Ilkka Luoma Vienti- ja ympäristöteollisuuden hyväksi

Kaikki blogit puheenaiheesta Ihanne

Oh jabba!

 

Mietin hetken aikaa tosissani, olisiko Timo Soinilla rittänyt pelisilmä järjestämään Tynkkysen kautta ulospääsyn vallitsevasta tilanteesta? Pohdiskelun jälkeen totesin itselleni, että näin tuskin on. Olen jo vuosia pohtinut, onko median jatkuvasti lietsomassa "yksinvaltias Soini" imagossa mitään totuuspohjaa. Myönnän, että eilisen shown jälkeen alan itsekin kallistua uskomaan, että ps-puolueen sisällä normaalin avoimen keskustelun pelisäännöt eivät täysin pidä (en väitä että näin on, vaan että se nyt myös minusta näyttäisi siltä).

Kauneuskäsityksistä

Sirpa Asko-Seljavaara, kokoomukselainen, entinen kansanedustaja ja plastiikka-kirurgi, meni kommentoimaan tuoreen Euroviisu-voittajan, Conchita Wurstin ulkonäköä hieman negatiiviseen sävyyn. Hän pohti myös blogissaan missiemme menestystä maailmanlaajuisissa kauneuskilpailuissa. Pitäisi lähettää suomalaisen näköinen vaalea leidi Seljavaaran mukaan kisoihin.

Plastiikka-kirurgina Sirpalla on varmasti käsitys siitä, miltä ihmiset haluavat näyttää, mikä on hyväksyttyä ja mikä on ihailtua. Hän varmasti myös käsittää syyt näiden asetelmien takana. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä