainen, mutta se on asetettu toimeenpanokieltoon.
Lähde: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005656215.html

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #23

Lainvoimattomat päätökset eivät ole toteutus- ja täytäntöönpanokelpoisia.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Väyrynen on jo sen verran iäkäs, että toivoisi hänen viimeinkin löytävän puolueen, joka voisi hänet hyväksyä.

Ilkka Luoma

Meilikuvituksellisuus ei nyt ollut kansalle iloksi ... Väyrysellä on joka tapauksessa puolue - Kansalaispuolue rp.

Juha Hämäläinen

Samat naamat, samat puolueet. Eivät ne kykene mihinkään uuteen. Pyörittävät samoja älppäreitään vuosikymmenestä toiseen. Mitään muutosta ei tule ilman pakkoa. Ulkopuolista pakkoa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ei sitä uutta aina tarvitakaan. Muutos huonompaan ei ole yhtä hyvä asia kuin muuttumattomuus.

Ilkka Luoma

... jos pohditaan Soinin ja J. Niinistön temppuja, ei paljon huonmpaan jamaan voida enää mennä ... täällä on kirjoitettu minunkin palstallani paljon Soinin ja J. Niinistön kohtalokkaista "saavutuksista"!

Ilkka Luoma

Kansalaispuolue oli Väyryseltä innovaatio - ns. ALDE johdannainen!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Epäilen kuitenkin, että P.Orpo eikä J.Sipilä anna vaihtaa Soinia Väyryseen ulkoministerin paikalla vaikka periaatteessa ministerivalintojen on anettu ymmärtää olevan puolueiden sisäinen asia. Kuitenkin ministereiden on nautittava julkisuudessa pääministerin "luottamusta" ja käytännössä n.s. päähallituspuolueiden kannatusta tai ainakin olla niiden silmissä siedettäviä. Väyrynen ei liene kumpaakaan: nauti luottamusta tai ole siedettävä.

Mutta politiikka ei ole vielä menettänyt viihdearvoaan joten joskus vauhtia ja vaarallisia käänteitä riittää. Ei Väyrynen olisi ainakaan vaarallisempi kuin Soini jos edes yhtä paljon.

Ilkka Luoma

Topicissa oli sana - "mielikuvituksellista" ;)

...

Ilkka Luoma

Sampo tuli sisään - takin alla T-paita ja mahaa on laihdutettu ;) 14:33

Ilkka Luoma

Suuri paljastus - LOGO!

Uskomatonta - S - Osuuskauppa ... Aivan!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Oli niin suuri paljastus, että meinasi taju mennä!

Ilkka Luoma

Mielikuvituksellisuus lässähti pannukakuksi - onkohan siinäkin logo, kuten mediasopuleille tarjottavassa kakussa ;)

Tomi Vaalisto Vastaus kommenttiin #21

Siirrän koppahatun WC:stä takasin naulakkoon ;)

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #26
Tomi Vaalisto Vastaus kommenttiin #29

Lainaus Joel Lehtosen Putkinotkosta:

... vaan silloin kun hän on viinanmyyntimatkoillaan: Käkriäinen oli kyllä voudin kamariin mennessään painanut Topilta lainaamansa koppahatun hyvin silmilleen, ...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #21

Sitä paitsi S.Terho sekoili loginsa kanssa väittäen liikemerkkiä logoksi. Logo eli logotypia on kuitenkin tapa kirjoittaa organisaation nimi tietyllä organisaation päättämällä ja itse itselleen vahvistamalla tavalla, joko liikemerkillä tai ilman. Siis organisaation nimen graafinen esitystapa.

Liikemerkki tai yritystunnus taas on kuva tai symboli joka eri välttämättä sisällä organisaation nimeä. Sellainen kuin joidenkin sinikoiden T-paidoissa tuossa tiedotustilaisuudessa. Oikea logolta näyttävä taas kannettiin esille julistetelineessä.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #31
Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #34

Toisaalta sinikot lienevät käyttäneet ihan oikeaa mainostoimistoa apunaan graafisen ilmeensä luomisessa. Oikeastaan siis mainosmiesten ja -naisten vastuuttomuutta vaikka olisi luullut sinikoiden itsekin sen verran ymmärtävän.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #36

Marimekkokin matki jotain ukrainalaista taiteilijaa - toisaalta lännenmies syyttää, että kiinalaiset kopioivat kaiken, kuten japanilaiset 1960 -luvulla ---

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Sama tuli mieleen minullekin - ossuuskaupalta pöllitty.

Ja lisäksi ihan keskustelualusta ja soluja. Eiätkös he ole jo soluttautuneet monellekin keskustelupalstalle?

Ilkka Luoma

Näinköhän S-kaupan lakimiehet jo koputtelevat sinistä ovea? ;)

...
Naamakirja keskustelee aiheesta:
~ https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/perma... -

...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Se on sitä persuajalta periytyvää plagiointia, nääs ...

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #33

Täytyy vilpittömästi myöntää, että SOK ja S-Market tuli ensimmäisenä mieleen! Entä paikalla olleet toimittajat - mitä heidän päässään liikkui?

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #33

"persuajalta periytyvää plagiointia" --- siis uudistettua konservatiivisuutta?

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #38

Sehän on tätä "suurta paljastusta" uudishenkistä konservatismia ... ;)

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Sininen farssi, SF ,nämä joutavat nyt pois puoluekartalta.

Ilkka Luoma

Suuresta paljastuksesta munn muassa Usari kirjoitti näin:

" ... KOTIMAA
|
SININEN TULEVAISUUS
Hallituspuolue Sinisen Tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terho on kertonut tiedotustilaisuudessaan puolueen ennalta mainostamasta ”isosta paljastuksesta”. Suurin paljastus oli lopulta puolueen logo ... "
.

TULOS tähän mennessä ~1,5% - mahtuu virhemarginaalin SISÄÄN! ---

Ilkka Luoma

Tasapuolisuuden ja huomaavaisuuden nimissä "mielikuvituksellinen avaus" on lähetetty sähköpostitse myös Sampolle, Simonille, Timolle ja Jussille ;)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Erityisesti minut pisti hymyilemaan S.Terhon pyörittelyssä hänen ilmauksensa uudistavasta konservatiivisuudesta. Se on melkein yhtä hauska kuin meksikolaisten institutionaalinen vallankumouspuolue ("Partido Revolucionario Institucional (PRI)".

Toisaalta kun sivulauseessa mainitsivat H.Harkimon ja M.Jungnerin "liikkeen" niin odotin jo tulevan loikka samaan kelkkaan. Mutta sitten homma lässähti lupaavan hassunhauskasta uudistaminen konservoinnista pelkäksi tavanomaiseksi huhtasaarelais-vileeniläiseksi plagioinniksi.

Ilkka Luoma

Liki väitän, että topiccini olisi ollut jotain säväyttävää ja hyödyllistä! ;)

...
Tosin mielikuvituksellista ...:)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Tuskinpa kumpikaan olisi juurikaan hyödyllistä mutta toki mielikuvituksellista ja viihdyttävää.

Tosin epäilen, että olisi vaikea löytää ihmistä joka ei ulkoministerinä yltäisi vähintäänkin Soinin hyödyllisyyden tasolle. Epäilen siis, että melkeinpä kuka tahansa olisi vähintäänkin vaarattomampi kuin Soini ulkoministerinä.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #56

Soini oli vain läpihuutojuttu - unohduksen meressä, saa nähdä minne pakenee jytkyttelemään ;)

Ilkka Luoma

Saa nähdä kuinka moni sininen loikkaa Paavon eduskuntaryhmään, kun Väyrynen palaa kehiin! ;)

Tomi Vaalisto

On tossa logossa kirkkovenekin mallina ollut.

Onneksi saamme pitää loistavan puolustusministerimme, joka on erinomaisesti kehittänyt puolustusvoimiemme puolustuskykyä "ettei kävisi kuten Krimillä".

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

"...puolustusvoimiemme puolustuskykyä "ettei kävisi kuten Krimillä"" --- siis puolustusministerin ohjaamana puolustusvoimat estää ihmisiä mahdollisesti haluamasta liittyä Venäjään ja jos ihmiset kuitenkin niin päätyisivät haluamaan, estää sen toteutumasta. Lienee sellaista "sinistä demokratiaa"?

Vai pahoitteleeko Vaalisto, ettei meno Krimillä olekaan kuin Donbassissa ja Odessassa? ... ja J.Niinistö turvaisi sen Vaalistolle?

Materia meitä tuollaiselta siniseltä menolta varjelkoon.

Tomi Vaalisto

Myyryläinen ei siis tiedä puolustusministerimme ja puolustusministeriön tehtäviä - ne ovat tässä: https://www.defmin.fi/tehtavat_ja_toiminta

Moskovassahan ne ihmiset ovat, jotka päättivät, että Ukrainaan kuuluva Krim liitetään Venäjään. Donbassissa on Venäjän ja Ukrainan välinen sota, joka loppuu kun Venäjä vetäytyy alueelta.
Odessassa on rauhallista, on tullut käytyä.

"Eräs opettavainen venäläinen sananlasku kuuluu: "Kazak berjot shto ploho leshit" eli "kasakka ottaa sen, mikä on löyhästi kiinni". Tätä epäilemättä kokemukseen perustuvaa huushollinpito-oppia kannattaa kuunnella. On pidettävä huolta asioistaan, pidettävä kiinni. Ellei pidä, voi alkaa tapahtua."

Näin lausui presidentti Sauli Niinistö syksyllä 2014 maanpuolustuskurssin avajaisissa viitaten Krimin miehitykseen.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #42

~ https://yle.fi/uutiset/3-7149546 -

"Elävä arkisto: Krim halusi osaksi Venäjää jo 20 vuotta sitten
Ukrainassa puhkesi kriisi vuonna 1994, kun Krimin parlamentti vahvisti niemimaan itsenäisyysjulistuksen.

21.3.2014 klo 14:58 ... "

.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #42

Odessassa masinoitu venäläismielisiin kohdistunut murhapoltto on edelleen tutkimatta!

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #42

Krimiläiset itse lausuivat selvät mielipiteet - Venäjään, jo 1990 -luvulla ja nyt 2014 ... eipä siitä sen enempää.

Mutta topic:

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805162200948... -

"Sinisten ”suuri” paljastus herätti hilpeyttä ja närää somessa - ”missä olit silloin kun siniset paljasti logonsa”

Keskiviikko 16.5.2018 klo 20.09
Sininen tulevaisuus julkaisi tiistaina kovan media- ja some-kohun saattelemana puolueen uuden logon ja puolueen uuden ideologian ... " -Iltalehti

...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #42

Vaalisto yrittää tyrkyttäytyä opettamaan puolustusministeriön tehtäviä vaikka hänellä krimin nähden on itselläänkin paljon hukassa. Jos hän oikeasti ne ymmärtäisi niin hän ei ylistäisi J.Niinistöä.

Puolustusministeriön tehtävien lisäksi hänen kannattaisi tutustua myös vaikka Erasmuksen teokseen De civilitate morum puerilium jotta ei lainailisi yhtä törkyisesti ja räävittömästi kuin S.Niinistö.

Ilkka Luoma

"Krim halusi irti Ukrainasta jo 1990-luvulla
JULKAISTU 21.03.2014 - 13:54. PÄIVITETTY 12.08.2016 - 08:56 ... "

~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/03/21/krim-halu... -

.

Ilkka Luoma

Aika taipuista - ihan kuin virtahevon kumivene ;)

Ilkka Luoma

... Niin. Mediaa vietiin kuin kuoriämpäriä tunkiolle ;)

...
~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005682622.html -

"Kaikki tiesivät, että sinisten ”iso paljastus” oli vedätystä – Miksi media silti ryntäsi paikalle?
Sinisten keskiviikkoinen tiedotustilaisuus ja sen uutisointi kertoo muutaman olennaisen asian median logiikasta, kirjoittaa HS:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Kalle Silfverberg. ... " -HS

...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Ehkä toimittajien kannatti mennä paikalle jos jotakin ihan oikeasti olisi tullut esille. Siis viranpuolesta ja varmuuden vuoksi.

Itse asiassa taisi S.Terholla itselläänkin olla muutaman kerran pokka löysässä show:ta vetäessään. Tuli sellaisia tahattomia naurahduksia ja äänen kohoamisia, että oli naurunpyrskähdykset lähellä. Hän ei siis liene ihan vielä kaikkein paatuneimpia eikä yllä vanhojen kettujen tasolle.

Ilkka Luoma

Sampo tajusi itsekkin, kuinka tilaisuus "Suuri paljastus" lässähti kasaan :)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #58

Olisi ehkä pitänyt olla savukone, trumpetteja ja rummunpäristystä sekä nuoria, vähäpukeisia naisoletettuja? Ei ehkä olisi lässähtänyt? Olettaen tietysti, että koreografia olisi viitsitty suunnitella ja jopa harjoitella. Tuolla asiasisällöllä olisi pitänyt panostaa paljon massiivisemmin oheisrekvisiittaan ja lavastukseen.

Toimittajille olisi voinut myös jakaa liikemerkillisiä avaimenperiä, olutpullonavaajia ja -alusia, saunapyyhkeitä ja kaikkea mitä ilman kunnon senttari ei tule toimeen.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #59

Joskus 1/4-vuosisata sitten olin näyteilleasettajana Düsseldorfissa DRUPA-messuilla.

Ständille tuli nuhruisen näköinen, jonkun pienen kylälehden toimittaja vaatien huonolla englanninkielellä lahjoja itselleen. Kun emme miitä antaneet, niin olisi puoliväkisin vienyt tiskiltä kynia, jotka olivat omaan käyttöömme.

Ilkka Luoma

Sinisten Jussi Niinistö jatkaa älyttömiä suurpaljastuksiaan ;)

...
... Jussin ajattelemattomuudet jatkuvat. Nainen on pätevä sotilas, perusteellisesti koulutettuna. Päinvastoin kuin J. Niinistön suunnitelma - naiset samalla lainsäädännölle kuin miehet - yleinen asevelvollisuus. Armeijassa on rauhan, kriisin ja sodan sattuessa tehtäviä kaikille. Asepalvelus kaikille soveltuville - koulutusajat nostetaan 12, 18 ja 24 kuukauteen ja lisäksi perustetaan Suojeluskunnat alueittain uudelleen.

...
~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005684569.html -

"LM: Puolustusministeri Niinistö hyllyttäisi naisten asepalveluksen säästösyistä
”Aikoinaan puna-armeija ei saanut Suomen armeijaa polvilleen, mutta on vaara, että Senaattikiinteistöt saa” ... " -HS

.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Niin, olisi tietysti parempi kun kaikki armeijat ja pyssykaartit lakkautettaisi kokonaan eikä kenenkään tarvitsisi pössyköiden kanssa heilua. Mutta niinkauan kun tässä rupisessa maailmassa armeijoita on, olisi tietysti parempi, että kaikki sukupuolet olisivat tasavertaisessa asemassa. Silloin poistuisi myös ainoa velvollisuuksiamme koskeva virallinen syy erotella sukupuolia ja kirjata sen tulos väestörekisteriin ja muihin virallisiin paikkoihin.

Ilkka Luoma

Ehkä joskus sodat ulkoistetaan avaruuteen - robotoituna. Voittaja saa pitää maapallovaltikkaa vuoden ...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

S.Koski on asettanut YLE:n jutun (https://yle.fi/uutiset/3-10213188) mukaan itsensä suorastaan maailman navaksi ja koko some pyörii hänen ympärillään: "suurin ad hominem -ripuli, mitä Suomen kansa on koskaan miesmuistiin kohdannut". Oikeastihan kyse ei ole ollut mistään ad hominem:sta vaan Koski on päästellyt suustaan älyttömyyksiä ja niihin on tartuttu. Mutta kokkuli Koski uhriutuu kuin persulit ja sinikot konsanaan.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Hupsista. luiskahti väärään ketjuun. Piti mennä tuohon viereiseen Koskea itseään koskeneeseen. Anteeksi siis anelen ma huolimattomuuttani.

Ilkka Luoma Vastaus kommenttiin #67

"Huolimattomuus" on inhimillistä - johon erehdyn itsekin aika usein!

Ilkka Luoma

"Siniset julisti identiteettinsä ja vajosi yhä syvemmälle sekavuuden suohon
Juuri identiteetti on jäänyt puuttumaan, ja tämänviikkoinen julistus oli hukattu mahdollisuus.

Tuomas Niskakangas
Julkaistu: 20.5. 2:00 , Päivitetty: 20.5. 6:16 ... "

~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005687266.html -

.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset