Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Kaikki blogit puheenaiheesta Hallitus kaatuu

Kaatuuko Keskusta insinööri Sipilään?

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan. Paluuta yritettiin estää ja vaikeuttaa, mutta ”Apollosta [1 lähtenyt suunnitelma ei kantanut hedelmää” -kulmakuppiloissa sipistään.

Insinööri Juha Sipilä oli vuonna 2014 vielä tuore, raikas ja uudishenkinen poliitikko, olematta poliitikko – hän tuli tekemään rikkaana rikkaiden elämästä parempaa … näinkö se on sittenkin nähtävä?

 

Ei aktiivinen hallituksen kannatus, vaan ...

...  passiivinen hyväksyntä, kun muutakaan ei muka voi. Kyllä voi, sanon minä, jos tahtoa eduskunnasta vain löytyy. Pelkään täysin aiheellisesti, että jälleen ja kerran saamme nauttia tänään iltapäivällä suorassa TV-lähetyksessä Arkadian mäeltä koko kansaa huvittavaa farssia, kun taas ja jälleen kerran oppositio yittää tehdä kaikkensa, jotta viesti kansalle menisi perille, että kyllä me hulppean palkkamme eteen sentään jotain tehdään ... jos niikseen tulee.

Stubb naulasi virnuilullaan viimeisen naulan hallituksen arkkuun

Eduskunnassa on parhaillaan  käynnissä valikysymyskeskustelu, jossa aivan televisioinnin viime hetkillä  pääministeri Stubbin naama venähti halveksivaan virneeseen välittömästi, kun kansanedustaja Väätäinen avasi suunsa. Väätäinen piti erittäin sydäntäsärkevän puheenvuoron ja esitti todella tärkeitä kysymyksiä ... ja mitä teki pääministeri? Pidätteli nauruaan ja kuiskutteli Antti Rinteelle tuon tuostakin jotakin. Antti Rinne puolestaan näytti kuuntelevan tarkasti Väätäistä ja näytti järkyttyneeltä ... eikä ihmekään, sillä Väätäinen lateli karmivia totuuksia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä