Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Ihmiskunta on aina vaatinut sotansa!

'Ei enää koskaan' - huutavat voittajat, häviäjät ja tiedotusvälineet, kun selkkaus, sota tai yhteenotto on saatu selvitettyä - yl. voittajan ehdoin - ja reviirirajat uudelleen piirrettyä - nyt kiehuu, mutta milloin leimaus muuttuu maailmanpaloksi - kykeneekö neuvottelujärjestelmät patoamaan kansalaisraivon, kun sitä on riittävästi ärsytetty?

 

[ ... ihmiset huutavat kansallismielisyyttään, kun armeija näytöstilaisuudessa vyöryy ja marssii paratiissa 'omastaan' ylpeiden kansalaisten ohi. Armeija on voimainpullistus ja armeija on turva reviirirajataisteluihin, joita niin ihmiskunta kuin kaikki eläinpopulaatiot ovat vuosimiljoonat keskenään käyneet. Maahanmuutto on reviiripuolustusta. Armeija on hyökkäystä ja puolustusta varten ... ]

 

Hymistelemme kauhistuneena sotia. Tuomitsemme varmuuden vuoksi tappamisen. Kirkko julistaa käskyissään jumalan välittäneen meille tiedon - "Älä tapa". Kirkko siunaa sodat ja sotaan lähdön. Kirkko puolustaa omiaan ja uskontonsa reviirejä. Armeija on politiikan ja kirkon sanan jatke. Me tarvitsemme armeijan, koska tarvitsemme sodan purkamaan ylivoimaisia ja hallitsemattomia painekasaumia.

 

Sota opettaa tappamaan. Sodassa tapetaan. Aseiden tuotekehitys kohdistaa ja massivoi tuhoamista ja vastustajan tappamista. On kehitetty aseita, jotka eivät tuhoa rakenteita, mutta tuhoaa vihollisia - ihmisiä. Jokaisessa sodassa on vihollinen, joka 'vääryydellä kohtelee puolustajaa'. Sodassa on aina hyökkääjä. Olemme jatkuvassa reviiritaistelussa - olemme jatkuvasti reviiripuolustuksessa.

 

 

Euroopassa ei ole suuremmin sodittu, kohta 70 vuoteen - se on pitkä Pax Europa aikakausi

 

Balkanilla sodittiin - Jugoslavia hajosi, kun voimamies poistui. Kun ei ollut staattisuutta ylläpitävää karismaattista johtajaa - uskonnot ottivat vallan ja kansallismielisyydet revähtivät. Kansallismielisyys on reviiritaistelua. Olemme valloittajia ja olemme puolustajia - näin syntyy sota, joka on aina edessä, puhuttiin kuinka paljon tahansa - "Ei enää ikinä".

 

Jokainen on ärsytettävissä sotaan, siis puolustukseen - selitykset osaamme keksiä, joilla perustelemme oikeuttamme vihollisen tappamiseen. Armeijoissa on aina pappinsa, jotka siunaavat tuhoamisen - onhan siinä usein uskonnonkin reviireistä kysymys. Olemme yksinkertaisesti sotaisia, kun reviirimme ovat riittävästi uhattuna - sisältä tai ulkoa. Ennen konfliktia ja sotaa on sanallinen reviiripuolustus, jota tänään meillä kutsutaan mm. maahanmuuttokriittisyydeksi.

 

 

Psyykkinen paine kasvaa uhan edessä - kiihotamme itseämme taisteluun 

 

Ennen uhkaa valmistaudutaan mm. yleisellä asevelvollisuudella, joka on suunniteltu turvaksi ja kansallismielisyyden kasvattajaksi tilanteeseen, jossa reviirillisesti laillinen valta ja uskonto julistavat tarvittavan väkivallan hyväksyttäväksi, koska puolustus asuu meissä sisällä. Sota on rakennettu sisäämme - jo kehommekin käy sisäistä sotaa jatkuvasti, ollen puolustusasemissa jatkuvia hyökkäyksiä vastaan.

 

Ilman puolustusta, joka on sodan esiaste - emme kykyne huolehtimaan omasta yhteenkuuluvuusryhmämme elinkelpoisuudesta ja yksilöllisyydestä. Ryhmä, kieli- ja kulttuurialue kuin kansallisvaltiokin ovat massallista yksilöllisyyttä, jotka tarvitsevat uskottavan puolustuksen. Armeija on se viimeinen keino, joka yrittää huolehtia selviytymisestämme.

 

Mikäli uskottava armeija puuttuu, tulee myös puuttumaan kansakunnan puolustus ja tämä altistaa toiselle alistumiseen, joka taas on kansakunnan häviämisen ensimmäinen merkki. Reviiritaistelut hävitään ilman määrätietoista ja vahvasti johdettua puolustusta.

 

Sota on 'pakollinen' tapahtuma - aika-ajoin, se tulee perinnöstä. Joka hetki on maailmalla menossa taistelu, josta uhkaantuu täyssota, vain hetkellinen itsesuojeluvaisto epävarmuudessaan ajaa neuvottelemaan. Vain ryhmien täyskeskinäisriippuvuus toisistansa estää sodan, ja aina ei sekään. Ainoa täysyhdistävä tekijä maapallolla on ulkoinen avaruudesta tai muualta kuin ihmispopulaatiosta luontuva uhka, vain nämä yhdistävät ihmispopulaation puolustamaan yhteistä maapalloreviiriä.

...

 

"Suomalaiset eivät halua Nato-kytkentää, eivätkä halua purkaa yleistä asevelvollisuutta. Puolustustahto on perittyä elämän eliksiiriä äidin maidosta ja vanhempien tarinoinnista. Ihmiskeskeiset sodat ovat siinä vaiheessa lopullisesti ohi, kun jäljellä on se viimeinen ihminen".

 


 

Ilkka Luoma

http://www.facebook.com/first.ilkka

http://ilkkaluoma.kuvat.fi

 

...

Sent:

Cc: alexander.stubb@formin.fi ; pekka.haavisto@eduskunta.fi ; paavo.vayrynen@formin.fi ; juha.korkeaoja@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi ; olli.nepponen@eduskunta.fi ; mikael.jungner@sdp.fi ; timo.soini@europarl.europa.eu ; ari.puheloinen@mil.fi ; jyri.hakamies@defmin.fi ; paivi.rasanen@eduskunta.fi ; heidi.hautala@europarl.europa.eu

Sent: Friday, September 24, 2010 10:11 AM

Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Ihmiskunta vaatii aina sotansa - olemmeko valmiina?

----

 

 

Ihmiskunta vaatii aina sotansa - olemmeko valmiina?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Ilkka Luoma

Yllättävää, että USA on ylivoimaisesti eniten rahaa sotalaitokseen käyttävä valtio maailmassa - jopa enemmän kuin kuusi seuraavaa maata yhteensä! USA on eniten siviilejä tappanut valtio viimeisen 70 vuoden aikana - sotatilanteissa. USA on maailman suurin aseiden myyjä - ollut jo kymmeniä vuosia. USA aseisti niin juutalaiset kuin Mubarakin egyptiläiset - niin Iranin kuin Afganistanin Taleban sissit, kun Neuvostoliitto oli Afganistanissa - miehittäjänä, nyt USA on, mukanaan piskuinen Suomi Afganistanissa miehittäjänä!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

USA pommitti pelkästään Vietnamia enemmän kuin II Maailmansodassa Saksaa yhteensä, mukaan saa laskea vielä engelsmannien pommitukset Saksan siviilien sekaan. Vietnamissa tapettiin jenkkien toimesta yli miljoona ihmistä!

Ilkka Luoma

Kuinka paljon Bushien Irak sodissa kuoli irakilaisia siviilejä (joilla ei ollut mitään tekemistä kaksoistornien kanssa) ja miksi nuorempi Bush valehteli saadakseen kosto- ja taloudelliset edut turvaavan sodan!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Kuten Luomakin toteaa, niin ainahan sota päättyy huudahdukseen: "ei enää koskaan" ...

Ilkka Luoma

Tuossa vaiheessa onkin jo ylimääräiset agressiot ja paineet purettu ja voittaja selvinnyt. Historiahan kirjoitetaan tuon voittajan tahdon mukaisesti - muistamme historiastamme Veljessotamme, sisällissotamme, vapaussotamme jne ...

Ilkka Luoma

Summa summarum:
Kiihkoilevat koppalakkikokoomuslaiset Nato-jenkaajat ja -uskovaiset haluavat nyt vimmatusti USA:n Afganistan sotiin ja Natoon - turvallisuutemme nimissä, kornia, eikö?

Toimituksen poiminnat