Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

"Soiniintuneet halla-ahojen hakkaraiset"

 

(Median luoma känkkärankkäinen lempilapsi on persupuolue ja sieltä kumpuava tavallisen kansan näköinen esilletulo suorasävelineen ja arkihuumoreineen - Helsingin Sanomat otti verrannoksi jääkiekon ja arkipolitiikan - Granlund [HIFK] ja Halla-aho [Ps] -  toimittaja Lauri Malkavaara -

 

[ ... "heh, heh" hersyttelee arkikansa hakkarais-tokaisuille. Tavallinen kansalainen kerrostalokaksioista ja -kolmioista kuin maaseutujen vanhanpojan kammereista hytkyttelee, kun se aivan tavan 'hakkarainen' saa valtakunnallista huomiota asioista, jotka ovat täällä arkijärkisellä tavistantereella ihan jokapäiväistä ... ] 

 

Mediaaniset itseään älykköinä pitävät toruvat alta lipan ja itsehymistelyssään, osin pilkkahuumoriin viitaten, aivan tavallisen kansalaisen, perussuomalaisen irtiottoja - kun 'soiniintuneet halla-ahojen hakkaraiset' tölväisevät tuutistaan ulos miettimiään elämän arkirealiteettejä - pukien niitä kansalaisten ymmärtämiin sanamuotoihin.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen [Ps] sanoo kieli poskessa kahdeksan sylinterin voimalla sitä, mitä korpien kätköissä ja katukuilujen kaksioissa nyökytellään - "Tuli kerrankin puhetta, jota ymmärtää tavan jussikin". Huumori on urheilulaji, jolla ikunykypolitiikan vanhoihin säkeisiin kyllääntynyt arkikansalainen jaksaa painaa - pitkää päivää, kuka työssä kuka jouten.

 

Yleenkatseellisuus on taas kansalaisonneton harrastus,

sillä sillä on taipumus napsahtaa ylen antavasti omaan katselinjansa nilkkaan. Arkikansalainen työssäkäyvänä populaenemmistönä maksaa tämän kansakunnan laskut ja virheet, kun "ruumiita aletaan pesemään"

1]. Jos 'jussi' panee massiivisesti perseen penkkiin - pysähtyy kansantalous, sen tietää 'korkmannit ja sailaksetkin' - tavan työtä tekemättömistä ministereistä en sitten niinkään tiedä. 

 

 

Kansakuntaa pelastetaan kansalaisten rahoilla

(Pitäisikö olla kansalaisia pelastetaan yhteiskunnan rahoilla - vai ovatkohan yksi ja sama asia, lopulta?)

 

Jos tavan eläkeläinen nostaa hiellä ja säästäväisyydellä keräämänsä pienoiseurot pankkien miltei korottomilta säästelytileiltä - käy pankkiemme kalpaten. Nyt Kreikka saanee 60, jopa 70 prosenttia veloistaan anteeksi (jotta nämä pankit pelastuisivat) - entä, jos anteeksiannon antojonoon intoutuvat myös italialaiset, espanjalaiset ja ehkä muutkin? Onko näillä mailla oikeus saada myöskin velkoja anteeksi, kun kulutusähky oli kuluttajien (=kansalaisten) keskuudessa pyyhkäissyt mielenmaltin tavararöykkiöiden alle tavoiteltaessa maallista näyttökykyä, koko Etelä-Euroopassa.

 

Pitäisikö kansalaisyksilölle säätää myös velkojen anteeksisaantomahdollisuus?

Haluaisitko Sinä anteeksiantoa ja armomieltä asuntolainaasi, jota et jaksa maksaa ja isukin ja mummelin perintökin näyttää jo epävarmalta, kun terminaalihoito täytyykin harmaantuvien itsensä kustantaa. 'Velka veli otettaessa', ikuinen sanonta ponnahtaa monen mieliin, kun korot nousevat A -kirjainten vähetessä. Eikö kansakunta pelasteta kansalaiset pelastamalla? Arkitavalliset kansalaisethan veroistaan nämä tulontasauksen kekkerit ja "sijoittajien" hulabaloot lopulta maksavat ...

- Microsoftin Bill "Boy" Gates III oli kerran sanonut, ettei hänen miljardilahjoituksiaan olisi, ellei miljoonat käyttäjät olisi kompuuttereissaan maksaneet pienoissenttejä hänen lisensseistään (Windows) - purot ovat aina muodostaneet virtoja, mutta keiden taskuun - onkin oman artikkelinsa arvoinen nk. 'kinkkinen juttu'.

 

Kuka lopulta on viisas ja harkitsevainen empatisoija?

Miksi pieni vähemmistökansanryhmä on ottanut oikeudekseen vähäarvoistaa hiljaista enemmistöä, joille on kasvamassa todellisia edustajia myös Arkadian mäelle. Miksi politiikan ikutyöläiset, tavan työtä tekemättömät Teiniliiton ajoilta periytyvät katsovat heidän edustamansa, mitään sisältöä ja yhteenkuuluvaisuutta luomattomien sanailuheittojen olevan se juuri oikea linja? Eikö edustaja ole valitsijoidensa asialla? Ei aina, siksi äänestämättömät ovat suurin "puolue"!

 

Politiikassamme ei ole muutosta niin kauan, kun ei ole muuttajia

(Liian moni innokas ensikertalainen muuttuu ajopuuksi eduskunnan loputtomien käytävien risteyksissä, kun vanhat opettavat "tavoille" - tavallisen kansan 'hakkaraiset' voivat olla vielä kova luu näillä "näin on aina toimittu" teflonpukuisille)  

Nyt eduskunnassa voisi olla muutoshenkeä lähemmäksi kansaa, sitä tavallista kansaa, josta kohta 'hakkaraisvitsit' sikiävät, kuin luteet kammarin nurkasta - silmän iskulla ja hyvää tahtoa osoittaen, huumorilla ja 'luteet rassataan' periaatteella. Yleenkatseellisuus on usein tavaramerkki hugoboss puvun rintanapissa, kun taas pomoberberin taakse ei tohdi 'erkkikään' kurkata, sillä sieltähän se poliittisen valtapyrkyryyden kaksinaamaisuus kansalaissilmään rujon napakasti ponnahtaisi.

Antaa 'hakkaraisten ja halla-ahojen' opetella omat pelikuviot - voihan olla, että nämä kiemurat ovat likempänä arkikansaa, onhan heillä kuitenkin takanaan sitä normaalia työhistoriaa - niin nousuista kuin laskuista. "Ensin tutkitaan, sitten vasta hutkitaan", mutta ennen tätäkin ei kukaan voi olla "seppä syntyessään".

Hyvä seppä takoo auroja kansakunnan työn eteen, puhumatta pelkästä hyvinvoinnista, vaan luomalla työnteon mahdollisuuksia, sieltähän se elämisen hyvinvointi lopulta kasvaa. Ensin toki tulee ymmärtää mitä työ on - muutoin käsite hyvinvoinnista jää kuolleeksi kirjaimeksi useiden ministerien suuhun.

 

Kannustetaan 'hakkaraiset ja halla-aholaiset' soimaamaan tavan kansalaisen eduksi

Kannustan tavallista kansalaista tukemaan 'hakkaraisia', 'soinilaisia', mietoja

*] ja arkijärkisiä sekä antamaan aikaa löytämään kansalaisvaihde eduskuntatyöskentelyyn. Kansa valitsee ja puhuu (toistaiseksi vain kerran neljässä vuodessa) - niin on puhunut nyt myös kansan valitsema Teuvo Hakkarainen.  

 

Mielenkiintoista on se, että kansalaiset tykkäävät jatkuvasti Matti Nykäsestä, joka hyppäsi korkeimmalle korokkeelle laulattamaan kansakuntaa Maamme -laululla "me henkeä" luoden monille kotisohville, kun Matti lensi kansan sydämiin siniristiliput liehuen. Tässäkin kansa osoittaa sitä oikeaa empaattisuutta ja hyväksyntää, sillä emmehän me aina voi niin ulkokultaisia olla.

 

Töhryjäkin takkiin tulee, 

eikä enemmistökansalla ole varaa ikupoliitikkojen teflonpukuihin, joista sontakikkarekin ponnahtaa kansalta näkymättömiin. Yhteisesti meillä "uskovaisilla" on mahdollisuus puhdistaa mieltä ehtoollisviinillä, siitä harvemmin tahraa berberiin jää - mutta tulee vähäksi aikaa hyvinvoinnin autuaallinen tunne.

...

 

1]

- Kuvakansio eduskuntaäänestyksestä, jolloin kansakunta menetti jälleen pienen palan itsemäärämisoikeuttaan Brysselin kamareihin - kauas arkijärkisen "jussin ja teukan" syvien rivien kansalaismietteistä ~

*]

miedolla viitataan 'etelä-pohojalaaseen' mestarihiihtäjään, entiseen kansanedustaja Juha Mietoon [Kesk.], joka rehellisenä ihmisenä kotikonnuillaan tunnetaan 

 

     http://www.kodakgallery.com/gallery/sharing/shareRedirectSwitchBoard.jsp?token=583887877212%3A1927109283 

 

Ilkka Luoma

http://www.facebook.com/first.ilkka

 

"Soiniintuneet halla-ahojen hakkaraiset"

 

 KANSALAISMIELIPIDE - "Soiniintuneet halla-ahojen hakkaraiset"

Sent:

Tuesday, October 25, 2011 10:10 AM

Subject:

...

anssi.joutsenlahti@eduskunta.fi ; sixten.korkman@etla.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; mikael.jungner@sdp.fi ; ossi.sandvik@perussuomalaiset.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; lauri.ihalainen@tem.fi ; lauri.malkavaara@hs.fi ; raimo.sailas@vm.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; jussi.halla-aho@eduskunta.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi

 

http://ilkkaluoma.kuvat.fi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Tuomas Hako

Nostalgiaa ja persujen musaa.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Vai perustetaano uusi Isänmaan Kansallisseura - IKS ;)

Ilkka Luoma

Ehkä täällä olisi tilaan aidolle Suomipuolueelle, joka ymmärtää mitä on reviiriajattelu, mutta mitä on myös glabaali kilpailu, koska meidän on toistaiseksi pakko tuoda raaka-aineita, energiaa ja hyödykkeitä - niin meidän pitää myös viedä ja se on kovassa kilpailussa!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Pannaan toimeksi, aloitetaan nimien keräys. Ohjelmahan on jo valmiina, kun vain kasataan tietyt artikkelit ja kirjoitukset! :)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Onko persulaisessa ajatusmaailmaa IKL-aatteille?

Ilkka Luoma

Soinilla on täysi työ pitää rivit suorassa.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Puolue hajoaa, on ennustettu, siis muinoisen SKYPin kohtalo. Toisaalta Soini on huomattavasti empaattisempi kuin Vennamo, joka oli myös älykkö - Soini ei.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Johan kirjoitit ;) Heh, heh - todellakin. Muuten, Hakkaraisen käytettynä ostetulla Phaetonin hinnalla olisi Suomessa saanut pikkumoottorisen uuden Toyota Corollan, tästäkin media nosti älämölön, huimaa!

Ilkka Luoma

Taitaa tuo Corolla olla Suomen eniten myyty auto hintaluokassaan.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

HYvä huomio. Jos Hakkarainen olisi ostanut uuden perusmersun, se tuskin olisi riemastuttanut lööppeilijöitä näin innokkaiksi :)

Ilkka Luoma

Kansanvaunu Phaeton oli liian päheä meidän medialle, syntyi perisuomalainen kateus, ei edes tajuttu, että vaunu maksoi 24.000 euroa, mitä uutta sillä saat?

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Mutta äänestävä kansahan viisveisaa tuota median jonnin joutavaa rähellystä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Mikael Granlundin vetäminen mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun on Hesarilta terävä veto. En gång IFK, alltid IFK! Maamme nousee toverihengellä, vaikka kommunistit ovat senkin sanan varastaneet.

Myös Tuomas Hako tekee hienoa taustatyötä EU:n pohjoisen ryhmittymän hyväksi. FLIEG´ DEUTSCHE FAHNE FLIEG´!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Kuvastiko Hesarin artikkelissa toinen jääkiekkoilija pikemminkin rähinäremmipersulaisia!?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kuka se oli? En osta Kansan Ääntä.

Ilkka Luoma

olisiko ollut känkkäränkkä Ruutu :)

Ilkka Luoma

Tänään Saksassa ratkaistaan ja Suomessa ratkaistaan huomisen päivän arkipolitiikan linjaa - kokoomus on jo liiaksi repinyt Suomea kahtia - nyt saa jo riittää. Nokiakin ratkaisee kohta suuntansa :)

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Olet kirjoittanut Kokoomuksen todelliseksi kannatukseksi noin 13 prosenttia, mitä sillä itseasiassa tarkoitat!?

Ilkka Luoma

Kyllä, pitää paikkansa. Suomen suurin puolue on "äänestämättömät", ja kun otetaan huomioon kaikki äänioikeutetut, niin Kokoomuksen saamat äänet ovat noista noin 13 prosenttia - muuten, eduskunnan koon pitäisi joustaa tuon äänestysprosentin mukaan - jos 100% äänestysvilkkaus, niin 200 edustajaa, jos taas 50% vilkkaus, niin 100 edustajaa jne ...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

J.Gagarinia on moni muukin epäillyt kokoomuslaiseksi. Nokian suunnan ratkaisevat tietysti asiakkaat, vaikka Jorma Ollilalla ja Esko Aholla onkin paljon kokemusta politiikasta.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Hakkarainen osti saksalaista laatua, miten me saadaan saksalaiset ostamaan suomalaista kännylaatua, kun omaakaan valmistusta ei ole.

Ilkka Luoma

Helposti, tehdään riittävän hyvää ja kestävää.

Ilkka Luoma

Näinkö Nokia nousee tänään reilusti yli viitosen, jopa 5,60!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Oleellista on se, että suomalaiset ostavat Nokiaa nyt sisään reippaasti - ikäänkuin kansallisomaisuudeksi.

Ilkka Luoma

Suomalaisten tahojen omistusosuus Nokiasta on jo luokkaa vajaat 20 prosenttia!

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

MIkähän kurssi tällä hetkellä on?

Arhi Kuittinen

Perussuomalaiset samaistuvat eliittiin, jota ovat muka kaatamassa.

Perussuomalaisetkin katsovat olevansa kansan valioita ja voivansa puhua mitä tahansa sylki suuhun tuo. Tehdä muuta kuin mitä "arvostavat".

Ja luokitella kevyesti, ilman keskustelua ja eettistä perustelua pieniä vähemmistöjä toisen luokan kansalaisiksi, koko kansakunnan suunnattomaksi uhaksi. Mitättömistä tekijöistä tehdään talousrikollisten ja kabinettivehkeilijöiden sijaan suomalaisen pahoinvointiyhteiskunnan syyllisiä villeissä rasistisissa sanaleikeissä.

Härski pottuilu ja huomionkipeä rahvas keekoilu tuo ylpeyttä ja hilpeyttä, kun se koetaan jengin sisällä rohkeutena herroja vastaan.

Silti juuri perussuomalaisten poliittinen kyvyttömyys ja sekoilu luo herroille ja Kataisen EK-taustajoukoille aivan vapaat kädet tuhota valtiota ja kansalaisten hyvinvointia.

Perussuomalaiset kulkevat polvillaan kuten sosiaalidemokraatit ja antavat varmannihkeän ja sanavalmiin kokoomuksen hoitaa talousasiat "talouspuolueena". Eliitillä on kissanpäivät kinkun päällä kun hiiret juoksevat pienten juustopaplojen perässä.

Kritiikki pakkoruotsia kohtaan on pohjimmiltaan erittäin asiallista eliittikulttuurin purkamista mutta nyt se mitätöityy ja häviää täydellisesti rasistiseen äärioikeiston Ahvenanmaa-keskitysleiri-hihittelyyn ja halveksunnan kielikuvien virittelyyn. Kuola vain valuu kun voi puhua asioita joita ei ala-astella uskaltanut open kuullen puhua. Mitä Matti Nykäsen imitaatiopuolue luulee olevansa?

Perussuomalaiset rakastavat itsestäänselvyyksiä kuten eliittikin, joten purkuvoimaa ei tällä liikkeellä nyt ole lainkaan vaan se toistaa aateliston kömpelöä imitointia kansanomaisin teemoin.

Perussuomalaisten on turha puhua kansan tietämisestä kun ivallisuus tuntuu olevan poliittista päämäärätietoisuutta ja priorisointia paljon tärkeämpää.

Politiikka on päämäärissä eikä oluttupareuhaamisessa. PS on antipuolue. Epädemokraattinen yhden despootin ohjaama ja junttaama äärioikeistolaisten kainalokavereitten herrakerho.

Se, että Katainen onnistui runnomaan miljardit Kreikkaan ja Italiaan, on täysin Soinin ja hänen perässään hiipivän eliittijoukkojensa turhamaisuuden syytä.

Yhteistyö ja uusi keskustelu vasemmiston kanssa olisi ollut ainoa tapa luoda kansan oikeuksien mukaista TALOUS politikkaa mutta piilo-oikeistolainen pikkumaisuus ja valmiiksi pedattu perustelematon vihamielisyys vasemmistoa kohtaan tekee kaiken uhon "kansan tahdosta" turhaksi.

Tärkeimmät tosielämän päämäärät valtiomuodossa eivät perussuomalaisia kiinnosta vaan kukkoilu triviaaleilla mielikuvilla ja aasimainen töräyttely murrosikäisen vulgaarilla röyhkeydellä.

Kansalaisten elämä vain vaikeutuu ja tuloerot kasvavat Soinin oman aseman pönkittämisessä puolueen roolivaltapelillä.

Vihamiesten kerääminen, kiihottaminen ja uhoaminen tuntuu olevan aina äärioikeiston tärkein päämäärä. Emotionaalinen lystinpito, tunteikas hihhulointi.

Eliitti on onnistunut syöttämään perussuomalaisillekin (SDP:n lisäksi) oikeistolaisen nationalismin luomat valheet Suomen karmeasta historiasta, piilottamaan talvi- ja jatkosodan aiheuttaneiden epäisänmaallisten saksanmielisten porvarien räikeän valtapolitiikan ja harhauttamaan sisällissodan historianymmärryksestä pois luokkasota-asetelman nälkään kuolevan kansan tilanteesta, varsinkin sen suomenruotsalaisten ökyporvarien palkka-armeijan eli suojeluskunnan täysin fiktiivisellä romantisoinnilla.

Perussuomalaisten kalina, ulina ja poliittinen uho ja verbaalinen "vapautuminen", rasistinen viha outoja homoja ja erivärisiä kohtaan on luultavasti vain nuoruuden ahdistuksen kierrätystä, väärin suunnattua isäntappoavimmaa, kun omaa psykologista vihaa aitoa tosielämän isää kohtaan ei omassa elämässä uskalleta käsitellä rehellisesti.

Ja sitten puhutaan härskejä ja kaksimielisiä ja kielletään ymmärtämästä väärin.

Käyttäjän NickRigel kuva
Nick Rigel

Kansa vain ei satu aina oleman juuri toistensa näköinen :)

Ilkka Luoma

Persuthan ovat syvien rivien kansanperusvalioita! :)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Missä Hesarissa Granlund-juttu on? Tänään siellä on kyllä varsin hauska Enäjärvi-juttu.

Ilkka Luoma

Eilisessä - siis tiistai siv. 2.

Ilkka Luoma

Persukallupit ovat yhä huolestuttavampia "soiniintuneille halla-ahojen hakkaraisille" ...!

FB

"Ennen viimeisiä eduskuntavaaleja arkikansa oli kyllästynyt nykymalliseen politiikkaan - annettiin kansan syvistä riveistä jytky persuille ... jäätiin odottamaan tuloksia. Odotettiin ja perusteltiin, ettei kukaan ole seppä syntyessään. Sen sijaan syntyi "soiniintuneet halla-ahojen hakkaraiset" - hyvä näinkin, noissa oli paljon sitä inhimillistä syvien rivien "näköä". Nyt odotetaan myös jo oikeita tekoja ja tuloksia. Kun ei tuloksia tule, niin arkikansa jyrähtää varoituksen sanan kallupeista, ... nyt persuille, kuten se jyrisi ennen eduskuntavaaleja "vanhoille perinteellisillle" puolueille. Soinin olisi syytä vakavasti suhtautua näihin "jyrinöihin", nyt ei 'kaislikkohauet melonin kokoisina herneinä' riitä, eikä edes kypärän remmien kiristely ... kansa on jälleen puhunut. Odotamme ..."

Ilkka Luoma

Tosiasia on se, että populisti saapui näin maaliinsa. Työ on tehty ja on hyvä antaa puolueen nyt mennä. Vaarana on, että PS hajoaa useampaankin palaan. Ovat immoslaiset, hakkaraislaiset, tynkkysläiset, halla-aholaiset ja vielä ehkä terholaiset. Soinille suurin kiitos syntyy, kun hän toi ministeriaitioon kaiken maailman arki - aapelit – tämän todettuna vilpittömän hyväksyvästi, oli aika nähdä miten tuiki tavallinen Arkijärki - Jari pärjää Audin takanahkasohvilla!

Media repii nyt lööpit esille ja alkaa arvuuttelu jatkosta
Ei ole epäselvää, hallitus hajoaa. Saamme ennenaikaiset eduskuntavaalit (?). Siksi paljon on tehty maltalaisia käännöksiä |3 Sipilä I’ n toimesta, että ehkemme saa enää Sipilä II’ sta. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla – yhden liikkeen johtajana on kysyntää. Jussilla on älyä maahanmuuton lopettamiseksi – tässä hän on johdonmukainen reviiripuolustaja |4. Nyt nousee katujen kanjoneista huuto – Jussi kehiin ja Suomi suomalaisille.

~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ti... -

.

Toimituksen poiminnat