Ruotsi ei viitoita meitä Natoon – olemme aivan eri asemassa

Ruotsissa käytiin kadehdittavan äänestysvilkkaat parlamenttivaalit – emme näe unta omissamme tuon suuruisista äänestysprosenteista – noin 84%. Eniten paikkoja tässä vaiheessa menettää maltillinen kokoomus, tosin suomalainen media ei tästä juurikaan kirjoittanut – 14 paikkaa.

Demarit säilyttivät selvästi suurimman puolueen aseman, joskin putosi sitten 1920 -luvun alle 30 prosentin kannatuksen – vääränlainen pääministeri?

Meillä media nosti meille vaikutuslistassaan jälleen tarkoitushakuisesti Naton ”muutoslistan” kärkeen – Helsingin Sanomat tiukkana natottajana halusi tuottaa lukijoilleen ihmetystä ujuttamalla jälleen Natoa kansalaistemme silmien eteen – ymmärtämättä, ettei kansakuntamme halua liittyä Natoon – itseasiassa ei koskaan ole halunnut – katso Kuva 1.

 

Ruotsidemokraatit (SD) eli perussuomalaisten veljes- eli sisarpuolue sai suurimman suhteellisen voiton – teki toisinnot Suomesta, kuin aikanaan toistaiseksi vielä ulkoministeri Timo Soini nosti reviiripuolustajien [1 voimalla omansa hallitukseen – sisäsiisteyskurssien jälkeen [2. Nyt Timo on sinisin hetkin vaipunut kansanedustaja Pentti Oinosen sanoin kutistunut takiaispuolueesta satiaspuolueeksi [EKSTRA – alle virhemarginaalien.

 

Mikä muuttuu vai muuttuuko mikään?

Maanpuolustus, EU, maahanmuutto, talous – HS kertoo, kuinka Ruotsin vaalien tulos vaikuttaa suoraan Suomeen

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005820322.html

Ilkka Luoma kommentti: 10.9.2018 – 8:50

HS nosti luettelossaan ensimmäiseksi NATOn, selostaen, että jos Ruotsi liittyisi Natoon, niin se olisi meille katastrofi. Näin se ei ole, päinvastoin se olisi meille kädenojennus, sillä asemamme täällä idän ja lännen vedenjakajalla [3 vahvistuisi entisestään lännen ja idän vuoropuhelun liittoutumattomana järjestelijänä, jopa välittäjänä [4. Nyt jo olemme välittäjäroolissa huomattavasti edellä Ruotsia. Jopa ydinasesuurvallat tarvitsevat välittäjää, kuten olemme huomanneet [5.

Toisekseen kansakuntamme suuri enemmistö ei halua Natoon, eikä ole halunnut koskaan aiemminkaan, sillä suomalaiset ovat oivaltaneet erikoisroolimme tämän toisen ydinasesuurvallan rajanaapurina.

Sekään ei ole yllättävää, ettemme enemmistönä haikaile Natoa edes siinäkään tilanteessa, että ruotsalaiset sinne lipsahtaisivat [6.

Suomessa ei kannata yrittää hämätä kansakuntaamme Ruotsin natohaluista, sillä hekään eivät halua olla Nato/US' n taistelualusta itään [7.

Niin Suomessa kuin Ruotsissa ei voida mennä Natoon ilman suoraa kansanäänestystä, vaikka Suomessa kokoomuslainen koppalakkiosasto veisi meidät lännen sotaliittoon, jopa ohi kansan vastustavan enemmistötahdon! [8.

Suomalaiset sanovat Kokoomuksen koppalakkiosastolle: "Puhukaa te, me pidämme hevosta". Suomalaiset ovat oamksuneet tosiasiat viisaudeksi, jossa viholliset pidetään kaukana ja ystävät lähellä.

 

Ruotsi käy nyt oman paininsa hallitusneuvotteluissa – onko vaikutuksia meille Suomeen?

Moderaterna vaatii nykyisen demaripääministeri Stefan Löfvenin eroa ruorimestarin paikalta, vaikka vasemmisto- tai edistysmielisillä on hienoinen blokkijohto – toistaiseksi.

Mikä muuttuu, vai muuttuuko mikään [9 – sillä reviiripuolustajien ”epävirallinen EU-eurooppalaisliitto” kiinteytyy vaatimaan maahanmuutolle tiukkoja sääntöjä ja turvaamaan ”alkuperäisille” sen mikä heille kuuluu – mitä se sitten onkaan. Onko se yhteisöllisyyttä, keskinäisyyttä – yhteenkuuluvuutta ja samankaltaisuutta – entä monipuolisuus, saavutetaanko se ”omin voimin” – vai onko ulkoa saatava geenitäydennystä …?

[9

Helsingin Sanomat: Vaikuttavatko Ruotsin vaalit Suomeen – vai tapahtuiko länsinaapurissa se, mitä täällä kävi jo aiemmin?

Ilkka Luoma kommentti: 10.9.2018 – 8:31

Ruotsissakin reviiripuolustajat voittivat suhteellisesti vaalit, vaikka demarit ovat edelleen torjuntavoittonsa myötä selvästi suurin puolue.

Näyttää siltä, että reviristit eli reviiripuolustajat voivat saavuttaa noin 20 prosentin hallintaoikeuden pitämään ao. valtio alkuperäasukkaiden hallussa, mitä sitten lopulta nämä "alkuperäiset" sitten ovatkaan.

Johtolause: Voimme sanoa, että jokaisella ihmisellä on juuri se oma isänmaa, jossa hän tulee ymmärretyksi ja toimeen omalla äidinkielellä.

On myös maininnan arvoista, ettei reviirinsä puolustaminen ole rasismia [10, vaan evoluution luomaa puolustautumista elinpiirinsä suojelemiseksi, jotta riittävä ravinto on saatavilla samankaltaisille omassa yhteisössään.

Suomessa Jussi Halla-aho [11 ja Laura Huhtasaari ovat reviiripuolustajia, kuten Hollannin Geert Wilders [12 ja Ranskan Marine Le Pen [13. Saksassa reviireitä valvoo AfD [13.

 

Miltä tuntuisi yhteispohjainen sotilasliitto Ruotsin kanssa

… tätähän ruotsidemokraatit ovat jo ehdotelleet – ollessaan vailla riittävää painoarvoa, nyt tuota painoarvoa on ja sitä on jo kuunneltava – ainakin Ruotsissa. Halla-aholla on yksi kansakuntamme vastainen ajatussuunta – Jussi on ilman perusteita jostain syystä natomyönteinen —

 

Viitteet:

[01 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/12/reviirien-hallinnalla-omavaraisuuden.html

[02 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86774-soiniintuneet-halla-ahojen-hakkaraiset

[03 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260104-suomen-rooli-idan-ja-lannen-vedenjakajalla

[04 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241752-presidentti-sauli-niinisto-idan-ja-lannen-valittaja

[05 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/08/eu-joustavoitettu-sveitsittymisemme.html

[06

[07

[08

[10 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html

[11 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html

[12 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/hollantilainen-geert-wilders-on-myos.html

[13 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/09/uusi-uljas-euroopan-unioni-vai.html

[13 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/12/alkaako-nyt-voimakas.html

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https:ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 178575

 

DOC SD_10092018.doc – OpenOffice Writer

PVM 10092018

 

650_6085 – 17:16_19:48

ilkkaluoma
Sitoutumaton Helsinki

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu