Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Kaikki blogit puheenaiheesta äärivihreät

Äänioikeus pois nenäkkäiltä neideiltä?

Ehdotan, että puhe- ja äänioikeus pois nenäkkäiltä neideiltä. Mistä näitä ikärasisteja riittää? https://www.talouselama.fi/uutiset/ministeri-maria-ohisalon-avustajana-t...

Ulkonäkökeskeinen politiikka

Viime päivien kohina siitä, kuinka naisia arvostellaan ulkonäkönsä vuoksi politiikassa, on saanut, no mittasuhteet. Tässä vihreän miespolitiikon tyylinäyte. https://twitter.com/OutiMara/status/1139040911348965376?s=19 Naisten arvostus ulkonäkönsä vuoksi oikein huokuu kommentista läpi, ilmeisesti vihreiden arvojen mukaisesti. Well done!

Oikeus on voittanut taas

Käräjäoikeus on antanut tuomion jälleen yhdelle vihreälle, nimittäin Aino Pennaselle. 40 päiväsakkoa, tulojen mukaan 720€. Se on ilmailurikkomuksen hinta, kun esittää teatterikohtauksen lähtöön valmistautuvassa koneessa. Ja kukaan ei taputtanut...

Helsingin punaviher tulevaisuus - uusi Christiania?

Juttelin tässä viisaan kansanedustajan kanssa. Mietittiin huviksemme minkälainen olisi Helsingin karmiva punavihreä tulevaisuus? Mikä olisi se hirvein mahdollisuus? Olisiko se tällainen? Ihan pelotti ajatella sitä.

Helsingin keskusta rappiolla

Vuonna 2025 Helsingin keskusta on rappiolla.

Sen yrittäjät ja kaupat ovat muuttaneet Espooseen (Cello) tai Vantaalle tai parhaimmillaan Itä-Helsinkiin.

Väkivaltaiset mielenosoitukset pesiytyneet nyt myös Suomeen

Vappuna lähinnä anarkisteista koostunut joukko oli valmistautunut jonkinsorttiseen kahinointiin. Siksi poliisi toimi ennakoidusti ja hyvä niin. Suomessa saa osoittaa mieltä, mutta sen pitää tapahtua ilman että rikotaan paikkoja tai harjoitetaan väkivaltaa.

Muualta Euroopasta olemme havainneet, että anarkistien, äärivasemmiston ja äärivihreiden erilaiset ryhmät aiheuttavat jonkin verran väkivaltaa, mutta melkoisesti omaisuuteen kohdistuvia tihutöitä. Saksassa on vuosien mittaan tuhottu esim. tuhansia autoja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä