Nyt palaa länsimainen kulutusjuhla – autot pyhinä lehminä

Ruotsissa huligaanit tuhopolttivat yli 100 autoa. Autot ovat läntisen maailman kulutusjuhlan täyttymyksiä. Siispä nämä tekemättömyyden ja osattomuuden yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneet ”väärässä maassa olevat väärät ihmiset” polttivat kapinansa nyt ruotsalaisten valtapoliitikkojen mieliin – ”Alan suuttua toden teolla” -Ruotsin pääministeri Stefan Löfven totesi tuohtuneena [1.

Jokaiselle ihmiselle tässä maailmassa on juuri se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla lapsesta asti opitulla äidinkielellään. Meillä on normaalisti vahva perhe- ja sukulaisuusside. Olemme aina perinnön kantajia – joka ovat nyt hukassa – liian monien osalta.

 

Ruotsi on ottanut runsaasti maahanmuuttajia inhimillisyydessään, kuten toisin sanottuna selvittämättömänä murhattu pääministeri Olof Palme nokitteli inhimillisyydessään amerikkalaisia Vietnamin sodasta [2 – sen ollen täydellisen epäinhimillistä; Palme oli ruotsalainen inhimillisen maailman omatunto – piikkinä amerikkalaisten takalistossa.

 

Nyt Ruotsi maksaa ”velkaa” vaillinaisesti hoidetusta maahanmuuttopolitiikasta

… se ei riittänyt, että Saab, Volvo ja Marabou tarvitsivat tekijöitä, kun nuo ”vajaapalkatut ja ikävät” duunit eivät enää maistuneet kantaruotsalaisille – vrt. Saksan turkkilaiset. Suomalaisiakin kirmaisi sankoin joukoin Ruotsiin leveämmän leivän perässä, kun Suomessa pientä maatilaa ei voinut jakaa viidelle lapselle.

 

Entä nyt kun tuli polttaa aitoruotsalaisten mieliä

[ … ~ https://yle.fi/uutiset/3-10352937 – … ]

… järkytykseen saakka; miten oli mahdollista, että lintukodossa tapahtuu ”Pariisit”, jossa maahantulijoiden syrjäytyneet ja hyväksyntää vaille jääneet nousivat kapinaan [3 – muistaen Ranskan kolonialismin, pakko-ranskan oppimisen Afrikan mustissa syvyyksissä – tavoitteena vain valkoisen ranskalaisen maallinen hyvinvointi ryöstettyinä raaka-aineina – alusmaistaan. Niin, missä mennään ranskalaiset ja ruotsalaiset?

 

Nyt ruotsalaiset nostavat reviiripuolustustaan – lopulta liian myöhään?

Inhimillisyys ja halu siirtää tekemättömiä töitä muille on kopsahtanut omaan nilkkaan ja sopeuttamisen tai pakkotakaisinlähettämisen aalto ravistellee koko ruotsalaista yhteiskuntaa.

Onko nyt reviiripuolustuksen paikka [4, sen reviirin, joka tunnetaan omaksi – juuri kantaruotsalaisille, vai onko tämä Tellus eli äiti maa tarkoitettu kaikille – ilman reviirirajoja?

 

Nationalismi nostaa päätään ja nyt ennustellaan, että ruotsidemokraatit nousevat suurimmaksi?

Joukoissamme täällä Suomessakin on perussuomalaisia, halla-aholaisten johdolla [5, jotka kaipaavat sinivalkoista reviirimaata, jossa valkoinen kantasuomalainen käyskentelee omalla maallaan, jota vain ja ainoastaan aitosuomalainen osaa puolustaa – sillä Suomihan on hyvä maa.

Puhutaan maailman onnellisimmasta kansasta [6 – vaikka vaara uhkaa luokkajakoon ajautuneissa perheissä – sisäinen väkivalta voi kuohahtaa melankoliastamme,

… jos koemme vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja tasa-arvon menetystä – muiden meille kuulumattomien viedessä ansaitsemaamme leipää suustamme -näin kuullaan usein yllättävän monista suista puhuttavan!

 

Onko tuo ylläoleva ehdotonta, eikö uskontomme luo suvaitsevaisuutta [7 …, ehkä tai ei, ellei nyt puututa varmoin ja tietävin ottein tulevaan kulttuurieroavaisuuksien kriisiin.

Me joko hyväksymme Telluksen yhteiseksi, jota korjataan yhdessä – kaikkien kanssa ja koetamme selvitä tekemistämme virheistä – kulutusjuhlan virheistä, jotka tuhoavat nyt meitä kaikkia elättävää biosfääriä.

Niin musta kuin valkoinen syö, ja joskus toivottavasti suunnilleen saman verran ja yhtä toivottuina osallistumaan kaikkien yhteisiin talkoisiin sovittautua sallitussa kilpailuhengessä tähän kaikille evoluution kehittämään kokonaisjärjestelmään, jossa meidän ihmisten osa on lopulta hyvin pieni, lähes olematon [8 – paitsi jättämästämme ympäristö-ongelmien jäljestä [9 – niin mustan, keltaisen, punaisen kuin valkoisenkin toimesta.

 

Viitteet:

[1 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005790264.html

[2 ~ https://militarhistoria.se/1900-tal/olof-palme-och-vietnam

[3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ranskan-mellakat-ovat-siirtyneet.html%20%5b2005 – Kts myös EKSTRA

[4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html

[5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html

[6 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10115710

[7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/05/nujertaako-suvaitsemattomuus.html

[8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2012/04/elonkeha-jatkaa-myos-ilman-ihmista.html

[9 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/01/gaia-kuumenee-jaahdyttelemmeko.html

 

EKSTRA

” … Pariisissa on räjähtänyt aiemminkin

[ … mellakat Ranskassa ja Pariisissa … ~http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ranskan-mellakat-ovat-siirtyneet.html – [2005] huomasiko kukaan, että näiden ja tämän hetkisten välillä oli miltei tasan 10 vuotta? ]

Ranskan vallankumouksesta on paljon aikaa, vaikka on kuultu kiinalaisten sanovan, että liian vähän, jotta voisi vetää lopullisia johtopäätöksiä. Onko meillä, heillä tai muilla aikaa odotella, kun uskonnot tappelevat |15., vaikka päämäärä kaikilla on sama – hyvä Elämä nyt ja tulevaisuudessa – oli se sitten taivaassa tai paratiisissa.

Muistamme Pariisin mellakat vuosien takaa – autot paloivat, oli kysymys siirtoväestä *] – algerialaisista, joiden isäntänä Ranska oli – kuten myös osaltaan Syyriassa |16..

*] Miksi Saksa ottaa pakolaisia? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/09/miksi-saksa-ottaa-pakolaisia.html

… ”

Jatkuu

~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/11/sotkeutuuko-suomi-terrorismikierteeseen.html

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 177055

 

DOC reviirit_autot palaa_15082018.doc – OpenOffice Writer

PCM 15082018

 

623_5871 | 07:32_18:30

ilkkaluoma
Sitoutumaton Helsinki

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu