Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Löysin perussuomalaisen, joka ei puhunut maahanmuutosta!

(Savonlinnan torilla vaalikahviteltassa ilman epäselviä vaalirahoja kaupunginvaltuutettu Erkki Rakkolainen kaikkien savonlinnalaisten tuntemana jakoi ikiomaa oman alueensa vaali- ja tavoiteohjelmaa, koko seutukunnan eduksi - 15. syyskuu 2010 - poikkeuksellisena persuna)

[ ... tekemisen meininki päällä vaalivetaraani vasalliensa kanssa kaatoi kahvia, valitteli kuulakärkikynien loppumista ja puhui kalanjalostamisesta - valkoisen lihan kuhasta, joka on arvokala. Erkki ei huutanut kritiikkiä julkiääneen maahanmuutosta, arvasin hänen mielipiteensä, mutta siitä emme ääneen puhuneet ... ]

...

.---------Savonlinnan tori 15.9.2010 - markkinapäivä Vaaliteltassa ilman vaalirahaa - valtuutettu  perusitäsavolainen ja kalayrittäjä Erkki Rakkolainen (ps.) - toinen vasemmalta - Heljä Ralli-Saukkonen toinen oikealta ja oikealla Ismo Juottonen.---------

 

Tuttavallisemmin persut nousevat kallupeissa kuin raketti. Raketit ovat tekniikassakin ärhäköitä nousijoita, mutta putoavat nopsasti, kun ja jos polttoaine loppuu. Persujen on syytä tankata välillä, vaikkapa puolue- ja vaalitavoiteohjelmalla - ja ohjelmaksi ei riitä menolippu Afrikkaan.

Savonlinnalainen persuehdokas oli tehnyt pohdinnan ja tutkimuksen jälkeen kirjallisen seutukuntaohjelman, jota tenttasin tarkasti. Erkki oli asiansa miettinyt ja tiesi jopa sen, että kiinalaiset ovat kalakansaa ja arvostavat valkeanlihan kalojen poskipaloja herkkutuotteina, joita ostaisivat pitkienkin matkojen päästä.

Persuehdokas ymmärsi, että kallupeissa "uurna tulee kansan pariin" ovelta ovelle tai modernisti kännykän kautta haastatteluna. Kaikki haastatellut eivät mene edes uurnille, ainakaan sateisena päivänä. Erkki Rakkolainen ymmärsi myös, että moni vakaakin keskustalainen antaa varoituksen sanan kalluppitutkijalle ruksauttaen rastinsa persujen kohtaan. Silti varsinainen ääni sujahtaa sille tutun turvalliselle omalle edustajalle, jota kerta toisensa jälkeen on mäelle äänestetty.

 

Maahanmuutto ei ollut keskustelun aihe, vaan työllistävä kalanjalostus

Erkki Rakkolainen ei todellakaan puhunut maahanmuutosta, mutta sen sijaan vakuutteli läpi päästessään olevansa saman köyden päässä vetämässä kotiin muiden vaalipiiriläisten kanssa - oli sitten vetokaverina vihreä, musta, punainen tai kukertava. Savossa ymmärretään sallittua kallistumista kotiinpäin - sillä niitä ääniä saadaan.

Erkki ymmärsi raketin polttoainepulan pidemmässä nousussa. Välitankkaus voi olla vaikeaa, ellei kansalla ole ohjekirjaa - ja tuo kirjahan on puolue- ja tavoiteohjelma. On kuulemma työn alla. Nythän se kannattaisi julkistaa, kun rauta eli kansa on kuumana.

Kansan sympatiat ovat persulaisten puolella, kun heitä edellisissä vaaleissa ei kukaan tohtinut rahoittaa, vain he itse. Se olikin hyvä - persut ovat tältä osin puhtoisia, ehkä maallisesti köyhempiä, mutta mieleltään rikkaita tavallisten lakia kunnioittavien suomalaisten näköisinä.

 

On syytä ladata akut - taival uurnille on vielä pitkä

Taival on vielä pitkä, ja Erkki oli ladannut huolella akut, ja hyytymistä kokeneelle valtuustolaiselle tuskin tulee. Vakavasti ottaen - mikäli Erkin kaltaisia tavallisia yritteliäitä suomalaisia olisi persujen listoilla enemmän - olisi vesisateestakin tulossa mukavat istumapaikat ääninä Arkadian mäelle. Kansa on päättänyt nyt ottaa valinnan omiin käsiin. Persujen on löydettävä vastapainoksi uskottavat ehdokkaat.

On turha huudella jatkuvasti maahanmuuton perään. Kyllä kansa tietää, että Suomeen saa kuka tahansa tulla meidän säännöillä tekemään rehellistä ja uutteraa työtä. Kansa tietää senkin, että vastuullinen aitosuomalainen kansanedustaja hoitaa ensin omat ja sitten muut. Suomalaisuus on kunniakysymys ja siihen ei tarvita nykypoliitikoille tyypillistä jargoniahömppää sekoittamaan kansalaisten 'yksinkertaisia' mieliä :-)

 

Seutukunnan asiat ovat aina kaikille kaikkein tärkeimpiä - oltiinpa missä päin Suomea tahansa!

Toivotaan 'erkeille' menestystä ja nimenomaan menestystä seutukunnan asioiden hoitoon, vaikka yhdessä kaikkien muidenkin alueen edustajien kanssa, sillä savonlinnalaisia, itä-savolaisia ja muitakin kiinnostavat omat asiat ensin, sitten kuopiolaisten ja lopulta helsinkiläistenkin - riippuen mistä päin Suomea katsotaan. Ulkomaille ei juuri kannata kuikuilla - kuin ainoastaan viennissä, jotta saamme tuontimme maksettua. Suomi on suomalaisten maa.

Suomalaisuus kunniaan - kuhat ja hauet uimaan Saimaan vesille!

 

Ilkka Luoma

http://www.facebook.com/first.ilkka

http://ilkkaluoma.kuvat.fi

ESPOO

 

-----

Sent:

Cc: paavo.vayrynen@formin.fi ; paivi.rasanen@eduskunta.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi ; anni.sinnemaki@tem.fi ; pertti.virtanen@eduskunta.fi ; raimo.vistbacka@eduskunta.fi ; jutta.urpilainen@eduskunta.fi ; timo.soini@europarl.europa.eu ; astrid.thors@eduskunta.fi ----Sent: Friday, September 24, 2010 8:38 PM-----Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Löysin perussuomalaisen, joka ei puhunut maahanmuutosta

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Vieras (nimimerkki)

Suomalaisen kalan ongelma on jakelu. Kala pitäisi pyytää torstaina tai perjantaina ja saada myyntiin viikonlopuksi. Eikä kylmäketju saisi katketa.

Viikon vanha suomalainen kala ei juuri houkuta. Onhan se mukava ajatella että jollakin oli edellisenä viikonloppuna hyvä kalaonni kun sai kalaa myytäväksi asti. Mutta se sama kala viikon vanhana marketin tiskillä houkuttaa vaikka norjalaisen kassilohen ostamiseen.

Kunpa joku ottaisi suomalaisen kalan myymisen tosissaan. Ihan tosissaan.

Ilkka Luoma

Eiköhän tuo Rakkolaisen Eki niin teekkin, Savonlinnan seutukunnan eduksi. Kalaa voidaan esimerkiksi kuivata - kiinalaiset ovat siinä taitavia, kontaktointi on jo aloitettu.

Eki oli siitä oiva persu, ettei kohkannut maahanmuuttoa, vain seutukunnan etuja ja hyötyjä - oli tehnyt jopa oman ohjelman, kun puolueelta ei ole ilmestynyt? Katsotaanpas kun Erkki livahtaa mukavasti eduskuntaan - vanhana savonlinnalaisena kannustan häntä siinä kuin muitakin alueen ehdokkaita .)

http://www.adressit.com/persuehdokkaat

epätietoinen ... (nimimerkki)

oletko Ilkka tavannut selvää näyttelijää ?

Ilkka Luoma

Montakin - Martti Järvinen, Jukka-Pekka Palo, Vesa-Matti Loiri jne ...

epätietoinen ... (nimimerkki)

sitten mainitsemasi peru on harvinaisempi ilmiö kuin selvä näyttelijä.

Ilkka Luoma

Tämä kaveri oli sellainen - ei aloittanut maahantulovirrellä eikä menolipuilla Mombasaan.

Snoopeli (nimimerkki)

Savonlinnan persu Erkki oli jo 70-luvulla vankka Poutiaisen ja V.Vennamon mies, iät ja ajat valtuustossa ja ehdokkaana Arkadiaan varmaan kymmenen kertaa! :)

siviilitarkkailija (nimimerkki)

On hyvin kuvaavaa että sinänsä älykäs ihminen, Luoman Ilkka, jatkuvan ja tauottoman vihervasemmistolaisen mediapropagandan takomana alkaa pitämään persuja jonain absoluuttisesti kaikkeen maahanmuuttoon vastustavasti suhtautuvana ilmiönä. Ja sitten "yllättyy" kun tapaa poliitikon joka ei vastaa hänen propagandasta saamaansa stereotyyppiä.

Toisaalta mielestäni on erittäin hieno tutkimuskohde tämä mediaan pujahtanut ehdottomuus ja poliittinen manipulaatiotarkoitus. Kun ajattelemme sitä miten erilaiset sinänsä älykkäät ihmiset saadaan toimimaan järjettömästi ja asenteellisesti mediassa esitetyllä järjettömällä toistolla ja jatkuvalla pommituksella. Se kertoo sen miten helppoa sinänsä älykkäiden ihmisten manipulointi on ja sen miten vähän valtaapitävien mediavaikuttajien tarvitsee oikeasti välittää demokratiasta, yhdenvertaisuudesta tai edes välittämiensä tietojen oikeellisuudesta.

Maahanmuuton kokonaisvaikutukset ovat hillittömän monimutkaisia ja pitkäaikaisia. Asenteellisuutta on helppo osoittaa muissa mutta vaikea löytää itsestään ainakaan jos ei ole rehellinen. Ruotsissa median pommitus ja törkeä manipulointi on johtanut poliittiseen vainoon ja väkivaltaan. Niin helppoa se on kun julistaa asian tabuksi ja keskustelee siitä vain yhdeltä kantilta. Siinä hommassa viisaskin menee helposti vipuun.

Ilkka Luoma

Maahanmuuton kriittisyys eli reviiripuolustus- siitä ollaan kirjoitettu väsyksiin saakka ja enemmistösuomi ei ole nykyisen kaltaisesta maahanmuutosta moksiskaan, mutta menkööt nyt vielä kerran - yleisön pyynnöstä reviireistä ja niiden puolustamisesta:

---
[Orig sunnuntai, tammikuu 06, 2008]
Reviirien ja rajojen avaaminen sekoittavat veren, kulttuurit ja vallan

Photolink:
http://2.bp.blogspot.com/_Rhj4s31C5j4/R4D6wlMxUrI/...
...

Maailma jakaantuu - meillä on reviirimme, konfliktimme, mutta myös velvollisuutemme sekoittaa geenejämme. Olemme yhtä eripuraista perhettä - minne menet ihminen? - Kuva otettu Tieteiden Päiviltä Helsingin Yliopistolta tammikuussa 2007 - aiheina oli rajat - sen kaikissa muodoissa ~ yksi raja on sivilisaatioiden rajat, jotka eniten nostattavat sotia...
--------------------------------

(EU- Schengen avasi uusia maita vapaan tarkastamattoman liikkumisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi)

[ ... Pääministeri Vanhanen julisti Tallinnassa uuden liikkuvuuden alkaneen, kun mm. Eesti liittyi Schengen-alueeseen. Nyt vaihtuvat Suomen ja Eestin välillä työ, vapaa-aika, tavarat ja rikokset helpommin ja nopeammin kuin aiemmin ... ]

Ihmisten ja eläinten yhteisöt ovat kuitenkin kaikkinensa täynnä rajoja - niin heimollisina, suvullisina kuin alueellisina. Rajat ovat tehdyt turvaksi aina jotakin vastaan. Raja on merkki uuden vaikutusvallan alkamisesta. Suomen ja Venäjän raja on vedenjakaja, jossa kohtaavat uskonnot, kulttuurit, tavat, politiikka ja kauppa.

Eläinkunnassa on miljoonia vuosia vaikuttaneet muuttumattomat reviirit. Reviireillä turvataan suvunjatkantaa, hallitsemista ja riittävästi niukan toimeentulon hankkimista. Rajat aitaavat reviirin lajikohtaisesti ruoan hankinta-alueeksi kuin geenistöllisen jatkumon turvaksi. Raja on este vieraan vaikutteen uhalle aina joltakin vallatulle alueelle, jolla halutaan yllläpitää sille jyvittynyttä valta- ja hallintajärjestelmää.

Välttääkseen yksipuolista geeniperimää, eläinkunnassa aika-ajoin käydään taistelu vallasta ja suvunjatkamisen oikeutuksesta. Vahvempi voittaa ja jatkaa perintökaarensa ominaisuuksia päämääränä puhdas itsekkyys oman vahvuuden jatkamiseksi. Eläinkunnassa harvoin reviirit sekoittuvat samalla lajilla - sotakin syttyyy vain rajoilla tai sen ylityksestä. Raja on periaatteessa rauhan takaaja ja turva omien geenien lisääntymiselle.

Rajat takasivat reviireinä erilaisuuden ja monet tavat, jotka värittävät ihmiskunnan alueellisia eroja niin tapoina, uskontoina kuin yhteiskuntamalleina. Kansakuntien monimuotoisuus on perua reviireistä ja rajoista. Rajoja on suljettu ja avattu, mutta aina meille on jäänyt vähintään henkilökohtaiset reviirit. Rajoja on valtiotkin täynnä - kunta, maakunta, suku, perhe ja lisääntymisreviirit. Samankaltaiset hakeutuvat yleensä yhteen, ja rajat tekevät erilaisuutta valintoihin.

Voimakas suku, laji tai eliö valtaa aina tilaa heikommalta. Passiton ja avoin raja helpottaa lisääntymisalttiimpia helpomman elämän alueille toteuttamaan omia tapojaan ja mallejaan. Osa sulautuu ja osa jakaantuu. Uskonnot pysyvät ja tavat leviävät uusille alueille. Sitkeimmät ja konservatiivisimmat maahanmuuttajat hiljalleen valtaavat heikomman jo alueella tai maassa olleen elintilan. Historia kertoo runsaasti degeneroituneista kansoista, jotka ovat hiljalleen hävinneet historian hämärään..

Avoimet rajat haastavat "alkuperäväestön". Luonnollinen sikiäminen sekaannuttaa ja monipuolistaa kulttuureja kuin tapoja ja uskontojakin. Syntyy suvaitsevuutta, mutta myös ristiriitoja - äärimmillään rasismia, jossa alkuperäinen vastustaa uusia virtauksia jo geenistöllistenkin syiden vuoksi. Eläinkunnassa vallitsee edelleen vahvat reviirirajat turvaten sopivasti geenistöllisen "puhtauden".

Eurooppa on ottanut vastaan runsaasti maahanmuuttajia, koska "valkoiselle markkinaihmiselle" eivät kelpaa "alimmat" suoritetyöt - näin tapahtuu myös Suomessa. Maamme saa kaivattua työvoimaa, koska ikääntymisemme, vähälapsisuutemme ja innoton suvunjatkanta eivät tuota riittävästi omaa "verta" omine tapoinemme ja malleinemme.

Schengen avaa rajoja myös rikollisuudelle, se haastaa poliisit huumeiden vastaisessa taistelussa, kuin järjestäytynyttä rikollisuuttakin vastaan. Ennen kaikkea rajojen avaus passittomuudelle avaa työvoiman mm. Latviasta, joka esimerkiksi voitti EY-tuomioistuimessa ratkaisevan työehtosopimuksiin liittyvän kiistan. Ruotsissa voidaan EY-päätöksen jälkeen tehdä työtä myös Latvian työehtosopimuksilla.

Latvialaiset, kuten puolalaisetkin voivat nyt tulla Suomeen tekemään samalla vapautuksella työtä huomattavasti pienemmillä palkoilla kuin omamme. Samalla ratkaisemme työvoimapulamme ja kilpailukykymme - palkkakustannukset pienenevät, mutta saamme lisääntyvästi uutta verta kansallisesti peri konservatiiviseen maahamme.

Suomi on perinteellisesti ollut varauksellinen maa maahanmuuttajille. Meillä on tapamme, mallimme ja luonteemme - me emme halua liiallista sekoitusta. Suomalaiset ovat itse sekoitusta pitkältä kansainvaellukselta, joka alkoi noin 12.000 vuotta sitten Aasiasta, haaraumaveljiemme esiintyessä Väli- ja Etelä-Amerikan alkuperäintiaaneina!

Viimeiset dna-tutkimukset kertovat heimoreviirillisen vaelluksemme alkaneen nykyisiltä Kiinan alueilta läpi Venäjän. Suomi on kaltaisensa kansa, joka sai paljon vaikutteita myös lännestä - olemme todella vedenjakajalla ainutlaatuisessa asemassa EU:n jäsenenä. Meille on ratkaisevasti erilainen identiteetti kuin esim. ruotsalaisilla.

Suomi pysyy parhaiten monimuotoisena ja omannäköisenään lisääntyen riittävän omaehtoisesti tukien piirteitämme kansojen kirjossa. Vaimon ja miehen hakumatkat ulkomaille/ulkomailta ottavat vastaan aika-ajoin vieraita geenejä reviiriemme ulkopuolelta turvaksi kehitykselle.

Eläinkunta on pärjännyt maailmassa reviiriajattelulla miljoonia vuosia muuttamatta elinympäristöään liiaksi. Rajojen avaamisella on puolensa ja ennustetaankin, että viimeinen suomalainen blondi kuolee yksinäisyyteen Pohjois-Karjalan korvessa noin 150 vuoden kuluttua. Elämme koko ajan hitaiden muuttujien maailmassa.

Ilkka Luoma
KESKUSTELU --- TIEDE [25487]
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=25487

Kirjoitukseen liittyvä kuvakertomus-
[kuvia saa käyttää vapaasti ylläolevan mielipidekirjoituksen yhteydessä - copyright by Ilkka Luoma 2007]

Kuva 1
--- http://www.panoramio.com/photo/6782927 ---

Teksti
Avoin maahanmuuttopolitiikka on inhimillistä muuttajille - pääsevät Suomessa paremman sosiaaliturvan piiriin ja säästävät henkensä. Somalit osoittavat mieltään Suomessa heidän heimoveljiensä heikosta asemasta itse kotimaassaan Somaliassa. Olisiko parempi ja tehokkaampi tapa esittää mielenilmaus itse paikan päällä?

Kuva 2
--- http://www.panoramio.com/photo/6782961 ---

Teksti
Suomi on sisältä kansallisesti rikas maa - meillä on mm. eteläpohojalaaset vängällä murteella ja ahkeralla, jurolla ja hiukan ylipiällä mielellä. Suomi kehittyy parhaiten omien siittoisuudella, tällöin säilyy omanlaisemme "melankolinen" tyyli ja tapa. Rajat aukaisemalla alkuperäinen väestö laimenee hitaasti, mutta varmasti.

Kuva 3
--- http://www.panoramio.com/photo/6782987 ---

Teksti
Kansallisesti Suomi on ominensa laaja, mutta eheä maa. Nuoret ikäluokkamme alkuperäisinä pienenevät - tässäkin Helsingin Vanhassa kirkossa Ressun abit saavat lakkinsa - kansainvälisenä kouluna lakin saajissa on myös muita kansallisuuksia kuin alkuperäsuomalaisia. Suomi on suomalaisten maa.

Kuva 4
--- http://www.panoramio.com/photo/6783007 ---

Teksti
Suomalainen on kristitty ja kuuluu kirkkoon käymättä siellä kuin Jouluna, häissä ja hautajaisissa. Olemme uskontojen suhteen ainakin itsellemme kovin suvaitsevaisia, mutta kuinka on maahan tulevat meille tuntemattomammat uskonnot, kuinka suvaitsevaisia ne ovat? Kuinka suvaitsevaisia sitten meidän tulee lopulta olla muita reviiriemme ulkopuolelta tulevia vaikutteita kohtaan?

Kuva 5
--- http://www.panoramio.com/photo/6783114 ---

Teksti
Rajojen auetessa saamme uutta työvomaa - se on mahdollisuus ja haaste [muotitermi]. Hiljalleen halvemmista maista tulleet laskevat palkkatasoamme, mutta toisaalta saamme työvoimaa sinne, missä emme itse enää viitsi työtä tehdä. Kierre on joka tapauksessa olemassa ja raksoilta se alkaa, kuin siivouksestakin - se työhän ei meille enää kelpaa.

Kuva 6
--- http://www.panoramio.com/photo/6783332 ---

Teksti
Me ikäännymme ja olemme loivaliikkeisiä siirtämään omia perinteellisiä geenejämme. Vanhukset ovat merkittävä osa väestöämme, ovat yksin ja osa pelaa. He tarvitsevat hoivaa, ja hoivaa tuleekin ulkomailta, kun omat loppuvat. --- Meillä ei ole kohta enää luonnonmukaista reviiriä.

Kuva 7
--- http://www.panoramio.com/photo/6783416 ---

Teksti
Ahkerat kiinalaiset tuovat kauppojaan ja tapojaan meille. Kiinasta tavara maksaa murto-osan meillä tuotetuista. Kuinka on kulttuurimme, kun hyökyaalto tosissaan pääsee vauhtiin. Erilaisuus rikastuttaa, mutta hiljalleen väkevämpi valtaa heikomman alueet. Kerrotaankin, että 150 vuoden kuluttua viimeinen blondi kuolee Pohjois-Karjalan saloseuduilla - sukupuuttoon. Eläinkunnassa reviirit suojelevat lajikehitystä ja geenisiirtymää maltillisin muutosprosessein.

Tunnisteet: BORDERS, EU, RAJAT, REVIIRIT, SCHENGEN, SCHENGEN SOPIMUS

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Ihminen ei ole rationaalinen, looginen eikä ennustettavissa oleva olento. Ihminen on kaoottinen, ennakoimaton ja aina yllättävä ja vastoin odotuksia toimiva olento.

- > laajoja ihmiskuljetuksia ja niiden seurauksia kuvitelleet ihmiset ovat kerta toisensa jälkeen epäonnistuneet arvioissaan, erehtyneet seurauksissa ja lopulta kun paska lentää tuulettimeen, itkeneet omaa tyhmyttään ja valitelleet sitä kuinka kukaan ei koskaan kertonut että näin voisi käydä.

Ne jotka eivät osaa edes erottaa kulttuuria DNA:rakenteesta ovat viheliäisiä mutta kovaäänisiä.

Snoopeli (nimimerkki)

Aika nokkelasti Luoma pyörittelee persuja, jopa ohjaa!

Ilkka Luoma

Persuehdokkaille ehdotus:

Ilmoittakaa jo nyt, ettette ota vastaan mahdollisia tulevia palkankorotuksia, jos valiinnutte eduskuntaan.

Vieras (nimimerkki)

Mitä jos PerSut ovatkin ainoita, jotka kenties ansaitsevatkin sen korotuksen?

Ilkka Luoma

Mikähän olisi persuehdokkaiden lisäpalkkasubstanssi?

Ilkka Luoma

Kuka olisi ensimmäinen persuehdokas, joka saa kunnian todellisesta vastuuajattelusta ja ilmoittaa - jos valiintuu - luopuvansa vapaaehtoisesti tulevasta edustajapalkankorotuksesta, käsi sydämelle! :)

http://www.adressit.com/persuehdokkaat

Heikki Jalkanen (nimimerkki)

Erinomainen kirjoitus, säestää perusehdokas Pirkko Lerneriä!

Vieras (nimimerkki)

Tällä persuehdokkaalla oli ja on talousajatuksia OMALLE SEUTUKUNNALLEEN!

Toimituksen poiminnat