Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Ostettua huomaavaisuutta

Aika-ajoin julkisuuteen pulpahtaa hyveellisiä kirjoituksia seksikaupan totaalisesta kieltämisestä. Kielloilla ja moralistamisella viitataan tasa-arvokeskusteluun miesten ja naisten välillä. Kielletty ja piiloon työnnetty seksikauppa synnyttää suuremman paheen liittännäisrikollisuudesta huumeineen ja väkivallan tekoineen.

 

Tänään itselliset naiset ostavat ja hakevat inhimillistä huomioimista mm. Gambian hiekkarannoilta – ja hyvä niin, jos kaikki tapahtuu vapaaehtoisesti ja tuottaa vielä tyydytystä ja iloa yksinäiselle mielelle. Niin mies kuin nainen on sallittu vapaaehtoiseen pakottamattomaan seurusteluun vastakkaisen sukupuolen kanssa, kunhan se ei loukkaa niin henkisesti kuin fyysisesti.

 

[11042006] Ostettu seksi fyysisyyteen päättyvänä kontaktimuotona on alitajuntainen tarve tyydyttää normaalia miehen ja naisen välistä läheisyyttä. Seksi ja siihen liittyvä positiivinen nautinto normaalina tapahtumana ei ole mahdollista tasapuolisesti kaikille, erityisesti miehille. On myös naisia, joilla voi olla vaikeuksia saada sallittua rakkauden läheisyyttä ilman "ostettua seksiä".

Monissa maissa seksin saatavuus on ratkaistu tiukasti yhteiskuntavalvottuna liiketoimena, jota seurataan ja tutkitaan niin sosiaalisesti kuin lääketieteellisesti. Suomi on ratkaissut asiaa moraalisella keskustelulla ja kielloilla katukaupasta.

 

 

Kaduilla ei haluta nähdä kauppatavaraa,

 

eikä siihen liittyviä kauppamenetelmiä hurskaana uskona, että seksin osto ja myynti siitä vähenee. Luonto tikanpojan puuhun ajaa kuten routa porsaan kotiin. Geenistössämme muhii ikiaikainen nautintaoikeus lisääntymisestä ja se on tehty mukavaksi, jotta suku jatkuisi vieden itsekkäitä geenejä tulevaisuuteen. Ihmisestä tuli jatkuvakiimainen luonnostansa vastakkaisuutena joidenkin eläinlajien rytmisyydelle.

 

 

Maailma olisi parempi jos tyydyttäisi tasapuolisemmin ihmisiään

Tasa-arvoon vetoajat mieltävät seksin kaupallisen operoinnin kohdistavan alemmuudenkäsitettä lähinnä naissukupuoleen. Tasa-arvokeskustelussa unohtuu se toinen puoli, joka ei saa tarpeilleen huomiota ja tyydykettä. Kaikilla ei ole edes luontaisia mahdollisuuksia normaaliin pariläheisyyteen, kuitenkin sen tarpeen ollessa mielissä ja huokosissa.

 

Moni mm. saksalainen mies saa laillisesti, ilman väkivaltaa, ilman huumekytköksiä keskimäärin terveyttään vaarantamatta tyydykkeen tarpeilleen käymällä tarkasti valvotuissa bordelleissa. Olisi mielenkiintoista tietää Saksan ja muidenkin bordellilaitoksen hyväksyvien maiden raiskaus- ja väkivaltarikosten tilastot, kuin myös ne ongelmat, jotka ovat liittyneet laillisesti ostetun seksin ympärille.

 

 

Miksi yrittää kielloilla kieltää maailman vanhinta ammattia

Miksi yrittää kielloilla kieltää se historian vanhin tarve, kun se ei lailla ja poliiseilla kuitenkaan esty, vaan siirtyy sisätiloihin ja salaseuroihin. Poliisit, joilla on yhteiskunnassamme valvontavastuu, tietävät seksikaupan ongelmat ja ennenkaikkea liitännäisrikokset sen ympäriltä, he myös tietävät "kielletyn rakkauden" estämisen mahdottomuuden.

 

Jos himoitusta asiasta tehdään yhteiskunnallinen tabu, tekee se siitä myös entistä halutumman ja nostaa hintoja. Hinnan nosto ja laittomuuden olemus kytkee siihen ne haitallisemmat muodot. Väkivalta, ryöstöt, todellinen ihmiskauppa, laiton ihmisvälitys muista maista, huumeet ja muut ilmiöt, kuten houkute normaaleille perheäideille saapua rahoittamaan pojan ja tyttären opiskelua, ovat seurausta korkeista hintalapuista.Kieltäminen ei paranna asenteita

 

Asenteet ja toimintamallit luontuvat parhaimmin vapaaehtoisena ymmärtämisenä teoistansa ja niiden seurauksista. Kielto on houkute kokeiluun, koska se on jännittävää. Tapakasvatus lähtee kotoa ja läheisistä 'lapset - vanhemmat' kytköksistä. Kotiympäristö kasvattaa aina käytännössä niin hyvässä kuin pahassa uudet sukupolvet. Seksielämäkin vaatii tapakasvatusta. "Vitsauksena" lienee ihmisten jännityksen kaipuu.


Seksikauppa on arka puheenaihe;

 

se jakaa miehet ja naiset kahteen leiriin, tästä ei saa kirjoittaa eikä siitä ääniä jaeta. Seksi ja siihen liittyvä kaupallisuus on toiminut tuhansia vuosia, siitä huolimatta miehet ja naiset ovat edelleen hyvissä väleissä - todisteena runsas lajiedustus pallollamme.

 

Seksikauppaan ja sen liitännäisrikoksiin tulee puuttua reippaalla asennekeskustelulla lopputulemaksi mahdollisimman lieveilmeetön maailman vanhimman tarpeen luonnonmukainen toteutuminen niin tasa-arvoisesti kuin se vain on järkevästi mahdollista.

 

Mikäli yhteiskunta antaa ymmärrystä syrjäytymiselle ja erakoitumiselle, niin kuinka niistä eroaa seksuaalinen syrjäytyneisyys?

Ilkka Luoma

http://www.facebook.com/first.ilkka

http://ilkkaluoma.kuvat.fi

http://ilkkaluoma.blogspot.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Vieras (nimimerkki)

Melkoinen trilogia tästä taaksepäin. Voiko noiden välile tehdä kolmiyhteyden? Olisiko edellisessä Naima-Aslakki ;)

Ilkka Luoma

Olen joskus pohtinut ja toteuttanutkin yhteyksiä kirjoitusten välille, mutta aika harva niitä huomaa, tai viitsii edes lukea. Joskus taas tuntuu, että yrittää olla liian nokkela... ;)

Itse aihe on vakava, huonosti hoidettuna melkoinen rikollisuuden pesä, haarakkeineen - ja hyvin hoidettuna paljon enemmän tyytyväisiä ihmisiä ilman lisärikollisuutta!

Vieras (nimimerkki)

Koetin projisoida tuota linkityssynergiaa, olen ollut havaitsevinani aiemmistakin kirjoitussarjoistasi näitä nk. saliittoteorioiden alkeishiukkasia ;)

Vieras (nimimerkki)

Ainakin tähän tekstiin olet vähän liian taitavasti kätkenyt sen nokkeluuden.

Esukka (nimimerkki)

Se oli Veli Soikee, Naima-Aslakin serkku Luostolta. Jätetään maailman vanhimman ammatin osalta turha hurskastelu pois. Voimme vain estää ja koettaa välttyä vapauttamisella ja valvonnalla turhien lieverikosten leviämisen.

Ilkka Luoma

Ostetun seksin tarvetta ei mikään totaaliosto- tai -myyntikielto lopeta. Ei ole lopettanut eikä tule lopettamaan. Olisiko viisaampaa löytää keinot joilla siihen liittyvä oheisrikollisuus saadaan ruotuun ja edesvastuuseen?

Ilkka Luoma

Trilogialle voisi olla ainekset, eivät nämä kolme viimeistä kirjoitusta sattumalta näin menneet ;)

Muuten seuraava kirjoitus tulee olemaan vajaa vuosi sitten lähetetty kirje Nokian Kallasvuolle!

Vieras (nimimerkki)

Yritätkö sanoa että mielipiteitä on kaksi, miesten ja naisten?

Ilkka Luoma

Mielipiteitä on tosiaan kaksi - on häveliäs, ja sitten miehisesti vähemmän häveliäs.

Esukka (nimimerkki)

Noita mielipitetä on monia muitakin. Välimuodot, miehetkään eivät ole samanlaisia, kaikki, vaan osa haluaa tavallansa ja osa toisella.

vieras (nimimerkki)

on ujo ja on rehvastelija.

Vieras (nimimerkki)

Naisen näkökulma on taatusti jo äidinmaidossaan erilainen kuin miesten.

Esukka (nimimerkki)

Se on vesiselvä asia. Nainen on säilyttäjä ja mies voi olla koleilija ja uuden etsijä.

Ilkka Luoma

Sukupuolten väliset näkökulmat ja mielipiteet tasautuvat, kun molemmat sukupuolet saavat samanlaiset palvelut, unohtamatta nimenomaan vammaisia, joilla on samat oikeudet kuin kenellä tahansa muulla.

Esukka (nimimerkki)

Elämä antaa ja se ottaa. Transaktissa siirtyy raha taskusta toiseen. Diili oli näin tehty. Jos kaupan molemmat osapuolet ovat vilpittömästi tyytyväisiä, ei tarvitse reklamoida.

Ilkka Luoma

Yleensä miehet 'reklamoivat' ja aikaansaavat hankaluuksia, kun poliisien tutkintapöytäkirjoja katselee. Valvottu ympäristö on paras tae asioiden onnistumiseksi ja järjestyksen ja turvallisuuden takaamiseksi.

Ofelia (nimimerkki)

Suhteessa prostitutioon kukoistaa edelleen kaksinaismoraali ja naisen näkeminen välineenä, jonka naiseus on eräänlainen jokamiehen oikeus. Äänekkäimmin seksinostoa puoltavat ovat mielellään näkevinään sen normaalina elinkeinotoimintana, joka ei millään tavoin alenna harjoittajaansa.

Kuinka moni näistä miehistä on valmis esittelemään äitinsä, puolisonsa tai tyttärensä vaikkapa firman juhlissa:"Tässä on tyttäreni Liisa, hän on prostituoitu" tai "Tulehan tapaamaan vaimoani. Hän työskentelee bordellissa." "Äitisi on huora", on edelleenkin pahinpia solvauksia, jonka miehelle voi heittää.

Mielellään seksityöläinen nähdään myös ulkomaalaisena naisena. Herkullinen venakko tai taityttö ei ole henkilö, ei vakavasti otettava ihminen. Tekopyhät puheet eivät ole, ainakaan vielä, muuttaneet asetelmaa millään tavoin.

Prostituutio voi olla normaalia elinkeinotoimintaa vasta sitten, kun sen harjoittajaa ei enää välineellistetä.

Vieras (nimimerkki)

Asiaa sotkee vuosimiljoonainen geeniperimä, siis uroksen hallitsevuusote.

Esukka (nimimerkki)

Uros on perimältään lauman vartija, reviiritaistelija, joka yrittää pitää valloituksensa omanaan. Näin se vain on, se on taannut ihmisrodun kehittymisen.

Ilkka Luoma

On sukupuolten väliset työtehtävät: Reviirin puolustus ja jäkeläisten kasvatus. Reviiripuolustuksen oleellisin piirre on geeniperimän eteenpäinvienti.

Esukka (nimimerkki)

Uskoisin, että monesti välineellistyminen on usein naisen mielessä. On miehiä, jotka osaavat luonnostaan olla huomaavaisia, ja siihen ei liity välineellistäminen!

Ilkka Luoma

Kunnioittava ja toistaan arvostava käyttäytyminen tilanteessa kuin tilanteessa on arvokas ominaisuus saataessa hyväksyntää ja myötätuntoa.

Ilkka Luoma

Mieheys on jokanaisen oikeus, kuten toisin päinkin.

vieras (nimimerkki)

Tässäkin asiassa tasa-arvo ratkaisee laajan asennoitumisen, puolin ja toisin.

Ilkka Luoma

Prostituutio on normaalia liike-elämää, kun se on valvottua joka suhteessa ja saa lain sekä lääkärin suojan.

vieras (nimimerkki)

Tarkoitat Saksan mallin mukaista yhteiskunnan valvomaa ja järjestämää virallista bordellilaitosta?

Ilkka Luoma

Miksi muuten avioeroja tulee nykypäivänä niin valtavat määrät?

Soili (nimimerkki)

Ofelia, onneksi mediaan on levinnyt myös naisten aktiivinen ote ostettaessa miespalveluita käsikädessä kävelyyn hiekkarannoilla. Maailma muuttuu, onneksi niin.

Ofelia (nimimerkki)

Eipä sillä miesprostituoidulla taida olla juuri parempi se kuulu markkina-arvo kun naisellakaan. Ainakin keskiverto suomalainen mies halveksii syvästi näitä etelän gigolloja.

Monikohan suomalainen mies myöntäisi avoimesti ukkosakissa olevansa iäkkäämpien naisten maksullinen viihdyttäjä?

Esukka (nimimerkki)

Afrikassa kaikki on toisin. Suomipoika saattaa olla tietyistä ominaisuuksista jopa kateellinen, joka sekin on peritty ominaisuus :)

Vieras (nimimerkki)

Tämähän on sterotypia ja myytti, pari senttiä keskimäärin isompi kuin valkonaamalla, oletkos kattonu liikaa pornoa, pornossa kun kaikilla on isot. Ja kyllä sieltäkin pienimunaista porukkaa löytyy.

Ilkka Luoma

Ehkä ei ukkosakissa, ja moniko muutoinkaan omia salaisuuksiaan julki huutelee turuilla ja toreilla.

Esukka (nimimerkki)

Molemmilla on täsmälleen sama oikeus ja samalla inhimillinen velvollisuus ostettua pariaan kohtaan. On muistettava, että monet mm. vammaiset eivät ehkä muulla tavalla voi tyydyttää tarpeitaan, jotka ovat mukanamme kulkeneet niin kauan kun jakautumista on tarvittu!

Ilkka Luoma

Miehen ja naisen ensisijainen kumppanuus on parisuhdeuskollinen avioliitto, mikäli tämä ei jostain syystä onnistu - ei halut ja tarpeet ole minnekkään kadonneet. Elämme inhimillistä aikaa, jossa pienet elämän ilot saattavat eliminoida suuret ongelmat ja seuraukset!

Ilkka Luoma

Naiset ovat aktivoituneet ja osaavat hakea itselleen elämän iloa! :)

vieras (nimimerkki)

Naiset osaavat nyt itsellisemmin vaatia samoja oikeuksia kuin miehetkin!

Ilkka Luoma

Miehillä ja naisilla on samat oikeudet ja kohteliaisuuteen kuuluu arvokas käyttäytyminen toistaan ja sen hetkistä lähimmäistään kohtaan.

vieras (nimimerkki)

Noin menetellen meillä olisi paljon valmiimpi yhteiskunta, eipä taida käytännössä onnistua?

vieras (nimimerkki)

Nainen voi tämänkin palvelun kokea kokonaisvaltaisemmin!

Ilkka Luoma

Onkohan vastineen kirjoittajavieras nainen ;)

Ilkka Luoma

Ennen lakimiehistä naisia oli 20%, nyt taitaa olla miehiä olla 30% - maailma muuttuu, niin se muuttuu myös asenteissa maailman vanhinta ammattia kohtaan, joka muuten voisi olla myös asianajaja!

Vieras (nimimerkki)

"Naiset osaavat nyt itsellisemmin vaatia samoja oikeuksia kuin miehetkin!"

Mitähän "oikeuksia" mies saa sukupuolensa perusteella? Oikeus asevelvollisuuteen ja mahdollisesti oikeus kuolla em. oikeutta toteuttaessaan?

Ilkka Luoma

Meillä miehillä on nyt oikeus olla luomakunnan kruunu ;)

Toimituksen poiminnat