Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Rikolliset ovat julkisia, ainakin oikeuden päätöksen jälkeen

Sulkavalla nimismies laittoi hairahtaneiden ajokortit kuivumaan toimistonsa ikkunaan - kaikkien töllisteltäviksi. Nyt on muodikasta julkistella pedofiilit, aivan kuin suosituin suomalainen adressi on: "Kielletään Hollannin pedofiilipuolue" - turvallista yhteenkuuluvuutta.

Lopetetaan jeesustelu, ja keskitytään oikeusjärjestelmän lahjomattomuuteen, todellisiin rangaistuksiin ja niiden täytäntöönpanoihin. Mikä ryhmä pedofiilien jälkeen joutuu "julkisuuspyöritykseen" - ympäristörötöstelijät, veronkiertäjät, kännissä kaahaajat, petostehtailijat tai sittenkin vaimon-/ miehen- / tummahipiäisten hakkaajat? ---

.

Vankilapalvelut voidaan ulkoistaa Venäjälle

- näin veronmaksaja säästää, asiakas kokee paluun ihanuuden odotusta, kielikurssi samaan hintaan ja täyshoito varsinkin pedofiileille, lapsen raiskaajille, mummon hakkaajille ja businessmiehille, joille kahinakansan pettäminen oli suurta huvia ja ahneuden täyttymistä ...

Helsingin Katajanokalla suljettiin perinteikäs 100-vuotias vankila pari vuotta sitten. Siihen kaavaillaan hotellia tai kongressikeskusta, jossa onkin mukava punoa nykyajan liike-elämän juonia kuluttajan harmiksi ja luonnon rasitteeksi. Vantaa sai sitävastoin todella modernin vankilan muutama vuosi sitten. Venäjällä Siperiassa olevat "täyshoitolat" ovat tuskin näin loistokkaita kuin kuvan Katajanokka. Tämän kirjoitusvuotena meni moni talousrikostutkinta ja oikeuskäsittely maaliin lopputulemana hyvin pienet tuomiot. Talousrikollisuus on isojen poikien puuhaa pienillä kärsimyssanktioilla. Kuvattu 9. huhtikuuta 2006, klo 13:39. DSC_11366.JPG. 2,24 MB. Photo by Ilu 2006.
...

.

 

[08022006] Suomalainen vankeinhoitopalvelu pullistelee asiakkaista. Käyttöaste on hyvän palvelutason vuoksi korkea ja lomat pyörivät mallikkaasti tulevan kännykkäseurannan vuoksi. Suomalainen vankeinhoitojärjestelmä on kuuliaisen esimerkillinen ja asiakasystävällinen.

Osa asiakkaista on palveluiden kestokuluttajia palaten täysihoidon piiriin ennen talven pakkasia. Asiakaspalvelu on niin hoivayhteiskunnan mukaista, että osa asiakkaista viihtyy sisällä paremmin kuin ulkona.

Vankiloidemme käyttöasteet pullistelevat parhaaseen markkinatalousmalliin tuottaen kuitenkin veronmaksajillemme runsaat subventiotarpeet, koska vuorokausikustannuksia ei päästä loppuasiakkailta laskuttamaan edes jälkikäteen.

Ehdotuksen mukaisesti on kannustettavaa suunnata tarjouskysely Venäjän vankilajärjestelmän viranomaisille. Voisivatko he markkinahengessä ottaa meiltä asiakaskuntaa vaikkapa puolella siitä kustannuksesta, mitä se meille Suomessa maksaa.

Raiskaajat, murhaajat, pedofiilit ja muut härskin törkeään petokseen tai kavallukseen tuomitut (yli 10 meur) alan isot pojat kuittaisivat kulag-junalipun. Heavy user asiakaskunta saisi näin piristävää matkailua ja uutta tutustuntaa kansainvälisiin tapoihin ja vieraisiin kulttuureihin.

Suomen valtio säästäisi Venäjältä ostetun vankeinhoitopalvelun myötä runsaat rahat ja saisimme vähemmän hairahtaneille väljemmät tilat täysihoitoloissamme. Isot pojat taas saisivat kansainvälistymistä.

Venäjän laitoksissa kuulemma suositaan piristävää yksinäisyyshoitoa sekä sekasellejä vilkastuttamaan toverillisuutta, samalla voi kohentaa kätevästi vieraiden kielten taitoa. Kielikurssikin tulee ikäänkuin talon puolesta. Ateriat Venäjällä ovat liemipitoisia ja samaan hintaan saa pontevan laihdutuskuurin terveellisellä laatikko- ja kaaliruoalla.

Tämä idea on syntynyt peruskansalaiselta, joka suositti "matkailu avartaa" periaatteella erityisesti raiskaajat ja pedofiilit Venäjälle, jossa sellitoverit hoivaavat punkkakumppanit venytys- ja "hieronta"-hoidolla vetreään kuntoon.

Bonuksena ulkoistettavat asiakkaat saisivat pienen bonuksen ulkomaankeikasta maassa maan tavalla periaatteesta. Toverillinen yhteishenki rikastuttaisi muistelemaan tehtyjä rikoksia koppiystävien virkistäessä isällisesti, mitä mieltä he ovat alaikäisiin sekautujista ja raiskaajista.

Venäläiset ovat hellän hienovaraisia erityisesti talousrikoksista tuomituille, erityisesti heille, jotka ovat niistäneet laittomasti tavallista kansaa lipevillä ja liukkailla lupauksilla ruusuisesta huomisesta.

Arvoa kullekkin ansioidensa mukaisesti. Kotimaisten mukavuuslaitoksien arvostus nousisi kohisten ja pyrkyä uusille "opintoretkille" ei hevin syntyisi.

Ilkka Luoma
http://www.facebook.com/first.ilkka

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Gagarin (nimimerkki)

Ilkaltahan alka tulla kerrankin ihan selkeitä ja suorasukaisia miehekkäitä kannanottoja!

Pegu (nimimerkki)

#1

Kyllä. Hyvä Ilu. Asiaa. Tosin voisi vieläkin hieman typistää kirjoitusta, tosin ei mihinkään Leskisen otsikkotasolle, mutta vähän.

Pastelli (nimimerkki)

Miten ihmeessä miehet voivat rinnastaa LASTEN RAISKAAJAT ja veronkiertäjät? Haloo!

Ilkka Luoma

3#
Ei ole kysymys rinnastamisesta, vaan rajanvedosta - missä menee raja, johon erityinen julkisuus laitetaan. Kuten todettua, kaikki rikoksesta tuomitut ovat jo nyt julkisia, ja oikeuden pöytäkirjat saa oikeussalikanslioista (ellei ole salaiseksi julistettu).

Joillekkin maahanmuuttajan hakkaaminen on paha rikos, joillekkin taas toisinpäin, jossa yhteiskuntakurssille tullut vihoittelee vääräuskoiselle jne ...

Jato (nimimerkki)

Täällä päin Suomea riittävän pitkän tuomion saaneitten nimet ovat julkisesti sanomalehdessä, ellei asiakirjoja ole julistettu salaisiksi.
Esimerkiksi henkirikoksista tuomittujen nimet on luettavissa lähes poikkeuksetta.
Itse en kylläkään osaa sanoa missä tuo julkistamisen raja tarkalleen menee. Olisikohan 2-3 vuoden tuomio riittävä?

Ilkka Luoma

5#
Jokainen kiinnostunut voi pitää omaa julkista blogia tuomituista hakemalla asiakirjat kanslioista ja laittamalla nimet nettiin. Olkoot kansanvapaus - se laittaa kuka haluaa. Oikeussaleihin saa pääsääntöisesti mennä kuuntelemaan - saa kuvata, ellei erikseen kielletä. Oikeuslaitos on julkinen, sen sijaan rikostutkimus ei ole ja syyllisyyshän (syyttömyyskin) julistetaan vasta tuomarin tuomiolla.

Eetu Nokelainen (nimimerkki)

Johan Luoma asetti asiat järjestykseen, ei turhaa äänten kalastelua. Parempi olisi kiinnittää huomiota itse rikostutkintaan, vinkkipalveluihin ja erityisesti tuomioihin ja lakiin, jossa on porsaanreikiä.

Ilkka Luoma

7#
Siis seuraavaksi aloitamme käräyttelemään kanssaihmisiämme - mihinkäs täällä vedetään raja, jos ei "jotain rajaa" - niin naapurikateus iskee voimalla :-)

Eetu Nokelainen (nimimerkki)

Poliiseilla on jo omat "laulukanavansa", sitä kutsutaan suuremman rikollisuuden ehkäisemiseksi.

Vanha demari (nimimerkki)

"Jokainen kiinnostunut voi pitää omaa julkista blogia tuomituista hakemalla asiakirjat kanslioista ja laittamalla nimet nettiin. Olkoot kansanvapaus - se laittaa kuka haluaa. "

Näin se ei kyllä ole. Tällaiset nimilistat ovat selkeästi henkilötietolain vastaisia. Ne ovat vielä pahempia kuin Hackin ehdottamat. Kuka vaan voi panna sinne mitä tietoa vaan. Tässä sotketaan kaksi asiaa: oikeuden pöytäkirjojen julkisuus ei tarkoita sitä, että niiden sisältämiä henkilötietoja voi julkaista missä vain.

Karu Kera

Tanskassakin heitettiin jo vuosia sitten tuo idea vankilapalveluiden ulkoistamiseen Venäjälle, tarkemmin sanottuna Siperiaan.

- sillä uskottiin rikollisuuden laskevan (Siperian pelosta)

- viikonloppulomilla ei tehtäisi rikoksia, jos viikonloppu lomia ylipäätänsä olisikaan muusta kuin työnteosta, joka olisi osa Siperian leirien rangaistusta

- Tanskassa veronmaksajat säästäisivät huiman summan rahaa

- venäjänkielen taitoisten määrä lisääntyisi Tanskassa ja heille löytyisi rehellistä työtä palattuaan kotikummuille

Ilkka Luoma

10#
Oikeuden päätökset ovat julkisia - nimineen ... ja oman blogin tai kirjoitusalueen pito on taas sananvapauslain mukaista. Asioiden yhdistely on sallittua, niin tekee mediakin. Medialla ei ole kuin lähdesuoja erona tavallisen kansalaisen sananvapauteen.

Mutta niin kansalaisilla kuin medialla pitäisi olla terveeseen järkeen käypä moraali - joka ainakin mediassa näyttää rapautuneen, erityisesti keltaisessa lehdistössä.

Siis kuka tahansa ei voi laittaa mitä tietoa tahansa!

Ilkka Luoma

11#
Niin, ... kyllä Siberia opettaa, tuumasi Paavo Lipponenkin :-)

Ilkka Luoma

Tässäkin voidaan turha jeesustelu jättää olemattomiin - oleellista olisi toimia moraalisesti oikein, eikä vihjailla ja juoruilla ENNEN tuomion antoa. Kaikkein kismittävintä on etukäteen tuomitseminen, sillä asian tullessa julki lopullisena versiona - ei myöhemmin suoritettu korjaus enää asiaa auta, "kansalaisluottamus" on jo mennyt, vaikka tuomio jäi saamatta. Tälläisiähän me olemme....

Eetu Nokelainen (nimimerkki)

Suomalainen perisynti on kateudesta johtuva ilkeämielinen vihjailu ja väärän tiedon levitys.

Seppo Hildén

Pientä tarkennusta vielä kommenttiin # 4,
Noista salaiseksi julistetuista oikeudenkäynneistä, joita pedofiilit muuten aina vaativat, ei tarkoita sitä, etteikö tuomittujen nimiä saa halutessaan kuka tahansa oikeuksien kanslioista. Tuomio-osa on aina julkinen, myös salaiseksi julistetuissa oikeudenkäynneissä. Eli tuomitun nimi ja rikosnimike ovat julkisia, perusteluosuus ja muu oikeudenkäynnin osuus ovat vain salaisia.

Ilkka Luoma

Samalla pitää huolehtia kansalaisten yhdenvertaisesta asemasta saada tietoa, ja jäsenneltyä dataa, johon voi luottaa ja johon voi tukeutua. Maailma on tänään informaatiologistiikan kurimuksessa, jossa avoin ja tekaistu tieto hakee asemiaan.

Ihmiskunnan pahin informaatio-ongelma on huhu, juoru ja väite ilman perustetta ja todistetta. Katsokaapa huviksenne kuinka yksimielisiä olemme aiheesta, jossa vaadimme Hollannin pedofiilipuolueen kieltämistä - sen sijaan emme kohdista huomiota siihen, miksi pedofiliaa esiintyy ja mikä sen aiheuttaa!

http://www.adressit.com/pedonkielto

Seuraavaksi suosituin adressi on Susan Kurosen avautumisen estäminen!!

Eetu Nokelainen (nimimerkki)

Susan Kurosta ei voi rinnastaa alkuperäiseen aiheeseen :-)

Seppo Hildén

Missä voi allekirjoittaa Susan Kurosen avautumisen estämis-adressin?

Äkkiä linkki tänne.

Goljat Nieminen (nimimerkki)

Avaudutaan velivenäläisen seireenikutsulle Siperiaan lukittujen ovien taakse, jossa järjestyy isällistä hoivaa pahoille sedille.

Ilkka Luoma

Voisihan pienemmät rötöspojat käydä Siberiaopetukset kirjekurssina ja loppukoettelemus olisi sitten exkursiona :-)

laukaalainen (nimimerkki)

Melkoista kornihuumoria, mutta herättää pohtimaan, tai pitäisi, jos olisi uhka..

Toimituksen poiminnat