Sotapeli Airistolla!

Lööppimedia [Kuva 1.] sekä itseään laatumediaksi kutsuva Helsingin Sanomat on julistanut verhottua ja julkistakin Venäjän uhkaa maakaupoista Airiston aalloilla [2 – Turun saaristossa. Epäily ja lietsonta puoliksi syyllistää venäläisiä laivaväylien jopa ruotsinlaivojen upottajiksi [3 …

West trolling manipulation -tyyppinen [4 mediahuuto suorittaa järeää markkinointia kääntääkseen suomalaisten päitä Venäjän vastaiselle uralle – onnistumatta, sillä seuraavakin kansalaiskysely tuottaa täyden yli 50 prosentin kiellon lännenmiehen sotakoneeseen liittymättömyytenä [5.

 

Mikä on Auriston aaltojen takana – lööppimedia tuntuu sen jo etukäteen tietävän [6 – nimettömistä lähteistä. Nyt on haettu dekkarikirjailija Ilkka Remeskin apuun – jo sentään elävänä ihmisenä, nimellä – aiemmin oli paljon nimettömiä (nimellisiäkin) sotilaspiirejä [7, jotka haluavat luoda hyytävää idän uhkaa tänne meille – lännen ja idän vedenjakajalle [8.

Helsingin Sanomat julkaisi jutun toimittaja Laura Halmisen automaationäppäimistöltä – kaikki oli jo tiedetty ennakkoon, arveltiin fiktiona. Nyt esitämme toisen skenaarion, jonka liikeidea hipoo nerokkuutta erityisesti markkinoinnin osalta, joka on nyt käynnissä!

HS otsikko: ”Kun kirjailijasta tehtiin ennustaja: Ilkka Remes kirjoitti Turun saariston ratsiasta jo vuosia sitten, ja se tuskin oli vahinko”

Linkki itse juttuun ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005841053.html

 

Ote HS-jutusta: ” … ”Paraisten tapahtumat olisi voitu estää, jos varoittavat merkit olisi otettu tosissaan. Kiinteistöjen todellisia omistussuhteita olisi pitänyt selvittää ja tehdä ratsioita epäilyttäviin kohteisiin”, Remes kirjoitti kirjassaan Jäätyvä helvetti kolme vuotta sitten.

Nimimerkki Remes tunnetaan lievästi todenmakuisista teoksistaan. Toden tuntu syntyy sekoittamalla faktaa ja fiktiota, mutta on Remeksellä poikkeuksellisen hyvät lähteetkin. Kirjailija vaikuttaa ajoittain olevan askeleen jos toisenkin edellä niin poliisia kuin uutistoimituksiakin … ” -HS.

 

IL-vastine HS-kirjoitukseen:

Jos jatkamme samalla jossittelun, mutta "varmojen nimettömien lähteiden" teemalla – otamme esille reaalisesti liiketoimintasuunnitelman, joka ei ole Venäjän uhkaa eikä mielikuvitusta pienoissukellusveneistä eikä pienistä vihreistä miehistä. Mistä muuten tuo 'pieni' on ilmestynyt vihreisiin miehiin – alemmuuskompleksisuuttako keksijältään?

Niin tai näin, vierasmaalaiset oivalsivat, että Turun saaristo on loistava paikka "sotapeleille", sellaisille, joilla on paljon rahaa toteuttaa huimiakin mielihalujaan. Jokaisessa suuremmassa kaupungissa on taviskansalaisten lompakoille sopivia räiskintäluolia, joissa päästään huutamaan: "Osuin, kuolit" …

Airiston Helmi on tosiaan tukikohta. Tukikohta, jossa matkailijaryhmät, vaikkapa Kiinasta, joka muuten löysi jo Lapinkin ja seuraavaksi Saimaan – kohtaavat aidon ja todentuntuisen sotapeli-ympäristön palkkiomatkailuna. Incentive-matkailu [9 on suosittua maailmalla, erityisesti Kiinassa, jossa osaavia on aina haluttu palkita merkittävillä huomioinneilla.

Airiston aalloilla voidaan toteuttaa räiskimisen seikkailua puhtaassa ja rauhallisessa ympäristössä kaikin sellaisin mukavuuksin, joista tavikset näkevät vain unta. Ja tämä maksaa, siksi myös investoinnit ovat toden tunnun luomiseksi arvokkaat ja rahaa on kulunut ja kuluu.

Investoinnit on paljolti jo tehty, vain markkinointi puuttuu! Nyt se tuli, ja millä tavalla – kommandojoukot rynnäkkökiväärein ja täysin ilmaiseksi! Suomen veronmaksajien rahoilla palkkiomatkailuidea sai palstametreittäin mitä mielikuvituksellisinta mainontaa, ulkomaita myöten.

Niin, kerrassaan loistava markkinointi-isku, aitona ja laajasti levitettynä. Nerokasta, sanoisin, mutta oliko tämä kuin Remes, joka maalaa sitä tavanomaisempaa uhan ja todellisen sodan mielikuvaa. Nyt juuri markkinointi, kuten tämän avaus, on täysillä käynnissä ja investoija/ sijoittaja kiittää nöyrästi.

 

Niin, mitä sitten?

Annetaan poliisin ja verottajan (yms.) tutkia tapausta, ja odotellaan syyteharkintaan siirtoa ja jopa mahdollista oikeudenkäyntiä … jätetään ”remesmäinen arvuuttelulööpitys” ja keskitytään itse asiaan sekä nousseihin epäilyihin talousrikoksista, joissa rahanpesun alkulähde on myös tunnistettava, ja jos se on tehty Venäjällä rikollisin tavoin – ovat venäläiset viranomaiset siinä mukana, sillä suomalainen rikospoliisi ei voi mennä ilman lupaa itärajan taakse tutkimaan syltyn syntyjä syviä – jos näin on todellisuus.

.

EKSTRA

IL-kommentti: Asiantuntija toppuuttelee tässä kiihkeimpiä kannaottoja matkailu erikoistoiveiden Airiston helmen osalta. Luettuaan jutun ajattelevat lukijat rauhoittuvat ja saavat pienoisen hymyn lööppimedian noususta laukalle kuin leveän hymyn kiihkeimpiä russofobistien Venäjän uhan lietsonnan "mopon karkailulle". -juttuun: ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005840199.html

Viitteet:

[2 … West trolling manipulation -tyyppinen hyytävä Venäjän uhanluontikampanja käynnissä lööppimediassa – otsikot huutavat kilpaa myyntistandeilta. Mediamopo keulii ja vikuroi nyt urakalla. Asiantuntijoiksi kelpaa jopa nimettömät lähteet! Onko media jo laukalla, ellei peräti kiitolaukalla? … IL-kommentti tähän linkkikirjoitukseen ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/fa81c0ab-211c-444e-a7b7-8638f9b56627_u0.shtml – …

[3 ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/fa81c0ab-211c-444e-a7b7-8638f9b56627_u0.shtml

[4

[5

[6 ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005840247.html – KRP tuntuu tietävän

[7 Melkoista nimettömyydestä tapahtuvaa uhkapoljentoa syrjäytetyltä entiseltä poliitikoilta, joka hakee mitä ilmeisimmin vain huomiota ja sensaatiota.Miksi media julkaisee kaiken karvaista kärnäilyä, jonka KRP' kin jyrkästi kiistää? Haluaako media näin osallistua puoliviattomasti Venäjän uhan luontiin?Annetaanhan nyt poliisin ja muiden viranomaisten tehdä tutkimukset rauhassa ja jätetään turha kohkaaminen hetkeen, jolloin mahdolliset todisteet tulevat esille. Eikö? -IL-kommentti tähän linkkikirjoitukseen ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/c070ae8b-042f-4ef9-b5ab-c7bd3a1a40ac_u0.shtml

 

[8

[9 ~ http://www.visitfinland.fi/studies/mek-incentive-matkailustrategia-2004-2007/ – MEK

.

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 179710

 

DOC airiston_aallot_26092018.doc – OpenOffice Writer

PVM 26092018

 

701_6334 – 09:42_10:37ez

ilkkaluoma
Sitoutumaton Helsinki

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? Ystävät - Tutkikaa itseänne, niin löytävälle avataan ..."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu